Contact phone number:

Contact email:

Tsakos


 • Lvl 5 - Addict
 • 31 κριτικές
 • 5 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Portal

  Πάρου 22, Ίλιον
  Tsakos quote Ωραίο δωμάτιο με καλή ατμόσφαιρα εξ αρχής και λίγη διακόσμηση στον χώρο. Αρκετοί διαφορετικοί γραμμικοί γρίφοι εκ των οποίων κάποιοι χρειάζονταν την συνεργασία της ομάδας . Αρκετό τρέξιμο και σωματική επαφή από τους ηθοποιούς, περισσότερη απ' όση θα έπρεπε πιστεύω ώστε να είναι αποδεχτή απ όλους τους παίκτες. Κάποιες στιγμές δεν ήταν τόσο καλές θα έλεγα , σαν να υπήρχε ένα κενό . Ωστόσο το δωμάτιο σε γενικό πλαίσιο ήταν καλό
  on 2 February 2020
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Tsakos quote Πολύ ωραίο δωμάτιο με ατμοσφαιρική έναρξη, διακόσμηση ανάλογη με το θέμα και αρκετούς γρίφους διαφόρων δυσκολιών. Παρά τον μικρό χώρο στον οποίο βρίσκεσαι δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι γρίφοι υπάρχουν κρυμμένοι! Η δουλειά που έχει γίνει από την συγκεκριμένη εταιρεία είναι προφανής καθώς ειδικεύεται σε μικρά αλλά "γεμάτα" δωμάτια. Προτείνεται σε ομάδες 3-4 παιχτών maximum.
  on 19 January 2020
 • Genesis

  Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως 15, Περιστέρι
  Tsakos quote Χτυπάς κουδούνι και το στόρυ ξεκινά χωρίς καμία αναμονή. Η ατμόσφαιρα επιβλητική, προκαλεί αίσθηση μυστηρίου και αγωνίας για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Οι μετακινήσεις - μεταφορές από χώρο σε χώρο ασυνήθιστες γεγονός που ανεβάζει το επίπεδο του δωματίου. Η παρατηρητικότητα και ο συνδυασμός αντικειμένων κρίνονται αναγκαία. Γρίφοι όλων των δυσκολιών (κυρίως μέτριοι) και μηχανισμοί πρωτοποριακοί. Έξυπνη επικοινωνία με game master μέσω αντικειμένου. Έντονο acting όχι τόσο τρομακτικό και συχνό βέβαια όσο θα επιθυμούσαμε (δεχόταν περισσότερα jumpscares), αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό και εξαρτάται από τα ''θέλω'' της κάθε ομάδας. Το τέλος του δωματίου θα έπρεπε να είναι πιο εντυπωσιακό ώστε να μείνει αξέχαστο. Τα 100’ είναι αρκετά για την απόδραση ωστόσο είναι αναγνωρίσιμη η δουλειά, η πρωτοπορία και η εναλλαγή ηθοποιών. Δωμάτιο που αξίζει!
  on 8 April 2019
 • Upside Down

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  Tsakos quote «Upside down» λοιπόν, για όσους έχουν δει τη σειρά και τους άρεσε είναι μια πολύ καλή επιλογή δωματίου, αλλά και όσοι δεν την έχουν ίσως αυτό το δωμάτιο τους κάνει να τη δουν. Προσεγμένο σε όλα τα στοιχεία του, ρεαλιστικά σκηνικά, μέτριοι-δύσκολοι και έξυπνοι γρίφοι που απαιτούν παρατηρητικότητα και λογική και ως επί το πλείστον εντός θέματος. Αποτελείται από μικρούς αλλά αρκετούς χώρους για αυτό είναι ιδανικό για ομάδες 3-4 ατόμων για να υπάρχει συνεργασία και άνεση. Από πλευράς μας, ίσως χρειαζόταν λίγο περισσότερος τρόμος και acting αλλά είναι καθαρά προσωπική γνώμη της ομάδας.
  on 8 April 2019
 • The Voodoo Shop (Το Μαγαζί Βουντού)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Tsakos quote Έχοντας παίξει με την ομάδα μου άλλο ένα δωμάτιο της εταιρίας, ορθώς περιμέναμε ατμοσφαιρική υποδοχή στο χωριό. Αρκετά πρωτότυπη είσοδος. Η διακόσμηση σχεδόν τέλεια. Υπήρχαν ωραίοι χώροι, ιδανικοί για μικρές ομάδες, με αρκετούς γρίφους εκ των οποίων κάποιοι πιο έξυπνοι -μέσα στο κόνσεπτ- οι οποίοι χρειάζονταν μια παραπάνω εμπειρία. Ηθοποιός και τρόμος απουσίαζαν από το δωμάτιο αν και με τα ηχητικά εφέ δεν ένιωθες και πολύ άνετα. Next station σανατόριο!
  on 22 January 2019
 • Beach Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  Tsakos quote Ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο δωμάτιο για όποιον θελήσει δωμάτιο με παρεΐστικο χαβαλέ, καυλάντα, μπυρίτσες, σφηνάκια, μουσική και χορό παράλληλα με λίγους καλούς γρίφους. Beach party κανονικότατα, με GM (Γιωργάρας) που έχει ρίξει εμφανώς πολλή δουλειά, να συμβαδίζει με τα “θέλω“ της ομάδας προκαλώντας ταυτόχρονα διασκεδαστική ροή στην πλοκή προς την απόδραση της ομάδας. Αφήστε απ' έξω τα κόμπλεξ και τις ντροπές, βάλτε σαγιονάρες, μαγιό και διασκεδάστε, χορέψτε και πιείτε, ΠΙΕΙΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΕΕΛΑ όπως λέει ο φίλτατος Φάνης!
  on 20 January 2019
 • The Last of Us

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  Tsakos quote «Ένα» δωμάτιο ότι πρέπει για μεγάλες ομάδες που αναζητούν δράση και τρέξιμο! 6 άτομα και πάλι χωρούσε και άλλος! Πολύ καλή δουλειά σε έναν έναν χώρο ξεχωριστά, ακριβώς όπως πρέπει βάση θέματος. Αλλάζεις δωμάτια και λες νταξει κάπου εδώ τελειώνει, ΟΧΙΙΙ έχει ΚΑΙ άλλο δωμάτιο ΚΑΙ άλλο τρέξιμο! Εύκολοι σχετικά γρίφοι, εφόσον δίνεται βάση στο τρεχαλητό και στην ένταση που δημιουργείται. Από τις πιο ωραίες εισόδους, δυνατό acting και ωραία σκηνικά. Απαραίτητα για το συγκεκριμένο δωμάτιο αθλητική ενδυμασία και έναν καλό ζεσταματάκι πριν μπείτε! Καλή αρχή στο Μynous!
  on 21 April 2018
 • Amnesia

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Tsakos quote Δυνατό δωμάτιο! Ξεκινώντας από τα σκηνικά και τους χώρους θα πω πως ήταν μέσα στο θέμα αλλά μικροί και ίσως επικίνδυνοι για ομάδα ατόμων από 5 και πάνω. Φωτισμοί και ηχητικά εφέ όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά ιδανικά για την αίσθηση που πρέπει να χει κάποιος μέσα σε ένα δωμάτιο τρόμου σαν και αυτό . Γρίφοι αρκετοί, μέτριας κυρίως δυσκολίας αλλά ευρηματικοί, αλλά λόγω του άγχους και την αγωνίας που επικρατούσε στον χώρο δεν ήταν εύκολα επιλύσιμοι , ορισμένοι ήθελαν και την παρέμβαση του gm ( φανταστείτε ότι στο τέλος μας είπε o gm ότι σε σχέση με τον μ.ο. των ομάδων που παίζουν σε αυτό το δωμάτιο μας έδωσε πολύ λίγες βοήθειες ). Τέλος και αρκετά σημαντικό για το είδος του δωματίου είναι ότι οι ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί και ψαρωτικοί φουλ με τον ρόλο τους, πράγμα που σε κρατούσε συνεχώς σε εγρήγορση και σε ΠΟΛΥ τρέξιμο ( αγαπάμε το τρέξιμο!! ).
  on 1 April 2018
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Tsakos quote 4ο δωμάτιο της εταιρίας που επισκεπτόμαστε. Συγχαρητήρια κατ΄αρχήν για ένα ακόμα υπέροχο δωμάτιο που διαθέτει το Escaped. Ένα δωμάτιο με live acting διαφορετικό από τα υπόλοιπα ( αυστηρός ο κύριος Νέμο), με σκηνικά που θυμίζουν αρκετά την εικόνα του εσωτερικού ενός υποβρυχίου. Ωραία σκηνικά και οργάνωση καθ’ όλη τη διάρκεια, με μέτριους γρίφους και κάποιους λίγο πιο δύσκολους, σχετικούς με το κόνσπετ, όχι όμως εξεζητημένους. Τα χρήματα που έχουν ρίξει για αυτό το δωμάτιο φαίνονται οπότε δε θα λεγα ότι είναι ακριβά, αξίζει το κάθε ευρώ που θα δώσεις. Προς το τέλος ένα δίλημμα θα προκύψει! Τι θα επιλέξεις εσύ;;
  on 20 February 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  Tsakos quote Διαβάζοντας τόσα και τόσα σχόλια και ύστερα από αρκετή αναμονή φτάσαμε και εμείς στο σπίτι της Mrs Rose. Δεν φάνηκε και πολύ χαρούμενη που μας είδε να το ψάχνουμε...Εξαιρετικό από την εισαγωγή κιόλας. Στόρυ άλλου επιπέδου! Οι χώροι ατμοσφαιρικοί και στημένοι τόσο ώστε να μπεις στο κλίμα με τη μία. Οι ηθοποιοί πολύ καλοί στον ρόλο τους και ιδανικοί για την ιστορία. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας παρ όλα αυτά αρκετά έξυπνοι και με υπέροχους μηχανισμούς. Κάντε και λίγο πιο έντονο το φινάλε να τελειοποιηθεί! Το σημαντικότερο είναι ότι το διασκεδάσαμε απ' όλες τις πλευρές και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Αναμένουμε την εκκλησία!!!
  on 19 December 2017
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Tsakos quote Με την ομάδα μου έχοντας εμπειρία 23ων δωματίων δεν καταφέραμε να αποδράσουμε από το δωμάτιο αφήνοντας πίσω 1 γρίφο. Από άποψης σκηνικών έχει γίνει τρομερή δουλειά στο δωμάτιο όπου θυμίζει αρκετά κάποια σκηνικά της ταινίας, ωραία περάσματα και μηχανισμοί παρ' όλα αυτά χρειάζεται δουλειά. Παρουσιάζεται ως τρομακτικό. Δεν είναι τόσο, ωστόσο επηρεάζουν ως ένα βαθμό την αίσθηση για το δωμάτιο τα ηχητικά εφέ και τα φωτορυθμικά. Ο ηθοποιός καλός γι αυτό τον ρόλο (τόσο όσο), αν και θα γούσταρα λίγο παραπάνω jump scare. Οι γρίφοι αρκετά δύσκολοι έως κουραστικοί σε κάποια σημεία, πράγμα που δε σε αφήνει να ζήσεις τόσο το δωμάτιο, αν και μας το ανέφεραν και πριν ξεκινήσουμε ότι σε αυτό το δωμάτιο έχουν συνδυάσει τρόμο και δυνατούς γρίφους. Ωραίος ο τρόπος που δίνονταν οι βοήθειες στην αρχή. Ομάδα 4 ατόμων θα ήταν καλά. Προτείνεται σε ομάδες με αρκετή εμπειρία!
  on 11 December 2017
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Tsakos quote Από την πρώτη στιγμή μπαίνεις στο αναμενόμενο κλίμα. Απίστευτη ατμόσφαιρα, ρεαλιστική και εντυπωσιακή. Τρομερά σκηνικά, όλα προσεγμένα, ακόμα και το παραμικρό διακοσμητικό . Γενικότερα αποτελεί ένα ψαγμένο σε όλους τους τομείς δωμάτιο. Οι ηθοποιοί εμφανιζόμενοι τόσο όσο πρέπει ώστε να μην τους συνηθίζεις στο χώρο, αλλά ως φαν του τρόμου ίσως λίγο περισσότερο άκτινγκ δε θα ήταν αρνητικό. Οι γρίφοι ωραίοι μέτριας δυσκολίας χωρίς να κουράζουν, ωραίοι και οι μηχανισμοί και όλα μέσα στο θέμα της ιστορίας. Πολύ ωραίο φινάλε στην ιστορία! Το προτείνω σε ομάδες 3-5 ατόμων με μια σχετική εμπειρία.
  on 11 December 2017
1 2 3
Close