Contact phone number:

Contact email:

Zeta_The Anchors


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 49 κριτικές
 • 89 Δωμάτια στο Wishlist
 • Minotaur’s Labyrinth

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  Zeta_The Anchors quote Παρόλο που το δωμάτιο είναι μεγάλο με ωραία διακόσμηση και πολλούς γρίφους εμείς δεν το ευχαριστηθήκαμε. Ο λόγος είναι ότι στη συγκεκριμένη εταιρία έχουμε παρατηρήσει ότι οι γρίφοι τους, ανεξαρτήτως δυσκολίας και δωματίου, μερικές φορές είναι κακοσχεδιασμένοι, είτε γιατί η λύση είναι αποκλειστικά θέμα φαντασίας χωρίς κανένα στοιχείο να σε καθοδηγεί σε αυτή (πρέπει να πάρεις βοήθεια ή το έχεις σχεδιάσει εσύ) είτε επειδή μπερδεύουν τα στοιχεία και δεν είναι σαφές που πάει τί. Γενικά μας κούρασε λίγο σαν δωμάτιο,όντας ασαφές σε συνδυασμό με το ότι οι γρίφοι είναι απαιτητικοί!! Παρόλα αυτά με ελάχιστες διορθώσεις το δωμάτιο αυτό έχει προοπτική! Απευθύνεται αποκλειστικά σε έμπειρες ομάδες.
  on 3 April 2017
 • Las Vegas

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  Zeta_The Anchors quote Ένα πολύ διασκεδαστικό και διαφορετικό δωμάτιο, με ωραίους πρωτότυπους γρίφους και καλή διακόσμηση! Τα μεγάλα μειονεκτήματα του δωματίου ήταν η πολύ κακή gm που είχαμε και το ότι μερικές φορές τα στοιχεία δεν σε καθοδηγούσαν σωστά που να τα χρησιμοποιήσεις, πήγαινες κάπως στα τυφλά και δοκίμαζες, γεγονός που το είδαμε και στο άλλο δωμάτιο που παίξαμε στη συγκεκριμένη εταιρία. Παρ' όλα αυτά επειδή είναι ένα ευχάριστο δωμάτιο που μπορεί να ανέβει επίπεδο αν αλλάξουν τη gm του βάζω 4 αστεράκια!! Το συστήνω για ομάδες με μέτρια εμπειρία και θα έλεγα αυστηρά για 3 άτομα!
  on 3 April 2017
 • Librarium

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  Zeta_The Anchors quote Όταν πήγαμε στο δωμάτιο αυτό, περιμέναμε ένα 2ο lockhill....και φυσικά βγήκαμε παντελώς απογοητευμένοι, μετά το back to back με το custodia. Ενώ τα παιδιά καταφέρανε να σχεδιάσουν πολύ ατμοσφαιρικά δωμάτια κάπου το χάσανε με όλο το υπόλοιπο! Η ατμόσφαιρα/ διακόσμηση και η ηθοποιός εξαιρετικά αλλά μέχρι εκεί. Οι γρίφοι αδιάφοροι και λίγοι, σίγουρα χαμηλότερο επίπεδο από ότι περιμέναμε! Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι το δωμάτιο αυτό είναι καλό, αρκεί να μην πας με υψηλές προσδοκίες! Θα περάσεις ευχάριστα και θα σου μείνει μια καλή ανάμνηση, απλά όχι κάτι τρομερό! Μειονέκτημα σε όλα τα δωμάτια του the Abbey είναι η πολύ ακριβή τιμή για αυτό που προσφέρουν. Το προτείνω σε ομάδες που δεν έχουν παίξει lockhill.
  on 3 April 2017
 • Custodia

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  Zeta_The Anchors quote Ένα αρκετά διφορούμενο δωμάτιο που μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα... Σίγουρα έχει απίστευτη ατμόσφαιρα και η είσοδος είναι εντυπωσιακή! Ο ηθοποιός εμένα προσωπικά μου φάνηκε εξαιρετικός παρότι με "βασάνισε"...στην αρχή τρόμαξα όσο πρέπει και μετά γέλασα με την ψυχή μου!!!! Βέβαια από γρίφους το δωμάτιο δε λέει τίποτα, αλλά αν τα παιδιά φτιάξουν αυτό το κομμάτι θα μπορούσε να είναι από τα καλύτερα δωμάτια, αφού σίγουρα προσφέρει κάτι διαφορετικό και μυστηριώδες, όπως και το lockhill!!!! Άλλο μειονέκτημα ήταν η πολύ ακριβή τιμή του, που θα άξιζε να τα δώσεις εάν είχαν πιο έξυπνους και πιο πολλούς γρίφους! Θα το πρότεινα γιατί είναι μια διαφορετική εμπειρία, αλλά μην πάτε για να λύσετε γρίφους, να πάτε για να περάσετε καλά!!!
  on 3 April 2017
 • Room 103: Paranoic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Zeta_The Anchors quote Δεν μας άρεσε..το θυμάμαι ως ένα κακό δωμάτιο, πολύ σκοτεινό και αποπνικτικό και με έναν ηθοποιό που απλά μας ενοχλούσε αφάνταστα πολύ... δεν μου αρέσει καθόλου να γράφω κακές κριτικές στα δωμάτια οπότε προς υπεράσπιση του δωματίου θα πω ότι είχαμε μικρή εμπειρία όταν πήγαμε (5-6 δωμάτια) κι έτσι δεν το τελειώσαμε για να έχω πλήρη εικόνα! Η ανάμνηση όμως που μου έχει μείνει είναι ότι δεν πέρασα ευχάριστα και μετά από εμπειρία 60 δωματίων πιστεύω ότι μόνο αυτό έχει σημασία, όχι οι γρίφοι ούτε η διακόσμηση αλλά όση ώρα μείνεις στο δωμάτιο να το διασκεδάσεις! Του βάζω 3 αστέρια που είναι περίπου η μέση για να μην το κάψω... Σίγουρα δεν το προτείνω για αρχάριες ομάδες.
  on 3 April 2017
 • Sherlock Maze

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Zeta_The Anchors quote Ένα κλασσικό δωμάτιο γρίφων με ωραία ατμόσφαιρα, που δεν θα αφήσει κανέναν απογοητευμένο!! Οι γρίφοι πολύ ωραίοι, διαφόρων ειδών, απαιτεί παρατηρητικότητα, πολύ καλό ψάξιμο και φυσικά συνδυαστική λογική!!! Το δωμάτιο είναι αρκετά απαιτητικό οπότε θεωρώ ότι απευθύνεται σε ομάδες με σχετική εμπειρία (20+ δωμάτια), αλλά για 3-4 άτομα αφού είναι σχετικά μικρό. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και το συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Από τα πολύ καλά δωμάτια της Αθήνας, να το επισκεφτείτε σίγουρα!
  on 3 April 2017
 • CSI Athens

  Λ. Αμαλίας 26, Αθήνα
  Zeta_The Anchors quote Ένα τελείως αδιάφορο δωμάτιο, έκανα μεγάλη προσπάθεια για να θυμηθώ ότι είχα πάει.. Οι γρίφοι εύκολοι, το δωμάτιο ότι πιο κλασσικό σε διακόσμηση και ιστορία, με πολλά λουκέτα. Ίσως ευχάριστο για 1ο ή 2ο δωμάτιο, αλλά γενικά δεν αξίζει πολλά.
  on 3 April 2017
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Zeta_The Anchors quote Εξαιρετικό δωμάτιο!!!! Ιδιαίτεροι μηχανισμοί, ενώ ο ένας ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει σε δωμάτιο μετά από εμπειρία 50+ δωματίων!!! Η ατμόσφαιρα τρομερή, οι γρίφοι καλοί και σχετικοί με το δωμάτιο, η εξυπηρέτηση άψογη!!! Το δωμάτιο είναι μέτριας δυσκολίας, και πιστεύω ιδανικό για 4 άτομα!!! Ένα εντυπωσιακό δωμάτιο, το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
  on 3 April 2017
 • Suspect 33

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  Zeta_The Anchors quote Ευχάριστο και διαφορετικό δωμάτιο! Οι γρίφοι του αρκετά απαιτητικοί, δεν προτείνεται για αρχάριες ομάδες, ενώ η ατμόσφαιρα αρκετά καλή! Ιδανικός αριθμός παιχτών 4!! Ξεφεύγει από την κλασσική λογική της συγκεκριμένης εταιρίας με έναν πολύ ευχάριστο τρόπο, ενώ οι γρίφοι του είναι αρκετά διαφορετικοί και ωραίοι!! Από το athens clue σίγουρα το καλύτερο που έχουμε επισκεφθεί!
  on 3 April 2017
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  Zeta_The Anchors quote Το δωμάτιο αυτό έχει τρομερή ατμόσφαιρα, ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες απίστευτος, οι γρίφοι, αν και μέτριας δυσκολίας (6,5/10), είναι πολύ πρωτότυποι και ευφάνταστοι!! Μας άρεσε πολύ, προσφέρει μια ωραία και διαφορετική εμπειρία, και επιπλέον δεν έχει λουκέτα, όλα δουλεύουν με μηχανισμούς!!! Τα παιδιά ήταν πολύ ευγενικά και άψογοι ως gm! Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι είναι αρκετά μικρό, οπότε θα το σύστηνα για 3 άτομα. Γενικά το προτείνω σε κάθε ομάδα, θα περάσετε καταπληκτικά!!
  on 3 April 2017
 • The Evil Nanny

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  Zeta_The Anchors quote Πολύ καλό δωμάτιο, με έξυπνους και πρωτότυπους γρίφους! σίγουρα ένα δωμάτιο που θα σας κάνει να σκεφτείτε και να διασκεδάσετε, ενώ η διακόσμηση είναι ακριβώς όπως πρέπει και οι γρίφοι in concept!! Εμείς δυστυχώς παίξαμε την απλή εκδοχή, δεν προλαβαίναμε τη marathon! Το δωμάτιο σε αυτή την εκδοχή είναι αρκετά απαιτητικό διότι έχει αρκετούς σύνθετους γρίφους που απαιτούν συνδυαστική σκέψη και ο χρόνος είναι οριακός! Στο δωμάτιο αυτό θα χρειαστούν τα πάντα, ταχύτητα, παρατηρητικότητα, συνδυαστική λογική, φαντασία!!! Τα παιδιά είναι πολύ φιλικά και ο gm εξαιρετικός!!! Σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείτε!!!
  on 3 April 2017
 • The Scientific Laboratory

  Λεωφόρος Βουλιαγμένης 165 , Δάφνη
  Zeta_The Anchors quote Ένα απλό δωμάτιο, με κάποια ωραία στοιχεία, αλλά τίποτε το διαφορετικό. Οι γρίφοι έχουν κάποιο ενδιαφέρον αλλά γενικά σχετικά εύκολοι! Θα το πρότεινα σε αρχάριες ομάδες! Η εξυπηρέτηση και ο gm άψογοι!
  on 3 April 2017
1 2 3 5
Close