Contact phone number:

Contact email:

VforVasilis


 • Lvl 17 - Epic
 • 238 κριτικές
 • 11 Δωμάτια στο Wishlist
 • ROOM 201: IMMORTAL

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  VforVasilis quote Ωραιότατο δωμάτιο! Με ατμόσφαιρα όσο πρέπει σκοτεινή και σκηνικά καλοδουλεμένα σε μεταφέρει στο story του, στην εποχή του και στην περιοχή του. Το καλύτερο κομμάτι όμως του δωματίου είναι οι γρίφοι και η ροή του. Οι γρίφοι είναι όλοι λογικοί, έχουν ποικιλία, τα απαραίτητα hints για να λυθούν υπάρχουν ήδη στο δωμάτιο και η ροή από τον ένα γρίφο στον άλλο γίνεται αβασάνιστα! Πάρα πολύ καλοί και οι μηχανισμοί του. Τα είχε όλα. Αγαπήσαμε! Μπράβο ρε παίδες, συνεχίστε να φτιάχνετε δωμάτια!
  2 days ago
 • Horror Hotel : The Experiment

  Ιάκχου 8, Κεραμεικός
  VforVasilis quote Δωμάτιο με πολλούς χώρους, με φανταστική διακόσμηση, σκηνικά και φωτισμό, όπως μας έχει μάθει το Exit Now, με επίσης ωραίες και αγχωτικές μουσικές και ηχητικά εφέ. Δωμάτιο περιπέτειας με πολλές δόσεις τρόμου και άγχους και με σημεία που η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Κυρίως το δωμάτιο έχει tasks ενώ οι γρίφοι που υπάρχουν είναι στην πλειοψηφία τους παρατηρητικότητας. Η ροή είναι διασκεδαστικότατη, οι ηθοποιοί έρχονται, φεύγουν, τους κρυφοκοιτάς, σε κρυφοκοιτάνε, σε κυνηγάνε, τα περάσματα είναι άπειρα με το όλο αποτέλεσμα να είναι μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία που συνίσταται σε όσους ΔΕΝ θέλουν να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ.
  on 19 November 2019
 • Liberta

  Υμηττού 7, Πειραιάς 18540
  VforVasilis quote Δωμάτιο με αρκετά καλά στοιχεία και μερικά όχι τόσο καλά όσο θα μπορούσε. Στα θετικά είναι οι πολλοί χώροι, κάποιες ωραίες μεταβάσεις καθώς και η προσπάθεια να ενταχθούν στο παιχνίδι στοιχεία δράσης. Η ύπαρξη ηθοποιού με βοηθητικό ρόλο μαζί με την ομάδα σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είναι κάτι που δεν το προτιμώ διότι καταλήγει να γίνεται καθοδηγητικός ο ρόλος. Επίσης το σημείο της δράσης νομίζω θα μπορούσε να γίνει λίγο καλύτερο ώστε να καταλαβαίνεις αν κάτι το κάνεις σωστά ή όχι. Κατά τα άλλα όμως κυλάει ευχάριστα, ήσυχα αρχικά, με την ένταση να αυξάνεται σταδιακά και να κορυφώνεται στο φινάλε. Ιδανικός αριθμός 4 άτομα.
  on 12 November 2019
 • Escape the Car - Killer

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  VforVasilis quote Ακόμα ένα εξαιρετικό "δωμάτιο" από τους Lockbusters το οποίο αποδεικνύει ότι αν έχεις φαντασία και όρεξη μπορείς να φτιάξεις κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό παρά τα πολλά escape room που έχουν ανοίξει. Η ατμόσφαιρα του δωματίου ξεκινάει και παραμένει αγχωτική καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο ηθοποιός παραμονεύει απ' έξω και σε κάθε ευκαιρία σε πολιορκεί ανελέητα. Οι γρίφοι, όπως και στα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας, είναι λογικοί και όλες οι ενδείξεις υπάρχουν στον χώρο που είσαι. Συνδυάζουν λουκέτα και πάρα πολύ ωραίους μηχανισμούς. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ καλό και αξίζει όλοι να περάσουν από το αμάξι αυτό και να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τον δολοφόνο. Βέλτιστος αριθμός 3 άτομα.
  on 28 October 2019
 • Katharsis - Caves of Banjul

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  VforVasilis quote Το δωμάτιο νομίζω μπορεί να χαρακτηριστεί ως light τρόμου αλλά είναι και full ατμοσφαιρικό. Κινείται στα πρότυπα του πρώτου δωματίου της εταιρείας αυτής, δηλαδή έχει πάρα πολύ ωραία σκηνικά, έχει αρκετούς γρίφους, έχει το σκοτάδι του, έχει μηχανισμούς (ειδικά ένας μας προκάλεσε ένα πατατράκ), έχει και τα δαιμόνια να σου πετάγονται από το πουθενά. Νομίζω το μεγάλο ατού του δωματίου είναι τα πολύ ατμοσφαιρικά σκηνικά (κατασκευές από ξύλο, υγρό στοιχείο, φωτισμός) που σε βάζουν απευθείας στο κλίμα της ιστορίας. Οι γρίφοι είναι όσο πρέπει σε δυσκολία και αριθμό για να τσουλήσει όμορφα το παιχνίδι. Το acting θα το προτιμούσα λίγο διαφορετικό, ίσως με λιγότερες εμφανίσεις ή με διαφορετικό ρόλο, καθώς κάποιες στιγμές ήταν λίγο αμήχανες. Σε γενικές γραμμές όμως δεν πρέπει να το χάσετε!
  on 22 October 2019
 • The Unveiling

  Διονυσίου Σολωμού 52 & Έλλης, Νέα Ιωνία
  VforVasilis quote Το δωμάτιο μπορεί να χαρακτηριστεί ως κλασικό γριφοδωμάτιο αλλά με αρκετές πρωτοτυπίες σε σχέση με τα κλασικά γριφοδωμάτια. Οι διαφορές είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα, οι αρκετοί μηχανισμοί και το τελείωμα-φινάλε που μόνο κλασικό δεν το λες. Δεν έχει τρόμο αλλά έχει ικανοποιητικά σκηνικά και άνετους χώρους, έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία που ακολουθείς και έχει και μπόλικους γρίφους μέτριας έως αυξημένης δυσκολίας. Εγώ προσωπικά θα ήθελα λίγο πιο διακριτούς τους γρίφους στο τελευταίο κομμάτι γιατί έχω την αίσθηση ότι μπερδεύονται λίγο μεταξύ τους, κάτι που πιθανόν να έχουν ήδη τροποποιήσει αφού πάει αρκετό διάστημα από την επίσκεψή μας. Κατά τα υπόλοιπα σίγουρα είναι τίμιο δωμάτιο που με τις προσφορές και εκπτώσεις που κάνει κατά καιρούς αξίζει την επίσκεψη σας.
  on 22 October 2019
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  VforVasilis quote Ευχάριστο δωμάτιο στο μοτίβο και των υπόλοιπων δωματίων της εταιρείας δηλαδή full-μηχανισμοί. Εύκολοι σχετικά γρίφοι και ευχάριστα tasks δίνουν ωραία ροή χωρίς πολλές επεμβάσεις από τον game master. Είναι ιδανικό δωμάτιο για αρχάριες ομάδες ώστε να μπουν στο κλίμα των μηχανισμών και να σκεφτούν για λύσεις πέρα από νούμερα και γράμματα. Υστερεί λίγο σε ατμόσφαιρα αλλά όλο το δωμάτιο ρέει πολύ ευχάριστα.
  on 22 October 2019
 • Mysticity

  Αγίου Ιωάνου 63, Αγία Παρασκευή
  VforVasilis quote Πολύ ωραίο γριφοδωμάτιο, γεμάτο μηχανισμούς με ορισμένους μάλιστα αρκετά πρωτότυπους. Τα σκηνικά σε βάζουν στο κλίμα που πρέπει ενώ οι γρίφοι έχουν ωραία ροή, πέρα από έναν που θέλει λίγη παραπάνω ταλαιπωρία! Νομίζω είναι καλύτερα να είστε ομάδα μεσαίας εμπειρίας και πάνω για να το ευχαριστηθείτε περισσότερο. Ένιωσα ότι ήταν κάπως μικρό και δεν χόρτασα, αλλά αυτό σημαίνει ότι ήταν καλό, οπότε τιμήστε το!
  on 22 October 2019
 • Insidious

  Κορυτσάς 28, Άγιος Δημήτριος
  VforVasilis quote Πάρα πολύ καλό! Ιδιαίτερη αρχή που σε βάζει σιγά σιγά στο κλίμα. Το κλίμα άκρως αγχωτικό λόγω του φωτισμού, του δαίμονα αλλά και της ανατριχιαστικής μουσικής από την ομώνυμη ταινία. Ωραίοι χώροι και περάσματα, ωραίοι γρίφοι όχι κουραστικοί και acting εκεί που πρέπει και όσο πρέπει. Είμασταν τρεις και νομίζω είναι ιδανικός αριθμός, αν και το παίζει άνετα και τετράδα, και το υπερ-ευχαριστηθήκαμε. Μπράβο στα παιδιά! Σπεύσατε!
  on 16 October 2019
 • Alien Invaders

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  VforVasilis quote Νόστιμο γριφοδωμάτιο, σχετικά μικρό αλλά σύγχρονο και γεμάτο μηχανισμούς. Έχει πραγματικά ωραίους και πρωτότυπους γρίφους που η δυσκολία τους αυξάνει σταδιακά και η ροή του δωματίου είναι εξαιρετική. Λόγω των μικρών χώρων προτείνω να πάτε έως 3 άτομα για να το ευχαριστηθείτε περισσότερο ή ακόμα και 2άδα μιας και η τιμή είναι πολύ προσιτή. Ωραίο δωμάτιο με ακόμα πιο ωραίο φινάλε!
  on 13 October 2019
 • Avaton

  Πελοπίδα 38, Περιστέρι
  VforVasilis quote Πολύ δυνατό δωμάτιο, με πολύ αγχωτική αρχή, υψηλά επίπεδα τρόμου, με αρκετούς χώρους και πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκειά του. Οι γρίφοι αν και δεν έχουν να παρουσιάσουν μεγάλη πρωτοτυπία, παραμένουν σε καλό επίπεδο και δεν κουράζουν όπως σε άλλα δωμάτια. Γενικά είναι δωμάτιο που το ζεις στο maximum, ειδικά αν επιλέξεις το Hard mode όπου η διαβολική καλόγρια δεν αστειεύεται. Οι χώροι όσο πλησιάζεις προς το τέλος γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακοί και αγχωτικοί, με αποκορύφωμα το επικό φινάλε. Περάσαμε καταπληκτικά και εννοείται το συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε ομάδες ως 4 ατόμων.
  on 10 October 2019
 • VforVasilis quote Εξαιρετική δουλειά από τα αγαπημένα μας Tsoufakia, προσφέρει αυτό ακριβώς που περιμένεις. Ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, άγχος στο κάθε σου βήμα, ηχητική επένδυση (μουσική, ηχητικά εφέ) από τις καλύτερες που έχουμε συναντήσει και ένας Freddy copy-paste από την ταινία. Οι γρίφοι επίσης είναι πάρα πολύ καλοί και ρέουν ευχάριστα μέχρι το τέλος. Πρόκειται για δωμάτιο που δεν το παίζεις χαλαρά αλλά το ζεις έντονα λόγω των έντονων ηχητικών, του χαμηλού φωτισμού, των καπνών και λόγω του άγχους για την εμφάνιση του Freddy που προκαλεί τον πανικό και δεν ξέρεις που να κρυφτείς. Έτσι το ζήσαμε κι εμείς, έντονα, προσπαθώντας με τα ουρλιαχτά μας να κρατηθούμε ξύπνιοι...
  on 29 September 2019
1 2 3 20
Close