Contact phone number:

Contact email:

Latest Escape Room Reviews

Οι 50 πιο πρόσφατες κριτικές σε Δωμάτια Απόδρασης

 • Deathtrap

  Kifisias 125, Maroussi
  ginakos95 quote Πήγαμε 2 άτομα και περάσαμε πολύ ωραία ενδιαφέρον δωμάτιο με ωραίο θέμα. Οι γρίφοι ήταν εύκολοι κατανοητοί και έμπειροι παίχτες δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα . Σκηνικά στο θέμα του δωματίου όπως έπρεπε. Ωραια περασματα που δεν παει το μυαλο σου. Γενικά μείναμε ευχαριστημένοι και θα επισκεφτούμε και τα άλλα δωμάτια του Athens clue μαρουσι. Για εμπειρη 2αδα είναι ιδανικό και 3αδα με λιγότερη εμπειρία.
  40 mins ago
 • Contagion

  Aidiniou 5, Aghios Dimitrios
  ginakos95 quote Έχοντας παίξει 150 δωμάτια δεν περιμέναμε να μας ενθουσιάσει ευχάριστα το δωμάτιο και οι λόγοι είναι ότι δεν κάνει κοιλιά πουθενά. Οι γρίφοι κυλάνε νεράκι και είναι κάποιοι πολύ ωραίοι και σαν ομάδα μας αρέσει να λύνουμε γρίφους και να μην κολαμε κάπου ιδιαίτερα .Σε αυτό βοήθησε η gm που εδινε εύστοχες βοήθειες. Περιμένουμε να ανοίξει κάτι καινούργιο όπως μας ενημέρωσαν.
  14 hours ago
 • razaltach quote Ατμόσφαιρα: 10/10 Τρόμος: 8/10 Γρίφοι: 1/10 Σκηνικά: 10/10 Overall: 9/10 Recommended
  16 hours ago
 • Mixolas quote Ωραίο δωμάτιο από τα παιδιά στην Δάφνη. Ο τρόμος ήταν πιο υψηλός στην αρχή που περίμενες να ξεκινήσει να κάνει τις εμφανίσεις της η οντότητα. Μετά κάπως τον συνηθίζεις και κυνηγάς περισσότερο τους γρίφους, όπου είναι μηχανικοί και όχι λουκέτα οπότε το ανεβάζει πολύ αυτό το δωμάτιο. Έχει στην πορεία σκηνικά που ξεφεύγουν από το κλασικό δωμάτιο τρόμου της στοιχειωμένης κατοικίας. Τα παιδιά στην υποδοχή πολύ φιλικά.
  1 day ago
 • Mixolas quote Αρχικά να πω πως ο τύπος στην εισαγωγή είχε creepy φωνή όσο δεν πάει. Πολύ καλή σκηνοθετικά εισαγωγή που σε ψαρωνει αρκετά για να ξεκινήσεις. Ο τρόμος στο δωμάτιο είναι τόσο όσο. Τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα. Κάποια από τα σκηνικά δεν είναι και τόσο εύκολο να τα δείς σε άλλα δωμάτια οπότε κερδίζει παρά πολύ εκεί. Οι γρίφοι είχαν πολύ καλή ροή και αρκετοί μηχανισμοί μέσα σε όλα. Δεν ξέρω πόσο τρόμο μπορείς να προσθέσεις με το συγκεκριμένο θέμα που έχει επιλεχθεί, αλλά άμα είχε τον τρόμο σε λίγο πιο υψηλό επίπεδο θα ήταν φοβερό. Σε γενικά πλαίσια μια πάρα πολύ προσεγμένη δουλειά που σέβεται απόλυτα τον παίκτη.
  1 day ago
 • Mixolas quote Παιξαμε τετράδα το Horror mode μαζί με traitor. Μάλλον αυτός που έτυχε να είναι ο traitor απο εμάς δεν το έπαιξε πολύ καλά και πήγε λίγο στράφι η φάση οπότε δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη. Το δωμάτιο έχει ωραία ατμόσφαιρα και act εισαγωγής που σε βάζει στο ρόλο. Ο τρόμος είναι σε οκ επίπεδα που θα τον ευχαριστηθούν και έμπειρες ομάδες αλλά σίγουρα ομάδες με μικρότερη εμπειρία στα δωμάτια τρόμου. Το role playing είναι κάτι που μας αρέσει οπότε δεν μας κούρασε και τα task είναι πολυ ωραία με αποκορύφωμα το τελευταίο που το ευχαριστηθηκαμε πολύ. Ένα δωμάτιο που θα φοβηθείς, θα τρέξεις και θα γελάσεις οπότε σίγουρα θα περάσεις καλά.
  1 day ago
 • The Sanatorium (Night)

  Deligiorgi 55-59, Athens
  Mixolas quote Επιστροφή στο χωριό του lockhill μετά απο αρκετό καιρό και παίξαμε 3αδα το midnight mode στο σανατόριο. Πολύ ωραία εισαγωγή πλέον γενικά στον χώρο, που σε βάζει σε ένα κλίμα τρόμου. Το δωμάτιο έχει αρκετά περάσμα και χώρους με ωραία ατμόσφαιρα, αν και κάπως στενοί οπότε είναι μέχρι 4 άτομα τραβηγμένα, και μπόλικο καπνό. Οι γρίφοι για δωμάτιο τρόμου σε ωραίο επίπεδο και το act απο τις οντότητες πολύ καλό. Υπάρχει αρκετό μπρός πίσω στο δωμάτιο και τους χώρους του και έχει και το τρέξιμο του. Ένα πολύ καλό δωμάτιο για εκείνους που γουστάρουν τρόμο και gaming horror.
  1 day ago
 • Necromancy

  Pergamou 20B, Aigaleo
  daskala quote Δωμάτιο 51 απόδραση επιτυχής!! Πολύ όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο, δημιουργεί creepy ατμόσφαιρα με το που μπεις. Είχε πολύ ενδιαφέροντες γρίφους, συνδυασμό λουκέτων και μηχανισμών, μέτριας θα έλεγα δυσκολίας, αρκετά βατοι και για αρχαριες ομάδες. Τα jumbscares όχι πολλά αλλά σε κατάλληλα σημεία και αρκετά στοχευμένα...ο,τι πρέπει για ομάδες που πρωτοπαιζουν τρομοδωματιο για να μπουν ομαλά στο κλίμα. Η ηθοποιος- gm εξαιρετική και στο ρόλο της αλλά και στις βοήθειες, τόσο στον τρόπο που τις έδινε όσο και στο σωστό χρόνο, όταν δηλαδή έβλεπε ότι η ομάδα το χρειαζόταν για να πάει παρακάτω. Το συστήνω ως ένα πολύ όμορφο δωμάτιο τόσο για νέες όσο και έμπειρες ομάδες!! Εξαιρετική προσπάθεια, περάσαμε υπέροχα!!
  2 days ago
 • ginakos95 quote Είναι κάτι διαφορετικό δεν έχει γρίφους δεν έχει λουκέτα, προσπαθείς να αποδράσεις από έναν τηλεφωνικό θάλαμο. Πρέπει να μπεις στο ρόλο για να το ευχαριστηθείς. Για 1 άτομο είναι πολύ ατμοσφαιρικό και το ζεις περισσότερο αλλά και 2 άτομα είναι μια χαρά. Αξίζει μια επίσκεψη για την πρωτοτυπία του!!
  2 days ago
 • ginakos95 quote 1η επίσκεψη στην εταιρια και παίξαμε το docklands. Ένα από τα καλύτερα ατμοσφαιρικά γριφοδωματια που έχουμε παίξει. Πολύ ωραίοι γρίφοι διαφόρων ειδών με ώραια ροη χωρίς να είναι χρονοβόροι. Τα σκηνικά καταπληκτικά στο κοντσεπτ του δωματίου. Ατμόσφαιρα αγωνιώδες στο τι θα γίνει παρακάτω και κάποιες στιγμές σκοτεινή. Προτεινόμενος αριθμός 3 ατόμων. Ευτυχώς τα γριφοδωματια δεν έχουν πεθάνει και είναι κάτι που μας τραβάει σαν ομάδα ελπίζουμε και σε αλλα τέτοια δωμάτια!!
  2 days ago
 • ginakos95 quote Πρώτη μας επίσκεψη σε αυτή την εταιρια ακρως θετική. Ξεκινήσαμε με το γριφοδωματιο. Απίστευτα μεγαλο δωματιο με καταπληκτικα περασματα που δεν περιμένεις , ειδικά ένα με ενθουσίασε πολύ!! Δεν θυμάμαι πόσους χώρους αλλάξαμε το μεγαλύτερο δωμάτιο που έχω παίξει.Πολύ ωραίοι γρίφοι και κάποιοι πρωτότυποι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πολύ χώροι ήταν ανεκμετάλλευτοι αν μπορείς να το πεις ως αρνητικό. Εμείς είμασταν 3 άτομα και βγήκε μια χαρά αλλά χωράνε και μεγάλες παρέες. Ανυπομονούμε και για τα άλλα 2 της εταιρίας!!
  2 days ago
 • SiXXXty Nine

  Evrou 94 - 96, Ampelokipoi
  ginakos95 quote Εντάξει απίστευτο δωμάτιο γέλιο μέχρι δακρύων περάσαμε υπέροχα δεν μετανιωσαμε στιγμή που πήγαμε είμαστε 2 ζευγάρια και γελάσαμε διασκεδάσαμε λυσαμε γρίφους περίεργους:p ένα δωμάτιο που αξίζει να το επισκεφτεί η κάθε ομάδα Γιατί προσφέρει γέλιο. Gm φοβερός πολύ πλάκα. Ανυπομονούμε για το καινούριο δωμάτιο της εταιρίας!!
  2 days ago
 • Conjuring

  Euripidou 31-33, Athens
  lynnjordan quote Τρόμος μέχρι κλάματος! Δεν θυμάμαι να έχω ξανατσιρίξει έτσι! Πολύ βαριά ατμόσφαιρα, δυνατή έναρξη, πετυχημένο acting και jumpscares, αλλά τους είχε και τους γρίφους του, πράγμα που εκτιμήσαμε ιδιαίτερα! Περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Να πάτε!
  2 days ago
 • lynnjordan quote Πολύ διαφορετικό και πρωτότυπο δωμάτιο με στοιχεία role playing! Γρίφος τελικά είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις και το πώς θα κατευθύνεις εσύ την ιστορία. Ηθοποιός/gamemaster ετοιμόλογος και ατακαδόρος! Αξίζει φουλ και για b2b με ένα από τα άλλα δωμάτια της εταιρείας! Περάσαμε τέλεια και σας ευχαριστούμε!
  2 days ago
 • lynnjordan quote Ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο όπου αν δεν είσαι λεοντόκαρδος, το λες και τρόμου! Εντυπωσιακοί γρίφοι στο σύνολο, με έναν να κερδίζει το βραβείο του καλύτερου και πιο πρωτότυπου γρίφου που υπάρχουν (κατά την προσωπική μου άποψη)! Αυτό που σίγουρα θα εκτιμήσετε στο δωμάτιο είναι η έμφαση στη λεπτομερή απόδοση της σειράς! Δεν υπάρχει ούτε ένα ψεγάδι ως προς αυτό! Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα όσοι την έχετε δει! Την εξέλιξη της ιστορίας ακολουθούν και όλοι οι γρίφοι οι οποίοι είναι θεματικοί και ποιοτικοί, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει οι Lockbusters! Ηθοποιός, σκηνικά, ηχητικά, ατμόσφαιρα, game mastering, όλα άψογα! Αγάπη μόνο!
  2 days ago
 • lynnjordan quote 'Ενα από τα καλύτερα γριφοδωμάτια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή! Λογικότατοι γρίφοι, δυσκολούτσικοι, απαραίτητη η καλή συνεργασία στην ομάδα, ωραία ροή και το highlight είναι η ηθοποιός η οποία κάνει το δωμάτιο super fun! Τα 80' περνάνε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Ποιοτικοί γρίφοι και πολύ πολύ ευχάριστο acting! Μπράβο στους Lockbusters για ακόμη μια φορά!
  2 days ago
 • THANOS32 quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο δράσης και γρίφων. Από την είσοδό του μέχρι και την έξοδο δεν σταματάς λεπτό να λύνεις γρίφους και να προχωράς μέσα από πολύ ωραία αλλά και στενά περάσματα. Θεωρώ πως μάξιμουν 3 άτομα παίζουν αυτό το δωμάτιο για να είναι ευχάριστη η εμπειρία αλλά και 2(αν είναι έμπειρη ομάδα) το καταφέρνουν. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά!!!
  2 days ago
 • The Survivor

  Lepeniotou 12, Psiri
  manolis1313 quote Πολύ ολοκληρωμένο δωμάτιο με πολύ όμορφα σκηνικά και ατμόσφαιρα.Πήγαμε παρέα 6 ατόμων και περάσαμε φανταστικά .Οι γρίφοι είναι σχετικά εύκολοι όμως το δωμάτιο σε γενική εικόνα ήταν καταπληκτικό.Επιπλέον ο ηθοποιός είναι φανταστικός και με πολύ χιούμορ . Τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην great escape για την πολύ καλή δουλειά.
  3 days ago
 • The Museum

  Aghiou Konstantinou 29, Acharnes
  TheEleventhHour quote Προσεγμένο και καθαρό δωμάτιο. Ρεαλιστικά σκηνικά. Το σενάριο πολύ ενδιαφέρον , βατό και για αρχάριους αλλά και απαιτητικό ως προς τη συνεργασία των παικτών. Πολύ ωραία αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς. Ένα γεμάτο 2ωρο , με εκπλήξεις και γρίφους για όλα τα γούστα.
  3 days ago
 • Cinema Hostage

  Petroupoleos 33 Ave. & Ioulianou 1, Ilion
  ginakos95 quote Πραγματικά καταπληκτικό δωμάτιο εξαιρετική ηθοποιός πολύ γέλιο και περάσαμε υπέροχα. Έχει απ'όλα και διασκέδαση ,χώρο ,παιχνίδια.. πρωτότυπα πράγματα. Μια ωραία τροπή στο τέλος που μας άγχωσε να προλάβουμε να βγούμε και τα καταφέραμε!! Αξίζει πάρα πολύ 3 άτομα ιδανικό!!
  3 days ago
 • Cosmos 05

  Pelagonias 6, Kerameikos
  ginakos95 quote Τι να πρώτο πω γι'αυτό το δωμάτιο.... Μια καινούργια γενιά δωματίων έφερε το escapolis. Όλα μέσα στο δωμάτιο άλλης τεχνολογίας απίστευτα σκηνικά πραγματικά. Σίγουρα είναι για έμπειρες ομάδες σε θέμα γρίφων χρειάζεται σκέψη και παρατηρητικότητα. Όλα ήταν υπέροχα!! Καταπληκτικοί ιδιοκτήτες φανεται ότι αγαπανε αυτό που κάνουν και αναμένουμε τις επόμενες δουλειές τους οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα!!! Ευχαριστούμε πολύ και πολλά συγχαρητήρια για το αριστούργημα!!!!
  3 days ago
 • The Order of Light

  Kolokotroni 50, Piraeus
  ginakos95 quote Ένα απαιτητικό γριφοδωματιο με πολύ ωραία σκηνικά και ατμόσφαιρα. Ξεκινάει σιγά σιγά σε θέμα δυσκολίας γρίφων και στο τέλος πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό για να αποδράσεις. Πολύ ωραία η έξοδος χωρίς να το περιμένεις. Πολύ καλή gm, ευγενική ,χαμογελαστή γενικά όλο το προσωπικό. Αξίζει να πάτε στο 100%. Τα λέμε στο Frankenstein 😉
  3 days ago
 • Dark Seas

  Evrou 10 & Kerasountos, Athens
  ginakos95 quote Ολοκληρώσαμε τα δωμάτια της εταιρίας. Απίστευτο αυτό που έχουν φτιάξει, ένα πλοίο μέσα σε ένα δωμάτιο!! Τρομερά σκηνικά ωραίοι γρίφοι και τρομεροί ηθοποιοί. Να πάτε αξίζει στο 100%
  3 days ago
 • Elli quote Ένα πολύ καλό ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο που ξεχωρίζει από την εταιρεία crime scene. Είναι μια πολύ διαφορετική και ωραια πινελιά η εισαγωγή του από τον εξωτερικό χώρο, οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, έξυπνοι και όλοι εντός θεματολογίας. Ο Αντώνης έκανε πολύ δεμένη και όμορφη δουλειά, εσωτερικού και εξωτερικού escape.
  3 days ago
 • Elli quote Επισκεφτηκαμε χθες τον αγαπημένο μας Φρέντι και περάσαμε σούπερ! Το δωμάτιο είναι ατμοσφαιρικό, ψυχολογικού τρόμου που ευτυχώς καταλήγει ακριβώς το αντίθετο απτήνιστορία... όχι σε εφιάλτη αλλά σε ένα όμορφο όνειρο. Χώροι άνετοι χωρίς πολλά πολλά περιττά, γρίφοι τόσο όσο πρέπει αλλά μια 'τσαχπινια' με το φωτισμό,τα ηχητικά εφέ και η μάσκα του Φρέντι είναι αυτά που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Μπράβο στο Στέλιο και το Γιάννη, πολύ καλή και άρτια δουλειά!! 👌👌
  3 days ago
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Pelagonias 6, Athens
  joela quote Τελευταίο δωμάτιο της εταιρείας για τη δυάδα μας και ενθουσιάστηκα πραγματικά. Μπαίνεις σε ψυγεία νεκροτομειου (κυριολεκτικά) γρίφοι μέτριας προς δύσκολης λογικής, (μεσα στο Θέμα) αλλά με λίγο παρατηρητικότητα βγαίνει από δυάδα....Μέχρι 4 άνετο... GM υποστηρικτικός όσο έπρεπε δίνοντας κυρίως διευκρινήσεις κ όχι λύσεις όταν χρειαζόταν. Υποδοχή όπως πάντα εξαιρετική!!!!
  3 days ago
 • Annabelle

  Provelggiou 4-6, Keratsini
  daskala quote Δωμάτιο 49 απόδραση επιτυχής!! Πήγαμε στο πολυσυζητημένο δωμάτιο μετα από ένα 1,5 χρόνο από την αρχή της ενασχόλησης μας με τα escape, αν και γειτονακια, γιατί η ομάδα άργησε να τολμήσει το εγχείρημα! Το δωμάτιο τα σπάει και επάξια είναι στα τοπ του ΤΡΟΜΟΥ. Εκεί μέσα ο ΤΡΟΜΟΣ είναι ωμός!! Αν θες να φοβηθείς πολύ απλώς θα πας εκεί...και δεν παίζει να μη φοβηθείς η να μην ουρλιάζεις στα 3/4 του δωματίου. Αυτά που βλέπεις εκεί μέσα είναι απρόσμενα ανατριχιαστικια, φρικιαστικά, αποτρόπαια! Υπάρχουν σημεία που δεν κανείς βήμα, που γίνονται ένα όλοι με όλους, που φοβάσαι για τη ζωή σου! Ανελέητο γλέντι!! Το δωμάτιο πρέπει να παιχτεί από όλους τους escapers γιατί η εμπειρία είναι μοναδική. Ωστόσο δε λείπουν και οι γρίφοι, ευτυχώς η gm βοηθάει και καθοδηγεί όσο πρέπει, όπου πρέπει. Πολυ δυνατή αρχή και τέλος, αλλά καθόλη τη διάρκεια δε μειώνεται καθόλου η ένταση... Αξιζει να αναφερθώ και στην άψογη φιλοξενία των ιδιοκτητών, φιλικοτατοι, συζητησιμοι και χαμογελαστοί! Εξαιρετική δουλειά, ευχόμαστε τα καλύτερα και ανυπομονούμε για το καινούριο project!
  5 days ago
 • Money Heist

  Marathonos Av 27, Pallini
  HK21R21 quote Πρώτη επίσκεψη λοιπόν και για μας και από την πρώτη στιγμή νιώσαμε πολύ ωραία από την άψογη εξυπηρέτηση. Το δωμάτιο είναι αρκετά καλό. Μου άρεσε πολύ η ιδιαιτερότητα ότι ξενικάς με λιγότερο χρόνο και είναι στο χέρι σου αν θα καταφέρεις να κερδίσεις κι άλλο χρόνο... Δεν θα το πρότεινα σε αρχάριες ομάδες γιατί θα δυσκολευτούν αρκετά... Καλό θα είναι να έχουν 10-15 δωμάτια για να μπορούν να ανταπεξέλθουν καλύτερα. Οι γρίφοι συνδυαστικοί κάποιοι εύκολοι και κάποιοι μέτριας δυσκολίας. Θέλει καλή συνεργασία από όλη την ομάδα. Η GM πάρα πολύ καλή και με κάποιες κατευθύνσεις όταν χρειαζόταν .
  5 days ago
 • Dead Silence

  Amerikis 20 & Akadimias, Athens
  Koreatis quote Tιμια δουλεια. Ενα δωματιο σχετικα μετριας δυσκολιας με αρκετα περιθωρια βελτιωσης. Οι γριφοι του ως επι το πλειστον μας αρεσαν με εξαιρεση εναν που δε μας κολλησε τοσο. Οσον αφορα το gameplay, εχει μια ιδιαιτεροτητα που αν και ειναι ωραια σαν ιδεα, σε εμας τουλαχιστον εχασε στην υλοποιηση. Σκηνικα-ατμοσφαιρα to the point χωρις υπερβολες. Overall ενα τιμιο δωματιο να περασει ωραια το απογευμα. Ιδανικα 3αδα λογω γραμμικοτητας
  6 days ago
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Gymnastiriou 17, Daphni
  ElenaCha quote Ένα πολύ ωραίο ατμοσφαιρικό δωμάτιο που πραγματικά δεν του λείπει τπτ: Σκηνικάρες ✔️ Γρίφους ωραίους ✔️ Jump scares ✔️ Ατμόσφαιρα ✔️ Ηθοποιοί/προσωπικό ✔️ Μουσική ✔️
  6 days ago
 • The Order of Light

  Kolokotroni 50, Piraeus
  N_esc_quick quote Πολύ καλό γριφοδωμάτιο.Δεν εχει τυχαια τοσο καλο ονομα. Παρα το γεγονος οτι δν εχει τοσο γραμμικοτητα και μπορεις να λυνεις παραλληλα καποιον αλλο γριφο ειναι αρκετα στρωτο δωματιο που μια ομαδα με εμπειρια και θα το καταφερει να το βγαλει αργα ή γρηγορα αλλα και θα ευχαριστηθει τους ποιοτικους γριφους του. Χορταστικοι και με δυσκολία τοσο οσο. Συναντησαμε πολυ χαρουμενα και ευγενικα παιδια. Η GΜ μας υπεροχη με χιουμορ και διακριτικη στο παιχνιδι αφηνοντας μας το χρονο να σκεφτουμε χωρις να μας τρεχει το δωματιο ενω ειχε διαθεση να κατσουμε να μιλησουμε πριν και μετα το δωματιο. Δεν ειχε αλλη ομαδα μετα οποτε μιλησαμε με την ανεση μας. Απο σκηνικά ηταν ολα πολυ ομορφα. Ωραιοι χωροι και ανετοι και ο χρονος αρκετος να λυσεις, να σκασεις αν κατι δεν το βρισκεις αλλα να εχεις το χρονο να σκεφτεις ψυχραιμα που συνηθως στα 60 λεπτα δωματια που παιζουμε ή θα ειμαστε στο τρεξιμο να το βγαλουμε ή θα μας τρεχουν οι gm. Γενικα μονο καλα λογια για αυτη την εταιρεια. Χρωσταω μια επισκεψη ακομα και περιμενουμε την επομενη δουλεια σας που θα ειναι σιγουρα υπεροχη. Ευχαριστουμε παιδια. Ατμόσφαιρα: 7,5/10 Ροή: 8,5/10 Γρίφοι: 9/10 G.M: 10/10 ΦΟΒΟΣ : - ΗΘΟΠΟΙΟΣ : - Σκηνικά: 8,5/10 Δυσκολία: 8,5/10
  6 days ago
 • The Order of Light

  Kolokotroni 50, Piraeus
  Irukandji quote Εκπληκτική εξόρμηση χθες στα άδυτα του τάγματος του φωτός. Ήταν μια υπέροχη, χορταστική και διασκεδαστική βραδιά, καθώς δεν άφησε κανέναν από μας ασυγκίνητο. Αναλυτικότερα: - Γρίφοι - Ροή: Από τα κορυφαία της Αθήνας, μιας και έχει αυξημένη δυσκολία, σας παροτρύνει να σκεφτείτε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, να λειτουργήσετε συνδυαστικά αλλά και παράλληλα, αφού δεν είναι καθαρά γραμμικό, και εν τέλει να κάψετε τα “Braincells” σας. Η ροή του δωματίου εξίσου καλή. Παρόλο που δεν υπάρχει αυστηρή καθοδήγηση, επικρατεί μια “αόριστη” λογική η οποία κατευθύνει τα επόμενά σας βήματα. - Ατμόσφαιρα - Σκηνικά: Πολύ όμορφος διάκοσμος και θεματικά σωστός. Τα δωμάτια ευρύχωρα, ατμοσφαιρικά με έξυπνες πινελιές ταιριαστών αυτοματισμών ανά τακτά διαστήματα. - GM: Πάρα πολύ καίρια και ουσιώδης, αν και δε χρειάστηκε να επέμβει παρά ελάχιστες φορές. Εκτός των άλλων, ευγενικότατη και χαμογελαστή στην αρχή και στο τέλος που είχαμε την ευκαιρία να της μιλήσουμε. - VFM: Αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω, καθώς προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο - δυστυχώς παραγκωνισμένο - genre το οποίο εκπροσωπεί. Γεμάτο με ενδιαφέροντες γρίφους κοινώς, plus 105 λεπτά διασκέδασης. Thumbs up! Φοβερή εμπειρία. Να το προτιμήσετε με κλειστά μάτια, ειδικά αν είστε λάτρεις των προκλήσεων και των δυνατών συγκινήσεων. Είναι ένα παραπάνω από αξιόλογο γριφοδωμάτιο, δυνατό, δύσκολο και rewarding. Ευχαριστούμε για όλα παίδες! 🚪#136 👤#5 🔑=✔️
  1 week ago
 • daskala quote Δωμάτιο 47 απόδραση επιτυχής! Είσαι σε ένα τηλέ-φονικο θάλαμο στη Ν. Υόρκη και μια κακόγουστη φάρσα παίζεται εναντίον σου...καθαρό role playing με τον ηθοποιό, ο,τι λες και ο,τι κανείς επηρεάζει τη συνέχεια και την τύχη σου...ωραία αγωνιώδη ατμόσφαιρα, μην περιμένετε γρίφους γιατί δεν θα βρείτε...ζήστε απλώς το σενάριο και γίνετε οι πρωταγωνιστες του!! Ίσως καταφέρετε να βγείτε εγκαίρως από κει μέσα...ίσως όχι....Η εταιρεια αυτή ξεχωρίζει για τα πρωτότυπα της concept και για την πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά!
  1 week ago
 • ElenaCha quote Πολύ ωραίο δωμάτιο περάσαμε όλοι καταπληκτικά, ο ανταγωνισμός και η ίντριγκα είναι που το κάνουν όλο και καλύτερο, δεν κάνει καθόλου κοιλιά το παιχνίδι και οι δυο ώρες παίρνανε σφαίρα! Ένα δωμάτιο που αξίζει!!
  on 12 June 2019
 • daskala quote Δωμάτιο 48 απόδραση επιτυχής! Η ομάδα μας κέρδισε τον διαγωνισμό και έτσι βρεθήκαμε χθες αντιμέτωποι με τον εφιάλτη... Ευχαριστούμε παρα πολύ την dreamlock για αυτό το υπέροχο δώρο που μας κάνατε!! Για το δωμάτιο τι να πούμε, τα έχουν πει όσοι πήγαν πριν από μας! Είναι εξαιρετικό, με τη σφραγίδα του Γιάννη και του Στέλιου οι οποίοι το εμπνεύστηκαν και το υλοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Πολύ ωραίες εμφανίσεις, πολύ ωραιοι γρίφοι, η ατμόσφαιρα και τα ηχητικά εφέ καθηλώνουν και δημιουργούν πανικό!! Τρομάξαμε, τρέξαμε, φωνάξαμε, κρυφτήκαμε, διασκεδάσαμε στο φουλ!! Ευχαριστούμε και πάλι!!!!! Καλές δουλειές παιδιά και φυσικά ανυπομονούμε και για το επόμενο σας δωμάτιο!!
  on 11 June 2019
 • EscapeHolic quote Ένα δωμάτιο ρόλων ξεκάθαρα, που αν δεν σου αρέσει αυτό το στύλ, δεν θα περάσεις καλά.... Σαν δωμάτιο έχει πολλούς χώρους. Οι γρίφοι είναι εύκολοι και μέτριας δυσκολίας. Οι ηθοποιοί πολύ καλοί στο ρόλο τους. Ένα από τα καλύτερα mindtrap που έχουμε παίξει. Θα πρέπει να αναφέρω και την υπέροχη υποδοχή και αυτή τη φορά..... ΔΩΜΑΤΙΟ:176, ΑΤΟΜΑ:4, ΑΠΟΔΡΑΣΗ:ΕΠΙΤΥΧΗΣ
  on 11 June 2019
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Athinas 43-49A, Kallithea
  EscapeHolic quote Πραγματικά ένα ακόμη υπέροχο δωμάτιο από την συγκεκριμένη εταιρεία. Πρωτότυπο με πολλούς αυτοματισμούς και έξυπνους γρίφους. Παρόλο που είναι μια ώρα σε γεμίζει.Ιδανικά για 2-3 άτομα λόγο χώρου.Τα παιδιά έχουν ρίξει πολύ δουλειά στο δωμάτιο και μακάρι να ετοιμάσουν και κάτι νέο άμεσα.
  on 11 June 2019
 • hell1 quote Ένα δωμάτιο που το διασκεδάσαμε. Αρχικά να πω ότι δεν ξεραμε το χαρακτηριστικό του δωματίου και όταν δύο μέλη της ομάδας εξέφρασαν την επιθυμία να μην συμμετέχουν στον τελευταίο χώρο το προσωπικό το σεβάστηκε. Ενθουσιαστήκαμε με τους γρίφους, καθώς και με το ότι είχαμε μια σχετική άνεση να τους λύσουμε. Τα μιάσματα έκαναν την εμφάνιση τους εκεί που έπρεπε με πιο έντονη παρουσία προς το τέλος. Οι χώροι δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Με απλά σκηνικά και αρκετοί στον αριθμό. Σε δύο σημεία τα στήλωσα, αλλά ευτυχώς τη γλύτωσα😅 Το προσωπικό ευγενικοί και όπως ανέφερα με κατανόηση. Το συστήνω σε ομάδες που τους αρέσει η έντονη σωματική επαφή, που όμως να τονίσω, δεν μιλάμε για κάτι extreme. Απλά διασκεδάστε το και go with the flow.😏
  on 11 June 2019
 • hell1 quote Αυτή είναι η πρώτη μου κριτική, αν και έχω παίξει το δωμάτιο εδώ και αρκετούς μήνες. Θα ξεκινήσω με το προσωπικό, όπου είναι πάρα πολύ ευγενικοί και πραγματικά έδειξαν ενδιαφέρον για τη γνώμη μας. Προσωπικά μου αρέσουν τα ατμοσφαιρικά δωμάτια και αυτό είναι που βρήκαμε στο συγκεκριμένο. Καταπληκτική ατμόσφαιρά απο τον πρώτο χώρο, που σκέφτεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα. Οι παρουσίες και τα jumpscares εκεί που έπρεπε και τα ευχαριστήθηκα. Μεγάλοι χώροι με πολύ ωραία περάσματα. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, αλλά σαν ομάδα φοβόμαστε αρκετά κάτι που μας το κάνει πιο δύσκολο. Τέλος για τους ηθοποιούς μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα. Μας άρεσαν πάρα πολύ και οι σκηνές που ήταν θεατρικές. Απο τα πιο ωραία δωμάτια που έχουμε επισκεφθεί. Το συστήνω με το χέρι στο προσκλητήριο.😄
  on 11 June 2019
 • Release the Kraken

  Lepeniotou 12, Psyri
  NIKOS quote Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ ο πειρατης!!!! Περασαμε πολυ ωραια μαζι του και ευτυχως που ηταν κ αυτος γιατι θα ζηταγα τα χρηματα μου πισω.Το δωματιο ξεκιναει σχετικα καλα και εχει εναν μετριο προς καλο χωρο οσον αφορα τα σκηνικα.Το ιδιο ισχυει και για το μεγεθος του. Οι γριφοι δεν με ενθουσιασαν οπως και η ροη του παιχνιδιου.Ξαναλεω εδω αν δεν υπηρχε ο πειρατης θα ζητουσα τα ρεστα..! Για νεους παιχτες ισως ειναι πιο ενδιαφερον το παιχνιδι για εμπειρους οχι κ τοσο.Αν θελετε να κανετε χαβαλε με τον τυπαρα εκει ..ξαμοληθειτε!!! Νομιζω το δωματιο ειναι ιδανικο για 4 ατομα.
  on 10 June 2019
 • Monster

  Xanthou 3 , Glyfada
  random escaper quote Σαν εικονα των χωρων, τιποτα ιδιαιτερο και χωροι φτωχοι. Το δωματιο σιγουρα δεν ειναι τρομου απλα εχει καποιο στοιχειο κηνυγητου, που δινει μια πιεση, οχι ομως τρομο σε καμια περιπτωση, αλλωστε ο ηθοποιος ειχε πολυ μικρη συμμετοχη. Το δυνατο του σημειο ειναι οι γριφοι, που ειναι αρκετης δυσκολιας, ομορφοι και ολοι σχετικοι με την ιστορια του δωματιου, καποιοι εξαιρουνται. Γενικα εφυγα οκ αν και ειχα την αισθηση οτι τελειωσε πολυ γρηγορα.
  on 10 June 2019
 • CSI Athens

  Amalias Av. 26, Athens
  random escaper quote Ειναι οτι πρεπει για μια αρχαρια ομαδα, γιατι συνδυαζει παρατηρητικοτητα, σκεψη, δεξιοτεχνια. Εχει ενα οκ χωρο, σχετικο με το θεμα, εχει παρα πολυ ωραιο τροπο αποδρασης, εχει καποιους αυτοματισμους που εντυπωσιαζουν μεσα, και αρκετα κλασσικους γριφους που μιας μετριας εμπειριας ομαδας λυνει σε σχετικα γρηγορο χρονο. Αξιζει για αρχαριες ως μετριας εμπειριας ομαδες, αν ειστε σχετικα εμπειροι (15 και πανω) θα βρειτε οτι ειναι παραπανω θεμα παρατηρητικοτητας σε καποια σημεια, και ισως δεν ικανοποιηθειτε.
  on 10 June 2019
 • Guantanamo

  Lepeniotou 12, Psiri
  random escaper quote Eιναι ενα κλασσικο γριφοδωματιο αποδρασης, με καποιους αυτοματισμους. Ωραιο σκηνικο φυλακης, ωραια περασματα (ειδικα της εξοδου), ωραιοι χωροι εν γενει. Οι γριφοι ειναι δυνατοι, μετριας δυσκολιας προς αρκετης. Εμας ενας συγκεκριμενος γριφος μας ξενερωσε. Αξιζει η επισκεψη.
  on 10 June 2019
 • random escaper quote Το αγαπημενο μου δωματιο (εχω παιξει 18, μου αρεσουν τα ατμοσφαιρικα, οχι πολυ τρομου με καλους γριφους και αυτοματισμους). Βγαζω ενα αστερι για την υπερβολικη πολυπλοκοτητα σε καποια σημεια, και μισο για το υπερβολικο ψαρωμα που βραχυκυκλωνει τους παικτες. ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Πολυ ψαρωτικα τα παντα σε σημειο που καποια στιγμη πιο πολυ ψαρωμα πεφτει και σε εμποδιζει απο το να λυνεις γρηγορα (που το εχεις αναγκη). Πολυ ομορφοι χωροι, πολλα δωματια, πολυ καλοι αυτοματισμοι, και πολυ ωραιος σχεδιασμος. ΗΘΟΠΟΙΟΣ. Ο πρωτος ηθοποιος το ζει λιγο υπερβολικα στην αρχη αλλα οκ κατα τα αλλα εκανε πολυ καλη δουλεια στην συνεχεια του δωματιου για να μας εγκληματισει. Δυστυχως δεν φτασαμε στο απαραιτητο σημειο του κακου ηθοποιου... ΓΡΙΦΟΙ. Ωραιοι γριφοι, ομορφοι στην πλειοψηφια, σε καποιο σημειο παραηταν δυσκολοι χωρις λογο, με σκοπο να αφηνει την αισθηση πως εισαι χαζος ενω στην ουσια απλα ηταν πολυ πολυπλοκοι διχως να υπαρχει λογος. Ειδικα ο τελευταιος γριφος.... Επισης εχει το στοιχειο του κραταω οτι βρισκω και το κουβαλαω μαζι μου που πρεπει να προσεχτει. Γενικα ηταν το πιο δυσκολο δωματιο που εχω παιξει γιατι ειχε απαιτητικους γριφους ενω ο χρονος ετρεχε αμειλικτος, σε συνδυασμο με το στοιχειο του φοβου( ο οποιος ηταν καλπικος, αφου μεχρι πολυ αργοτερα δεν ειναι χορορ το δωματιο ειναι απλα ατμοσφαιρικο.) ΦΟΒΕΡΑ περασματα και γενικα ανταξιο της προσδοκιας των φαν του βιντεο γκειμ/ταινιας. Αξιζει να το επισκεφθεις με πολυ εμπειρια στην πλατη σου και αρκετο κουραγιο για το τελος...
  on 10 June 2019
 • kouvanoi quote Στο δωμάτιο από θέμα σκηνικών έχει γίνει μία πολύ καλή δουλειά. Οι γρίφοι γραμμικοί και βατοί όσο πρέπει για το στυλ του δωματίου. Μόνο παράπονο στο θέμα της αλληλεπίδρασης των ηθοποιών με τους παίκτες, θα μπορούσαν να βάζουν λιγότερη δύναμη όταν ακουμπάνε τους παίκτες.
  on 10 June 2019
 • Jorgita quote Πολύ ωραίο δωμάτιο, ατμοσφαιρικου τρόμου! Ένα δωμάτιο που εκτός από ωραία ατμόσφαιρα,ωραίους χώρους και περάσματα και κάποιους πολύ πρωτότυπους μηχανισμούς, έχει και αρκετά καλούς γρίφους, οπότε δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο σε αυτό το κομμάτι που κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικό. Το προσωπικό ευγενέστατο και φιλικό (μετά τη λήξη του παιχνιδιού😂😂) και πρόθυμο να συζητήσει μαζί μας για την εμπειρία μας στο παιχνίδι! Περάσαμε πολύ ωραία και φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία!
  on 9 June 2019
 • Sherlock Maze

  Venizelou Eleftheriou 106, Peristeri
  spirosVII quote 22ο Δωμάτιο. Μετά απο 5 μήνες αποχή από το άθλημα για διάφορους λόγους, επιστρέψαμε στο sherlocked Homes! Καταπληκτική η αίσθηση ενός φαινομενικά απλού δωματίου. Ένα γραφείο και μια βιβλιοθήκη... Σιγά το πράγμα... Αμ δε! Το δωμάτιο όπως από την αρχή αντιληφθήκαμε ήταν απλό μόνο με την πρώτη ματιά. Ξεκινήσαμε να το ψάχνουμε, και βρήκαμε στοιχεία, ύστερα κι άλλα στοιχεία, και τι όμορφα που έδεναν μεταξύ τους, ήταν φανταστικό! Το απολαύσαμε έως το τελευταίο λεπτό, ή μάλλον και μετά από το τελευταίο λεπτό επειδή μας έδωσε κάνα 5λεπτό ο πολύ ευγενικός GM. Ο οποίος μας πρόσεχε από την πρώτη στιγμή χωρίς να μας πρήζει με βοήθειες, ή και χωρίς να μας τις δίνει στο πιάτο. Στο τέλος αφού είχαμε τελειώσει βλέπαμε ένα αχούρι, το είχαμε κάνει άνω κάτω! Να πάτε να περάσετε όμορφα. Οι άνθρωποι εκεί γουστάρουν τη δουλειά τους κι έχουν επενδύσει για να ζήσουμε όλη την εμπειρία από την αρχή έως το τέλος! Ευχαριστούμε πολύ!
  on 8 June 2019
 • The Cursed Willy

  Venizelou Eleftheriou 106, Peristeri
  spirosVII quote Δωμάτιο 21 Πήγαμε η τριάδα, δηλ. σύζυγος και μία φίλη μας και περάσαμε πολύ όμορφα. Δεν θυμάμαι πολλά επειδή έχουν περάσει 6 μήνες από τότε! Ήταν μια πολύ όμορφη περιπέτεια και πολύ ωραίους γρίφους. Είπαμε ότι θα ξαναπάμε!
  on 8 June 2019
 • Anubis

  Praxitelous 183, Piraeus
  random escaper quote Απιστευτο σκηνικο, απιστευτη ατμοσφαιρα, απιστευτος ηθοποιος. Ειναι μια μοναδικη εμπειρια, ανεξαρτητου εμπειριας των ομαδων πρεπει να το επισκεφθειτε! Οι γριφοι ειναι βατοι αλλα μεσα στο θεμα της αρχαιας Αιγυπτου ολοι, φοβερο. Να φορατε πιο ελαφρια ρουχα μεσα στο δωματιο συμφωνα με την εποχη παντα, γιατι προμηνυεται ζεστη...
  on 8 June 2019
 • Psycho

  Chrisolora 8, Peristeri
  random escaper quote Αρκετα καλο δωματιο πρωτης γενιας χωρις πολλους αυτοματισμους, καλοι γριφοι καποιοι λιγο δυσνόητοι, καλη ατμοσφαιρα, ωραιος σχεδιασμός. Δεν το θεωρω ευκολο δωματιο, ηταν το 3ο μας δωματιο, οποτε φυσικα δεν βγηκαμε χΔ, συνιστω να εχετε παιξει 4-5 δωματια να εγκληματιστειτε για να πατε.
  on 8 June 2019
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Gymnastiriou 17, Daphni
  random escaper quote Πανέμορφο σκηνικό πλοίου, πολύ ωραία περάσματα πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα. Χτίσαν το στοιχείου του φόβου και της αγωνίας πολύ όμορφα, σε σημείο που ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε εσκέιπ ρουμ. Ο ηθοποιός πολύ καλός , η gm δεν βγαίνει από τον ρόλο ουδέποτε και κάνει πολύ χρήσιμες παρεμβάσεις στην ροή χωρίς να στα λύνει. Οι γρίφοι πάρα πολυ καλοί και εναρμονισμένοι με το δωμάτιο εκτός ενός, που ειναι ΠΑΡΑ πολύ έξυπνος σαν ιδέα αλλά δεν δύναται να εκτελεστεί...(εκει χανει και το μισο αστερακι). Εν γενει, πάρα πολυ ατμοσφαιρικο, συνισταται για ομαδες που εχουν παιξει 3-4 δωματιακια, και για τους "φοβιτσιαρηδες" σαν και εμενα μην αγχωνεστε δεν ειναι τοσο εντονο το στοιχειο του τρομου ειναι κυριως βαρια ατμοσφαιρα και σε κανει να το ζεις! Πολυ καλο!!!!!
  on 8 June 2019
1 2