Contact phone number:

Contact email:

Ταλαίπωροι


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 44 κριτικές
 • 107 Δωμάτια στο Wishlist
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Ταλαίπωροι quote Άρτιο. 3+ ώρες γεμάτες γρίφους. Σίγουρα ο εγκέφαλος θα βγει κουρασμένος, αλλά η χαρά του θα είναι μεγάλη. Αρκετά δύσκολο, αλλά νιώθεις τα λεφτά σου ότι έπιασαν τόπο. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
  on 12 October 2021
 • Room 103: Paranoic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Ταλαίπωροι quote Αν και κλείνει αύριο (9/9/2020), αξίζει να ειπωθεί ότι το δωμάτιο αυτό έδωσε αρκετά στον χώρο. Θύμιζε πολύ την ατμόσφαιρα του Code Z (από το Exodus, όσοι το πρόλαβαν), αν και το Paranoic ήταν πιο αγχωτικό. Μέτριας δυσκολίας κυρίως γρίφοι αλλά σε συνθήκες πανικού που δύσκολα σκέφτεσαι καθαρά. Οι 5 βοήθειες τελικά δεν ήταν μόνο 5 μιας και απλές επιπλέον παρεμβάσεις/διευκρινήσεις υπήρχαν μέσω της οθόνης (π.χ. εάν είχες τη λύση και απλά την χρησιμοποιούσες με λάθος τρόπο). Ατμόσφαιρα στο φουλ και τα μυαλά στα κάγκελα (κυριολεκτικά).
  on 8 September 2020
 • Room 101: The Dead Diva’s Room

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Ταλαίπωροι quote Μιας και το δωμάτιο κλείνει αύριο (9/9/2020), αυτό που προσέφερε ήταν μια καλή εισαγωγή στο χώρο των escape rooms. Ένα κλασικό δωμάτιο από αυτά που έχεις πάρει όλα τα παλιά έπιπλα της γιαγιάς και έχει φτιάξει ένα θέμα για δωμάτιο απόδρασης. Οι έμπειρες ομάδες θα το δουν απλά διεκπεραιωτικά. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη και ας δώσει τη θέση του σε κάτι υπέροχο.
  on 8 September 2020
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  Ταλαίπωροι quote Άλλα μια καλή δουλειά από την GFG. Όντως για μια έμπειρη ομάδα οι γρίφοι είναι λίγοι και κυρίως απαιτούν χρόνο για να ολοκληρωθούν και όχι τόσο σκέψη. 4 άτομα είναι ίσως το ιδανικό. Η ποιότητα του δωματίου εννοείται καταπληκτική και οι μηχανισμοί άψογοι. Αυτό που ίσως λείπει είναι να κρατηθεί η αρχική ιδέα και κάποιοι γρίφοι να μην γίνουν απλά διεκπεραιωτικοί αλλά αντίστοιχα ευφάνταστοι με την ιστορία και το δωμάτιο.
  on 1 July 2020
 • MAGIENCE – Η επιστροφή – Part1

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  Ταλαίπωροι quote Ενδιαφέρον δωμάτιο, το οποίο συνδυασμένο με τις προσφορές που τρέχουν κατά καιρούς αξίζει τα λεφτά του. Στα υπέρ του η ροή η οποία είναι αρκετά κατανοητή και οι λογικοί γρίφοι. Στα σημεία που ο καθένας θα κρίνει διαφορετικά είναι η ατμόσφαιρα (εμείς βρήκαμε τον ήχο λίγο δυνατό και το περιβάλλον ελαφρώς σκοτεινό για τα γούστα μας), η ποιότητα του δωματίου (θυμίζει κάτι από πρώτης γενιάς δωμάτιο μεταλλαγμένο σε επόμενη γενιά) και το γεγονός ότι όποιος είχε παίξει το Levithas street έχει πλεονέκτημα (δεν λέω παραπάνω). Στα αρνητικά είναι ο πρώτος γρίφος (έχει αναφερθεί ξανά) που ναι μεν τον λύσαμε δια της πρακτικής trial and error, αλλά ακόμα και μετά την εξήγηση δεν έβγαλε και πολύ νόημα. Και είναι κρίμα να ξεκινάει έτσι το δωμάτιο.
  on 23 November 2019
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  Ταλαίπωροι quote Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε πολύ. Ευχάριστος χώρος, μουσικούλα, χαβαλές, ότι πρέπει για Χαβάη. Κλασικοί γρίφοι, όπου χρειάζεται και η τύχη αρκετά (καθώς και βασικά αγγλικά θα έλεγα). Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Κάποιες μικροδιορθωσούλες χρειάζονται είναι η αλήθεια, γιατί οι παίχτες είμαστε λίγο βάρβαροι. Όμως εάν είσαι πολύ ευγενικός σε έναν "γρίφο", δεν θα τον ολοκληρώσεις ποτέ. Μιας και δεν είναι από τα φτηνά δωμάτια χωρίς ηθοποιό, πάρτε μετρητά γιατί το POS έχει εξαφανιστεί και δεν υπάρχει γρίφος που αν λυθεί, θα το ξαναφέρει μάλλον.
  on 5 October 2019
 • The Millions

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  Ταλαίπωροι quote Άλλη μια καλή δουλειά από το The Lock. Ενήλικες κατά κανόνα στην ομάδα (έτσι λένε οι ταυτότητές μας), μπήκαμε και βγήκαμε εντυπωσιακά. Όλη η ομάδα ασχολείται σε αυτό το δωμάτιο με ένα γρίφο, maximum δύο. Άρα όλοι συγκεντώνονται συνήθως σε ένα γρίφο, οπότε τα πολλά άτομα ή θα βοηθήσουν πολύ, ή θα στοιβάξουν τον ένα πάνω στον άλλο. Μοναδικό ίσως σημείο που θα σταθώ ήταν ότι κάποιοι γρίφοι που είχαν περισσότερες από μια πιθανές λύσεις, απόλυτα λογικές όλες, οπότε έπρεπε να τις δοκιμάζεις όλες μέχρι να βρεις τη σωστή. Άλλο είναι να έχεις βάλει τον κωδικό 1234 και όταν δεν λειτουργεί, να βλέπεις εάν όντως τον έβαλες σωστά, και άλλο να έχεις ξεκάθαρα (μετά από κόπο) έναν τετραψήφιο κωδικό και ένα μοναδικό τετραψήφιο λουκέτο και τελικά να μην σχετίζονται καθόλου. Μεγάλη πίκρα εκείνη τη στιγμή.
  on 25 August 2019
 • Whisper of Shadows

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Ταλαίπωροι quote Διχασμένες οι απόψεις της ομάδας. Άλλοι το βρήκαν ατμοσφαιρικό, άλλοι βρήκαν ανούσιους τόσους μεγάλους χώρους με ελάχιστα όμως πράγματα να κάνεις. Κάποιοι γρίφοι αταίριαστοι στο θέμα, κάποιοι ταιριαστοί. Άλλοι βρήκαν ικανοποιητική την ερμηνεία του ηθοποιού, άλλοι βαρετή. Ήταν απολύτως γραμμικό και συνεπώς πάντα ήμασταν 4 άτομα πάνω από τον ίδιο γρίφο. Στο είδος του πάντως (ατμοσφαιρικό, αλλά όχι τρομακτικό) υπάρχουν καλύτερα. Και πιο φτηνά.
  on 9 March 2019
 • Alien Invaders

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  Ταλαίπωροι quote Πολύ καλή δουλειά στο δωμάτιο χωρίς περιττά αντικείμενα. Νοικοκυραίοι οι εξωγήινοι!!! Και με αρκετή "ανθρώπινη" λογική. Κάποιοι γρίφοι θα δυσκολέψουν, κάποιοι θα φανούν πανεύκολοι, αλλά γενικώς είναι ένα απαιτητικό δωμάτιο αλλά όχι και 10/10 στη δυσκολία. 3 έμπειροι παίκτες είναι αρκετοί, αλλά και 4ος χωράει. Θα προβληματιστείτε αλλά θα ρίξετε και γέλιο.
  on 1 March 2019
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Ταλαίπωροι quote Θα συμφωνήσω με όλους τους υπολοίπους σχεδόν σε όλα παρά μόνο θα διαφωνήσω στους χώρους. Ε όχι ρε παιδιά και μικρό δωμάτιο. Ιδίως όσοι ζήσαμε την πρώτη γενιά (1 δωμάτιο και άντε μια ντουλάπα ακόμη), αυτό είναι μια χαρά. Όντως μπορεί να μην χρειάζονται πάνω από 4 άτομα, κυρίως λόγω της γραμμικότητας, αλλά δεν είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Όλα τα υπόλοιπα ήταν πολύ καλά. Μουσική, σκηνικά, ατμόσφαιρα, γρίφοι, βοήθειες (θα τις χρειαστείς, θες δεν θες). Μπράβο τους!
  on 29 December 2018
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Ταλαίπωροι quote Σίγουρα θα γελάσεις και χωρίς να χρειαστεί το τοξικό αέριο του Τζόκερ. Όντως η παρουσία του Τζόκερ στο δωμάτιο αλλάζει τα πάντα, μιας και οι βοήθειες αλλά και τα εμπόδια που σου βάζει αλλάζουν πλήρως το δωμάτιο. Ταιριαστή διακόσμιση και καλό σενάριο. Ίσως κουράστηκα λίγο με τα πολλά νούμερα με τα λουκέτα και θα ήθελα μια πιο έντονη έξοδο στο τέλος. Αλλά σίγουρα αποτελεί ένα δωμάτιο για να περάσεις ωραία και να γελάσεις. Χωρίς βαθμολόγηση αλλά άξιο αναφοράς είναι ότι επειδή υπήρξε πρόβλημα με την αρχική μας κράτηση σε άλλο δωμάτιο (με δική μας υπαιτιότητα), βρέθηκε άμεση λύση ώστε να παίξουμε στο δωμάτιο του Τζόκερ. Ευχαριστούμε
  on 20 October 2018
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  Ταλαίπωροι quote Αυτό το δωμάτιο είναι ο ορισμός του δωματίου που φαινομενικά δεν έχεις να κάνεις τίποτα και μπορείς να κάνεις τα πάντα (πραγματικά, είναι καταπληκτικό πως σε ενα άδειο δωμάτιο κάνεις ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!). Ξεκινάς (δύσκολα ή εύκολα, δεν έχει μεγάλη σημασία) περιορισμένος σε ένα κελί 2 επί 3 και καταλήγεις να περιφέρεσαι "ελεύθερος" παντού σκαρφιζόμενος ότι πιο περίεργο μπορείς να σκεφτείς για να αποδράσεις. Χωριστείτε σε ομάδες ώστε να αγοράσετε πιο εύκολα την ελευθερία σας.
  on 11 August 2018
1 2 3 4
Close