Contact phone number:

Contact email:

zeromode


 • Lvl 2 - Excited
 • 6 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  zeromode quote Ένα δωμάτιο που βασίζεται στους μέτριας δυσκολίας γρίφους του και στα όμορφα σκηνικά του. Αυτοματισμοί παντού , πράγμα που δεν περίμενα να μου αρέσει σε τέτοιο βαθμό, όμως του ταίριαξε απόλυτα. Οι χώροι πολύ όμορφοι ( ακόμη και ο τελευταίος που φαινομενικά δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με όσα έχεις δει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ) . Κάποιοι δύσκολοι γρίφοι δεξιότητας μπορεί κάποιους να του εκνευρίσουν , ωστόσο εγώ ,επειδή γενικά μαρέσουν, δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Είναι ένα δωμάτιο για ομάδες που έχουν μια εμπειρία μικρή προς μέτρια, και είμαι σίγουρος πως θα το διασκεδάσουν πολύ.
  on 3 December 2018
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  zeromode quote Ό,τι καλύτερο για τους γριφάκιδες. Ένα "δωμάτιο" απαιτητικό από άποψη γρίφων που καλό θα είναι πρωτού το επισκεφτεί κάποιος να κάνει μια προθέρμανση με άλλα δωμάτια γρίφων. Γρίφοι πρωτότυποι και πολύ σωστοί στην απόδοση τους, γρίφοι παρατηρητικότητας και υπέροχα περάσματα που το μυαλό, ακόμα και ενός έμπειρου, δυσκολεύεται να εντοπίσει , δημιουργούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πηγαίντε με την πρώτη ευκαιρία.
  on 3 December 2018
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  zeromode quote Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο δωμάτιο, αλλά πρώτα πρέπει να τονίσω την όμορφη υποδοχή από τα παιδιά της εταιρίας. Στα του δωματίου τώρα... τα παιδιά έχουν εκμεταλλευτεί πολύ όμορφα τον χώρο που είχαν διαθέσιμο και πάνω από όλα έχουν πετύχει στο έπακρο το θέμα το οποίο πραγματεύεται και το όνομα του δωματίου τους. Η ατμόσφαιρα όπως πρέπει να είναι, οι χώροι πολλοί και μεγάλοι και οι μεταβάσεις υπέροχες. Οι γρίφοι του δεν διακρίνονται για την δυσκολία τους, ωστόσο είναι σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι κομπλέ και να μην καπαρώνουν την πλοκή η οποία παίζει και τον σημαντικότερο ρόλο εδώ (θα το χαρακτήριζα κάπως "βιωματικό" δωμάτιο) Η λέξεις που είπα αφού βγήκα από το δωμάτιο, τόσο στην ομάδα μου(η οποία συμφώνησε) όσο και στους ιδιοκτήτες είναι πως έχω καιρό να διασκεδάσω και να γελάσω τόσο πολύ σε ένα er. Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά του Adventure Arena , και ελπίζουμε να μας εκπλήξετε ξανά στο μέλλον με άλλο ένα καλό δωμάτιο.
  on 5 February 2018
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  zeromode quote Τι δωματιαρα και αυτή! Προσωπικά θεωρώ ότι με εμπειρία 50+ δωμάτια ,και τα περισσότερα γριφοδωματια, δεν έχω βρει τέτοιο δωμάτιο με τόσο δύσκολους γρίφους. Αυτό βέβαια είναι απόλυτα θετικό στην συγκεκριμένη περίπτωση διότι έχει πολλούς γρίφους που θα σε κάνουν να γουστάρεις! Όσον αφορά την ατμόσφαιρα και τους χώρους ,η δουλειά ήταν αντάξια των προσδοκιών μας και μείναμε κάπως με το στόμα ανοιχτό! Τα παιδιά φιλικά όσο δεν πάει ,πράγμα που αποτελεί ένα ακόμα μπόνους της όλης εμπειρίας. Στα μείον όσον αφορά τα δικά μου γούστα είναι η παραλληλία σε κάποια σημεία ! Βέβαια αυτό είναι και προσωπικό γούστο και αποτέλεσμα των 6 παικτών που αποτελούσαν την ομάδα μας (είναι λογικό να μην δεις ολους τους γρίφους με τόσα άτομα) Η γενική εντύπωση είναι η καλύτερη και το συνιστώ ανεπιφύλακτα αν θέλετε να "κάψετε" το μυαλό σας με όμορφους και ποιοτικούς γρίφους.
  on 10 January 2018
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  zeromode quote Από όπου και αν το δεις αυτό το δωμάτιο θα καταλήξεις σε ένα και μοναδικό αποτέλεσμα: Δεν χρειάζεσαι χώρους και πολλούς (ανιαρούς ενίοτε) γρίφους για να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα ! Μια υπερπαραγωγή σε έκδοση mini, ίσως θα ήταν ο καλύτερος χαρακτηρισμός ! Η ατμόσφαιρα ? Όχι δεν μιλάμε για ατμόσφαιρα αλλά για ρεαλισμό. Τα παιδιά έκαναν ό,τι μπορούσε να γίνει για να σε βάλουν στην νοοτροπία του topic του δωματίου και προφανώς το κατάφεραν! Γριφολογικά και πάλι πρωτοτυπεί ! Στα 40 περίπου δωμάτια που έχω επισκεφτεί , δεν έχω δει τέτοια ιδιαιτερότητα σε γρίφους ! Ένα μπράβο ακόμα στα παιδιά που αφιερώνουν τόσο χρόνο στην δημιουργία σωστών και λειτουργικών δωματίων, αλλά ακόμα ένα μπράβο διότι είναι πολύ φιλόξενοι οικοδεσπότες !
  on 18 October 2017
 • Levitha Street

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  zeromode quote Μέσα σε αυτή τη γνωστή απόγνωση που ενίοτε σε πιάνει μεσοβδόμαδα για να παίξεις ένα δωμάτιο, βρεθήκαμε και εμείς σήμερα ! Επιλέξαμε να παίξουμε Levitha street και η επιλογή μας μας δικαίωσε ! Ένα δωμάτιο ιδιαίτερο, όχι μόνο για τον τρόπο εισόδου σου στο κυρίως χώρο αλλά και γριφολογικά ! Το τελευταίο κομμάτι κυμάνθηκε σε μέτρια εως κάπως δύσκολα επίπεδα! Γενικά μια πολύ γλυκιά γεύση στο στόμα έμεινε μετά την επίσκεψη μας εκεί. Συστήνω να πάτε να δοκιμάσετε εκεί ! Εν τέλει βγήκαμε με χρόνο 8:20 στο ρολόι, από τα 70 που προσφέρονται! Ένα μεγάλο μπράβο και στα παιδιά που το έχουν και που φαίνεται ότι έχουν αγάπη για αυτό που κάνουν !
  on 18 October 2017
Close