Contact phone number:

Contact email:

VforVasilis


 • Lvl 17 - Epic
 • 218 κριτικές
 • 9 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Millions

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  VforVasilis quote Χαριτωμένο δωμάτιο, με ωραίους και λογικούς γρίφους. Συνδυάζει λουκέτα και μηχανισμούς και οι γρίφοι του έχουν ποικιλία και σωστή ροή, πράγμα που σε κάνει να μην βαριέσαι καθόλου. Η δυσκολία του είναι όσο πρέπει ώστε να το προχωράς χωρίς πολλές βοήθειες. Η ατμόσφαιρα είναι φωτεινή και ευχάριστη και η μία ώρα κυλάει χωρίς να το καταλάβεις. Προτείνεται είτε για έμπειρες δυάδες είτε και για πιο αρχάριες 3άδες. Α επίσης έχει και πολύ καλή τιμή!
  15 hours ago
 • Biohazard

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  VforVasilis quote Όντως πρόκειται για πολύ μεγάλο δωμάτιο με πολλούς και μεγάλους χώρους. Όμως αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Οι γρίφοι είναι σε τελείως βασικό επίπεδο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης η ύπαρξη του ηθοποιού-game master είναι αρκετά καθοδηγητική και δεν σε αφήνει να αυτονομηθείς αρκετά για να ευχαριστηθείς το δωμάτιο όπως θα ευχαριστιόσουν αν ανακάλυπτες μόνος σου το τι πρέπει να κάνεις. Έχει την φάση του βέβαια, έχει και το κυνήγι του με τα ζόμπι που ανεβάζει την αδρεναλίνη, έχει ωραίο πέρα δώθε, ωστόσο έχω την αίσθηση ότι το δωμάτιο δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα μπορούσε.
  15 hours ago
 • Docklands

  Ιφιγένειας 87, Καλλιθέα
  VforVasilis quote Φρέσκο δωμάτιο και νοστιμότατο! Γριφοδωμάτιο με πολύ ωραία (και πολύ στενά) σκηνικά, με φοβερή ατμόσφαιρα, με ωραία ηχητικά, με όμορφους και σχετικά εύκολους γρίφους και tasks, με ισορροπία λουκέτων και μηχανισμών και γενικότερα με ό,τι θα έπρεπε να έχει ένα δωμάτιο. Το δωμάτιο για εμάς τσούλησε "νεράκι" και σχεδόν χωρίς βοήθειες και έτσι το ευχαριστηθήκαμε ακόμη περισσότερο. Μην ξεγελαστεί κανείς και νομίζει ότι πρόκειται για ένα χαλαρό και ηλιόλουστο δωμάτιο... Υπάρχει και το σκοτάδι και ένα σχεδόν μόνιμο άγχος, αλλά αυτό είναι που το νοστιμίζει κιόλας. Προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα να πάτε και εσείς να δείτε τι γίνεται εκεί στις αποβάθρες του Arkham με προτεινόμενο αριθμό τα 2-3 άτομα.
  on 5 April 2019
 • Exam

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  VforVasilis quote Εξετάσεις λοιπόν και για την ομάδα μας οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία. Το δωμάτιο είναι έξυπνα φτιαγμένο με πρωτότυπους μηχανισμούς και γρίφους. Είναι βασισμένο στο concept της ομώνυμης ταινίας την οποία αν δεν την έχετε δει προτείνω να την δείτε. Είναι δωμάτιο για γριφάκηδες με έμφαση στη συνεργασία της ομάδας. Υπάρχει και το challenge mode το οποίο αν είστε έμπειρη ομάδα μην το φοβηθείτε, θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο. Το βασικό μειονέκτημα είναι ότι είναι πάρα πολύ μικρό σε μέγεθος... Αν δεν σας πειράζει αυτό τότε θα το εκτιμήσετε ιδιαίτερα.
  on 16 March 2019
 • Genesis

  Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως 15, Περιστέρι
  VforVasilis quote Έχοντας παίξει πάνω από 200 δωμάτια δυσκολεύομαι να βρω σημεία πρωτοτυπίας ακόμα και σε σχετικά καινούρια δωμάτια. Το Genesis όμως έχει να παρουσιάσει αρκετές πρωτότυπες στιγμές που μας άρεσαν και το κάνουν να διαφέρει από τα υπόλοιπα δωμάτια. Η ατμόσφαιρα, το acting και οι γρίφοι του είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και σου αφήνουν γενικότερα μια ωραία αίσθηση. Ο φόβος υπάρχει διάχυτος, πλάσματα εμφανίζονται από το πουθενά και σε έχουν τσιτωμένο καθ' όλη τη διάρκεια, ενώ η ιστορία εξελίσσεται όσο προχωράς. Το φινάλε του παιχνιδιού αν και σχετικά πρωτότυπο θα το θέλαμε λίγο πιο ξεκάθαρο και έντονο. Παρά το γεγονός αυτό το θεωρώ δωματιάρα με την σημείωση ότι για να το ευχαριστηθείτε, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να είστε το πολύ 3 άτομα λόγω στενών χώρων.
  on 3 March 2019
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  VforVasilis quote Δυνατή εμπειρία με ωραία εισαγωγή και φανταστική ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια. Πραγματικά αυτό που ξεχώρισα είναι οι φωτισμοί και τα ηχητικά που από μόνα τους σε έκαναν να ανατριχιάζεις. Acting σε πολύ καλά επίπεδα μας προκάλεσε πανικό και στριγγλιές έτσι για να γουστάρουμε, χώροι άφθονοι και ο τρόμος να παραμονέυει σε κάθε σημείο. Οι γρίφοι ήταν απλοί οι περισσότεροι αλλά λύνονταν ευχάριστα. Το απολαύσαμε full και εννοείται οι λάτρεις των δωματίων τρόμου δεν πρέπει να το χάσουν!
  on 22 February 2019
 • The Room with the Dragon Tattoo

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  VforVasilis quote Τίμιο και κλασικό γριφοδωμάτιο με λουκέτα, πρωτότυπες κρυψώνες αλλά και λίγους μηχανισμούς. Η διακόσμηση είναι σχετικά λιτή και οι γρίφοι καλοί και μεσαίας δυσκολίας. Υπάρχει και η ιστορία η οποία εκτυλίσσεται μαζί με το δωμάτιο που δίνει το κάτι παραπάνω. Δεν είναι εύκολο, οπότε δεν πρέπει να το υποτιμήσετε είτε είστε αρχάρια ομάδα είτε έμπειρη. Συνιστώμενος αριθμός παιχτών 3.
  on 17 February 2019
 • Roll The Dice

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  VforVasilis quote Ένα από τα δύσκολα δωμάτια του Mindtrap διότι υπάρχει αρκετή ποσότητα γρίφων και όχι αντίστοιχος χρόνος. Αν υπήρχε παραπάνω χρόνος ώστε να παιδευτείς λίγο μόνος σου χωρίς να έρχονται βοήθειες θα ήταν σίγουρα πιο διασκεδαστικό. Οι γρίφοι ξεκινάνε από πιο έυκολοι και καταλήγουν πιο δύσκολοι. Σαν γρίφοι δεν ήταν άσχημοι απλά όλο το στήσιμο του δωματίου αλλά και οι περισσότεροι μηχανισμοί του ήταν στο ίδιο μοτίβο και δεν υπήρχε κάποια δραστική εναλλαγή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μας φανεί λίγο μονότονο. Ωστόσο είναι ένα τίμιο γριφοδωμάτιο το οποίο πρέπει να το πας λίγο τρέχοντας αν θες να το βγάλεις στην ώρα του. Προτείνεται κυρίως για έμπειρες ομάδες.
  on 10 February 2019
 • Deathtrap

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  VforVasilis quote Τίμιο δωμάτιο, από τα καλά του Athens Clue, ιδανικό για αρχάριες ομάδες. Οι γρίφοι του αν και στερούνται πρωτοτυπίας δεν είναι άσχημοι και λύνονται με λογική χωρίς πολλά hint. Οι χώροι αρκετοί και διαφορετικοί μεταξύ τους, η ατμόσφαιρα καλή και η ροή ομαλή. Το concept με το "βρες τον δολοφόνο" προσδίδει ένα επιπλέον ενδιαφέρον στο δωμάτιο παρόλο που δεν είναι υλοποιημένο με τόσο πετυχημένο τρόπο. Ωστόσο περνάς ευχάριστα και αξίζει μια επίσκεψη.
  on 26 January 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  VforVasilis quote Απολαυστικό δωμάτιο, σκοτεινό με μπόλικους ωραίους γρίφους για να ασχοληθείς. Οι χώροι του είναι πολλοί, τόσοι που στο τέλος μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις που είσαι! Ο τρόμος είναι σε καλά επίπεδα και η ατμόσφαιρα οπτικά και ηχητικά σε κάνει να κοιτάς συνεχώς γύρω γύρω. Υπάρχει ιστορία για την νεκρή νύφη την οποία την μαθαίνεις σταδιακά όσο παίζεις. Η διάρκειά του είναι χορταστική, είχε κάποιες ωραίες στιγμές τρόμου και οι ηθοποιοί δίνουν πόνο! Επίσης θετική εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετοί μηχανισμοί. Στα μείον ίσως ότι δεν είδα κάποια πρωτοτυπία που να το κάνει να διαφέρει από δωμάτια τρόμου που έχουμε ήδη παίξει. Ωστόσο το διασκεδάσαμε και το συστήνουμε άνετα και για 4άδες.
  on 23 January 2019
 • Upside Down

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  VforVasilis quote Πραγματικά το δωμάτιο μας εξέπληξε. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Η διακόσμηση των χώρων και η γενικότερη ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι εξαιρετική και μαζί με την παρουσία του πλάσματος από την "άλλη μεριά" σε αγχώνει και σε έχει στην τσίτα όλη την ώρα. Οι γρίφοι πολύ ευχάριστοι και η ροή δεν κολλάει πουθενά. Γενικότερα είναι από τα πολύ καλά δωμάτια της Αττικής. 3 - 4 άτομα είναι ο ιδανικός αριθμός παιχτών. Είτε έχετε δει την σειρά Stranger Things είτε όχι, σπεύσατε!
  on 19 January 2019
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  VforVasilis quote Δωμάτιο που αποτελεί μια κατηγορία μόνο του. Η τεχνολογία που υπάρχει μέσα είναι από άλλον πλανήτη πράγμα που από μόνο του εντυπωσιάζει, παρά το πολύ μικρό μέγεθος του δωματίου. Εννοείται πως δεν πρόκειται να βρείτε λουκέτο εκεί μέσα καθώς τα πάντα είναι μηχανισμοί. Ο τρόπος βοηθειών είναι επίσης τεχνολογικά προηγμένος, μέσα στο concept και πολύ εύχρηστος. Οι γρίφοι είναι αρκετά καλοί και γεμίζουν άνετα το δίωρο που δεν καταλαβαίνεις πως περνάει. Η ροή είναι επίσης καλή και το αγχωτικό κομμάτι με την εχθρική Τεχνητή Νοημοσύνη προσδίδει επιπλέον αδρεναλίνη στο παιχνίδι. Με λίγα λόγια το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε. Προτεινόμενος αριθμός 3 άτομα!
  on 13 January 2019
1 2 3 19
Close