Contact phone number:

Contact email:

Οι αγαπημένοι μου Reviewers στο The Escape


του χρήστη George Kostakis 10 February 2018

Αυτό είναι το ΤΟΠ 5 αγαπημένων μου Reviewers και εξηγώ και τους λόγους!

Νο.5 : tsoufakia (ή αλλιώς Escape Lovers) 
Αγαπάνε τα escape rooms όσο τίποτα άλλο. Σπάνια θα γράψουν κάτι κακό για δωμάτιο. Τους αρέσει να παίζουν και φαίνεται ότι δεν πάνε για να κρίνουν αλλά για να διασκεδάσουν! Δυνατοί και στους γρίφους αλλά και στον τρόμο! Από τα καλύτερα “Δίδυμα” παικτών!

No.4 : Jorgita
Γράφει τη γνώμη της χωρίς να είναι επηρεασμένη από λεπτομέρειες και με βάση ξεκάθαρα το πόσο καλά πέρασε. Ταιριάζουν και τα γούστα μας σε κάποια δωμάτια… και έχει κοινό που την εμπιστεύεται!

Νο.3 : TheMask
Πωρωμένος escaper. Γράφει αναλυτικές και σωστές κριτικές με καλοπροαίρετα σχόλια! Ασχολείται όσο κανένας άλλος με το Escape Comunity και έχει βάλει στόχο να τα παίξει όλα!

Νο.2 : Konig
Είναι απίστευτο το πόσο καλά γράφει αυτό το παιδί. Δυνατός γριφολύτης και δραπέτης. Αντικειμενικός τις περισσότερες φορές! Αν ψάχνεις να παίξεις το επόμενό σου δωμάτιο και τα γούστα σου είναι περίεργα, οι κριτικές του θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις!

Νο.1 : Donotspoil
Δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά πρέπει να σκεφτείτε εσείς εκεί στο theescape να μετράτε και τα σχόλια, όχι μόνο τις κριτικές. Γράφει σχεδόν πάντα καλές και σωστές κριτικές, τις περισσότερες φορές αντικειμενικές (εκτός αν έγινε κάτι στραβό στο παιχνίδι, ή αν κάτι τον χάλασε πολύ) αλλά το καλύτερο είναι οι σχολιασμοί σου σε άλλους reviewers! Δεν αφήνει κανέναν σε χλωρό κλαρί. Επίσης ξέρει πόσα δωμάτια έχεις παίξει και πότε!!! Α και κάτι τελευταίο.. Do not Spoil!

Let your team know:

Τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών. Διαβάστε περισσότερα Escape Journals από χρήστες του The Escape.

1 Comment on this Article

  • Zoe

    Θα συμφωνήσω με το Νο 1 σου! Αγαπημένος μου!

    on 13 August 2018

Add a comment




Close