Contact phone number:

Contact email:

Ταλαίπωροι


 • Lvl 6 - Detective
 • 38 κριτικές
 • 117 Δωμάτια στο Wishlist
 • Whisper of Shadows

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Ταλαίπωροι quote Διχασμένες οι απόψεις της ομάδας. Άλλοι το βρήκαν ατμοσφαιρικό, άλλοι βρήκαν ανούσιους τόσους μεγάλους χώρους με ελάχιστα όμως πράγματα να κάνεις. Κάποιοι γρίφοι αταίριαστοι στο θέμα, κάποιοι ταιριαστοί. Άλλοι βρήκαν ικανοποιητική την ερμηνεία του ηθοποιού, άλλοι βαρετή. Ήταν απολύτως γραμμικό και συνεπώς πάντα ήμασταν 4 άτομα πάνω από τον ίδιο γρίφο. Στο είδος του πάντως (ατμοσφαιρικό, αλλά όχι τρομακτικό) υπάρχουν καλύτερα. Και πιο φτηνά.
  on 9 March 2019
 • Alien Invaders

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  Ταλαίπωροι quote Πολύ καλή δουλειά στο δωμάτιο χωρίς περιττά αντικείμενα. Νοικοκυραίοι οι εξωγήινοι!!! Και με αρκετή "ανθρώπινη" λογική. Κάποιοι γρίφοι θα δυσκολέψουν, κάποιοι θα φανούν πανεύκολοι, αλλά γενικώς είναι ένα απαιτητικό δωμάτιο αλλά όχι και 10/10 στη δυσκολία. 3 έμπειροι παίκτες είναι αρκετοί, αλλά και 4ος χωράει. Θα προβληματιστείτε αλλά θα ρίξετε και γέλιο.
  on 1 March 2019
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Ταλαίπωροι quote Θα συμφωνήσω με όλους τους υπολοίπους σχεδόν σε όλα παρά μόνο θα διαφωνήσω στους χώρους. Ε όχι ρε παιδιά και μικρό δωμάτιο. Ιδίως όσοι ζήσαμε την πρώτη γενιά (1 δωμάτιο και άντε μια ντουλάπα ακόμη), αυτό είναι μια χαρά. Όντως μπορεί να μην χρειάζονται πάνω από 4 άτομα, κυρίως λόγω της γραμμικότητας, αλλά δεν είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Όλα τα υπόλοιπα ήταν πολύ καλά. Μουσική, σκηνικά, ατμόσφαιρα, γρίφοι, βοήθειες (θα τις χρειαστείς, θες δεν θες). Μπράβο τους!
  on 29 December 2018
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Ταλαίπωροι quote Σίγουρα θα γελάσεις και χωρίς να χρειαστεί το τοξικό αέριο του Τζόκερ. Όντως η παρουσία του Τζόκερ στο δωμάτιο αλλάζει τα πάντα, μιας και οι βοήθειες αλλά και τα εμπόδια που σου βάζει αλλάζουν πλήρως το δωμάτιο. Ταιριαστή διακόσμιση και καλό σενάριο. Ίσως κουράστηκα λίγο με τα πολλά νούμερα με τα λουκέτα και θα ήθελα μια πιο έντονη έξοδο στο τέλος. Αλλά σίγουρα αποτελεί ένα δωμάτιο για να περάσεις ωραία και να γελάσεις. Χωρίς βαθμολόγηση αλλά άξιο αναφοράς είναι ότι επειδή υπήρξε πρόβλημα με την αρχική μας κράτηση σε άλλο δωμάτιο (με δική μας υπαιτιότητα), βρέθηκε άμεση λύση ώστε να παίξουμε στο δωμάτιο του Τζόκερ. Ευχαριστούμε
  on 20 October 2018
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  Ταλαίπωροι quote Αυτό το δωμάτιο είναι ο ορισμός του δωματίου που φαινομενικά δεν έχεις να κάνεις τίποτα και μπορείς να κάνεις τα πάντα (πραγματικά, είναι καταπληκτικό πως σε ενα άδειο δωμάτιο κάνεις ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!). Ξεκινάς (δύσκολα ή εύκολα, δεν έχει μεγάλη σημασία) περιορισμένος σε ένα κελί 2 επί 3 και καταλήγεις να περιφέρεσαι "ελεύθερος" παντού σκαρφιζόμενος ότι πιο περίεργο μπορείς να σκεφτείς για να αποδράσεις. Χωριστείτε σε ομάδες ώστε να αγοράσετε πιο εύκολα την ελευθερία σας.
  on 11 August 2018
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Ταλαίπωροι quote Ένα καλό δωμάτιο που είναι χρήσιμο να το παίξει μια ομάδα στις αρχές τις καριέρας της. Θα δει κλασσικούς γρίφους οι οποίοι έχουν αρκετοί λογική. Με αρκετή εμπειρία, μπορεί να βγείτε άνετα στα 20 λεπτά πριν το τέλος. Θα συμφωνήσω όμως ότι ο πρώτος γρίφος είναι απλά εκνευριστικός κι ενώ πήγαμε προετοιμασμένοι, πάλι δεν το πιστεύαμε πόσο μπορεί να μας χαλάσει την διάθεση (αν και μετά τον ξεχάσαμε). Ακόμα και μετά τη λύση του που μας δόθηκε (που προσπαθήσαμε 5 άτομα να τον καταλάβουμε), δεν συμφωνείς ότι όντως αυτή είναι η λύση. Η αλλάξτε τον, ή πετάξτε τον (αν και διορθώνεται πανεύκολα). Υ.Γ. Αλλάξτε το όνομα και βάλτε το νέο (ή τουλάχιστον και τα 2).
  on 18 July 2018
 • The Fortune Teller

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Ταλαίπωροι quote Θα γελάσετε. Σίγουρα πράγματα. Και θα λύσετε και τους γρίφους σας. Όλοι οι γρίφοι θέλουν αρκετή λογική και λίγη φαντασία αλλά δεν θα σας εκπλήξει κάποιος ιδιαίτερα. Σημασία έχει όμως η ιστορία, η ατμόσφαιρά και το γέλιο. Παίξτε χαλαρά, μην αγχώνεστε για χρόνους κτλ και γνωριστείτε με το μέντιουμ. Συνίσταται για χαβαλεδιάρικες παρέες και όχι για ξενέρωτους!
  on 22 May 2018
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Ταλαίπωροι quote Έχει και γρίφους, έχει και δοκιμασίες, σωματικές και δεξιοτεχνίας. Αυτά για να ξεπεράσουμε γρήγορα τα όσα λένε ότι δεν υπάρχουν γρίφοι ή ότι δεν έχει σχέση με το τηλεοπτικό survivor. Όσο για τη κριτική, νομίζω ότι το δωμάτιο έχει κάτι διαφορετικό να σου δώσει από τα κλασσικά δωμάτια απόδρασης. Ακολούθα τις οδηγίες της εταιρείας, εκμεταλλεύσου τις προσφορές στη τιμή και δοκίμασέ το. Για τον ηθοποιό (που δεν ξέρω εάν είναι πάντα ο ίδιος) μπορείς μόνο καλά λόγια να πεις, μιας και ανταποκρίνεται με βάση το πόσο θάρρος του δίνει η ομάδα. Για τα σκηνικά δε νομίζω κανείς στην Ελλάδα να έχει κάποιο παράπονο, αν και όντως υπάρχει ένα δωμάτιο που σε βγάζει εκτός κλίματος έρημου νησιού. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η σύνθεση της ομάδας. Εάν δεν υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα, λογικά το δωμάτιο δεν είναι εφικτό να ολοκληρωθεί, οπότε θέλω να ελπίζω ότι η εταιρεία έχει σκεφτεί τρόπο για να το παρακάμπτει. Ειδάλλως, πάρτε 1-2 ψηλούς και κανά πίθηκο (από αυτούς που μικροί στη παιδική χαρά κρεμιόσασταν ανάποδα στα μονόζυγα) και καλή τύχη! Για να μην βαρεθείτε πάντως, νομίζω τα 4 άτομα ίσως είναι υπεραρκετά. Ομάδες με 6 και 7 άτομα που βλέπω νομίζω ότι θα βαρεθούν στο δωμάτιο.
  on 31 March 2018
 • Maniac's Lair

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Ταλαίπωροι quote Προετοιμάσου να γελάσεις αρκετά. Ο ηθοποιός έχει το κύριο λόγο και όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν. Χωρίς τη βοήθειά του, δεν θα λύσεις τους γρίφους. Οι γρίφοι και οι μηχανισμοί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, όπως και ο χώρος που βοηθάει την ροή αλλά δεν σε εκπλήσσει. Οπότε για επισκέψου το για την εύστοχη επιλογή και χρήση του ηθοποιού. Και για όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ότι θα τρομάξουν, ούτε να το σκέφτεστε. Δεν υπάρχει τίποτα το τρομακτικό εκεί.
  on 17 February 2018
 • Indiana Jones and the Temple of Doom

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  Ταλαίπωροι quote Ένα δωμάτιο που αποτελεί πολύ καλή εισαγωγή στα παιχνίδια απόδρασης και εξαιρετικό εάν έχεις και παιδιά στην ομάδα. Το σκηνικό είναι αρκετά προσεγμένο και σε βάζει στο κλίμα γρήγορα. Όντως θα νιώσεις σαν εξερευνητής. Οι οθόνες όπως αναφέρθηκε είναι αταίριαστες και άνετα θα μπορούσαν να αντικατασταθούν από ένα walkie talkie όπου ο "καθηγητής" θα σου δίνει τα tips που χρειάζεσαι (και ακόμα και αν είναι σχετικά εύκολο δωμάτιο, σίγουρα θα τα χρειαστείς!). Επιπλέον, προσοχή στα δάχτυλα διότι σε ένα στοιχείο κινδυνεύεις να χτυπήσεις τα δαχτυλάκια σου και είναι κρίμα να υπάρχει τέτοιος επικίνδυνος γρίφος, πόσο μάλλον όταν με μια μικρή τροποποίηση θα ήταν ακίνδυνος.
  on 29 November 2017
 • War Games

  Αγίου Τρύφωνος 39, Κηφισιά
  Ταλαίπωροι quote Για πρώτη φορά δεν θα μιλήσω γενικά αλλά αρκετά ειδικά, μιας και δεν θα είναι δίκαιη η κριτική, αφού μια ατυχία στο δωμάτιο έκανε να είναι χαλασμένοι δύο αυτόματοι μηχανισμοί και χάθηκε η ατμόσφαιρα στο τέλος. Οπότε, ορίστε τα υπέρ και τα κατά: Υπέρ: - ο χώρος υποδοχής και οι παροχές του είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν - η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ταιριαστή, τόσο οπτικά όσο και ηχητικά (αν και νομίζω εκτός από εμβατήρια κτλ, πρέπει να είχε και κάτι μπιτάκια που νομίζω θα ζήλευαν και οι σημερινοί Γερμανοί ρέηβερς) - όλοι οι γρίφοι ήταν απολύτως λογικοί. Όταν έβρισκες ένα στοιχείο, φανταζόσουν ακριβώς πως θα το χρησιμοποιήσεις στο παιχνίδι και δεν μάντευες, οπότε προτείνεται το δωμάτιο για εξάσκηση καθαρής λογικής σκέψης). - η ροή ήταν πολύ καλή Κατά: - το δωμάτιο διαφημίζεται στο site τους ως "Το δωμάτιο έχει πάρα πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας". Νομίζω ότι είναι υπερβολή, μιας και είναι μέτριας δυσκολίας. - Θα συμφωνήσω στο σχόλιο με τα λουκέτα. Και ιδιαίτερα στο τελευταίο λουκέτο και πόρτα που είναι παντελώς αταίριαστα στο δωμάτιο. Χρήζουν αλλαγής γιατί δεν κολλάνε στην ατμόσφαιρα (κάτι σαν τα μπιτάκια). - Άμα ήθελες να κλέψεις στο δωμάτιο (στην αρχή) ώστε να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, ήταν πανεύκολο. - Η πόρτα εισόδου ήταν ακριβώς μπροστά στο δρόμο και ακούγαμε όλα τα αυτοκίνητα να περνάνε. Δεν θέλω να φανταστώ τι γίνεται εάν παίζεις νωρίς και περνάει και αρκετός κόσμος. - Σε εμάς συγκεκριμένα, οι χαλασμένοι αυτοματισμοί μας έβγαλαν εκτός κλίματος. Όταν τελειώσαμε, ούτε εμείς, ούτε ο Gamemaster από το άγχος του, θυμηθήκαμε να βγάλουμε φωτογραφία! Και ένα τελευταίο σχόλιο που δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω εάν με κάποιο τρόπο μαθαίνεις ότι πλησιάζεις στο τέλος, μιας και βγήκαμε αρκετά πριν τη λήξη. Ελπίζω ότι θα ενημερώνεσαι κάπως, μιας και δεν υπάρχει κάποιο ρολόι (θα μπορούσε να είναι ένα απλό ρολόι τοίχου).
  on 17 November 2017
 • Murder on Baker street

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Ταλαίπωροι quote Ένα πολύ διαφορετικό δωμάτιο. Έχει ωραία ατμόσφαιρα, αρκετούς γρίφους ώστε να να το νιώσεις ως ένα κλασικό δωμάτιο, αλλά έχει και κάτι παραπάνω. Λογική σκέψη αλα Σέρλοκ. Θα χρειαστεί η παρατηρητικότητα να φτάσει στο μέγιστο, μιας και όλες τις βοήθειες του κόσμου να πάρεις στους γρίφους, κανείς δεν θα σε βοηθήσει στην επίλυση της ιστορίας. Θα συνιστούσα οι ομάδες που θα πάνε να είναι 6 ατόμων. Το ξέρω πως είναι δύσκολο (όχι, δεν προσπαθώ να αυξήσω τα κέρδη της εταιρείας) αλλά θα σας βοηθήσει πολύ. Αν "βγείτε", ένα μεγάλο μπράβο μιας είστε ΠΟΛΥ παρατηρητικοί (εφόσον βέβαια το κάνετε εσκεμμένα). Αλλά και να μην βγείτε, θα το χαρείτε.
  on 15 October 2017
1 2 3 4
Close