Contact phone number:

Contact email:

wannabeescaper


 • Lvl 1 - First Impressions
 • 5 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  wannabeescaper quote Ατμόσφαιρα Mission Impossible. Χρησιμοποιήσαμε πολλά high tech gadgets και πραγματοποιήσαμε τη διάρρηξη επιτυχώς. Περάσαμε πολύ καλά. Μια δοκιμασία χρειάζεται και λίγο σωματικές δεξιότητες το οποίο επίσης μας άρεσε πολύ. Οι γρίφοι λογικοί, έξυπνοι και προσαρμοσμένοι στο όλο high tech περιβάλλον. Πήγαμε 6 άτομα και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με το χώρο αρκετά ευρύχωρο δωμάτιο. Υποδοχή πολύ ευγενική και φιλική.
  on 30 September 2018
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  wannabeescaper quote Μας άρεσε πολύ. Πήγαμε 3 άτομα (πάνω από 4 μάλλον θα στριμωχτούν λίγο στο δωμάτιο). Η εισαγωγή στο δωμάτιο πολύ ατμοσφαιρική. Η γενικότερη ατμόσφαιρα μυστικιστική θα έλεγα.Τα σκηνικά πολύ καλά. Οι γρίφοι πανέξυπνοι και πολύ κατάλληλα συνδυασμένοι με τα 4 στοιχεία. Οι βοήθειες έρχονταν την κατάλληλη στιγμή όταν κάπου κολλάγαμε. Τα παιδιά στην υποδοχή ευγενικότατα.
  on 30 September 2018
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  wannabeescaper quote Πήγαμε 6 άτομα στο Survivor. H εισαγωγή πριν μπούμε στο δωμάτιο λίγο αδιάφορη αλλά οκ. Μπαίνουμε στο δωμάτιο και συναντούμε τον Ναυαγό-ηθοποιό. Εξαιρετικός δεν έχω λόγια. Απίστευτο χιούμορ, ετοιμόλογος πάντα και μέσα στο ρόλο του 100% αν άριστα ήταν το 10/10 θα έβαζα 11. Το δωμάτιο τώρα. Έχει γίνει καλή προσπάθεια αναπαράστασης τροπικού εξωτικού νησιού(όσο μπορεί αυτό να είναι εφικτό σε πολυκατοικία στου Ψυρρή) και βρήκα τα σκηνικά γενικά πολύ καλά. Οι γρίφοι είναι οι πιο πολλοί σωματικές δεξιότητες και όχι γρίφοι λογικής (έχει και από αυτούς αλλά πολύ λίγους). Επειδή ακριβώς πρέπει να κάνεις πράγματα με το σώμα σου για να λύνεις γρίφους κινείσαι συνέχεια. Όντως χρειάζεται βασικές σωματικές ικανότητες δηλαδή κάποιος που δεν είναι ιδιαιτέρως ευκίνητος σε καναδυό δοκιμασίες θα δυσκολευτεί αρκετά. Επίσης ένα δύο άτομα από την παρέα πολύ πιθανό να βραχούν λίγο στα παπούτσια τους. Γενικά περάσαμε πολύ καλά . Γελάσαμε, τρέξαμε, ιδρώσαμε και βγήκαμε από το Νησί. Τα παιδιά στο ταμείο-υποδοχή πολύ καλά και ευγενικά. Το συνιστώ αυτό το παιχνίδι για παρέες που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πιο αθλητικό.
  on 30 March 2018
 • Custodia

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  wannabeescaper quote Πήγαμε στο Custodia 4 άτομα. Σε αντίθεση με άλλα δωμάτια όπου έχεις ένα χώρο υποδοχής όταν περνάς την πόρτα του Μοναστηριού στην Ηλιούπολη μπαίνεις κατευθείαν στο κλίμα και την ατμόσφαιρα που προσπαθούν να περάσουν. Έχουν προσπαθήσει πολύ να περάσουν την ατμόσφαιρα του Μεσαίωνα και της φυλακής. Τρόμο δεν αισθανθήκαμε αλλά ένα άγχος και μια ένταση την αισθάνεσαι. Κάτι το σκοτάδι κάτι το αίσθημα ότι είσαι σε ένα κελί κάτι αυτή η σιωπή και το τελείως λιτό δωμάτιο. Μετά μπαίνει στην υπόθεση και η ηθοποιός του παιχνιδιού η οποία με το χιούμορ της μας έκανε πολλές φορές να γελάσουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι γρίφοι κάποιοι ήταν πιο εύκολοι κάποιοι πιο δύσκολοι και σε έναν είχαμε κολλήσει τόσο που πρακτικά η ηθοποιός μας είπε τη λύση (ενώ γενικά έδινε απλά κατευθύνσεις και hints πού να κοιτάξουμε, τι να προσέξουμε). Γενικά την παροχή βοήθειας από την ηθοποιό τη βρήκα άψογη δηλαδή τόσο όσο έπρεπε. Όταν έβλεπε ότι προχωρούσαμε μόνοι μας δεν έλεγε τίποτα όταν κολλάγαμε θα πέταγε το hint να μας βοηθήσει. Το δωμάτιο έχει πολύ εφέ από την ηθοποιό δηλαδή πατάει και βασίζεται πολύ πάνω στην ατμόσφαιρα που φτιάχνει. Σα γενική εντύπωση μας άρεσε πολύ και είπαμε να πάμε και στα άλλα δωμάτια του Μοναστηριού. Στο τέλος μετά την αγχωτική έξοδο από το δωμάτιο μείναμε με κάποια ερωτήματα για το αν τα είχαμε κάνει όλα σωστά στα οποία δεν πήραμε καμία σαφή απάντηση από τον αινιγματικό μοναχό :)
  on 29 March 2018
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  wannabeescaper quote Πήγαμε 4 άτομα στο The Curse. Tο ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ. Τρομάξαμε αρκετά. Το ξέρεις ότι είναι ένα παιχνίδι [*], αλλά η γενικότερη ατμόσφαιρα είναι τρομακτική και σε βάζει στην ανάλογη διάθεση. [*] :) Οι γρίφοι για εμάς (παρέα αρχάριων) χωρίς βοήθειες δε θα είχαν λυθεί εντός διαθέσιμης ώρας. Οι βοήθειες έρχονταν σχετικά γρήγορα όταν έβλεπε η πολύ ευγενική GM ότι κάπου κολλάγαμε. Γενικά θέλει ψάξιμο, λογική σκέψη,[..*..]. Έχω την εντύπωση ότι πάνω από 4 μπορεί να δυσκολευτούν στο τρέξιμο λόγω έλλειψη χώρου αλλά από την άλλη πάνω από 4 μπορεί να μοιραστούν καλύτερα για την επίλυση γρίφων παράλληλα. Γενικώς μια πολύ καλή εμπειρία και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Υποδοχή πολύ καλή, GM εξαιρετική. *Διαγραφή Spoiler από admin
  on 29 March 2018
Close