Contact phone number:

Contact email:

Latest Escape Room Reviews

Οι 50 πιο πρόσφατες κριτικές σε Δωμάτια Απόδρασης

 • missingnameteam quote Τέλεια εμπειρία... τέλεια σκηνικά, τέλειο performing!!
  1 day ago
 • Necromancy

  Pergamou 20B, Aigaleo
  Jafar quote Δωματιάκι ιδανικό για αρχαρίους ως προς τον τρόμο.Γρίφοι μέτριας δυσκολίας.Σκηνικά όμορφα.Αξίζει μια επίσκεψη.
  2 days ago
 • Red Riding Hood

  Eptanisou 83, Petroupolis
  Jafar quote Πολύ ωραίο δωμάτιο.Τα είχε όλα.Η μόνη ένσταση ήταν στις βοήθειες,οι οποίες έρχονταν αρκετά γρήγορα .
  3 days ago
 • Jafar quote Τρομολάγνοι τρέξτε!Συνδυάζει κάθε είδος τρόμου-φόβου+γρίφοι!ΕΥΓΕ!!!
  3 days ago
 • Jafar quote Δυνατή εμπειρία.Συνδυάζει τα πάντα.Θα θέλαμε λίγο παραπάνω τρόμο,γτ το σήκωνε η περίσταση.Να πάτε άμεσα!
  3 days ago
 • The Cursed Willy

  Venizelou Eleftheriou 106, Peristeri
  Jafar quote Δεν έχω λόγια.Σκηνικά απίστευτα,τα καλύτερα που έχω δει!Χώροι όχι μεγάλοι,ωστόσο αξιοποιημένοι στο έπακρο!Γρίφοι τσιμπημένης δυσκολίας.Αξίζει με χίλια!!!
  3 days ago
 • kouvanoi quote Κορυφαίο δωμάτιο τρόμου από όλες τι απόψεις. Τα παιδιά έχουν στήσει σκηνικά που σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή. Ο ηθοποιός σε κάποιες στιγμές νομίζεις ότι πετάει. Τα παιδιά ευγενεστατα και με μεράκι. Σε όποιον αρεσουν τα δωμάτια τρόμου πρέπει να το επισκεφτεί. Δυνατή εμπειρία τρόμου συγχαρητήρια στα παιδιά που το έφτιαξαν. Όταν ανοίξει με το καλό και το sequel θα το επισκεφθούμε οπωσδήποτε!
  3 days ago
 • Checkmate quote Οι υψηλές προσδοκίες σπάνια βγαίνουν σε καλό. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις και η Γυναίκα με τα Μαύρα φροντίζει να αποτελεί διάψευση πολλών παρόμοιων δηλώσεων. Γιατί είναι άλλη μια ιστορία σε στοιχειωμένο σπίτι, άλλη μια ιστορία μαυροφορεμένων θηλυκών φαντασμάτων, με θύματα παιδικές ψυχές, όπου λίγο πολύ στο ξεδίπλωμα της ιστορίας θα συναντήσεις στοιχεία που έχεις ξαναδεί και σε άλλα δωμάτια, από το Darkwood μέχρι το Σανατόριο. Κι όμως, τίποτα από αυτά δεν σε πειράζει, γιατί όλα αυτά έχουν δέσει με τόσο όμορφο τρόπο, προσφέροντας μια μεστή εμπειρία που σπάνια βιώνει κανείς. Κι ενώ συχνά επικροτώ περισσότερο την καινοτομία από την αρτιότητα, εδώ δεν θα μπορούσα να περιμένω τίποτα καλύτερο, γιατί όλα αυτά που τα έχουμε ξαναπετύχει σε άλλα δωμάτια, εδώ τα συναντάμε στη βέλτιστη –μέχρι στιγμής, έστω– μορφή τους. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάτι στο δωμάτιο, αυτό είναι η ατμόσφαιρά του. Όχι ότι υπολείπεται σε γρίφους (τους χάρηκα ιδιαιτέρως κι έναν ειδικά θα τον θυμάμαι για καιρό) ή σε τρόμο (χεστήκαμε πάνω μας) ή στο πώς σε ανάγκαζε να κινείσαι στον χώρο για να προχωρήσεις (πολύ πετυχημένα, σε άμεση σχέση με το context). Αλλά από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο, σε βάζει για τα καλά μες στην ιστορία του, η ατμόσφαιρά του σε παρασέρνει και μετά όλα κυλάνε νερό. Είναι μεγάλο, πράγμα σπάνια κακό, τα σκηνικά είναι εξαιρετικά και τα εφέ δένουν το γλυκό, που ακούει στο όνομα της ομώνυμης μαυροφορεμένης γυναίκας. Δεν έχω βρει κανένα αρνητικό κι οι διθυραμβικές κριτικές ενισχύουν ότι μάλλον λίγοι (και αν) βρίσκουν. Είναι ένα αψεγάδιαστο δωμάτιο, στο τοπ-10 μου, και θα ήταν αποδραστικό έγκλημα κανείς να μην το επισκεφτεί, από τα καλύτερα δωμάτια που έχουν βγει γενικώς.
  3 days ago
 • Checkmate quote Το όνομα θα μπορούσε να είναι κι απλώς κράχτης, μια αφορμή για άλλο ένα escape room τρόμου σε μια στοιχειωμένη έπαυλη σαν τόσες και τόσες που έχουμε δει στο παρελθόν και θα συνεχίζουμε να βλέπουμε και στο μέλλον. Κι ενώ θεματικά δεν διαφοροποιείται από την πλειοψηφία των τρομοδωματίων, το κατευχαριστηθήκαμε, καθώς βρήκαμε πολύ πετυχημένη την υλοποίησή του. Ωραία αρχή, ωραία κλιμάκωση (είναι χαρακτηριστικό αυτό της εταιρείας), ωραίο και όλο το ενδιάμεσο, πλαισιωμένο από αναμενόμενους για το είδος γρίφους, ωραία σκηνικά, τρομακτική παρουσία και σωστή σκηνοθεσία. Χωρίς να είναι από τα πιο τρομακτικά δωμάτια που έχουμε επισκεφτεί, το βρήκαμε πάνω από τον μέσο όρο του είδους σε τρόμο. Τα στοιχεία που για μένα το διαφοροποιούν είναι δυο: το ένα είναι σκηνικό και δεν μπορώ να το αποκαλύψω, απλώς το βρήκα πολύ έξυπνο, στη μορφή του δεν το είχα ξαναδεί και νομίζω πως το δωμάτιο αντιλαμβάνεται ότι είναι το δυνατό του χαρτί και το χρησιμοποιεί ιδανικά για να ενισχύσει τον τρόμο. Το άλλο είναι το gameplay που για μένα ήταν σωστότατο, το πώς εναλλάσσονται οι γρίφοι με τις στιγμές τρόμου, αγωνίας και δράσης, η ροή δεν έπασχε πουθενά, χάρη και στο διακριτικό game mastering (αν και θα προτιμούσαμε άλλον τρόπο βοήθειας). Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει 2/2 για μένα (το Attic το είχα επισκεφτεί υπό άλλη διεύθυνση) κι ομολογώ ότι διακρίνω ένα προσωπικό στυλ του δημιουργού στα δωμάτια, σαν μικρές υπογραφές, πράγμα που είναι ευχάριστο όταν η εμπειρία καταφέρνει να μοιάζει φρέσκια. Περιμένω με ενδιαφέρον –κι υψηλές προσδοκίες, καλώς ή κακώς- και τα επόμενα πονήματά τους.
  3 days ago
 • Checkmate quote Χάρη στην καραντίνα, αυτό ήταν το τελευταίο δωμάτιο που έπαιξα πέρυσι και αποδείχτηκε το καλύτερο. Εξαιρετικοί γρίφοι, με αυτοματισμούς, για μένα μαζί με το It τα τοπ γριφοδωμάτια τρόμου, creepy ατμόσφαιρα και καλά σκηνοθετημένη παρουσία, παρότι περιμέναμε να δούμε να ξεδιπλώνονται μπροστά μας συγκεκριμένα κλισέ του είδους, η ιστορία και το setting διαφοροποιήθηκαν ευχάριστα. Το επισκεφτήκαμε τρία άτομα κι έτσι το βιώσαμε στο έπακρο, βρίσκοντάς το και περισσότερο τρομακτικό απ’ όσο αναμέναμε (χάρη στα εξαιρετικά ηχητικά εφέ για άλλη μια φορά). Αλλά κυρίως πας για να λύσεις γρίφους κάτω από δύσκολες συνθήκες (βλ. τρόμο). Μακάρι δωμάτια σαν αυτό να ήταν ο κανόνας κι όχι η εξαίρεση. Ιδίως από τη στιγμή που μιλάμε για προσγειωμένες τιμές, καθιστώντας το συγκεκριμένο δωμάτιο μιας από τις πιο value for money επιλογές του χώρου. Περιμένω με αμείωτο ενδιαφέρον τα επόμενα βήματα της εταιρείας. Οι φαν των δύσκολων γριφοδωματίων τρόμου επιβάλλεται να το επισκεφτούν, σε ομάδες 3-4 ατόμων με καλή εμπειρία.
  3 days ago
 • Checkmate quote Το Cursed Ship με είχε ενθουσιάσει και οι προσδοκίες για το σήκουελ ήταν βαριές και ασήκωτες. Τόσο, που όχι μόνο ο διάδοχος δεν τις πήρε στις πλάτες του, αλλά τον πλάκωσαν. Φοβερά σκηνικά, από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει κι αυτό είναι το μόνο καλό του δωματίου κι ο λόγος που η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη, γιατί οι δυνατότητές του ήταν εξαιρετικά υψηλές βάσει χώρου. Μέτριοι προς κακοί γρίφοι, κακή ροή που με καλύτερο game mastering θα είχε σωθεί αλλά δεν, αποτυχημένη σκηνοθεσία όσον αφορά τις εμφανίσεις της ηθοποιού (την οποία την πετύχαμε σε δυο τρία σημεία να κάθεται ακίνητη έτοιμη για jump scare νωρίτερα από το προβλεπόμενο ή να μετακινείται σε άλλους χώρους χωρίς λόγο βάσει σεναρίου) και γενικώς μια πολύ μιεχ εμπειρία, που στο τέλος δεν καταφέραμε καν να κρύψουμε την απογοήτευσή μας. Το καταφέρανε σ’ αυτό που είναι, αν όχι πιο δύσκολο, σίγουρα πιο σπάνιο, στα πραγματικά εντυπωσιακά σκηνικά που απαιτούν κόστος, και αποτύχανε κατ' εμέ παταγωδώς σ’ αυτό που απλώς θέλει μεράκι και φαντασία (στοιχεία που περιμένεις από κάθε δημιουργό που κάνει το χόμπι του επάγγελμα), στο πώς δηλαδή να κάνουν την πορεία του παίκτη από την είσοδο μέχρι την έξοδο μια πραγματικά αξιομνημόνευτη εμπειρία, με ωραίους γρίφους και μεστή eerie ατμόσφαιρα.
  3 days ago
 • Jafar quote Τι να πω...Συνδυάζει τα πάντα...Διαφορετικό από κάθε άλλο.Μπράβο σε όλα!!!
  3 days ago
 • Jafar quote Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο.Οι γρίφοι τόσο όσο.Να πάτε άμεσα!
  3 days ago
 • Jafar quote Δυνατή εμπειρία!Τρόμος,γρίφοι,ατμόσφαιρα,όλα άψογα!Μπράβο στα παιδιά!
  3 days ago
 • Jafar quote ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!Συν τρόμος στα ύψη!Να πάτε άμεσα!!!Το αγαπημένο μου όλων!!!
  3 days ago
 • Ταλαίπωροι quote Άρτιο. 3+ ώρες γεμάτες γρίφους. Σίγουρα ο εγκέφαλος θα βγει κουρασμένος, αλλά η χαρά του θα είναι μεγάλη. Αρκετά δύσκολο, αλλά νιώθεις τα λεφτά σου ότι έπιασαν τόπο. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
  on 12 October 2021
 • Checkmate quote Δωμάτιο πολυβραβευμένο και πολυδιαφημισμένο, απ’ όταν βγήκε όλοι παραμιλούσαν για το πώς άλλαξε τις κατατάξεις τους με τα αγαπημένα τους δωμάτια. Ανταποκρίνεται όλη αυτή η φρενίτιδα στην πραγματικότητα; Και ναι και όχι, κατά τη γνώμη μου. Είναι όντως ένα high budget δωμάτιο, με τρομερούς μηχανισμούς, παραγωγή κινηματογραφική, αρκετά κοντά στο πρωτότυπο, πολύ καλή παρουσία μες στο δωμάτιο (κατά το ήμισυ, τουλάχιστον). Έχει κάποιες σκηνές-στολίδια, Χολιγουντιανών προδιαγραφών, που τις θυμάσαι καιρό μετά. Είναι επίσης ιδιαίτερα τρομαχτικό, στο πρώτο του μισό, ιδίως, η ατμόσφαιρά του μας είχε καταβάλει και δεν ξέραμε πού να φυλαχτούμε. Στα θετικά κι οι ικανοποιητικοί γρίφοι (στον μέσο όρο των escape room τρόμου, δηλαδή, με έναν μόνο να θυμάμαι να μου έχει κάνει θετική εντύπωση) και το γεγονός ότι, παρά την κλισέ θεματολογία (βλ. εξορκισμός σε σπίτι, που ούτως ή άλλως είναι κι από τα χειρότερά μου), καταφέρνει να αφήσει το δικό του αποτύπωμα. Στα αρνητικά, είναι δύσκολο ένα δωμάτιο να καταφέρει να αντεπεξέλθει σε τέτοιες εξωφρενικές προσδοκίες (λίγες εξαιρέσεις τύπου Σανατόριο, Don’t Take a Breath, Mrs Rose’s House ή τη Γυναίκα με τα Μαύρα μπορώ να σκεφτώ που να είχαν κάνει αντίστοιχο πανικό κι επισκεπτόμενός τα να κατάφερα να βγω ενθουσιασμένος παρά τα όσα ανέμενα). Ως προς το υποκριτικό κομμάτι, από τη δαιμονισμένη μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι, κάτι που δεν θα έλεγα ότι ισχύει για το άλλο ζωντανό μέρος του δωματίου που ούτε υποκριτικά μας ενθουσίασε ούτε σχεδιαστικά το βρήκαμε απαραίτητο. Η κορύφωση με άφησε στο ντεμί: από τη μια, δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο ζωντανά σε δωμάτιο απόδρασης, από την άλλη το έχω δει σε βίντεο-φάρσα και στην προκειμένη το αισθάνθηκα κάπως διεκπεραιωτικό (κοντολογίς, δεν το έζησα). Βέβαια αυτό δεν αφορά τον μέσο παίκτη που από τα πολλά ουάου δεν θα έχει χρόνο να σκεφτεί τέτοιες λεπτομέρειες. Τέλος, καταλαβαίνω ότι έπεσαν πολλά χρήματα για να βγει, αλλά για μένα είναι πολύ ακριβό δωμάτιο για τα όσα προσφέρει, ιδίως αν το συγκρίνω με καλύτερα και πιο χορταστικά δωμάτια (π.χ. Σανατόριο (18 στην τετράδα), Don’t Take a Breath (22), Woman in Black(23) από αντίστοιχες υπερπαραγωγές), μόνο το Βιβλιοπωλείο του Paradox μου έχει βγει πιο ακριβά, που είναι υπερδιπλάσιο σε διάρκεια. Σε κάθε περίπτωση, δωμάτιο που αξίζει μια επίσκεψη από ομάδες 3-4 ατόμων που τους αρέσουν τα κινηματογραφικά δωμάτια τρόμου. Ακόμη κι αν δεν γίνει το αγαπημένο σας δωμάτιο, σίγουρα θα χαραχτεί στη μνήμη σας για καιρό.
  on 10 October 2021
 • The Cursed Doll

  Provelggiou 4-6, Keratsini
  Checkmate quote Δωμάτιο τρόμου που αν και ικανοποιητικό σε όλους τους τομείς, κατά τη γνώμη μου δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει, καθώς τα πιο δυνατά του σημεία τα έχουμε πετύχει και σε άλλα δωμάτια, προγενέστερα. Κατώτερο των προσδοκιών μας κι όσο περνά ο καιρός (το είχαμε επισκεφτεί το ’19) μας μένει ως ένα όλο και λιγότερο αξιομνημόνευτο δωμάτιο. Στα θετικά, ωραία ατμόσφαιρα τρόμου, μπόλικα jumpscares, συμπαθητικοί γρίφοι και πολλές κινηματογραφικές στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το ζωντανό στοιχείο ήταν πολύ πετυχημένο, όπου χρειαζόταν έκανε το θαύμα του, και η σκηνοθεσία ήταν άψογη για άλλη μια φορά (σήμα κατατεθέν της εταιρείας). Στα αρνητικά τώρα, ο τρόπος που το δωμάτιο προσπαθούσε να σε τρομάξει ήταν κάπως επαναλαμβανόμενος, επένδυε περισσότερο στα τρομάγματα και λιγότερο στον τρόμο, την αναμονή του τι θα συμβεί, τον φόβο του να μπεις σε κάποιον νέο χώρο (σε αντίθεση με το Ring, που γενικώς στα μάτια μας ήταν σαφώς καλύτερο και πιο αξιομνημόνευτο). Γρίφοι μέτριοι, οριακά διεκπεραιωτικοί, πράγμα που είναι η νόρμα στα δωμάτια τρόμου, δυστυχώς. Η αρχή, αν και δυνατή, υπάρχει σχεδόν ίδια και σε άλλο δωμάτιο· γενικά θα έλεγα ότι το Annabelle ήταν μια επαγγελματική δουλειά, που είναι τεχνικά αψεγάδιαστη, μα δεν προσπαθεί ιδιαίτερα να βάλει το δικό της λιθαράκι στον χώρο των escape room για να ξεχωρίσει, πράγμα που σε μια τόσο ταχέως ανελισσόμενη αγορά είναι κατά τη γνώμη μου και το ζητούμενο για να μείνεις στη μνήμη του παίκτη. Σε κάθε περίπτωση, τρομαχτικό δωμάτιο, αξίζει μια επίσκεψη από φαν του τρόμου, 3-4 άτομα.
  on 10 October 2021
 • Checkmate quote Το είχα επισκεφτεί όταν είχε ανοίξει κι έχω μάθει ότι έχει περάσει από ρετουσάρισμα. Ήταν αναπάντεχα δυνατή εμπειρία, σε μια θεματολογία που πάντα με ιντριγκάρει αν γίνει καλά (ψυχιατρείο). Έχει απ’ όλα: γρίφους, τρόμο, δράση, κυνηγητό (όσο πρέπει), αδρεναλίνη, ωραία σκηνικά και καλοστημένες παρουσίες, ενδιαφέρον gameplay και αξιομνημόνευτη ιστορία. Από τις δυνατές μου εμπειρίες απόδρασης, είχε μπει στο δικό μου τοπ-10 από τότε που το επισκέφτηκα (δυο χρόνια πριν) και ακόμη παραμένει.
  on 10 October 2021
 • Checkmate quote Δυνατό δωμάτιο τρόμου, με αξιοπρεπή ιστορία που ξεδιπλώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, συμπαθητικούς γρίφους, τρομακτικότατη παρουσία (που σαμαρίζει, με την καλή έννοια), επιβλητικότατη ατμόσφαιρα που ξεχωρίζει, παρά το τετριμμένο του θέματος. Κι ένα κλείσιμο που, αν και δεν με ενθουσίασε, σίγουρα διαφοροποιείται από τη νόρμα, οπότε του το δίνω. Το είχαμε επισκεφτεί πριν από μια διετία, αλλά θεωρούμε ότι ακόμη κρατά καλά και το μνημονεύουμε για το πόσο άγριος είναι σε σημεία ο τρόμος του, σχεδόν ανόθευτος. Για τρομολάγνους επιβάλλεται μια επίσκεψη. Αξίζει και το δεύτερο μέρος (The Litchver Woodland) που προσωπικά το βρήκα ιδιαίτερα πρωτότυπο και ανώτερο ως συνολική εμπειρία.
  on 10 October 2021
 • JerryTheGod quote Δωμάτιο #115 Ομάδα 4 ατόμων (2 πολύ μεγάλης εμπειρίας, 1 μεσαίας εμπειρίας κ 1 μικρής) Ό,τι έχετε ακούσει για αυτό το δωμάτιο ισχύει στο έπακρο. Εμφανίσεις κ act, αξιοποίηση χώρων κ περάσματα, γρίφοι, ατμόσφαιρα, πλοκή. Όλα 10 με τόνο. ΣΠάνια βρίσεις δωμάτιο τρόμου με τόσο καλούς γρίφους. Ειδικά 2-3 θα τους εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι έμπειροι εσκέιπερς. Αν έπρεπε να βρω ένα ψεγάδι στο δωμάτιο, θα ήταν το φινάλε του, που θα το ήθελα με μεγαλύτερη κορύφωση, (πράγμα που θα απομακρύνονταν από την ταινία όμως στην οποία κατανοώ πως ήθελαν να μείνουν πιστοί) Ιδανικός αριθμός 3-4. Συγχαρητήρια κ πάλι. Όλες οι διακρίσεις που έχετε λάβει, σας αξίζουν
  on 3 October 2021
 • JerryTheGod quote Δωμάτιο #114 Ομάδα 3 ατόμων (2 πολύ μεγάλης εμπειρίας, 1 μεσαίας εμπειρίας) που αποδράσαμε. Ένα δωμάτιο με ωραία εισαγωγή, πολύ ωραίο φινάλε, εξαιρετικούς γρίφους για τρομοδωμάτιο κ όλοι εντός θέματος. Τα περάσμα δεν είναι το δυνατό σημείο του δωματίου Εξαιρετικά τα παιδιά στην υποδοχή κ στα θετικά πως γνωρίσαμε όλους τους συμμετέχοντες. Ιδανικός αριθμός 3-4 άτομα.
  on 3 October 2021
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Athinas 43-49A, Kallithea
  JerryTheGod quote Δωμάτιο #113 Ομάδα 3 ατόμων (1 πολύ μεγάλης εμπειρίας, 1 μεσαίας εμπειρίας κ ένας μηδενικής) που αποδράσαμε. Ένα όμορφο γριφοδωμάτιο με έμπνευση. Γραμμικό, με όλους τους γρίφους εντός θέματος. Πολύ καλά σκηνικά με ενα χώρο πολύ ΠΟΛΥ εντυπωσιακό (κατα τη γνωμη μου θα έπρεπε να είναι η κορύφωση του δωματίου...) Εξαιρετικά τα παιδιά στην υποδοχή. Ιδανικός αριθμός 3-4 άτομα.
  on 14 September 2021
 • INDI quote Πήγαμε εν μέσο πανδημίας να κάνουμε ένα ταξιδάκι και χάσαμε το τρένο. Βρεθήκαμε στο πανδοχείο Station 33 για να κοιμηθούμε μέχρι την επόμενη ημέρα, αλλά έπρεπε οπωσδήποτε να Wake up για να επιβιώσουμε τον εφιάλτη. Το παιχνίδι προσφέρεται σε 3 modes, γριφοδωμάτιο, ψυχολογικό θριλεράκι και θριλεράκι με κάργα γρίφους. Παίξαμε το ψυχολογίστικο που σημαίνει άπειρα jump scares από τους ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί ξέρουν τι δουλειά τους καλά και ειδικά η κοπέλα τα δίνει όλα για να απογειώσει το ρόλο της. Γρίφοι, όπως είπα, απλοί με πολύ ψάξιμο. Η χαρά του κλειδαρά… άπειρα λουκετάκια με κλειδί. Ηλεκτρονικά ούτε για δείγμα, και μηχανισμοί φτιαγμένοι σίγουρα από μηχανολόγο. Ατμόσφαιρα, σκοτάδια, καπνοί και παντού πορτάκια που έπρεπε να περάσεις. Πολύ καλή προσπάθεια από την εταιρεία. Ένα χορταστικό παιχνίδι που καταφέρνει να το θυμάσαι για δυο WOW σημεία. Να το παίξετε max τετράδα και αν είστε κάτω των 30… παιχνιδιών. Από εκεί και πάνω, μετά την πρώτη ώρα ίσως δεν θέλετε να wake up.
  on 7 September 2021
 • The 7th

  Amfitheas Ave 73, Palaio Faliro
  JerryTheGod quote Δωμάτιο #112 Ομάδα 3 ατόμων (2 πολύ μεγάλης εμπειρίας, 1 μεσαίας εμπειρίας) που αποδράσαμε. Ένα υπέροχο ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο. Γραμμικό, με όλους τους γρίφους εντός θέματος, εξαιρετική ροή με μια ιστορία με αρχή, μέση κ τέλος, που όσο παίζεις αποκαλύπτεται κομμάτι κομμάτι μπροστά σου. Ιδανικός αριθμός 3-4 άτομα.
  on 2 September 2021
 • Experimentum X

  25is Martiou, Chalandri
  staurosss quote Πηγαμε σε αυτο το δωματιο αφου παιξαμε το daylight και το experimentum iv απο την ιδια εταιρεια. Το δωματιο ηταν φοβερο οι γριφοι ηταν απιστευτα καλοι και ευφανταστοι , η ροη ειναι καταπληκτικη και οντως τεσταρει τη συνεργασια και τις φυσικες ικανοτητες σε βαθμο ωστε να κρατα την αδρεναλινη στα υψη για ολη τη διαρκεια του δωματιου. 10/10 θα το προτεινα σε ολους οσους θελουν κατι πιο κινητικο και οχι απλα γριφους.
  on 2 September 2021
 • Daylight

  25is Martiou, Chalandri
  staurosss quote Καλη ροη Ωραια ατμοσφαιρα Φιλικοι gm 3 με 5 ατομα ειναι καλος αριθμος τα 6 ατομα ειναι υπερβολη Οι γριφοι ηταν ευφανταστοι και ενταγμενοι στην ατμοσφαιρα Παραυτα δεν ειναι και το πιο δυνατο δωματιο που μπορει κανεις να βρει
  on 2 September 2021
 • Black Hawk - Marousi

  Kifisias 125, Marousi
  staurosss quote Απλο δωματιο με καλους γριφους
  on 2 September 2021
 • staurosss quote Πρωτο escape room , πολυ δυνατο με καλους γριφους και φοβερη ατμοσφαιρα απο την πρωτη στιγμη μεχρι και την τελευταια.
  on 2 September 2021
 • Another Dimension

  Ag. Ioannou 63, Agia Paraskevi
  JerryTheGod quote Δωμάτιο #111 Ομάδα 3 ατόμων (μεγάλης, μεσαίας κ μικρής εμπειρίας) που αποδράσαμε επιτυχώς γεμάτοι κ ευχαριστημένοι. Γραμμικό δωμάτιο με όμορφους γρίφους μεσαίας δυσκολίας ως επί το πλείστον, ωραία ατμόσφαιρα κ ωραία εναλλαγή "διαστάσεων" Ιδανικος αριθμός 3-4
  on 26 August 2021
 • Jorgita quote Παίξαμε το δωμάτιο αυτό προ Covid.. Ένας χώρος μοναδικός και άψογα διακοσμημένος για το είδος του ! Όσοι γνωρίζουν ή αγαπούν την Ιαπωνική κουλτούρα θα το λατρέψουν!! Οι γρίφοι του είναι αξιόλογοι και αρκετοί,το acting αρκετά καλό για κάποιον που ξεκινάει σε δωμάτια τρόμου!
  on 2 August 2021
 • The Sanatorium (Day)

  Deligiorgi 55-59, Athens
  katroum quote Εξαιρετικο γριφοδωματιο με τα ολα του. Απολυτα ρεαλιστικα σκηνικα, ατμοσφαιρα, περασματα, σκαρφαλωματα, ιστορια κτλ. Προτιμησαμε το συγκεκριμενο mode διοτι η οχι και ιδιαιτερα θαρραλεα ομαδα μας θελαμε να παραμεινει σωα και αβλαβης.
  on 1 August 2021
 • Contagion

  Aidiniou 5, Aghios Dimitrios
  JerryTheGod quote Δωμάτιο #110 Ομάδα 4 ατόμων (μεγάλης εμπειρίας) που αποδράσαμε επιτυχώς. Πρώτο (δικό μου) δωμάτιο μετά απο 9 μήνες καραντινας-αποχής κ βγήκαμε γεμάτοι. Το δωμάτιο έχει αρκετούς γρίφους, πράγμα που το κάνει χορταστικό. Όλοι ήταν ωραίοι κ μέσα στο θέμα κ κάποιοι πραγματικά ευφάνταστοι. Προσωπικά προτιμώ τα παράλληλα δωμάτια άρα η γραμμικότητα είναι για μένα στα αρνητικά. Επίσης ο τελευταίος κ κυριότερος γρίφος έχει μια σημαντική ασάφεια. Λύνεται βέβαια με μικρή βοήθεια απο το GM αλλά κ πάλι, καλό θα είναι να είναι πιο ξεκάθαρο... Ιδανικός αριθμός ατόμων 3-4
  on 31 July 2021
 • Irukandji quote Φεουδαρχική Ιαπωνία και μια ιδιαιτέρως πιστή και ρεαλιστική απεικόνιση κατοικίας της εν λόγω χρονικής περιόδου, σε συνδυασμό με μια μοναδική ατμόσφαιρα και όλα αυτά με την προσωπική υπογραφή των παιδιών πίσω από τη "Cipher Company". Πριν μπείτε καν, θα καταλάβετε σε πόσο κόπο και σε τι διαδικασία έχουν μπει αυτοί οι "σατανάδες". Μόλις κλείσει η πόρτα πίσω σας, θα γίνετε ένα με το κλίμα και θα αρχίσετε να χαζεύετε το διάκοσμο και τις λογής λεπτομέρειες. Πέραν του οπτικού κομματιού όμως, υπάρχει και ένα πολύ όμορφο και ενδελεχές στόρυ πίσω από το Yurei, το οποίο υποστηρίζεται καθ' όλη τη διάρκεια του δωματίου. Οι performers την ιδρώνουν τη φανέλα και βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στα σωστά σημεία για να μη χάνεται η έννοια του consistency και της αλληλεπίδρασης, με συνοδευτικά τα πολύ επιβλητικά και ψαρωτικά ηχητικά εφέ. Στο γριφολογικό μέρος μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Οι γρίφοι είναι κατά κόρον σχετικοί με την υπόθεση που εκτυλίσσεται και δίνουν πάντα την αίσθηση της συνέχειας μέχρι την τελική ολοκλήρωση. Δεν είναι δύσκολοι, αλλά σίγουρα κάποιοι αφήνουν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους. Αν υπάρχει κάτι αρνητικό, θα έλεγα μόνο ελαφρώς η ροή σε κάποια σημεία. Δεν πάσχει στο σύνολό της, ούτε το θεωρώ σοβαρό αρνητικό, απλά ορισμένες φορές αν δεν υπάρξει καθοδήγηση από τον GM δε γίνεται κατανοητό πως πρέπει να κινηθεί η ομάδα. Μιλήσαμε αναλυτικά στο τέλος με τον Γιάννη (και την κοπελίτσα, απλά δε θυμάμαι το όνομά της - σρυ) που έχει το δωμάτιο. Φοβερός ο τύπος. Το ζει, το προσπαθεί, το υποστηρίζει, το αγαπάει, το πονάει και το βασικότερο, προσπαθεί πάντα να προσαρμόζει την εμπειρία πάνω στις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε ομάδας. Έχει κάνει εκπληκτική δουλειά και ετοιμάζει κι άλλα πράγματα στο άμεσο μέλλον, στα οποία του ευχόμαστε καλή επιτυχία, αλλά ούτως ή άλλως θα τον τιμήσουμε με την παρουσία μας και σε αυτά. C U soon! 🚪#152 👤#6 🔑=✔️
  on 27 July 2021
 • Jungle Treasure

  33 Petroupoleos Av. & Ioulianou 1, Ilion
  Irukandji quote “Jungle Treasure”, μια ιδιαιτέρως καλαίσθητη, προσεγμένη και καλοδεχούμενη προσθήκη στο υπάρχον δυναμικό του Escape Land. Θα επιχειρήσω να χωρίσω την εμπειρία σε υποκατηγορίες… - Εισαγωγή: Ο πρώτος χώρος είναι σχετικά μικρός, αλλά σου μεταδίδει αποτελεσματικά τον “πυρετό” της ζούγκλας. - Ατμόσφαιρα: Δυνατή, ταιριαστή και άκρως immersive, ειδικά στους πρώτους χώρους. Τα παιδιά έχουν κάνει φοβερή προσπάθεια και στα σκηνικά, αλλά και στην αίσθηση που σου βγάζουν αυτά με τη σειρά τους. - Γρίφοι: Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, απολαυστικοί, ποικίλοι και σε απόλυτη συνάρτηση με την υπόθεση του δωματίου. - Αυτοματισμοί: Ξεχωριστή κατηγορία με ειδική μνεία, μιας και ήταν ευφάνταστοι και μου άρεσαν πολύ. Όσον αφορά στον υπερευαίσθητο μηχανισμό για τον οποίο γίνεται αναφορά σε κάποιες κριτικές δε μας ξένισε κάτι. Απλά είχε συγκεκριμένη λογική και χρονισμό και μόλις αυτό έγινε κατανοητό δούλεψε κατευθείαν. - Ροή/GM: Με εξαίρεση ένα-δυο σημεία, το δωμάτιο είναι κατά κόρον γραμμικό με ιδανική ροή, ενώ το mastering σε μας ήταν ουσιαστικό, διακριτικό με μικρές διορθωτικές οδηγίες και επισημάνσεις εκεί που έπρεπε. - Κορύφωση: Όχι κάτι τρομερά πρωτότυπο, αλλά με την κατάλληλη τσαχπινιά. - Αρνητικά: Δεν μπορώ να πω ότι βρήκα κάτι που να με ξενέρωσε ή να με απογοήτευσε. Αν υπάρχει κάτι να αναφερθεί, είναι μόνο σχετικά με το διάκοσμο του τελευταίου χώρου, στον οποίο θεωρώ ότι θα ταίριαζε περισσότερο μια πιο natural jungle διακόσμηση, παρά το συμβατικό πολιτισμένο στυλ που συναντήσαμε. Τελική ετυμηγορία: Αρτιότατο και ολοκληρωμένο γριφοδωμάτιο, με αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια και προσανατολισμένο στο να περνάνε όλες οι ομάδες καλά. Ένα μεγάλο μπράβο στα Escape-Land-ό-πουλα! 🚪#176 👤#6 🔑=✔️
  on 27 July 2021
 • TheRealEscaper quote Ένα προσεγμένο δωμάτιο σε Ιαπωνικό στιλ και διακόσμιση με σχετικά σκηνικά και αντικείμενα που αν είσαστε λάτρεις του είδους θα εντυπωσιαστείτε. Πολύ ωραία εισαγωγή, οι γρίφοι μέσα στο θέμα και το σύστημα βοηθειών που έχουν διαμορφώσει σε βάζει σε μια ωραία διαδικασία. Το acting είναι καλό, απλώς δυστυχώς εμείς νιώσαμε ότι από ένα σημείο και μετά η ροή κάνει κοιλιά, καταλαβαίνεις ακριβώς πώς λειτουργεί το δωμάτιο - από που και πότε θα σου ρθει το jump scare - οπότε σταματάει να έχει τόσο πολύ ενδιαφέρον και χάνετε κάπως η μαγεία κατά τη γνώμη μου. Προσωπική άποψη: θα προτιμούσα τα jump scares μιας και μιλάμε για ιαπωνικό σκηνικό κλπ να είναι πιο μυστήρια και πιο απρόβλεπτα και να μην ακολουθούν τόσο συγκεκριμένο μοτίβο, γιατί μετά το κόνσεπτ καταντάει κάπως διαδικαστικό και το συνηθίζεις. Πιστεύω ότι το δωμάτιο και ο εξαιρετικός host έχουν προοπτική να το κάνουν αυτό και τότε η εμπειρία θα απογειωθεί πραγματικά. Ατμόσφαιρα: 6/10 Τρόμος: 5/10 Γρίφοι: 7/10 Συνολική Βαθμολογία: 6/10
  on 19 July 2021
 • TheRealEscaper quote Ένα πάρα πολύ ωραία στημένο και δουλεμένο δωμάτιο. Τα σκηνικά είναι πολύ προσεγμένα και υπάρχουν άπλετα στους χώρους από την εισαγωγή έως το φινάλε. Οι γρίφοι είναι in concept και έχουν λογική, δεν σπας δηλαδή το κεφάλι σου για κάτι που έχει σκεφτεί μόνο ο gm και δεν λύνει κανείς άλλος χωρίς βοήθεια. Αυτό που μου άρεσε πολύ στο δωμάτιο ήταν αφενός τα εφέ, τα οποία σε κρατούσαν σε εγρήγορση με πολύ πρωτότυπο και ρεαλιστικό τρόπο, αφετέρου η ροή που υπάρχει στους γρίφους, τους χώρους και το acting τα οποία δένουν αρμονικά και κορυφώνονται σε μια πολύ ωραία και ανατρεπτική κλιμάκωση. Τρόμος υπάρχει αρκετός αλλά εξαρτάται και από την ομάδα τελικά το πόσο θέλει να το βιώσει. Για μένα το μόνο θέμα το οποίο μας συγκράτησε κάπως από το να το νιώσουμε στο έπακρο (και δεν ξέρω αν και κατά πόσο μπορεί να βελτιωθεί αυτό διότι σε αυτό βασίζεται όλη η ροή του δωματίου) είναι ότι σε δωμάτιο όπως αυτό που επιτρέπεται η σωματική επαφή δεν έχεις το ίδιο άγχος στο να σε πιάσει ο ηθοποιός, ενώ σε άλλα που υποτίθεται ότι "αν σε πιάσουν χάνεις" το βιώνεις διαφορετικά, έχεις πραγματικά κίνητρο να τρέξεις να ξεφύγεις. Αυτό σαν προσωπική άποψη, αλλά εννοείται είναι σεβαστό και το κόνσεπτ που έχουν επιλέξει τα παιδιά διότι μπορεί να προσαρμοστεί ανά ομάδα κάτι το οποίο είναι πολύ έξυπνο και φιλικό προς κάθε πελάτη/ομάδα, απλώς σε εμάς δεν λειτούργησε εντελώς στο 100%. Κατά τα άλλα αξίζει η επίσκεψη στο the cellar, ειδικά αν είστε κάφροι και γουστάρετε να τρολάρετε και να τρολαριστείτε 😉 Ατμόσφαιρα: 9/10 Τρόμος: 8/10 Γρίφοι: 9/10 Συνολική Βαθμολογία: 8/10
  on 19 July 2021
 • [4fun] jim_blan quote Ένα πολύ καλό ατμόσφαιραρικο "δωμάτιο "με ωραίους γρίφους ιδανικό για 2αδα θα έλεγα!το προσωπικό εξαιρετικό!!
  on 18 July 2021
 • [4fun] jim_blan quote Ένα πάρα πολύ όμορφο ατμοσφαιρικό γριδοφωματιο!ιδανικό για κάθε παίχτη έμπειρο κ μη!εμεις το παίξαμε 2 άτομα και βγήκε μια χαρα!!τα παιδιά εξαιρετικά στην υποδοχή!!
  on 18 July 2021
 • [4fun] jim_blan quote Ενα πολυ καλοφτιαγμενο ιαπωνικο σπιτι!ενα πολυ καλο ατμοσφαιρικο δωματιο, με γριφους, με ωραια ροη και με ατμοσφαιρα, ιδανικο για ολες τις ομαδες, ιδανικος αριθμος ομαδας 4 ατομα!!σιγουρα περιμενουμε την συνεχεια.....
  on 18 July 2021
 • Shaken, Not Stirred

  Aghiou Ioannou, 63 Aghia Paraskevi
  Koreatis quote Tίμιο 1st gen δωμάτιο, αρκετά καλή επιλογή για να κάνει κανείς εισαγωγή στο άθλημα. Αν και δε θα δεις κάτι ουαου ή τρομερά πρωτότυπο εν έτει 2021, αξίζει μία επίσκεψη
  on 10 July 2021
 • Koreatis quote Πρώτο δωμάτιο μετά την καραντίνα, Rebellion b2b Prometheus, και δε θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη επιλογή για comeback. Ξεκινάμε με το Rebellion λοιπόν. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δωμάτιο το οποίο σε αφήνη χορτάτο από κάθε άποψη. Γρίφοι μπόλικοι, όλων των ειδών, όλοι εντός του θέματος του δωματίου, μέτριας κυριώς δυσκολίας, ποιοτικοί και χωρίς κάποιον να χρειάζεται ντε και καλά βοήθεια για να λυθεί. Η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά κατάλληλα διαμορφωμένα ώστε να σε βάζουν για τα καλά στο κλίμα του δωματίου, κανένα από τα props δε μοιάζει να είναι εκτός θέματος και γενικά και εδώ μία προσεγμένη και αρτιότατη δουλειά. Τέλος, η αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό (θεούλης, λατρεύουμε) ανεβάζει το δωμάτιο ακόμα περισσότερο και του δίνει έναν πιο παιχνιδιάρικο και χαβαλετζίδικο τόνο. Overall, μία ολοκληρωμένη δουλεια, ένα δωμάτιο που κανείς γριφάκιας και μη δεν πρέπει να χάσει.
  on 7 July 2021
 • Irukandji quote Docklands: Ένα αξιόλογο, θεματικό γριφοδωμάτιο φτιαγμένο με μεράκι από τα παιδιά του Arkham. Πιο αναλυτικά τι συναντήσαμε... - Ταιριαστούς με την υπόθεση, έξυπνους και μέτριας δυσκολίας γρίφους. - Όμορφο και ζοφερό διάκοσμο, φτιαγμένο με προσοχή και λεπτομέρεια στο μεγαλύτερο μέρος του δωματίου. - Μια εισαγωγή που σε βάζει στο κλίμα, αλλά δυστυχώς μια πιο χλιαρή έξοδο. - Στενά περάσματα που προσδίδουν και ένα στοιχείο action στην όλη εμπειρία. - Πολύ καλό και to the point mastering από τον GM μας. Το πρόσημο είναι θετικότατο. Το ευχαριστηθήκαμε και χαρήκαμε την εμπειρία όλο και περισσότερο καθώς προχωρούσε το room. Ελπίζω να σας δούμε και στο Witchouse, μιας και μάθαμε ότι γριφολογικά έχει αλλάξει πλήρως από όταν το παίξαμε εμείς. 🚪#213 👤#3 🔑=✔️
  on 4 July 2021
 • Band of Spies

  Grigoriou Labraki 195, Koridallos
  JerryTheGod quote Δωμάτιο #109 Ήταν το τελευταίο δωμάτιο που πήγαμε πριν το 8μηνο κλείσιμο των escape rooms (κάπου τέλη Οκτώβρη) , επομένως δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Θυμάμαι την πολύ προσεγμένη διακόσμηση κ τα αντιστοιχα αντικείμενα καθώς κ τους πολύ, ΠΟΛΥ απαιτητικούς γρίφους. Κ φυσικά τους οικοδεσπότες που ήταν υπέροχοι
  on 2 July 2021
 • Mrs. Roses House

  Piraios 17 & Adelfon Giannidi, Moschato
  spirosVII quote Τσεκαρα να δω ποτε ανοιγουν, και θυμηθηκα οτι εχουμε παει. Φοβερο escape, μας αρεσε παρα πολυ, εμενα μου αρεσε λιγο περισσοτερο διοτι το εικαστικο μου θυμισε πολυ την Yharnam, του Bloodborne!
  on 27 June 2021
 • Casa Rossetti

  Xanthou 3 , Glyfada
  Dani quote Πήγα με φίλους πριν 2 χρόνια. Πολύ ωραίο και σχετικά εύκολο. Περιμέναμε περισσότερη συμμετοχή από την ηθοποιό και καλύτερες βοηθείς από το GM. Δυστυχώς αποτύχαμε λόγο εμποδίου αλλά αν το περνάγαμε περνιόταν εύκολα. 🙂
  on 11 June 2021
 • The Room with the Dragon Tattoo

  Grigoriou Labraki 195, Koridallos
  winner123423 quote Αρκετά ωραίο δωμάτιο με κλασσικούς αλλά και κάποιους έξυπνους γρίφους. Κατάλληλο για αρχάριες ομάδες. Ο GM ήταν πολύ βοηθητικός και εξυπηρετικός ενώ πολύ ωραίο είναι και το κλίμα γενικότερα στην εταιρεία.
  on 20 May 2021
 • EscapeHolic quote Την αγαπάω αυτήν την εταιρεία! Τέλος! Τέταρτο δωμάτιο και περάσαμε εξίσου καλά όπως στα προηγούμενα. Η πρωτοτυπία για μιά ακόμη φορά είναι το ατού του δωματίου. Οι γρίφοι δεν είναι δύσκολοι... απαιτείται όμως συγκέντρωση και συνεργασία! Προτείνεται να πάρετε και τον μικρόσωμο φίλο σας και να τον βάλετε στο πίσω κάθισμα...... Δωμάτιο:24, Απόδραση: Επιτυχής, Άτομα:4
  on 28 December 2020
 • A-Maze

  Amfitheas Ave 73, Palaio Faliro
  EscapeHolic quote Πολύ όμορφο δωμάτιο που χωρίζεστε σε δυο ομάδες. Καλό είναι να χωριστείτε κατάλληλα κι τα παιδιά εκεί θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Και στις δύο πλευρές διέκρινα ένα γρίφο λίγο "τσιμπημένο" που μου άρεσε πολύ. Θέλει συνεργασία μεταξύ όλων των μελών για να καταφέρετε να δείτε την πόρτα της εξόδου... Όσον αφορά την υποδοχή.... Και αυτή τη φορά άψογη! Δεν χορταίνεις να μιλάς με αυτά τα παιδιά που αγαπάνε αυτό που κάνουν τόσο πολύ! ROOM 211, Απόδραση: Επιτυχής, Άτομα:5
  on 28 December 2020
 • EscapeHolic quote Είναι ένα δωμάτιο που μας θυμίζει εξ αρχής γιατί ασχοληθήκαμε και αγαπήσαμε αυτό το σπορ... Τα παιδιά έχουν κάνει υπέροχη δουλειά. Οι γρίφοι (μέτριας δυσκολίας θα έλεγα) θέλουν αρκετή παρατηρητικότητα. Είναι αρκετά αγχωτικό και παράλληλα πολύ fun!!! Δεν ξέρω πως κατάφεραν αυτόν τον συνδυασμό! Πολύ τίμιο και πρωτότυπο. Δεν χρειάζονται ικανότητες στην μαγειρική για να παίξει κάποιος... λίγη παρατηρητικότητα χρειάζεται! Το νέο τους δωμάτιο VR FINAL DIMENSION είναι έτοιμο... Υπέροχα σκηνικά, ωραία task και με γριφάκια. Μην φύγετε χωρίς να επισκεφτείτε και αυτόν τον χώρο!!! #ROOM 206, Απόδραση: Επιτυχής, Άτομα:6
  on 28 December 2020
 • psychosycho quote Καλά, δεν θα πιστέψετε από τι όνειρο ξύπνησα πριν από λίγο. Ήμουν λέει με τους φίλους μου στο Σταθμό Λαρίσης για να πάμε ταξίδι αλλά χάσαμε το τρένο και ένας τύπος εκεί μας έστειλε να μείνουμε σε ένα σπίτι ακριβώς απέναντι. Αν και έχω δει στα όνειρα μου διάφορα εφέ και μηχανισμούς ,το συγκεκριμένο είχε τα καλύτερα που έχω δει. Σε όλη τη διάρκεια του ονείρου έλεγα δεν γίνεται να βλέπω τέτοια πράγματα! Επίσης στα όνειρά μου βλέπω και περίεργα περάσματα απ΄το ένα δωμάτιο στο άλλο, αλλά εδώ και πάλι είδα το καλύτερο πέρασμα που έχω δει ποτέ. Επίσης, η ατμόσφαιρα του ονείρου μου ήταν κινηματογραφικά εφιαλτική. Έκαναν και την εμφάνισή τους κάτι φάτσες που απορώ πως δεν ξύπναγα από την τρομάρα μου. Όσο περίεργο και αν σας φανεί τα όνειρα μου έχουν και γρίφους. Αν και έχω δει εκατοντάδες γρίφους , στο συγκεκριμένο όνειρο συνάντησα τον καλύτερο γρίφο που έχω δει ποτέ. Τέρμα πρωτότυπο, τέρμα εφιαλτικό και τέρμα διασκεδαστικό. Δεν το πίστευα! Α, και επειδή το όνειρο έγερνε προς τον εφιάλτη, είχε και τρέξιμο με αποτέλεσμα να ξυπνήσω μούσκεμα στον ιδρώτα. Και τώρα καθώς σας γράφω σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ένα τέτοιο μέρος και στην πραγματικότητα, όπου θα μπορούσες να πας και να ζήσεις μια εφιαλτική περιπέτεια με τους φίλους σου. Αλλά τέτοια πράγματα υπάρχουν μόνο στα όνειρα. Μακάρι να υπήρχαν και στ΄αλήθεια...
  on 25 October 2020
1 2