Contact phone number:

Contact email:

VforVasilis


 • Lvl 17 - Epic
 • 225 κριτικές
 • 6 Δωμάτια στο Wishlist
 • La Mision Del Profesor

  Ομήρου 24-26,Νέα Σμύρνη
  VforVasilis quote Διασκεδαστικό δωμάτιο στο οποίο υποδύεσαι το ρόλο του ληστή με όλα τα απαραίτητα κόλπα (στολές, όπλα, μάσκες) και με τη βοήθεια του profesor προσπαθείς να φέρεις εις πέρας την αποστολή σου. Το δωμάτιο έχει πρωτότυπα στοιχεία και σενάριο στο gameplay του και αυτό του δίνει πόντους. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε, να πάρετε αποφάσεις, να προφυλαχτείτε και εννοείται να λύσετε ωραία και έξυπνα γριφάκια κυρίως με μηχανισμούς. Η ροή είναι πολύ καλή και σε κρατάει στο story μέχρι να φτάσεις στο ωραίο φινάλε και την απόδραση.
  on 30 June 2019
 • The Portal

  Πάρου 22, Ίλιον
  VforVasilis quote Εξαιρετικό δωμάτιο, με δυνατή ατμόσφαιρα από την αρχή και κάποια πρωτότυπα σημεία που εκτιμάς περισσότερο αν έχεις παίξει σε πολλά δωμάτια. Οι γρίφοι είναι ικανοποιητικοί και όσο πρέπει σε δυσκολία για να μπορέσεις να ευχαριστηθείς και την ατμόσφαιρα του δωματίου. Τα σκηνικά είναι σχετικά απλά αλλά δεν καταλαβαίνεις και πολλά λόγω του σκοταδιού. Στα ατού του δωματίου είναι τα πολλά "μιάσματα" που βγαίνουν κυριολεκτικά από παντού και αθόρυβα και σου κόβουν την χολή. Το κυρίως ζουμί του δωματίου όμως είναι στο φινάλε όπου γίνεται ένας πανζουρλισμός και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Δυνατή εμπειρία που προτείνεται σε λάτρεις του τρόμου και της αδρεναλίνης και που δεν έχουν πρόβλημα στην έντονη σωματική επαφή.
  on 30 May 2019
 • Blast escape the CLUB

  Ευμολπιδών 11, Αθήνα
  VforVasilis quote Επειδή το συγκεκριμένο δεν είναι καθαρόαιμο escape room, η βαθμολογία που βάζω αντιστοιχεί στο πόσο καλά περάσαμε. Αν λοιπόν είστε χαβαλέδες, αλκοολικοί, καρναβάλια, ανώμαλοι και ξεδιάντροποι τότε ΔΕΝ πρέπει να το χάσετε! Οι ομάδες που ανταγωνίζονται καλό είναι να γνωρίζονται ή να είναι από την ίδια παρέα για να γίνουν περισσότερα ξεφτιλίκια χωρίς ντροπές. Ο χαβαλεδο-ανταγωνισμός δίνει άλλη νότα στο παιχνίδι και είναι ένα τεστ για να δεις πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις για να κερδίσεις. Ο μουσάτος στο μπαρ (μεγάλη σουπιά) θα σας οδηγήσει σιγά σιγά προς την απόλυτη κατρακύλα. Όσοι θέλετε να πάτε πάντως κάντε γρήγορα γιατί σε λίγο καιρό θα σταματήσει.
  on 27 May 2019
 • Code Veronica

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  VforVasilis quote Καλή περίπτωση δωματίου με ατελείωτους χώρους και αρκετή ένταση. Το "εχθρικό" acting πολύ καλό σε κρατάει σε διαρκή αγωνία, αλλά η κοπέλα η οποία λόγω σεναρίου ξεκινάει μαζί με την ομάδα, αν και δεν ήταν κακή, νομίζω δεν χρειαζόταν. Γενικά δεν είμαι υπέρ του να είναι ο gm μαζί με την ομάδα. Η ατμόσφαιρα σε κάποια σημεία είναι καλή, ενώ σε άλλα νομίζω έπαιρνε βελτίωση. Γριφολογικά στέκεται αρκετά καλά για δωμάτιο τρόμου-αδρεναλίνης. Τα σκηνικά που υπάρχουν είναι σε πολύ βασικό επίπεδο χωρίς να έχει κάτι συγκλονιστικό να δεις. Αν είχε γίνει περισσότερη δουλειά σε αυτό το κομμάτι θα ανέβαινε σίγουρα επίπεδο. Σίγουρα περάσαμε καλά ομώς και το προτείνουμε σε 4άδες που γουστάρουν αγωνία και άφθονους χώρους.
  on 27 May 2019
 • Lights Out

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  VforVasilis quote Καιρό είχαμε να νιώσουμε τόσο μεγάλο ενθουσιασμό. Πραγματικά το δωμάτιο ήταν εξαιρετικό σε όλους τους τομείς και μας έκανε να νιώσουμε όπως νιώθαμε στα πρώτα μας δωμάτια. Πολλοί χώροι, εντυπωσιακά ηχητικά, ατμόσφαιρα αγχωτική, δουλεμένα σκηνικά, περάσματα, ηθοποιός τέρμα spooky, ΓΡΙΦΟΙ πολύ καλοί που άνετα θα έστεκαν και σε σκέτο γριφοδωμάτιο, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ απίθανοι, ενώ υπάρχουν και κινηματογραφικές στιγμές που φέρνουν στην ταινία και προσδίδουν επιπλέον πόντους στη διασκέδαση. Το καταευχαριστήθηκε όλη η ομάδα. Τί άλλο να πω; Μπαίνει στο προσωπικό μου Top 10 μετά από 227 δωμάτια. Μεγάλο μπράβο στην ομάδα που το έφτιαξε και τα άψογα παιδιά που το τρέχουν. Ευχαριστούμε!!!
  on 15 May 2019
 • Nun

  VforVasilis quote Δωμάτιο που θα μπορούσε πραγματικά να είναι από τα κορυφαία. Έχει κάποια πάρα πολύ καλά στοιχεία αλλά κάπου τα χαλάει και χάνει τον στόχο του. Το ξύλινο σπίτι με την βεράντα, ο φωτισμός (σε ορισμένα σημεία), η εντυπωσιακή δαιμονισμένη καλόγρια προσθέτουν πολλούς πόντους στη γενική εικόνα. Το βασικότερο πρόβλημα, που στο τέλος υπερισχύει και κάνει το δωμάτιο κουραστικό, είναι οι γρίφοι του. Δεν ξέρω αν θεωρούνται δύσκολοι ή εύκολοι, πάντως μας κούρασαν. Ένα άλλο μείον είναι κάποιοι από τους κανόνες που σου λέει ο gm στην αρχή και δεν έχουν κανένα νόημα και λόγο ύπαρξης. Επίσης το φως από το κεράκι που έχεις είναι μηδαμινό και πονάνε τα μάτια σου για να βάλεις έναν κωδικό σε λουκέτο. Δηλαδή ενώ το δωμάτιο έχει τα φόντα για να κάνει κάτι πραγματικά αξιόλογο, τα χαλάει σε κάποιους βασικούς τομείς και μετριάζει τη συνολική εμπειρία.
  on 7 May 2019
 • Hannibal Deditus

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  VforVasilis quote Πολύ καλό δωμάτιο, ζόρικο, με πάρα πολλούς γρίφους και απίθανες κρυψώνες που 3 μήνες να μας αφήναν εκεί μέσα δεν πρόκειται να τις βρίσκαμε. Έχει καλή Χαννιμπαλική ατμόσφαιρα και ένα άγχος το έχεις μόνιμα. Το μόνο που θα ήθελα ήταν λίγο παραπάνω χρόνος για να το ευχαριστηθούμε περισσότερο, με λιγότερες βοήθειες και χωρίς να τρέχουμε. Σαν να σου δίνουν ένα πολύ ωραίο γλυκό αλλά σου λένε: "φάτο σε μισό λεπτό". Το τρως, σου αρέσει αλλά δεν το ευχαριστιέσαι όσο θα μπορούσες. Όπως και να χει, σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό και το προτείνω σε έμπειρες κυρίως ομάδες με ιδανικό αριθμό τα 3 άτομα.
  on 1 May 2019
 • Deus Ex Machina

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  VforVasilis quote Ωραίο δωμάτιο με ιδιαίτερη διακόσμηση που πετυχαίνει να σε εντάξει πλήρως στο steampunk κλίμα. Θα δεις σωλήνες, γρανάζια, ατμούς και μια παρουσία με άγνωστη πρόθεση να σε περιτριγυρίζει. Οι γρίφοι θέλουν σίγουρα αρκετή παρατηρητικότητα και σαν δυσκολία είναι μεσαίου και άνω επιπέδου, γι αυτό το λόγο προτείνεται κυρίως για πιο έμπειρες ομάδες. 3 άτομα νομίζω είναι ο ιδανικός αριθμός παιχτών. Ακόμα μια πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά.
  on 18 April 2019
 • The Millions

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  VforVasilis quote Χαριτωμένο δωμάτιο, με ωραίους και λογικούς γρίφους. Συνδυάζει λουκέτα και μηχανισμούς και οι γρίφοι του έχουν ποικιλία και σωστή ροή, πράγμα που σε κάνει να μην βαριέσαι καθόλου. Η δυσκολία του είναι όσο πρέπει ώστε να το προχωράς χωρίς πολλές βοήθειες. Η ατμόσφαιρα είναι φωτεινή και ευχάριστη και η μία ώρα κυλάει χωρίς να το καταλάβεις. Προτείνεται είτε για έμπειρες δυάδες είτε και για πιο αρχάριες 3άδες. Α επίσης έχει και πολύ καλή τιμή!
  on 17 April 2019
 • Biohazard

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  VforVasilis quote Όντως πρόκειται για πολύ μεγάλο δωμάτιο με πολλούς και μεγάλους χώρους. Όμως αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Οι γρίφοι είναι σε τελείως βασικό επίπεδο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης η ύπαρξη του ηθοποιού-game master είναι αρκετά καθοδηγητική και δεν σε αφήνει να αυτονομηθείς αρκετά για να ευχαριστηθείς το δωμάτιο όπως θα ευχαριστιόσουν αν ανακάλυπτες μόνος σου το τι πρέπει να κάνεις. Έχει την φάση του βέβαια, έχει και το κυνήγι του με τα ζόμπι που ανεβάζει την αδρεναλίνη, έχει ωραίο πέρα δώθε, ωστόσο έχω την αίσθηση ότι το δωμάτιο δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα μπορούσε.
  on 17 April 2019
 • Docklands

  Ιφιγένειας 87, Καλλιθέα
  VforVasilis quote Φρέσκο δωμάτιο και νοστιμότατο! Γριφοδωμάτιο με πολύ ωραία (και πολύ στενά) σκηνικά, με φοβερή ατμόσφαιρα, με ωραία ηχητικά, με όμορφους και σχετικά εύκολους γρίφους και tasks, με ισορροπία λουκέτων και μηχανισμών και γενικότερα με ό,τι θα έπρεπε να έχει ένα δωμάτιο. Το δωμάτιο για εμάς τσούλησε "νεράκι" και σχεδόν χωρίς βοήθειες και έτσι το ευχαριστηθήκαμε ακόμη περισσότερο. Μην ξεγελαστεί κανείς και νομίζει ότι πρόκειται για ένα χαλαρό και ηλιόλουστο δωμάτιο... Υπάρχει και το σκοτάδι και ένα σχεδόν μόνιμο άγχος, αλλά αυτό είναι που το νοστιμίζει κιόλας. Προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα να πάτε και εσείς να δείτε τι γίνεται εκεί στις αποβάθρες του Arkham με προτεινόμενο αριθμό τα 2-3 άτομα.
  on 5 April 2019
 • Exam

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  VforVasilis quote Εξετάσεις λοιπόν και για την ομάδα μας οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία. Το δωμάτιο είναι έξυπνα φτιαγμένο με πρωτότυπους μηχανισμούς και γρίφους. Είναι βασισμένο στο concept της ομώνυμης ταινίας την οποία αν δεν την έχετε δει προτείνω να την δείτε. Είναι δωμάτιο για γριφάκηδες με έμφαση στη συνεργασία της ομάδας. Υπάρχει και το challenge mode το οποίο αν είστε έμπειρη ομάδα μην το φοβηθείτε, θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο. Το βασικό μειονέκτημα είναι ότι είναι πάρα πολύ μικρό σε μέγεθος... Αν δεν σας πειράζει αυτό τότε θα το εκτιμήσετε ιδιαίτερα.
  on 16 March 2019
1 2 3 19
Close