Contact phone number:

Contact email:

Stella


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 14 κριτικές
 • 1 Δωμάτια στο Wishlist
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Stella quote 3 έμπειρα άτομα, βγήκαμε στα 53 λεπτά με την αίσθηση "WTF? αυτό ήταν;" Αν έχετε μικρή ομάδα, μικρή εμπειρία και σας αρέσουν οι εύκολοι γρίφοι και οι μικροί και σκοτεινοί χώροι, να πάτε.
  on 12 March 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Stella quote An escape room to rule them all. Τέλος! Ο μόνος λόγος για να μην πάει κανείς είναι ότι μετά από το Paradox 2 όλα τα άλλα φαίνονται .......λίγα. Η ΑΠΟΛΥΤΗ εμπειρία escape. Και όσα είπαν οι παραπάνω :P. Τα κυριότερα από όλα τα χαρακτηριστικά του Paradox είναι η αγάπη των παιδιών προς το παιχνίδι και ο σεβασμός προς τους escapers. Θέλουν να περάσουμε καλά και το καταφέρνουν! Ευχαριστούμε!
  on 1 October 2018
 • Avissos

  Πελαγωνιας 6, Αθήνα
  Stella quote Πολύ καλό δωμάτιο. Ομάδα 4 ατόμων και αποδράσαμε στα 4 λεπτά, δεν χρειάζεται μεγαλύτερη ομάδα διότι υπάρχει μόνο ένας χώρος. Ωραία ατμόσφαιρα, εξαιρετικός GM. Το μόνο αρνητικό για όσους δεν τα πάνε καλά με τους δυνατούς ήχους είναι τα ηχητικά εφέ που είναι στη διαπασών και απ'ότι ενημερωθήκαμε δεν κλείνουν εντελώς.
  on 25 June 2018
 • Shaken, Not Stirred

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  Stella quote Παραμονή Χριστουγέννων και περάσαμε τέλεια! Ωραίοι γρίφοι και ενδιαφέροντα gadgets. Ο gm εξαιρετικός.
  on 25 December 2017
 • Alcatraz

  Νικολάου Πλαστήρα 8, Μαρούσι
  Stella quote Τρεις λέξεις: Αφαιρέστε το Twister! Το δωμάτιο έχει ούτως ή άλλως άπειρους γρίφους και ο συγκεκριμένος είναι άσχετος, σε κακό σημείο και αποπροσανατολιστικός.
  on 3 July 2017
 • Φάκελος : Δολοφονία Νικολάου

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  Stella quote Πολύ συμπαθητικό δωμάτιο με τίμιους γρίφους ιδανικό για αρχάριες ομάδες αλλά και για έμπειρες που βαρέθηκαν τους ολοένα και πιο παρανοϊκούς γρίφους που συναντάμε όλο και συχνότερα σε διάφορα δωμάτια. Προερχόμενοι από τραυματική εμπειρία από άλλο δωμάτιο, άλλης εταιρείας, επιλέξαμε το εύκολο επίπεδο (σου δίνονται επιλογές 3 βαθμών δυσκολίας) και περάσαμε καλά που είναι και το ζητούμενο για μας. Ο GM γλυκύτατος και οι βοήθειες έξυπνες.
  on 3 July 2017
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Stella quote Δύο λέξεις: " Να πάτε!" Το πρώτο μας δωμάτιο στο Escapolis και σίγουρα όχι το τελευταίο. Πήγαμε ομάδα 5 ατόμων, όλοι σχετικά έμπειροι (15 δωμάτια). Δεν βγήκαμε αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί περάσαμε τ-έ-λ-ε-ι-α!! Τα παιδιά δεν τσιγκουνεύονται σε τίποτα και αυτό φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια από την ζεστή υποδοχή με καφέ και γλυκά ως το τέλος. Το σκηνικό είναι ανεπανάληπτο όπως είπαν οι περισσότεροι προλαλήσαντες . Ακόμη και το χαρτί στα μπλοκ έμοιαζε αυθεντικό. Τα δωμάτια δεν έχουν πολλά περιττά αντικείμενα, πράγμα πολύ σημαντικό για όσους έχουν μια φυσική έλξη προς το άσχετο :P . Oι γρίφοι από μέτριοι ως δύσκολοι, αφαιρώ ένα αστέρι διότι ένας δύο είναι ιδιαίτερα τσιμπημένοι. Ο GM όλα τα λεφτά με καίριες παρεμβάσεις και προσωπική φροντίδα.
  on 6 January 2017
 • The Bank Job

  Θησέως 46 και Δημητρίου Ράλλη, Μαρούσι
  Stella quote Περάσαμε καλά αν και δεν αποδράσαμε για 1-2 λεπτά. Φωτεινός χώρος που είναι στα συν για όσους από εμάς δεν τα πάνε καλά με τα σκοτάδια. Ευρηματικοί γρίφοι. Ο τελευταίος μας χάλασε λίγο και ίσως θα πρέπει να απλοποιηθεί με δεδομένο ότι η ομάδα είναι λογικά κουρασμένη και αγχωμένη. Η απουσία του GM αισθητή δυστυχώς. Δεν υπήρχε κανείς να προσφέρει βοήθειες σε καίρια σημεία (αν και το είχαμε ζητήσει από την αρχή). Ζητήσαμε 3 βοήθειες συνολικά και θα εκτιμούσαμε μια στο τέλος διότι, όπως και να το κάνουμε, αλλιώς είναι να καταφέρνεις να αποδράσεις κι αλλιώς να το χάνεις για ελάχιστο.
  on 4 December 2016
 • The Circus

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Stella quote Οτι είπαν οι παραπάνω, ωραίο, διασκεδαστικό αλλά εύκολο, ότι πρέπει για αρχάριες ομάδες. Οι γρίφοι είναι καλοί για αρχάριους αλλά για μας ήταν πολύ εύκολοι. Πήγαμε 6 έμπειρα άτομα και βγήκαμε στα 40 λεπτά.
  on 3 December 2016
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Stella quote Απλά τα έχει όλα! Εξαιρετικό δωμάτιο (α), πολύ ευρύχωρο με ποικίλους γρίφους για κάθε γούστο. Πήγαμε 6 άτομα και βγήκε μια χαρά, με τις βοήθειες να έρχονται όπως έπρεπε και όταν έπρεπε. Η έξοδος όλα τα λεφτά. Δεν θα το συνιστούσα μόνο σε άτομα με θεματάκια στα πόδια και στη μέση. Οι GM και πάλι άψογοι!
  on 3 December 2016
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Stella quote Ούτε που καταλάβαμε πως πέρασαν δυόμιση ώρες (κάναμε το τρίωρο αλλά είμαστε καλοί :P) . Τα καλά τα είπαν οι προλαλήσαντες. Συνιστώ 4-5 άτομα, διότι εμείς πήγαμε 7 και είχαμε διασκορπιστεί χάνοντας έτσι κομμάτια της δράσης. Θέλει καλή συνεργασία της ομάδας σε ορισμένα σημεία. Οι γρίφοι είναι ποικίλοι και υπάρχει ένας που μας τρέλανε. Βέβαια, αν δεν είχαμε τον υπέρτατο γάτο στην παρέα να τον λύσει (γιατί ήμασταν στραβοί και δεν βλέπαμε το στοιχείο που ήταν εκεί), ακόμα μέσα θα ήμασταν. Ο GM Δημήτρης είναι καλλιτέχνης. Ξέρει που να βοηθήσει και πως, μεγάλη υπόθεση!
  on 10 October 2016
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Stella quote Καλό δωμάτιο με έξυπνους γρίφους και γραμμική εξέλιξη. Εξαιρετικός διάκοσμος χωρίς περιττά props που σε αποπροσανατολίζουν. Περνάς καλά. Οι γρίφοι είναι ενδιαφέροντες και βατοί, πλην ενός που μας φάνηκε κουφός και χωρίς βοήθεια δεν παλευόταν.
  on 10 October 2016
1 2
Close