Contact phone number:

Contact email:

spirosVII


 • Lvl 4 - Devoted
 • 20 κριτικές
 • 12 Δωμάτια στο Wishlist
 • Avissos

  Πελαγωνιας 6, Αθήνα
  spirosVII quote 20 δωμάτιο. Πήγαμε κι εμείς στην Άβυσσο να ερευνήσουμε τι έχει γίνει. Περάσαμε ωραία όπως και στο the tyrrany. Ο χώρος ατμοσφαιρικός, και τα ηχητικά επίσης πολύ καλά σε ωθούσαν να νιώσεις το δωμάτιο. Όπως είπα και στα παιδιά εκεί, με το που μπήκαμε αισθάνθηκα ότι ήμουν στο βιντεοπαιχνίδι (SOMA) https://en.wikipedia.org/wiki/Soma_(video_game) και επειδή λάτρεψα το παιχνίδι, μου άρεσε πάρα πολύ που βρισκόμασταν εκεί. Στα των γρίφων όντας άπειροι από τέτοιου είδους δωμάτια, (παίζει να είναι το 3ο ή 4ο πραγματικό γριφοδωμάτιο) και το ότι το δωμάτιο δεν είναι γραμμικό, υπήρξαν 2-3 φάσεις που χανόμασταν. Τέλος τα παιδιά κατά την αναμονή αλλά κατά την αποχώρησή μας, ήταν εξαιρετικά. Πιστεύω είναι ο ορισμός του escape room αυτή η εταιρεία. Εννοείται ότι έχουμε αφήσει εκκρεμότητες. Θα ξανάρθουμε!
  on 12 January 2019
 • The Room with the Dragon Tattoo

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  spirosVII quote 19o Δωμάτιο. Πρωτοχρονιά στο συγκεκριμένο escape. Μετά από αποχή 3 μηνών, η γνωστή τετράδα. Εγώ με τρία κορίτσια. Το συγκεκριμένο είναι μια όαση για τα escape rooms, δεν υπάρχει ίχνος τρόμου και υφίσταται καθαρά για να μας κάνει να ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ μία δολοφονία. Εξαιρετικό παιχνίδι, όπου τα στοιχεία είναι αρχικά μπροστά σου, τα μαζεύεις, και μετά τι; Μην τρελαίνεσαι είναι κάτω από την μύτη σου, και τα βλέπεις να "ξεθάβονται" μπροστά στα μάτια σου κατά την διάρκεια της ιστορίας. Επίσης η ιστορία πολύ ωραία. Μας έδωσε νέο έναυσμα να "οργώσουμε" όσο το δυνατόν περισσότερα escape rooms γρίφων, κι όχι τρόμου. Καλή κι η αύξηση της αδρεναλίνης, όμως η ομορφιά των escape είναι όταν μαζί με την όμαδα νιώθετε εκείνη την ικανοποίηση κάθε φορά που λύνεται ένας γρίφος. Ευχαριστούμε για την ζεστή φιλοξενία θα σας ξανάρθουμε!
  on 2 January 2019
 • Room 101: The Dead Diva’s Room

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  spirosVII quote 18ο δωμάτιο. Τρία άτομα, μιας και το τέταρτο μέλος είναι σε διακοπές. Πίστευα πως θα ήταν περίπατος και το υποτίμησα. Λάθος μεγάλο, αν και με κάποια σχετική εμπειρία πήραμε τις 4 από τις 5 βοήθειες. Είναι ένα βασικό escape room δωμάτιο που αξίζει να επισκευτεί κάποιος με την παρέα του για μια χαλλαρή ώρα στίβοντας το μυαλό του και συνεργαζόμενος με την υπόλοιπη παρέα. Δεν είναι δύσκολο αλλά δεν είναι κι εύκολο, απαιτεί την συγκέντρωσή σας! Θέλω να πάμε και στα υπόλοιπα της εταιρείας. Μου άρεσε πολύ η οργάνωση που έχουν!
  on 4 September 2018
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  spirosVII quote 17ο δωμάτιο. Εσύ που διαβάζεις, πάρε 2 φίλους ακόμα και πηγαίνετε να ανακαλύψετε τι απέγινε η Μάρθα. Έτσι όπως θα είστε στην Καρόρη, θα κληθείτε να βρείτε τη λύση στα στοιχεία που είναι σκόρπια στο ιατρείο. Εμείς πήγαμε τρία άτομα και περάσαμε τέλεια μιας και το τέταρτο μέλος είναι σε διακοπές. Ο χώρος αν και σχετικά μικρός είναι πολύ ωραία δομημένος οπότε δεν είναι πρόβλημα, σε ιατρείο είστε άλλωστε. Τα στοίχεια που βρίσκετε σας οδηγούν από μόνα τους, στον επόμενο γρίφο, ενώ οι βοήθειες έρχονται με απλό και διακριτικό τρόπο, και δεν αποσπούν την ομάδα από τον στόχο της επιστρέφοντάς την στην ωμη πραγματικότητα (π.χ. οθόνη). Γενικά τα πήγαμε καλά, δηλαδή οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, εκτός από τον τελευταίο που δεν καταλάβαμε την λογική του παρά μόνο μετά από 2-3 βοήθειες. Έχοντας παίξει και τα τρία παιχνίδια της εταιρείας, προτείνονται και τα τρία, διότι 1) έχουν πολύ ωραία διασκεδαστικά παιχνίδια και θα περάσετε καλά λύνοντας γρίφους 2)σέβονται τον πελάτη 3) έχουν όμορφους χώρους αναμονής
  on 8 August 2018
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  spirosVII quote 16o δωμάτιο. Επηρεάστηκα από την άποψη/γνώμη του Konig, από κάτω. Πήγαμε ομάδα 1 άντρας 3 γυναίκες, που πηγαίνουμε τελευταία. Ο χώρος υποδοχής ιδιαίτερος και όμορφος. Η κοπέλα που έκανε GM πολύ γλυκειά και με χιούμορ. Μας έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις και μπήκαμε στον Ναό. Ένα βασικό δωμάτιο που πρέπει να έχουν παίξει όσοι τους αρέσει το σπόρ, όπου χρειάζεται να ψάξεις για τα στοιχεία, να διαβάσεις/δεις τον γρίφο και να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί για να τον λύσεις. Γενικά ήταν πολύ ενδιαφέρον, απλά η ομάδα κάποια στιγμή, ευτυχώς προς το τέλος, κάτι έπαθε και το γύρισαν στον χαβαλέ οπότε δεν τσουλάγαμε...Η πιλότος ήταν εκεί να μας δώσει τα απαραίτητα hint οπότε με τα χίλια ζόρια αποδράσαμε. Έχω την εντύπωση πως είχε τελειώσει ο χρόνος μας 5' με 10' νωρίτερα, αλλά η καλή μας πιλότος μας το έδωσε και έτσι γλιτώσαμε από την τελευταία παγίδα πριν να πεθάνουμε κι εμείς όπως τόσοι άλλοι. Ήταν ότι έπρεπε γιατί μετά από τόσα τρομακτικά/ατμοσφαιρικά που παίζαμε τον τελευταίο καιρό, είχαμε ξεχάσει το πως είναι ένα escape room. Ευχαριστούμε πολύ, θα ξανάρθουμε για το στοιχειωμένο σπίτι Έχει και mind blowing: Όσοι έχετε παίξει Skyrim θα καταλάβετε!
  on 1 July 2018
 • The Cave

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  spirosVII quote 15ο δωμάτιο. Μετά από 2 μήνες αποχής, η ομάδα μαζεύτηκε για να βρει τον θησαυρό του Μουραντί. Η υποδοχή θα μπορούσε να είναι καλύτερη, επειδή ο οικοδεσπότης ήταν λίγο φλατ, αισθάνεσαι ότι δεν το ζει όσο πρέπει έτσι ώστε να σε βάλει στο κλίμα, αλλά ίσως να είναι έτσι το concept. Ωστόσο, μόλις αντιλήφθηκε ότι ένας φακός δεν δούλευε όπως έπρεπε, έσπευσε να μας τον αλλάξει! Μπαίνοντας στην σπηλιά ήμασταν λίγο κρύοι, οπότε χρειαστήκαμε βοήθειες/hint. Ωραίο δωμάτιο, σωστά διακοσμημένο, με ωραίους γρίφους, μέτριας δυσκολίας. Η σχέση τιμής/διασκέδασης είναι δίκαιη και περνάς 1 ώρα ψάχνοντας και σπαζοκεφαλιάζοντας μαζί με τους συμπαίχτες σου. Εννοείται πως προτείνεται για ένα ωραίο χαλαρό απόγευμα.
  on 4 June 2018
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  spirosVII quote 14ο δωμάτιο. Καλά γράφω μετά τον The Mask που έχει 140.. Ωστόσο! Πήγαμε με την ομάδα μας (με την ίδια που είχαμε πάει στον Joker). Εξαιρετικό δωμάτιο με πανέμορφο και ζεστό χώρο υποδοχής. Για εμένα το καλύτερο μου μέχρι στιγμής! Τρομερή ατμόσφαιρα κατα την εισαγωγή, τα σκηνικά τέλεια. Μπήκαμε στο κλίμα γρήγορα, είχαμε όρεξη και προχωρούσαμε την ιστορία και τους γρίφους με γέλιο, λόγω σπρωξιματος, αλλά και πολλά πετυχημένα jump scares! Ήμουν πρώτος και με τις γελοίες απειλές που ξεστόμιζα, έπαιρνα θάρρος να προχωρήσω μπροστά. Συναισθηματική φόρτιση υπήρχε, και κάποια σημεία ήταν ιδιαιτέρως ατμοσφαιρικά/τρόμου. Επίσης η ατμόσφαιρα χτίζεται, είναι δηλαδή σταδιακά αυξανόμενη, και σε αυτό συμβάλλουν τα υπέροχα σκηνικά, οι γρίφοι, ο τέλειος φωτισμός και ο θαυμάσιος ήχος. Η ιστορία είναι πάρα πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα. Την ανακαλύπτεις σιγά σιγά, μέσα από τους γρίφους που είναι απόλυτα ταιριαστοί, από σημειώματα αλλά και τα αντικείμενα που υπάρχουν στο χώρο. Τα σκηνικά επίσης παρατηρώντας τα συμβάλλουν κι αυτά στο ξετύλιγμα της ιστορίας. Μας άρεσε που υπήρχαν ευφάνταστοι και έξυπνοι αυτοματισμοί. Εκεί που νόμιζες θα ανοίξει η πόρτα ακουγόταν έναν κλίκ και άνοιγε κάτι κάπου αλλού. Μου θύμισε κάτι από το παλιό, το πρώτο silent hill για το playstation. Οι βοήθειες εξαιρετικές, και γενικώς η επικοινωνία με την GM άγγιζε την τελειότητα και οι λύσεις δεν δινόταν στο πιάτο, μας άφηνε να το παλέψουμε μόνοι μας. Έκανε τέλεια δουλειά, κι ο ρόλος της ήταν πολύ καθοριστικός στην συνολική εμπειρία. Τεράστιος χώρος και απολαυστικός πάνω, κάτω δεξιά, αριστερά για εξερεύνηση. Για αυτούς που αρέσκονται στα ατμοσφαιρικά είναι τέλειο! Αξίζει τα λεφτά του!
  on 4 March 2018
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  spirosVII quote 13ο δωμάτιο. Με την γυναίκα μου και μία συνάδελφο με τον 15χρονο γιο της τους οποίους έπεισα να πάμε σε ένα escape room. Επέλεξα το tyranny και αποδείχτηκε πολύ καλή επιλογή. Χώρος υποδοχής εξαιρετικός, νερό, καφέ και πολύ ευγενικό προσωπικό, που αισθανόσουν ότι ενδιαφέρονται για το αν θα περάσεις καλά. Το δωμάτιο του συγγραφέα άριστα προσεγμένο με τρομερή λεπτομέρεια στην πιστότητα της εποχής και τα αντίκειμενα, όπως επίσης πεντακάθαρο και περιποιημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ξεκινήσαμε τους γρίφους και πήγαμε αρκετά καλά, χρειαστήκαμε βοήθειες, οι οποίες σχολιάστηκαν από την συνάδελφο με πολύ θετική εντύπωση, του τύπου: "πάλι γρίφους μας δίνει για να ανακαλύψουμε μόνοι μας τη λύση". Περάσαμε πολύ ωραία! Είχε τα πάντα, λουκέτα με κλειδιά, λουκέτα με αριθμούς, και ευφάνταστους αυτοματισμούς. Και εκτός από την δική μου θετική εμπειρία, οι φίλοι μας έμειναν πολύ ευχαριστημένοι και θέλουν να κλείσω το επόμενο μας το συντομότερο δυνατόν. Μπράβο στους ιδιοκτήτες, σίγουρα θα επισκεφτούμε και τα υπόλοιπα δωμάτιά τους. Ευχαριστούμε πολύ!
  on 19 February 2018
 • PneumAttic

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  spirosVII quote 12ο δωμάτιο. Δύο ζευγάρια,δηλαδή το ιδανικό 4 άτομα, που όμως απομείναμε 3 επειδή το ένα κορίτσι σκιάχτηκε και βγήκε από την αρχή του παιχνιδιού και μας παρακολουθούσε από τις κάμερες. Υπερβολή θεωρώ... Στα του δωματίου, η υποδοχή τρομερή, χαμογελαστά κορίτσια μας υποδέχτηκαν και μιλήσαμε λίγο γενικά σχετικά με το χόμπυ. Μας πρόσφεραν καφέ, νερό, καραμέλες, όλα πολύ όμορφα. Μπήκαμε, και ήταν αυτό που περίμενα. Χαμηλός φωτισμός όσο πρέπει, ο χώρος αν και μικρός ήταν πολύ όμορφα διαμορφωμένος και δεν χαλούσε την γενική αίσθηση μυστηρίου. Σιγά σιγά συνηθίσαμε το ημίφως και προσπαθούσαμε να βγάλουμε άκρη με τα στοιχεία. Ωστόσο ο ήχος ήταν πολύ καλός και οι πόρτες που κοπανούσαν έκαναν την φίλη μας να πατήσει το κουμπάκι και να φύγει σχεδόν τρέχοντας. Μου άρεσε πάρα πολύ που υπήρχαν αρκετά λουκέτα, συνδυασμοί και γρίφοι οι οποίοι είχαν συνοχή μεταξύ τους. Δεν μου άρεσε που οι βοήθειες από τα πνεύματα ερχόντουσαν σχετικά εύκολα, αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν γίνεται διαφορετικά. Αυτό κατά την γνώμη μου, συμβαίνει επειδή ο χρόνος είναι μικρότερος απ όσο θα έπρεπε για τόσα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Αυτό συνεπάγεται από το ότι το δωμάτιο είναι σχετικά μικρό και ίσως αν υπήρχε περισσότερος χρόνος θα γινόταν βαρετό. Το διασκεδάσαμε και οι τρεις πάρα πολύ, ελευθερώσαμε τα πνεύματα και σωθήκαμε κι οι ίδιοι. Αυτό που μου έμεινε είναι ότι ζήσαμε μια ωραία περιπέτεια μυστηρίου, γεμάτη, απ όλες τις απόψεις. Εκτίμησα πολύ το ότι φαίνεται το πόση δουλειά και έχουν ρίξει οι ιδιοκτήτες, κι αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή. Τέλεια φιλοξενεία που σε άλλους "επαγγελματίες" του χώρου δεν την βρίσκεις. Ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο βράδυ! Θα τα πούμε στο Νο2!
  on 5 February 2018
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  spirosVII quote 11ο δωμάτιο. Τα παιδιά του Great Escape είναι επαγγελματίες, ή επειδή εργάζονται πολλές ώρες βαριούνται, οπότε μην περιμένετε να πιάσετε κουβέντα πριν ή μετά το παιχνίδι. Στα του φόνου, έχω να πω τα καλύτερα, με την γυναίκα μου πήγαμε παρέα με άλλο ένα ζευγάρι οι οποίοι ήταν πρωτάρηδες. Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα, αλλά πολύ γρήγορα μπήκαμε στους ρόλους μας και ζήσαμε μια ωραία περιπέτεια, με ωραίους γρίφους που είχαν συνοχή μεταξύ τους και σε κρατούσαν σε αγωνία για την εξέλιξη. Μου άρεσε πολύ που ο GM μας, ήταν διακριτικός, και όπου τον χρειαστήκαμε μας έδωσε βοήθεια κι όχι την λύση. Το φιλικό μας ζευγάρι διασκέδασε πολύ και συνεργαστήκαμε άψογα. Λίγο πριν το τέλος, χρειάζεται ταυτόχρονη συνεργασία τριών τουλάχιστον ατόμων όπου κι εκεί τα πήγαμε πολύ καλά. Τέλος βρήκαμε τα στοιχεία του φόνου και καληνυχτήσαμε χαρούμενοι την Great Escape.
  on 24 January 2018
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  spirosVII quote 10 δωμάτιο. Η πρώτη εντύπωση όπως και στο white rabbit πολύ καλή. Ευγενικά παιδιά, χαμογελαστά, φαίνεται ότι βρίσκονται εκεί για να περάσεις καλά. Μπήκαμε επιτέλους στο δωμάτιο με τα γκατζετάκια μας έτοιμοι για την διάρηξη. 4 άτομα περάσαμε πολύ ωραία, είχε πλάκα, είχε σύρσιμο (καλά δεν χρειαζόταν αλλά το κάναμε!). Ένα έξυπνο κομμάτι ήταν όταν ψιλοχωρίζεται η ομάδα απαιτείται συνεργασία από μακριά. Βοήθεια χρειαστήκαμε βεβαιώς και τελικά καταφέραμε να βρούμε την προτομή της θεάς υγείας και να αποδράσουμε! Εμείς δεν τσεκάραμε αν ήταν όντως το αυθεντικό κομμάτι ή όχι, εσείς θα το βρείτε; Το απόλαυσα αυτό το δωμάτιο γιατί προσφέρει μια όμορφη εμπειρία ενός "κλασσικού"* escape room. *χωρίς λουκέτα μεν, αλλά με πολλούς κωδικούς, παρατήρηση και αναζήτηση στοιχείων.
  on 15 January 2018
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  spirosVII quote 9ο δωμάτιο. Πήγαμε κι εμείς στο the ritual. Ο ένας σκιάχτηκε βλέποντας το τρέιλερ, και δεν ήρθε, και στην θέση του ήρθε άλλος για πρώτη φορά. Πρώτη εντύπωση, φοβερή, σκέφτεσαι και λες "γιατί το έκανα αυτό; τι ήθελα και έμπλεξα με αυτά τα σαδομαζόχιστικά, θα μείνω εδώ μόνος μου στο σκοτάδι και θα ρθει ο τρελός να με κάνει κομματάκια" τουλάχιστον εγώ αυτά σκεφτόμουν δεμένος σε ένα κελί μες τα σκοτάδια. Μετά έφεραν και την υπόλοιπη ομάδα και φάγαμε όλοι μαζί άλλο ένα τρόμο από τον ψυχοπαθή. Μετά ξεκίνησαμε, αλλά και πάλι ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι δεν θα έχει τελειωμό μέχρι να μας πετσοκόψει. Πολλοί χώροι προσεγμένοι μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, εξαιρετική δουλειά στο ντεκόρ που για εμένα και είναι ότι καλύτερο έχω δει. Οι ηθοποιοί εξαιρετικοί επίσης, που με μαεστρία και διακριτικότητα σε κάνουν να αισθανθείς σαν πρωταγωνιστής σε ταινία τρόμου. Το ζήσαμε με την ψυχή μας, φοβηθήκαμε, αγχωθήκαμε, στριμωχτήκαμε, τρέξαμε και δεν καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα. Σήμερα όλη μέρα συζητάγαμε για τις λεπτομέρειες και το πόσο "όσο ακριβώς έπρεπε να είναι" είναι φτιαγμένο. Μόνη παρατήρηση/λεπτομέρεια τα σύμβολα σε κάποια φάση θα μπορούσαν να είναι πιο διακριτά και συγκεκριμένα. Επίσης κάτι άσχετο για όσους πάνε: όταν πάμε σε τέτοιου τύπου escape θα πρέπει κι εμείς ως παίκτες να μπαίνουμε στο δικό μας ρόλο για να μπορούμε να απολαύσουμε/ζήσουμε το δωμάτιο στο οποίο έχουμε επισκεφθεί. Ευχαριστούμε πολύ!
  on 5 November 2017
1 2
Close