Contact phone number:

Contact email:

Ταλαίπωροι


 • Lvl 6 - Detective
 • 41 κριτικές
 • 127 Δωμάτια στο Wishlist
 • MAGIENCE – Η επιστροφή – Part1

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  Ταλαίπωροι quote Ενδιαφέρον δωμάτιο, το οποίο συνδυασμένο με τις προσφορές που τρέχουν κατά καιρούς αξίζει τα λεφτά του. Στα υπέρ του η ροή η οποία είναι αρκετά κατανοητή και οι λογικοί γρίφοι. Στα σημεία που ο καθένας θα κρίνει διαφορετικά είναι η ατμόσφαιρα (εμείς βρήκαμε τον ήχο λίγο δυνατό και το περιβάλλον ελαφρώς σκοτεινό για τα γούστα μας), η ποιότητα του δωματίου (θυμίζει κάτι από πρώτης γενιάς δωμάτιο μεταλλαγμένο σε επόμενη γενιά) και το γεγονός ότι όποιος είχε παίξει το Levithas street έχει πλεονέκτημα (δεν λέω παραπάνω). Στα αρνητικά είναι ο πρώτος γρίφος (έχει αναφερθεί ξανά) που ναι μεν τον λύσαμε δια της πρακτικής trial and error, αλλά ακόμα και μετά την εξήγηση δεν έβγαλε και πολύ νόημα. Και είναι κρίμα να ξεκινάει έτσι το δωμάτιο.
  on 23 November 2019
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  Ταλαίπωροι quote Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε πολύ. Ευχάριστος χώρος, μουσικούλα, χαβαλές, ότι πρέπει για Χαβάη. Κλασικοί γρίφοι, όπου χρειάζεται και η τύχη αρκετά (καθώς και βασικά αγγλικά θα έλεγα). Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Κάποιες μικροδιορθωσούλες χρειάζονται είναι η αλήθεια, γιατί οι παίχτες είμαστε λίγο βάρβαροι. Όμως εάν είσαι πολύ ευγενικός σε έναν "γρίφο", δεν θα τον ολοκληρώσεις ποτέ. Μιας και δεν είναι από τα φτηνά δωμάτια χωρίς ηθοποιό, πάρτε μετρητά γιατί το POS έχει εξαφανιστεί και δεν υπάρχει γρίφος που αν λυθεί, θα το ξαναφέρει μάλλον.
  on 5 October 2019
 • The Millions

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  Ταλαίπωροι quote Άλλη μια καλή δουλειά από το The Lock. Ενήλικες κατά κανόνα στην ομάδα (έτσι λένε οι ταυτότητές μας), μπήκαμε και βγήκαμε εντυπωσιακά. Όλη η ομάδα ασχολείται σε αυτό το δωμάτιο με ένα γρίφο, maximum δύο. Άρα όλοι συγκεντώνονται συνήθως σε ένα γρίφο, οπότε τα πολλά άτομα ή θα βοηθήσουν πολύ, ή θα στοιβάξουν τον ένα πάνω στον άλλο. Μοναδικό ίσως σημείο που θα σταθώ ήταν ότι κάποιοι γρίφοι που είχαν περισσότερες από μια πιθανές λύσεις, απόλυτα λογικές όλες, οπότε έπρεπε να τις δοκιμάζεις όλες μέχρι να βρεις τη σωστή. Άλλο είναι να έχεις βάλει τον κωδικό 1234 και όταν δεν λειτουργεί, να βλέπεις εάν όντως τον έβαλες σωστά, και άλλο να έχεις ξεκάθαρα (μετά από κόπο) έναν τετραψήφιο κωδικό και ένα μοναδικό τετραψήφιο λουκέτο και τελικά να μην σχετίζονται καθόλου. Μεγάλη πίκρα εκείνη τη στιγμή.
  on 25 August 2019
 • Whisper of Shadows

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Ταλαίπωροι quote Διχασμένες οι απόψεις της ομάδας. Άλλοι το βρήκαν ατμοσφαιρικό, άλλοι βρήκαν ανούσιους τόσους μεγάλους χώρους με ελάχιστα όμως πράγματα να κάνεις. Κάποιοι γρίφοι αταίριαστοι στο θέμα, κάποιοι ταιριαστοί. Άλλοι βρήκαν ικανοποιητική την ερμηνεία του ηθοποιού, άλλοι βαρετή. Ήταν απολύτως γραμμικό και συνεπώς πάντα ήμασταν 4 άτομα πάνω από τον ίδιο γρίφο. Στο είδος του πάντως (ατμοσφαιρικό, αλλά όχι τρομακτικό) υπάρχουν καλύτερα. Και πιο φτηνά.
  on 9 March 2019
 • Alien Invaders

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  Ταλαίπωροι quote Πολύ καλή δουλειά στο δωμάτιο χωρίς περιττά αντικείμενα. Νοικοκυραίοι οι εξωγήινοι!!! Και με αρκετή "ανθρώπινη" λογική. Κάποιοι γρίφοι θα δυσκολέψουν, κάποιοι θα φανούν πανεύκολοι, αλλά γενικώς είναι ένα απαιτητικό δωμάτιο αλλά όχι και 10/10 στη δυσκολία. 3 έμπειροι παίκτες είναι αρκετοί, αλλά και 4ος χωράει. Θα προβληματιστείτε αλλά θα ρίξετε και γέλιο.
  on 1 March 2019
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Ταλαίπωροι quote Θα συμφωνήσω με όλους τους υπολοίπους σχεδόν σε όλα παρά μόνο θα διαφωνήσω στους χώρους. Ε όχι ρε παιδιά και μικρό δωμάτιο. Ιδίως όσοι ζήσαμε την πρώτη γενιά (1 δωμάτιο και άντε μια ντουλάπα ακόμη), αυτό είναι μια χαρά. Όντως μπορεί να μην χρειάζονται πάνω από 4 άτομα, κυρίως λόγω της γραμμικότητας, αλλά δεν είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Όλα τα υπόλοιπα ήταν πολύ καλά. Μουσική, σκηνικά, ατμόσφαιρα, γρίφοι, βοήθειες (θα τις χρειαστείς, θες δεν θες). Μπράβο τους!
  on 29 December 2018
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Ταλαίπωροι quote Σίγουρα θα γελάσεις και χωρίς να χρειαστεί το τοξικό αέριο του Τζόκερ. Όντως η παρουσία του Τζόκερ στο δωμάτιο αλλάζει τα πάντα, μιας και οι βοήθειες αλλά και τα εμπόδια που σου βάζει αλλάζουν πλήρως το δωμάτιο. Ταιριαστή διακόσμιση και καλό σενάριο. Ίσως κουράστηκα λίγο με τα πολλά νούμερα με τα λουκέτα και θα ήθελα μια πιο έντονη έξοδο στο τέλος. Αλλά σίγουρα αποτελεί ένα δωμάτιο για να περάσεις ωραία και να γελάσεις. Χωρίς βαθμολόγηση αλλά άξιο αναφοράς είναι ότι επειδή υπήρξε πρόβλημα με την αρχική μας κράτηση σε άλλο δωμάτιο (με δική μας υπαιτιότητα), βρέθηκε άμεση λύση ώστε να παίξουμε στο δωμάτιο του Τζόκερ. Ευχαριστούμε
  on 20 October 2018
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  Ταλαίπωροι quote Αυτό το δωμάτιο είναι ο ορισμός του δωματίου που φαινομενικά δεν έχεις να κάνεις τίποτα και μπορείς να κάνεις τα πάντα (πραγματικά, είναι καταπληκτικό πως σε ενα άδειο δωμάτιο κάνεις ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!). Ξεκινάς (δύσκολα ή εύκολα, δεν έχει μεγάλη σημασία) περιορισμένος σε ένα κελί 2 επί 3 και καταλήγεις να περιφέρεσαι "ελεύθερος" παντού σκαρφιζόμενος ότι πιο περίεργο μπορείς να σκεφτείς για να αποδράσεις. Χωριστείτε σε ομάδες ώστε να αγοράσετε πιο εύκολα την ελευθερία σας.
  on 11 August 2018
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Ταλαίπωροι quote Ένα καλό δωμάτιο που είναι χρήσιμο να το παίξει μια ομάδα στις αρχές τις καριέρας της. Θα δει κλασσικούς γρίφους οι οποίοι έχουν αρκετοί λογική. Με αρκετή εμπειρία, μπορεί να βγείτε άνετα στα 20 λεπτά πριν το τέλος. Θα συμφωνήσω όμως ότι ο πρώτος γρίφος είναι απλά εκνευριστικός κι ενώ πήγαμε προετοιμασμένοι, πάλι δεν το πιστεύαμε πόσο μπορεί να μας χαλάσει την διάθεση (αν και μετά τον ξεχάσαμε). Ακόμα και μετά τη λύση του που μας δόθηκε (που προσπαθήσαμε 5 άτομα να τον καταλάβουμε), δεν συμφωνείς ότι όντως αυτή είναι η λύση. Η αλλάξτε τον, ή πετάξτε τον (αν και διορθώνεται πανεύκολα). Υ.Γ. Αλλάξτε το όνομα και βάλτε το νέο (ή τουλάχιστον και τα 2).
  on 18 July 2018
 • The Fortune Teller

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Ταλαίπωροι quote Θα γελάσετε. Σίγουρα πράγματα. Και θα λύσετε και τους γρίφους σας. Όλοι οι γρίφοι θέλουν αρκετή λογική και λίγη φαντασία αλλά δεν θα σας εκπλήξει κάποιος ιδιαίτερα. Σημασία έχει όμως η ιστορία, η ατμόσφαιρά και το γέλιο. Παίξτε χαλαρά, μην αγχώνεστε για χρόνους κτλ και γνωριστείτε με το μέντιουμ. Συνίσταται για χαβαλεδιάρικες παρέες και όχι για ξενέρωτους!
  on 22 May 2018
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Ταλαίπωροι quote Έχει και γρίφους, έχει και δοκιμασίες, σωματικές και δεξιοτεχνίας. Αυτά για να ξεπεράσουμε γρήγορα τα όσα λένε ότι δεν υπάρχουν γρίφοι ή ότι δεν έχει σχέση με το τηλεοπτικό survivor. Όσο για τη κριτική, νομίζω ότι το δωμάτιο έχει κάτι διαφορετικό να σου δώσει από τα κλασσικά δωμάτια απόδρασης. Ακολούθα τις οδηγίες της εταιρείας, εκμεταλλεύσου τις προσφορές στη τιμή και δοκίμασέ το. Για τον ηθοποιό (που δεν ξέρω εάν είναι πάντα ο ίδιος) μπορείς μόνο καλά λόγια να πεις, μιας και ανταποκρίνεται με βάση το πόσο θάρρος του δίνει η ομάδα. Για τα σκηνικά δε νομίζω κανείς στην Ελλάδα να έχει κάποιο παράπονο, αν και όντως υπάρχει ένα δωμάτιο που σε βγάζει εκτός κλίματος έρημου νησιού. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η σύνθεση της ομάδας. Εάν δεν υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα, λογικά το δωμάτιο δεν είναι εφικτό να ολοκληρωθεί, οπότε θέλω να ελπίζω ότι η εταιρεία έχει σκεφτεί τρόπο για να το παρακάμπτει. Ειδάλλως, πάρτε 1-2 ψηλούς και κανά πίθηκο (από αυτούς που μικροί στη παιδική χαρά κρεμιόσασταν ανάποδα στα μονόζυγα) και καλή τύχη! Για να μην βαρεθείτε πάντως, νομίζω τα 4 άτομα ίσως είναι υπεραρκετά. Ομάδες με 6 και 7 άτομα που βλέπω νομίζω ότι θα βαρεθούν στο δωμάτιο.
  on 31 March 2018
 • Maniac's Lair

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Ταλαίπωροι quote Προετοιμάσου να γελάσεις αρκετά. Ο ηθοποιός έχει το κύριο λόγο και όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν. Χωρίς τη βοήθειά του, δεν θα λύσεις τους γρίφους. Οι γρίφοι και οι μηχανισμοί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, όπως και ο χώρος που βοηθάει την ροή αλλά δεν σε εκπλήσσει. Οπότε για επισκέψου το για την εύστοχη επιλογή και χρήση του ηθοποιού. Και για όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ότι θα τρομάξουν, ούτε να το σκέφτεστε. Δεν υπάρχει τίποτα το τρομακτικό εκεί.
  on 17 February 2018
1 2 3 4
Close