Contact phone number:

Contact email:

thevillager


 • Lvl 2 - Excited
 • 7 κριτικές
 • 19 Δωμάτια στο Wishlist
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  thevillager quote Πολύ ποιοτικό δωμάτιο που χαίρεσαι να το εξερευνείς και με καταπληκτική ατμόσφαιρα. Καλοί γρίφοι που σε κρατάνε απασχολημένο συνέχεια και φυσικά σε συνδυασμό με την παρουσία του ηθοποιού, η ένταση και το άγχος αυξάνονται. Χρειάζεται καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών και παρατηρητικότητα. Επίσης, ευρηματικός ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες και σχετικός με την ατμόσφαιρα και την εποχή. Η παρουσία του ηθοποιού ήταν όπως έπρεπε για αυτό το δωμάτιο, χωρίς να κουράζει. Βέβαια θα τον προτιμούσα, όπως πάντα, με μακιγιάζ και όχι με μάσκα, και μάλιστα από γνωστό κακό ταινίας τρόμου άσχετης με το θέμα. 5 άτομα θεωρώ πως είναι ιδανικά για αυτό το δωμάτιο. Όλη η ομάδα το διασκέδασε και σίγουρα το προτείνω.
  on 5 January 2018
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  thevillager quote Ευχάριστο δωμάτιο, με λιτά αλλά αληθοφανή σκηνικά κελιού και κάποιους καλούς γρίφους. Αυτό που με ξένισε μετά το τέλος του δωματίου είναι όταν συνειδητοποίησα το γεγονός ότι άνοιξε πρόσφατα αλλά μου άφηνε την αίσθηση δωματίου που είχαμε αφήσει από τα παλιά και τώρα θυμηθήκαμε να το πάμε. Μου αρέσουν τα γριφοδωμάτια αλλά καλώς ή κακώς σήμερα πρέπει να έχουν και το κάτι παραπάνω ώστε να δικαιολογούν και τα λεφτά τους. Επίσης, ο τρόπος που δίνονταν οι βοήθειες ήταν φλατ και χωρίς φαντασία. Εχει καλά στοιχεία αλλά πρέπει τα πάντα να δένουν με την ατμόσφαιρα του δωματίου.
  on 5 January 2018
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  thevillager quote Το δωμάτιο διαθέτει πολύ ωραία σκηνικά, κυρίως στο δεύτερο μέρος του, τα οποία σε βάζουν αμέσως στο κλίμα της ταινίας. Η παρουσία του ηθοποιού εξυπηρετούσε τους σκοπούς του δωματίου και θα πρότεινα να γίνει ακόμα πιο έντονη. Σε συνδυασμό με τα πολύ ατμοσφαιρικά σκηνικά θα ανέβαζε το επίπεδο της έντασης και του άγχους των παικτών. Επίσης, να σημειώσω ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πολύ καλή σχέση με τα ηχητικά εφε γνωρίζοντας πώς να τα χρησιμοποιήσει ώστε να χτίσει ατμόσφαιρα και όχι να κουράσει. Οι γρίφοι βασίζονται κυρίως σε μηχανισμούς και όχι σε ψάξιμο και λουκέτα. Αρνητικό στοιχείο του δωματίου είναι κάποιοι γρίφοι χωρίς λογική που αν δεν σε καθοδηγήσει ο GM ή να σου πει ότι υπάρχουν ούτε που θα τους πρόσεχες (δεδομένων και των συνθηκών ελάχιστου φωτισμού). Καλοί οι μηχανισμοί αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο και μόνο για να λέμε ότι έχουμε. Η κοιλιά που έκανε το δωμάτιο σε κάθε τέτοιο γρίφο δεν με άφησε να βγω ενθουσιασμένος. Τέλος, ωραίος ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες στο πρώτο μέρος και πιστεύω πως θα έπρεπε να διατηρηθεί και στο δεύτερο.
  on 5 January 2018
 • Aztec Empire: Temple Of The Skull

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  thevillager quote Σκηνικά που θα σας κάνουν να νιώσετε Indiana Jones και αυτοματισμοί που θα σας εντυπωσιάσουν. Ένα The Temple Box με αναβολικά. Φορέστε καλά το καπέλο του εξερευνητή και απολαύστε τα ωραία περάσματα και τους όμορφους χώρους (ειδικά ο τελευταίος). Επίσης, μου άρεσε ο τρόπος που δίνονταν οι βοήθειες και δεν εννοώ το μέσο αλλά το γεγονός ότι ο συνάδελφος εξερευνητής σε παίδευε λίγο μέχρι να στη δώσει και αυτό που σου έδινε ήταν στην ουσία ένα στοιχείο ακόμα και όχι η λύση στο πιάτο. Ο ηθοποιός συνέβαλε στην ατμόσφαιρα του δωματίου χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Όλοι στην ομάδα διασκεδάσαμε σε αυτό το δωμάτιο και δεν νομίζω ότι μπορώ να βρώ κάτι αρνητικό.
  on 17 October 2017
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  thevillager quote Δωμάτιο εμπειρία και μάλιστα από τη στιγμή που εισέρχεσαι στο χώρο-χωριό. Ο GM πιστός στον ρόλο του από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχετε πάει σε escape room αλλά σε ένα χωριό που μάλλον κάτι δεν πάει καλά...σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Η έπαυλη πολύ ατμοσφαιρική με ωραίους γρίφους δεμένους με την ιστορία. Αξίζει να δώσετε προσοχή στην ιστορία καθώς από κάθε δωμάτιο παίρνεις ένα μέρος της προκειμένου να ανακαλύψεις τι πραγματικά συμβαίνει. Ο φόβος και η αγωνία επικρατεί. Ακόμα και όταν φεύγεις πια από το χωριό δεν αισθάνεσαι και πολύ άνετα να γυρίσεις την πλάτη σου. Το βάζω στα κορυφαία ατμοσφαιρικά-τρομακτικά δωμάτια, με ελάχιστα να είναι αυτά που το συναγωνίζονται στο είδος του. Πολύ καλή ευκαιρία για back2back με voodoo shop. Αρνητικό το γεγονός ότι πια βρισκόμαστε σε αναμονή για το επόμενο δωμάτιο του lockhill.
  on 11 October 2017
 • Room 001: Zygote

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  thevillager quote Ένα δύσκολο δωμάτιο, με άπλετο χώρο και ρεαλιστικά σκηνικά για απαιτητικές και έμπειρες ομάδες. Αν και είμαι υπέρ της τετράδας δεν θα με χαλούσαν άλλα δυο άτομα στην ομαδα. Βέβαια, ακόμα κι αν η ομάδα σας δεν διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία υπάρχουν πάντα οι βοήθειες (ο εργοδηγός είναι εκεί για εσάς) αλλά προτείνω να πάτε τη σωστή στιγμή για να το εκτιμήσετε στο έπακρο. Πάντως σε καμία περίπτωση μην το χάσετε. Όσα δωμάτια κι αν έχετε επισκεφτεί είμαι σίγουρος ότι θα σας εντυπωσιάσει. Οι γρίφοι είναι αρκετοί με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι συνέχεια σε ένταση και το δωμάτιο να μην κάνει κοιλιά. Μόνο ένας γρίφος με ξένισε καθώς ακόμα κι αν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις είναι αρκετά χρονοβόρος. Θετικό στοιχείο θεωρώ πως είναι και η αίσθηση της αγωνίας που σου προκαλεί λόγω της ρεαλιστικής ατμόσφαιρας που σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα. Ένιωθα πως κάτι κρύβεται σε κάθε γωνιά του εργοταξίου. Ανάμεσα στα κορυφαία escape room, λοιπόν, για escapers που σέβονται τον εαυτό τους.
  on 11 October 2017
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  thevillager quote Το σπίτι της κυρίας Ρόουζ πρέπει να το επισκεφτείτε άμεσα. Πρωτότυπη και εντυπωσιακή εισαγωγή σε ένα χωριό το οποίο θα θελήσετε να ξαναπάτε ακόμα κι αν ζήσατε τον τρόμο. Ο συνδυασμός σκηνικών και μιας απόκοσμης παρουσίας δημιουργεί ένα από τα κορυφαία, αυτή τη στιγμή, δωμάτια τρόμου. Οι γρίφοι σχετικοί με την ιστορία και σας εγγυώνται ότι θα περάσετε καλά προσπαθώντας να τους λύσετε ενώ ταυτόχρονα το κλίμα που επικρατεί σας κρατάει σε εγρήγορση. Βέβαια θα υπάρξουν στιγμές που θα χαλαρώσετε...και ουπς...μόλις κάνατε λάθος. Τα παιδιά εκεί παράδειγμα του ότι όταν σου αρέσει αυτό που κάνεις, το κάνεις καλά. Περιμένουμε λοιπόν την συνέχεια.
  on 3 October 2017
Close