Contact phone number:

Contact email:

VforVasilis


 • Lvl 17 - Epic
 • 212 κριτικές
 • 6 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Room with the Dragon Tattoo

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  VforVasilis quote Τίμιο και κλασικό γριφοδωμάτιο με λουκέτα, πρωτότυπες κρυψώνες αλλά και λίγους μηχανισμούς. Η διακόσμηση είναι σχετικά λιτή και οι γρίφοι καλοί και μεσαίας δυσκολίας. Υπάρχει και η ιστορία η οποία εκτυλίσσεται μαζί με το δωμάτιο που δίνει το κάτι παραπάνω. Δεν είναι εύκολο, οπότε δεν πρέπει να το υποτιμήσετε είτε είστε αρχάρια ομάδα είτε έμπειρη. Συνιστώμενος αριθμός παιχτών 3.
  4 days ago
 • Roll The Dice

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  VforVasilis quote Ένα από τα δύσκολα δωμάτια του Mindtrap διότι υπάρχει αρκετή ποσότητα γρίφων και όχι αντίστοιχος χρόνος. Αν υπήρχε παραπάνω χρόνος ώστε να παιδευτείς λίγο μόνος σου χωρίς να έρχονται βοήθειες θα ήταν σίγουρα πιο διασκεδαστικό. Οι γρίφοι ξεκινάνε από πιο έυκολοι και καταλήγουν πιο δύσκολοι. Σαν γρίφοι δεν ήταν άσχημοι απλά όλο το στήσιμο του δωματίου αλλά και οι περισσότεροι μηχανισμοί του ήταν στο ίδιο μοτίβο και δεν υπήρχε κάποια δραστική εναλλαγή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μας φανεί λίγο μονότονο. Ωστόσο είναι ένα τίμιο γριφοδωμάτιο το οποίο πρέπει να το πας λίγο τρέχοντας αν θες να το βγάλεις στην ώρα του. Προτείνεται κυρίως για έμπειρες ομάδες.
  on 10 February 2019
 • Deathtrap

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  VforVasilis quote Τίμιο δωμάτιο, από τα καλά του Athens Clue, ιδανικό για αρχάριες ομάδες. Οι γρίφοι του αν και στερούνται πρωτοτυπίας δεν είναι άσχημοι και λύνονται με λογική χωρίς πολλά hint. Οι χώροι αρκετοί και διαφορετικοί μεταξύ τους, η ατμόσφαιρα καλή και η ροή ομαλή. Το concept με το "βρες τον δολοφόνο" προσδίδει ένα επιπλέον ενδιαφέρον στο δωμάτιο παρόλο που δεν είναι υλοποιημένο με τόσο πετυχημένο τρόπο. Ωστόσο περνάς ευχάριστα και αξίζει μια επίσκεψη.
  on 26 January 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  VforVasilis quote Απολαυστικό δωμάτιο, σκοτεινό με μπόλικους ωραίους γρίφους για να ασχοληθείς. Οι χώροι του είναι πολλοί, τόσοι που στο τέλος μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις που είσαι! Ο τρόμος είναι σε καλά επίπεδα και η ατμόσφαιρα οπτικά και ηχητικά σε κάνει να κοιτάς συνεχώς γύρω γύρω. Υπάρχει ιστορία για την νεκρή νύφη την οποία την μαθαίνεις σταδιακά όσο παίζεις. Η διάρκειά του είναι χορταστική, είχε κάποιες ωραίες στιγμές τρόμου και οι ηθοποιοί δίνουν πόνο! Επίσης θετική εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετοί μηχανισμοί. Στα μείον ίσως ότι δεν είδα κάποια πρωτοτυπία που να το κάνει να διαφέρει από δωμάτια τρόμου που έχουμε ήδη παίξει. Ωστόσο το διασκεδάσαμε και το συστήνουμε άνετα και για 4άδες.
  on 23 January 2019
 • Upside Down

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  VforVasilis quote Πραγματικά το δωμάτιο μας εξέπληξε. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Η διακόσμηση των χώρων και η γενικότερη ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι εξαιρετική και μαζί με την παρουσία του πλάσματος από την "άλλη μεριά" σε αγχώνει και σε έχει στην τσίτα όλη την ώρα. Οι γρίφοι πολύ ευχάριστοι και η ροή δεν κολλάει πουθενά. Γενικότερα είναι από τα πολύ καλά δωμάτια της Αττικής. 3 - 4 άτομα είναι ο ιδανικός αριθμός παιχτών. Είτε έχετε δει την σειρά Stranger Things είτε όχι, σπεύσατε!
  on 19 January 2019
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  VforVasilis quote Δωμάτιο που αποτελεί μια κατηγορία μόνο του. Η τεχνολογία που υπάρχει μέσα είναι από άλλον πλανήτη πράγμα που από μόνο του εντυπωσιάζει, παρά το πολύ μικρό μέγεθος του δωματίου. Εννοείται πως δεν πρόκειται να βρείτε λουκέτο εκεί μέσα καθώς τα πάντα είναι μηχανισμοί. Ο τρόπος βοηθειών είναι επίσης τεχνολογικά προηγμένος, μέσα στο concept και πολύ εύχρηστος. Οι γρίφοι είναι αρκετά καλοί και γεμίζουν άνετα το δίωρο που δεν καταλαβαίνεις πως περνάει. Η ροή είναι επίσης καλή και το αγχωτικό κομμάτι με την εχθρική Τεχνητή Νοημοσύνη προσδίδει επιπλέον αδρεναλίνη στο παιχνίδι. Με λίγα λόγια το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε. Προτεινόμενος αριθμός 3 άτομα!
  on 13 January 2019
 • Down the Rabbithole

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  VforVasilis quote Πραγματικά είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που έχουμε παίξει. Γελάσαμε, τρομάξαμε, αγχωθήκαμε, τρέξαμε, σκύψαμε, παίξαμε, λύσαμε, αλληλεπιδράσαμε και για να μην τα πολυλογούμε το καταχαρήκαμε! Για τα σκηνικά και τους χώρους του δωματίου, αλλά και όλων των δωματίων του Brainfall Hotel γενικότερα, δεν θα πω κάτι παραπάνω απ' το ότι είναι από τα πιο ακριβά και ποιοτικά στον χώρο των escape. Όσον αφορά το συγκεκριμένο δωμάτιο, μπαίνεις σε έναν άλλο παραμυθένιο κόσμο στον οποίο παραμονεύει ο Τρελοκαπελάς, ο οποίος σε έχει στην τσίτα και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Τα γριφάκια ήταν ωραία και ευχάριστα με λίγα λουκέτα και κυρίως μηχανισμούς. Όλο το gameplay από την αρχή ως το τέλος ήταν εξαιρετικό. Πολλά μπράβο για το απίθανο αυτό αποτέλεσμα.
  on 18 December 2018
 • Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν

  28ης Οκτωβρίου 9, Νέα Πεντέλη
  VforVasilis quote Τιμιότατο δωμάτιο που έχει ως μεγάλο του ατού τους γρίφους και τη ροή τους. Όλοι οι γρίφοι έχουν λογική, σε βοηθούν να κατανοήσεις την ιστορία του δωματίου και λύνονται αν κάτσεις και σκεφτείς χωρίς να χρειάζεσαι hint ή καθοδήγηση. Αν κολλήσεις βέβαια η συμπαθέστατη Λίνα είναι εκεί για να σε βοηθήσει με τον κατάλληλο τρόπο. Πολύ ευχάριστο δωμάτιο το οποίο το προτείνω σε ομάδες κάθε εμπειρίας, από αρχάριες μέχρι και προχωρημένες. Παίζεται άνετα και από 2άδες και ειδικά Τρίτη και Τετάρτη που έχει ειδική τιμή. Τιμήστε το και δεν θα χάσετε.
  on 18 December 2018
 • Jungle Crash: The missing Plane

  Λ. Κηφισίας 265 , Κηφισιά
  VforVasilis quote Συμπαθητικό δωμάτιο, με ένα πρωτότυπο σκηνικό και αρκετούς γρίφους. Δεν είναι κάτι που θα σου πέσει το σαγόνι αλλά έχει την φάση του. Οι γρίφοι ενώ έχουν μια δυναμική και θα μπορούσαν να είναι υψηλού επιπέδου, κάπου το χάνουν. Δεν έχουν συνοχή και σε κάποιους από αυτούς δεν υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία-ενδείξεις για το πως να τους λύσεις με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι hint για να προχωρήσεις. Παρόλα αυτά περάσαμε καλά αν και όπως ξαναέγραψα οι γρίφοι με μια καλύτερη in-game καθοδήγηση θα το έκαναν πιο διασκεδαστικό.
  on 16 December 2018
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  VforVasilis quote Μας είπαν: "..εντάξει δεν το λες και δωματιο τρόμου...". Νταξ, μην πω τι γινόταν εκεί μέσα. Πολύ καλή δουλειά με ωραία και έξυπνα στοιχεία μέσα στο παιχνίδι. Πολύ πετυχημένη ατμόσφαιρα, τόσο οπτικά όσο και ηχητικά, με ωραία αρχή και ωραίο τέλος. Οι γρίφοι ενώ είναι καλοί σαν ιδέα, νομίζω ότι αρκετοί από αυτούς χρειάζονται περισσότερα στοιχεία εντός δωματίου για να λυθούν καθώς μου φάνηκαν ασαφείς. Απολαυστικά έντονο δωμάτιο που προκαλεί ανεβασμένους καρδιακούς παλμούς, για το οποίο προτείνω ομάδες ως 4 άτομα (ιδανικά 3 άτομα). Μπράβο στους δημιουργούς λοιπόν και αναμένουμε το επόμενο!
  on 15 December 2018
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  VforVasilis quote Όσοι έχετε δει την σειρά Stranger Things θα νιώσετε κατευθείαν πρωταγωνιστές της σειράς. Πρόκειται για δωμάτιο με πολλούς χώρους και ωραία ροή που δεν σε αφήνει να βαρεθείς λεπτό. Τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα "μυρίζουν" Escaped. Ωραίοι χώροι, ωραίοι φωτισμοί και χρωματισμοί, ωραία ηχητική επένδυση. Οι γρίφοι έχουν ποικιλία και λύνονται ευχάριστα με αυξανόμενη δυσκολία όσο προχωράς. Είναι δωμάτιο που παίζεται και από ομάδες με μικρή εμπειρία και θα το πρότεινα κυρίως για 2άδες ή 3άδες. Όσοι λοιπόν ψάχνετε για ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο, ε βρήκατε αυτό που ψάχνατε!
  on 15 December 2018
 • Baker Street

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  VforVasilis quote Πρώτης γενιάς δωμάτιο, χωρίς πολλούς χώρους, χωρίς τρελά σκηνικά, χωρίς μηχανισμούς. Ωστόσο η ομορφιά του είναι στους γρίφους οι οποίοι είναι αρκετοί και πολύ έξυπνοι. Οπότε όσοι ψάχνουν κάτι τέτοιο είναι σίγουρο ότι θα το εκτιμήσουν και θα το ευχαριστηθούν όπως εμείς. Επειδή είναι μικρό είναι πολύ καλή επιλογή για δυάδα ή το πολύ τριάδα. Πραγματικά εξαιρετικοί γρίφοι και game mastering!
  on 25 November 2018
1 2 3 18
Close