Contact phone number:

Contact email:

thepeakyblinders


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 17 κριτικές
 • 9 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Duchess

  Σοφοκλέους 15, Περιστέρι
  thepeakyblinders quote Η έπαυλη σε βάζει από την είσοδο στο κλίμα, με το καλωσόρισμα του επιστάτη. Οι γρίφοι, ενώ είναι μέτριας δυσκολίας, ανεβαίνουν σε βαθμό με την αίσθηση που υπάρχει ότι κάποια παρουσία στον χώρο κ δε σε αφήνει να ηρεμήσεις. Πολλοί κ ωραίοι χώροι, με ωραία διακόσμηση κ ένα acting που σε παγώνει με την κάθε εμφάνιση (;) του. Κ εκεί που θεωρητικά όλα τελειώνουν, προστίθεται ενα τελευταίο task. Συνολικά πολύ καλό δωμάτιο. Προτείνεται για ομάδες μέτριας εμπειρίας κ για λάτρεις των ατμοσφαιρικών δωματίων.
  on 28 January 2018
 • Nemesis

  Πηγασου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  thepeakyblinders quote Ένα δωμάτιο με εξαιρετικά σκηνικά,απόλυτα αληθοφανή το οποίο στηρίζετεαι κυρίως στο σενάριο του και στην ατμοσφαιρικότητα του. Εμφανίζει αρκετά στοιχεία rpg με διαφορετικούς ρόλους και γρίφους για κάθε έναν απο τους παίκτες. Οι γρίφοι,αλλοι απλοί, άλλοι δύσκολοι, όλοι όμως απαιτούν ομαδικότητα με εξαίρεση τους ατομικούς.Διαδραστικό δωμάτιο έως το τέλος του. Συνίσταται για πιο έμπειρες ομάδες.
  on 23 November 2017
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  thepeakyblinders quote Ενα απο τα πιο ρεαλιστικά δωμάτια της Αθήνας το οποίο καταφέρνει να σε καθηλώσει απο την πρώτη στιγμή. Όλοι οι γρίφοι ,αν και μέτριας δυσκολίας, κατάφερναν να παραμένουν πεισματικα εντός της θεματολογίας του δωματίου και να κρατούν αμείωτο το ρυθμό του παιχνιδιού. Εξαιρετικά στημένος χώρος, χωρίς να λείπει τίποτα αλλα και χωρίς να είναι κάτι περιττό. Ακόμα και η μυρωδιά της υγρασίας συνέθετε στο ρεαλισμό που προαναφέραμε. Η θεαματική έξοδος ήταν αυτό ακριβώς που θα άρμοζε σε ένα δωμάτιο τέτοιας θεματολογίας. Η καθοδήγηση άριστη, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η great escape. Μπράβο και πάλι μπράβο! Αδιαμφισβήτητο must go, για ομάδες κάθε επιπέδου εμπειρίας.
  on 23 November 2017
 • Room 001: Zygote

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  thepeakyblinders quote Ένα δωμάτιο που,κατα τη γνώμη των περισσοτέρων απο την ομάδα ανήκει στην ελίτ των δωματίων απόδρασης.Εξαιρετικοί γρίφοι απο την αρχή ως το τέλος. Φανταστική η υλοποίηση τους μαζί με την άρτια,τεχνικά υποστήριξη του δωματίου το οποίο ώς χώρος,έχει αξιοποιηθέι στο έπακρο,Πανέξυπνη εισαγωγή του στοιχείο του εκφοβισμού με τα ,πασίγνωστα πλέον ,jump scares.Σε συνδυασμό ,δε, με τους γρίφους αυξημένης δυσκολίας,κατατάσσουν το zygote,σε ένα απο τα πιό απαιτητικά της Αττικής(Δεν έχουμε εικόνα για άλλες πόλεις).Ιδανικός αριθμός escapers ,5, με σχετική εμπειρία και μεταξύ τους συνεργασία.
  on 30 October 2017
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  thepeakyblinders quote ThePeakyF***Blinders are back!!! Από τα λίγα δωμάτια που σε βάζουν στο... πετσί του ρόλου από το χτύπημα του κουδουνιου. Ωραία ιστορία, γριφοι υψηλού επιπέδου και στιβαρά σκηνικά συνθέτουν μια πολύ όμορφη προσπάθεια από τα παιδιά της NoEscape. Αξίζει και με το παραπάνω. Escaped
  on 30 October 2017
 • Room 203: Grim Reaper

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  thepeakyblinders quote Άλλη μια εξαιρετική προσπάθεια από τα παιδιά του Escaped. Μοναδική ατμόσφαιρα, καλοί γρίφοι κάι ένα ιδιαίτερο concept δωματίου στο οποίο όλες οι ομάδες οφείλουν να δοκιμαστούν, καθώς συνδυάζει ΚΑΙ καλούς γρίφους αλλά και την προσπάθεια επίλυσης αυτών, με το γεγονός ότι δεν είστε μόνοι στο δωμάτιο. Καλη διασκέδαση.
  on 22 October 2017
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  thepeakyblinders quote Ένα, κατά τεκμήριο, πολύ όμορφο δωμάτιο, άξιο της εικόνας που μας έχει συνηθίσει η GreatEscape. Γρίφοι απλοι, μέτριας δυσκολίας που όμως δυσκολεύουν πάρα πολύ με την πληθώρα των διακοσμητικων-παραπλανητικων στοιχείων. Απαιτεί καθαρό μυαλό για να μπορέσεις να διαχωρίζεις τι αποτελεί στοιχείο και τι όχι. Ο πρώτος γρίφος χρήζει βελτίωσης, χωρίς να αλλάζει η γενική εικόνα εξαιτίας του. Μια γενικά ομορφη εμπειρία με ευχαριστή εκπληξη τον τρόπο εξόδου.
  on 6 June 2017
 • Terror In Chernobyl

  Ηρώνδα 6Β, Αθήνα
  thepeakyblinders quote Είναι ένα δωμάτιο που δεν προδιαθέτει στο τι πρόκειται να επακολουθησει . Ο χώρος, που δεν έκρυβε την ηλικία του καθώς και σημάδια "φθοράς", κάτι που εναρμονιζεται απόλυτα με το σκηνικό ενός εγκαταλελειμμενου πυρηνικού αντιδραστήρα, κατάφερε να μας εκπλήξει ευχάριστα με τους δύσκολους (κυρίως) μαθηματικούς γρίφους και την, μη αναμενόμενη, θεαματική μετάβαση. Εν τέλει παίρνει θετικό πρόσημο, λόγω των έξυπνων γρίφων του, που εκμεταλλευονται τις αισθήσεις και του εξαιρετικού προσωπικού του.
  on 29 May 2017
 • Τα 7 Μυστήρια του Φαραώ

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  thepeakyblinders quote Από τα πιο ποιοτικά δωμάτια που έχουμε συναντήσει. Τα υλικά κατασκευής ειναι στιβαρά και εναρμονιζονται με το περιβάλλον, μαρτυρώντας το ποσο καλή δουλειά έχει γίνει σε αυτό τον τομέα. Εξαιρετικό το τρικ εναλλαγής ατμόσφαιρας και φανταστικοί γρίφοι που απαιτούν όλες τις αισθήσεις. Η απουσία λουκέτων και οθόνης για βοήθεια συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό στην διατήρηση της εξαιρετικής ατμόσφαιρας. Στα ελάχιστα μείον, η δυσκολία επικοινωνίας με τον Gm και η μη κλιμακουμενη ένταση που μας οδήγησε σε μια αποτομη απόδραση.
  on 28 May 2017
 • Inception

  Λεπενιώτου 12, Αθήνα
  thepeakyblinders quote Ένα από τα πιο άρτια γριφολογικα δωμάτια 1ης γενιάς. Μινιμαλιστικο περιβαλλον και σκηνικα, όπως θα άρμοζε σε ένα δωμάτιο με αυτό το όνομα. Γρίφοι γρίφοι γρίφοι.... Γρίφοι μεγάλης δυσκολίας, που απαιτούσαν καθαρό μυαλό και τη χρήση λογικής σκέψης στο maximum. Έξυπνο, απαιτητικο κι ευχάριστο. Απαραίτητη η εμπειρία. Έμπειρη GM, με παρεμβάσεις μόνο εκεί που χρειαζόταν.
  on 26 May 2017
 • The Circus

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  thepeakyblinders quote Εύκολο δωμάτιο με χαριτωμενους γρίφους. Επιτυχημένη απόδοση της ατμόσφαιρας ενός τσίρκου με διάφορα τεχνάσματα να συντελούν σε αυτό. Ένα δωμάτιο που εν τελει, χωρίς να έχει τίποτα το εξαιρετικό να επιδείξει, καταφέρνει να προσφέρει μια ευχάριστη και διασκέδαστικη ώρα στους παίκτες. Συνισταται σε αρχαριες ομαδες. Η GM εξαιρετική, δεν αναλωνεται σε περιττές βοήθειες, παρεμβαίνοντας μόνο όταν χρειάζεται.
  on 26 May 2017
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  thepeakyblinders quote Ένα δωμάτιο που σε κάνει να ξεχνάς οτι είναι πρώτης γενιάς. Τηρουμένων των αναλογιων, πρόκειται για ένα αξιοπρεπεστατο δωμάτιο που σου κραταει αμείωτο το ενδιαφερον μέχρι το τελος. Πολύ ωραια σκηνικά. Αρκετό ψαξιμο σε μεγάλους χώρους. Γρίφοι που στηρίζονται κυρίως στην δεξιότητα και την συνεργασια. Εξυπνα gadgets και ωραίες μεταβασεις αν αναλογιστει κανεις την ηλικία του δωματιου. Ικανο να σταθεί απέναντι σε δωμάτια νεας γενιας.
  on 26 May 2017
1 2
Close