Contact phone number:

Contact email:

VforVasilis


 • Lvl 17 - Epic
 • 222 κριτικές
 • 6 Δωμάτια στο Wishlist
 • Lights Out

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  VforVasilis quote Καιρό είχαμε να νιώσουμε τόσο μεγάλο ενθουσιασμό. Πραγματικά το δωμάτιο ήταν εξαιρετικό σε όλους τους τομείς και μας έκανε να νιώσουμε όπως νιώθαμε στα πρώτα μας δωμάτια. Πολλοί χώροι, εντυπωσιακά ηχητικά, ατμόσφαιρα αγχωτική, δουλεμένα σκηνικά, περάσματα, ηθοποιός τέρμα spooky, ΓΡΙΦΟΙ πολύ καλοί που άνετα θα έστεκαν και σε σκέτο γριφοδωμάτιο, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ απίθανοι, ενώ υπάρχουν και κινηματογραφικές στιγμές που φέρνουν στην ταινία και προσδίδουν επιπλέον πόντους στη διασκέδαση. Το καταευχαριστήθηκε όλη η ομάδα. Τί άλλο να πω; Μπαίνει στο προσωπικό μου Top 10 μετά από 227 δωμάτια. Μεγάλο μπράβο στην ομάδα που το έφτιαξε και τα άψογα παιδιά που το τρέχουν. Ευχαριστούμε!!!
  7 days ago
 • Nun

  VforVasilis quote Δωμάτιο που θα μπορούσε πραγματικά να είναι από τα κορυφαία. Έχει κάποια πάρα πολύ καλά στοιχεία αλλά κάπου τα χαλάει και χάνει τον στόχο του. Το ξύλινο σπίτι με την βεράντα, ο φωτισμός (σε ορισμένα σημεία), η εντυπωσιακή δαιμονισμένη καλόγρια προσθέτουν πολλούς πόντους στη γενική εικόνα. Το βασικότερο πρόβλημα, που στο τέλος υπερισχύει και κάνει το δωμάτιο κουραστικό, είναι οι γρίφοι του. Δεν ξέρω αν θεωρούνται δύσκολοι ή εύκολοι, πάντως μας κούρασαν. Ένα άλλο μείον είναι κάποιοι από τους κανόνες που σου λέει ο gm στην αρχή και δεν έχουν κανένα νόημα και λόγο ύπαρξης. Επίσης το φως από το κεράκι που έχεις είναι μηδαμινό και πονάνε τα μάτια σου για να βάλεις έναν κωδικό σε λουκέτο. Δηλαδή ενώ το δωμάτιο έχει τα φόντα για να κάνει κάτι πραγματικά αξιόλογο, τα χαλάει σε κάποιους βασικούς τομείς και μετριάζει τη συνολική εμπειρία.
  on 7 May 2019
 • Hannibal Deditus

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  VforVasilis quote Πολύ καλό δωμάτιο, ζόρικο, με πάρα πολλούς γρίφους και απίθανες κρυψώνες που 3 μήνες να μας αφήναν εκεί μέσα δεν πρόκειται να τις βρίσκαμε. Έχει καλή Χαννιμπαλική ατμόσφαιρα και ένα άγχος το έχεις μόνιμα. Το μόνο που θα ήθελα ήταν λίγο παραπάνω χρόνος για να το ευχαριστηθούμε περισσότερο, με λιγότερες βοήθειες και χωρίς να τρέχουμε. Σαν να σου δίνουν ένα πολύ ωραίο γλυκό αλλά σου λένε: "φάτο σε μισό λεπτό". Το τρως, σου αρέσει αλλά δεν το ευχαριστιέσαι όσο θα μπορούσες. Όπως και να χει, σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό και το προτείνω σε έμπειρες κυρίως ομάδες με ιδανικό αριθμό τα 3 άτομα.
  on 1 May 2019
 • Deus Ex Machina

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  VforVasilis quote Ωραίο δωμάτιο με ιδιαίτερη διακόσμηση που πετυχαίνει να σε εντάξει πλήρως στο steampunk κλίμα. Θα δεις σωλήνες, γρανάζια, ατμούς και μια παρουσία με άγνωστη πρόθεση να σε περιτριγυρίζει. Οι γρίφοι θέλουν σίγουρα αρκετή παρατηρητικότητα και σαν δυσκολία είναι μεσαίου και άνω επιπέδου, γι αυτό το λόγο προτείνεται κυρίως για πιο έμπειρες ομάδες. 3 άτομα νομίζω είναι ο ιδανικός αριθμός παιχτών. Ακόμα μια πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά.
  on 18 April 2019
 • The Millions

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  VforVasilis quote Χαριτωμένο δωμάτιο, με ωραίους και λογικούς γρίφους. Συνδυάζει λουκέτα και μηχανισμούς και οι γρίφοι του έχουν ποικιλία και σωστή ροή, πράγμα που σε κάνει να μην βαριέσαι καθόλου. Η δυσκολία του είναι όσο πρέπει ώστε να το προχωράς χωρίς πολλές βοήθειες. Η ατμόσφαιρα είναι φωτεινή και ευχάριστη και η μία ώρα κυλάει χωρίς να το καταλάβεις. Προτείνεται είτε για έμπειρες δυάδες είτε και για πιο αρχάριες 3άδες. Α επίσης έχει και πολύ καλή τιμή!
  on 17 April 2019
 • Biohazard

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  VforVasilis quote Όντως πρόκειται για πολύ μεγάλο δωμάτιο με πολλούς και μεγάλους χώρους. Όμως αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Οι γρίφοι είναι σε τελείως βασικό επίπεδο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης η ύπαρξη του ηθοποιού-game master είναι αρκετά καθοδηγητική και δεν σε αφήνει να αυτονομηθείς αρκετά για να ευχαριστηθείς το δωμάτιο όπως θα ευχαριστιόσουν αν ανακάλυπτες μόνος σου το τι πρέπει να κάνεις. Έχει την φάση του βέβαια, έχει και το κυνήγι του με τα ζόμπι που ανεβάζει την αδρεναλίνη, έχει ωραίο πέρα δώθε, ωστόσο έχω την αίσθηση ότι το δωμάτιο δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα μπορούσε.
  on 17 April 2019
 • Docklands

  Ιφιγένειας 87, Καλλιθέα
  VforVasilis quote Φρέσκο δωμάτιο και νοστιμότατο! Γριφοδωμάτιο με πολύ ωραία (και πολύ στενά) σκηνικά, με φοβερή ατμόσφαιρα, με ωραία ηχητικά, με όμορφους και σχετικά εύκολους γρίφους και tasks, με ισορροπία λουκέτων και μηχανισμών και γενικότερα με ό,τι θα έπρεπε να έχει ένα δωμάτιο. Το δωμάτιο για εμάς τσούλησε "νεράκι" και σχεδόν χωρίς βοήθειες και έτσι το ευχαριστηθήκαμε ακόμη περισσότερο. Μην ξεγελαστεί κανείς και νομίζει ότι πρόκειται για ένα χαλαρό και ηλιόλουστο δωμάτιο... Υπάρχει και το σκοτάδι και ένα σχεδόν μόνιμο άγχος, αλλά αυτό είναι που το νοστιμίζει κιόλας. Προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα να πάτε και εσείς να δείτε τι γίνεται εκεί στις αποβάθρες του Arkham με προτεινόμενο αριθμό τα 2-3 άτομα.
  on 5 April 2019
 • Exam

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  VforVasilis quote Εξετάσεις λοιπόν και για την ομάδα μας οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία. Το δωμάτιο είναι έξυπνα φτιαγμένο με πρωτότυπους μηχανισμούς και γρίφους. Είναι βασισμένο στο concept της ομώνυμης ταινίας την οποία αν δεν την έχετε δει προτείνω να την δείτε. Είναι δωμάτιο για γριφάκηδες με έμφαση στη συνεργασία της ομάδας. Υπάρχει και το challenge mode το οποίο αν είστε έμπειρη ομάδα μην το φοβηθείτε, θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο. Το βασικό μειονέκτημα είναι ότι είναι πάρα πολύ μικρό σε μέγεθος... Αν δεν σας πειράζει αυτό τότε θα το εκτιμήσετε ιδιαίτερα.
  on 16 March 2019
 • Genesis

  Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως 15, Περιστέρι
  VforVasilis quote Έχοντας παίξει πάνω από 200 δωμάτια δυσκολεύομαι να βρω σημεία πρωτοτυπίας ακόμα και σε σχετικά καινούρια δωμάτια. Το Genesis όμως έχει να παρουσιάσει αρκετές πρωτότυπες στιγμές που μας άρεσαν και το κάνουν να διαφέρει από τα υπόλοιπα δωμάτια. Η ατμόσφαιρα, το acting και οι γρίφοι του είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και σου αφήνουν γενικότερα μια ωραία αίσθηση. Ο φόβος υπάρχει διάχυτος, πλάσματα εμφανίζονται από το πουθενά και σε έχουν τσιτωμένο καθ' όλη τη διάρκεια, ενώ η ιστορία εξελίσσεται όσο προχωράς. Το φινάλε του παιχνιδιού αν και σχετικά πρωτότυπο θα το θέλαμε λίγο πιο ξεκάθαρο και έντονο. Παρά το γεγονός αυτό το θεωρώ δωματιάρα με την σημείωση ότι για να το ευχαριστηθείτε, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να είστε το πολύ 3 άτομα λόγω στενών χώρων.
  on 3 March 2019
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  VforVasilis quote Δυνατή εμπειρία με ωραία εισαγωγή και φανταστική ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια. Πραγματικά αυτό που ξεχώρισα είναι οι φωτισμοί και τα ηχητικά που από μόνα τους σε έκαναν να ανατριχιάζεις. Acting σε πολύ καλά επίπεδα μας προκάλεσε πανικό και στριγγλιές έτσι για να γουστάρουμε, χώροι άφθονοι και ο τρόμος να παραμονέυει σε κάθε σημείο. Οι γρίφοι ήταν απλοί οι περισσότεροι αλλά λύνονταν ευχάριστα. Το απολαύσαμε full και εννοείται οι λάτρεις των δωματίων τρόμου δεν πρέπει να το χάσουν!
  on 22 February 2019
 • The Room with the Dragon Tattoo

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  VforVasilis quote Τίμιο και κλασικό γριφοδωμάτιο με λουκέτα, πρωτότυπες κρυψώνες αλλά και λίγους μηχανισμούς. Η διακόσμηση είναι σχετικά λιτή και οι γρίφοι καλοί και μεσαίας δυσκολίας. Υπάρχει και η ιστορία η οποία εκτυλίσσεται μαζί με το δωμάτιο που δίνει το κάτι παραπάνω. Δεν είναι εύκολο, οπότε δεν πρέπει να το υποτιμήσετε είτε είστε αρχάρια ομάδα είτε έμπειρη. Συνιστώμενος αριθμός παιχτών 3.
  on 17 February 2019
 • Roll The Dice

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  VforVasilis quote Ένα από τα δύσκολα δωμάτια του Mindtrap διότι υπάρχει αρκετή ποσότητα γρίφων και όχι αντίστοιχος χρόνος. Αν υπήρχε παραπάνω χρόνος ώστε να παιδευτείς λίγο μόνος σου χωρίς να έρχονται βοήθειες θα ήταν σίγουρα πιο διασκεδαστικό. Οι γρίφοι ξεκινάνε από πιο έυκολοι και καταλήγουν πιο δύσκολοι. Σαν γρίφοι δεν ήταν άσχημοι απλά όλο το στήσιμο του δωματίου αλλά και οι περισσότεροι μηχανισμοί του ήταν στο ίδιο μοτίβο και δεν υπήρχε κάποια δραστική εναλλαγή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μας φανεί λίγο μονότονο. Ωστόσο είναι ένα τίμιο γριφοδωμάτιο το οποίο πρέπει να το πας λίγο τρέχοντας αν θες να το βγάλεις στην ώρα του. Προτείνεται κυρίως για έμπειρες ομάδες.
  on 10 February 2019
1 2 3 19
Close