Contact phone number:

Contact email:

telonio


 • Lvl 1 - First Impressions
 • 5 κριτικές
 • 6 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  telonio quote Το δωματιο ειναι απλά τελειο!! Πρωτοτυπη εισαγωγη, "παίζεις" από το πρώτο λεπτό, οι γριφοι μετριας δυσκολίας αλλά πρωτότυποι και δημιουργικοί. Οι ηθοποιοί δίνουν ρέστα, ιδανικός ο καθένας στο ρόλο του, και από τα λίγα δωμάτια με ιστορία που την εξελίσσουν και δεν πετανε απλά "κακα πνευματα που κυνηγανε τους παιχτες". Τρομάξαμε, γελάσαμε απίστευτα, το διασκεδάσαμε αφανταστα! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
  on 26 February 2018
 • Make Them Suffer

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  telonio quote Δωμάτιο μέτριο, χωρίς συνοχή στους γρίφους, ατμοσφαιρικό αλλά στριμωγμένο, τα ουρλιαχτά της ηθοποιού χωρίς κανένα νόημα, οι χώροι όντως επικίνδυνοι σε πολλά σημεία…
  on 9 January 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  telonio quote Ένα ονειρικό δωμάτιο με φοβερή διακόσμηση, απλούς και πρωτότυπους γρίφους που δένουν τέλεια με την ιστορία. Ο τρελοκαπελάς υπέροχος, μας ταξίδεψε στον κόσμο της Αλίκης με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστηθήκαμε το δωμάτιο 100% απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο του λεπτό. Να σημειώσω οτι αν το επισκεφθείτε με παιδιά (ηλικίας 8-9 και πάνω) να είστε σίγουροι οτι θα ξετρελαθούν!! Οι ιδιοκτήτες άψογοι απο όλες τις απόψεις!! Επίσης θα ήθελα να σχολιάσω την τιμή του δωματίου, η οποία κινείται σε χαμηλά επίπεδα, μιας και μιλάμε για ένα ακριβό κατασκευαστικά δωμάτιο αλλά και για έναν ηθοποιό που παίζει και συμμετέχει καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συγκρινόμενο λοιπόν με άλλα δωμάτια της τάξης των 15-17€, τα οποία διαθέτουν εναν ηθοποιό ο οποίος απλά περιφέρεται στο χώρο για κανα πεντάλεπτο συνολικά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού,βασιζόμενο σε προχειροκατασκευές και παλιά έπιπλα νομίζω οτι η τιμή του είναι υπέρ του δέοντος δελεαστική!
  on 3 January 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  telonio quote Πήγα με τεράστιες προσδοκίες στο συγκεκριμένο δωμάτιο λόγω των εκθειαστικών κριτικών αλλά...προσγειώθηκα απότομα. Η εισαγωγή όντως πρωτότυπη και σε βάζει στο κλίμα της ιστορίας (φυσικά αποτελεί κι έναν πανέξυπνο τρόπο για να μη λάβουμε ποτέ απόδειξη πληρωμής). Το σενάριο συνηθισμένο, οι ηθοποιοί σχετικοί με την ιστορία απλά σε τρόμαζαν μπαίνοντας από διάφορα σημεία χωρίς να προσθέτουν κάτι ιδιαίτερο. Συναντήσαμε πολλά κατεστραμμένα αντικείμενα που μας δυσκόλεψαν στην επίλυση των γρίφων οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους, είναι αρκετά έξυπνοι. Σε πολλά σημεία τα σκηνικά ήταν απλό φελιζολ και φυσικά θεωρώ απαράδεκτο να μην καλύπτονται τα μηχανήματα καπνού και να τα βλέπεις μπροστά σου την ώρα που παίζεις!! Το τέλος απότομο, μας άφησε με ένα αίσθημα κενού. Σιγουρα είμαι η μειοψηφία και πιστεύω οτι μπορεί να υπάρχει στο δωμάτιο κάτι που εγώ δεν κατάφερα να εκτιμήσω. Απλά ήθελα να καταθέσω την προσωπική μου άποψη, την οποία συζήτησα με τους ιδιοκτήτες στο τέλος του παιχνιδιού και μπορώ να πω οτι την άκουσαν με προσοχή. Αυτό δείχνει ανθρώπους με ευγένεια που δεν έχουν ψωνιστεί (κάτι που θα ήταν πολύ εύκολο να γίνει μιας και μιλάμε για το πιο πολυσυζητημένο δωμάτιο της Αθήνας) οπότε τους εύχομαι καλή συνέχεια στο επόμενό τους δωμάτιο!
  on 3 January 2018
 • The Thrones

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  telonio quote Το δωμάτιο, αν και παραπέμπει στην συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά και εμπνέεται από αυτήν, απευθύνεται τόσο σε παίκτες που την παρακολουθούν φανατικά όσο και σε αυτούς (όπως εγώ) οι οποίοι απλά γνωρίζουν την ύπαρξή της. Η ατμόσφαιρα, η διακόσμηση και τα κοστούμια παραπέμπουν στη συγκεκριμένη εποχή γεγονός που βοηθάει τον παίκτη να μπει "με τα όλα" στην ιστορία και να ζήσει το δωμάτιο από την αρχή μέχρι το τέλος. [...*...]. Συγκεκριμένα δεν υπάρχουν γρίφοι, πλην ελαχίστων, αλλά περισσότερο δοκιμασίες που οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν. Ως παίκτρια που λατρεύω τους γρίφους δεν με δυσαρέστησε καθόλου το γεγονός αυτό μιας και το δωμάτιο έχει άλλο concept και έχει μια θεατρικότητα που ένα καθαρό γριφοδωμάτιο δεν μπορεί να προσφέρει. Εν ολίγοις περάσαμε πολύ ωραία σαν ομάδα, ζήσαμε κάτι διαφορετικό από άλλα δωμάτια και ταξιδέψαμε έστω και για λίγο νοερά στον κόσμο του "Game of thrones". *Σβήστηκαν spoilers από Admin
  on 15 December 2017
Close