Contact phone number:

Contact email:

skywalker


 • Lvl 4 - Devoted
 • 21 κριτικές
 • 1 Δωμάτια στο Wishlist
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  skywalker quote Το δωμάτιο ήταν πολύ καλό. Οι γρίφοι εξαιρετικοί και τα πάντα λειτουργούσαν με μηχανισμούς. Οι περισσότεροι γρίφοι ήταν συνδιαστικοί και έπρεπε χρησιμοποιούσες πράγματα απ'ολο το δωμάτιο για να τους λύσεις. Δεν ήταν το κλασσικό concept ότι χρησιμοποιείς κάτι και μετά το πετάς..χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε πράγματα ξανά. Βγήκαμε οριακά (ο gm πρέπει να μας έδωσε κανά λεπτό παραπάνω) αλλά έτυχαν πράγματα τα οποία ήταν και λίγο στον έλεγχο του gm να μας βοηθήσει και δεν το έκανε άμεσα. Πχ ένας αριθμός που δεν υπήρχε κάποιος τρόπος να τον δούμε γιατί είχε γίνει κάτι μη αναστρέψιμο, ένα hint που θα ερχόταν μέσω τηλεόρασης δν μπορούσε να ρθεί γιατί την είχαμε κλείσει. Γενικά κάποια πράγματά που ένας καλός gm θα έπρεπε να δει και να αντιδράσει άμεσα. Επίσης υπήρχαν κάποιοι γρίφοι που θα μπορούσαν να έχουν ένα-δυο χιντ παραπάνω (πχ αυτός με τα καλώδια). Γενικά υπήρξαν σημεία που είτε θα ήταν αναγκαία η μια πιο ενεργή παρουσία του gm ή κάποια λιγότερο subtle hints. Η βαθμολογία στη γενική εικόνα είναι καθαρά για λόγους gm.
  on 2 April 2018
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  skywalker quote Το δωμάτιο ήταν πολύ καλό και είχε αρκετά πρωτότυπα gadgets τα οποία έπρεπε να χρησιμοποιήσεις. Έχω ξαναπαίξει στην εν λόγω εταιρεία και τους θεωρώ αρκετά επαγγελματίες και οι τιμές τους είναι άψογες. Βγήκαμε από το δωμάτιο αλλά δυσκολευτήκαμε σε ένα γρίφο που έπρεπε να διαβάσεις κάτι με μεγεθυντικά γυαλιά. Μου έκανε πολύ εντύπωση γιατί παρά το ότι η εταιρεία είναι πολύ καλή ο τρόπος που είχαν χρησιμοποιήσει για να υλοποιήσουν τον εν λόγω γρίφο ήταν πολύ πρόχειρος. Εν τέλει αυτό που έπρεπε να διαβαστεί δεν διαβαζόταν γιατί ήταν φαγωμένο το χαρτί. Λυπάμαι που δεν βάζω 5άρι γιατί το δωμάτιο ήταν όντως από τα πολύ καλά που έχω παίξει αλλά είναι σημαντικά όταν φτιάχνεις ένα δωμάτιο να το συντηρείς και ανάλογα ώστε να μπορούν οι ομάδες να έχουν την καλύτερη δυνατή διάδραση.
  on 13 January 2018
 • The Volcano Island

  Κηφισού και Πέτρου Ράλλη
  skywalker quote Πολύ δυνατό δωμάτιο. Υπαίθριο!! Εμείς πήγαμε και με ψιλοκρύο αλλά ζεσταθήκαμε γρήγορα. Έχει πολύ καλό συνδιασμό φυσικών προκλήσεων και γρίφων. Και ο ηθοποιός ήταν πολύ χαβαλετζής και έδενε ωραία στην ομάδα. Ικανοποιήτικό και τίμιο δωμάτιο. εμείς μπήκαμε και με προσφορά 12€.
  on 24 December 2017
 • Mansion Quest: The Laser Room

  Λ. Κηφισίας 265, Κηφισιά
  skywalker quote Τι να πω εδώ...Το δωμάτιο είχε laser και όταν άνοιγες την πόρτα έπαιζε το mission impossible...νταξ όλα τα άλλα περιτεύουν. Επειδή παρατήρησα την υλοποίηση με τα λειζερ έχω να πω ότι ήταν πολύ καλή. Οι γρίφοι πολύ καλόί. Το δωμάτιο φροντισμένο και με τα props έμπαινες πολύ καλά στο σενάριο. Αρκετά ευχαριστημένος και θα έλεγα value for money.
  on 29 October 2017
 • Jungle Crash: The missing Plane

  Λ. Κηφισίας 265 , Κηφισιά
  skywalker quote Πολύ ωραία στημένο δωμάτιο. Αρκετή ακρίβεια στους χώρους που υποτίθεται ήταν ένα πεσμένο αεροπλάνο. Γενικά όλο αυτό σε βοηθούσε να μπείς στο κλίμα. Πολλοί γρίφοι διαβαθμισμένης δυσκολίας. Η game master (Ξένια) βοηθούσε όταν έπρεπε και ήταν πολύ πρόσχαρη και επεξηγηματική όταν τη ρωτήσα για κάποιο γρίφο που είχαμε κολλήσει μετά το τέλος του δωματίου. Γενικά θα προτιμούσα να μην υπήρχαν τόσα λουκέτα με αριθμούς αλλά γενικά τα περισσότερα ήταν οργανικά βαλμένα στο παιχνίδι...και εντάξει τι μπορώ να πω αφού το δωμάτιο είχε ένα pueblo secret lock box!!! Άντε να πω κάτι κακό μετά. Και γενικά το παρατηρώ σε όλο και περισσότερα δωμάτια ότι βάζουν lock boxes και μου αρέσει πολύ :)
  on 29 October 2017
 • The Evil Nanny

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  skywalker quote Το δωμάτιο ήταν καλό, προσεγμένο στο ύφος και γενικά είχε καλοστημένους γρίφους. Αρκετά λουκέτα αλλά ο τρόπος που έβρισκες κωδικούς ήταν αρκετά πιο ευφάνταστος σε σχέση με άλλα δωμάτια. Σε γενικές γραμμές αρκετά αξιοπρεπής επιλογή. Στα αρνητικά θέλω να σχολιάσω ότι ήταν πολύ φορτωμένο, και οι βοήθειες έσκαγαν βροχή. Πραγματικά θα ήθελα να γνωρίσω την ομάδα που θα έβγαζε αυτό το δωμάτιο χωρίς τόσες βοήθειες. Και υπήρχαν και γρίφοι που ήθελαν λογικά άλματα. Νομίζω ότι ή θα έπρεπε να αυξηθεί η διάρκεια ή να μειωθεί λίγο η ποσότητα των γρίφων.
  on 28 October 2017
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  skywalker quote Εξαιρετικό. Η ηθοποιός γαμάτη και με σκληρή αγγλική προφορά. Το δωμάτιο χωρίς οθόνες με χρόνους και οι γρίφοι χωρίς να έχουν άπειρα λουκέτα κλπ. Όλο το δωμάτιο λειτουργούσε με μηχανισμούς. Μου άρεσε πολύ το ότι κατάφεραν να εντάξουν τόσο οργανικά το role play, και είναι κάτι που τολμώ να πω δεν έχω ξαναδεί σε escape room. Πολύ πολύ ευχαριστημένος!!
  on 28 October 2017
 • The Signal

  Διοχάρους 11, Αθήνα
  skywalker quote Το δωμάτιο ήταν ωραίο, προσεγμένο στο ύφος και σε έβαζε σχετικά στο κλίμα ότι γίνεται κάτι περίεργο που πρέπει να βρείς για να βγεις. Ο gm μας βοήθησε στα σημεία που κολλήσαμε. Αυτό που έχω να παρατηρήσω κλασσικό για athens clue είναι οι πολλοί κωδικοί, 8-9 κωδικοί και ένα λουκέτο. Για να είμαι fair είχαν κάνει προσπάθεια να τα εντάξουν οργανικά. Κατά τα άλλα κομπλέ, ομάδα 6 ατόμων, βγήκαμε περίπου στα 4 λεπτά.
  on 15 September 2017
 • Illuminati

  Λεωφόρος Αμαλίας 26, Αθήνα
  skywalker quote Λοιπόν αυτή ήταν η πιο οριακή απόδραση με 44 δευτερόλεπτα.. Το δωμάτιο είχε παρανοϊκά πολλά πράγματα και θα συμφωνήσω με το παλικάρι ότι που γράφει παραπάνω ότι ήταν πολύ πολύ δύσκολο να τα βρείς μόνος σου όλα χωρίς τη βοήθεια του γκειμ μάστερ.. Πολλοί γρίφοι, πολλά λουκέτα, πολλοί αριθμοί... Ο τελευταίος γρίφος ήθελε να ενώσεις ένα τσούρμο πράγματα, και πραγματικά δεν έχω συναντήσει κάτι τόσο μεγάλο σε γρίφο. Η εντύπωση μου από το δωμάτιο είναι καλή θα έλεγα όμως ότι είναι πολύ φορτωμένο, και είσαι σταθερά στην τσίτα..
  on 14 September 2017
 • Suspect 33

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  skywalker quote Ωραίο δωμάτιο και καταπληκτική τιμή. Μπήκαμε με 6€ το άτομο με την προσφορά του ΟΤΕ. Οι ηθοποιοί σε βάζαν στο κλίμα του κρατούμενου και γενικά και η ατμόσφαιρα και το στυλ του δωματίου ήταν προσεγμένα. Πολλά νούμερα αλλά ήταν οργανικά χρησιμοποιούμενα μέσα στο παιχνίδι. Αρκετά καλή ποιότητα δωματίου και γρίφων.
  on 8 September 2017
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  skywalker quote Ξεκάθαρω 5αρι. Ο χώρος καταπληκτικός και πολύ προσεγμένος. Κυριολεκτικά μοιάζει σαν να μπαίνεις σε διαφορετικό realm. Ο ηθοποιός γάμαγε! Και ο τρόπος που είχαν σχεδιάσει τη διάδραση μαζί του. Γενικά δεν έχω πετύχει αντίστοιχο δωμάτιο σε γρίφους. Δεν υπήρχε ούτε ένας αριθμητικός κωδικό out of context ούτε ένα λουκέτο. Και οι γρίφοι ήταν απίστευτοι. Κάποια πράγματα όπως γρίφο όσφρησης τα συνάντησα για πρώτη φορά. Το συστήνω ανεπιφύλαχτα.
  on 4 September 2017
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  skywalker quote Απλά δωματιάρα Εμείς 5 άτομα βγήκαμε στο 2.43. Πολλοί γρίφοι, πολλά τα πράγματα που έπρεπε να συνδιάσεις και πάρα πολύ ανάγκη συνεργασίας μεταξύ της ομάδας. Ο καπετάνιος ήταν όλα τα λεφτά και το ζούσε το παιχνίδι μέχρι τελευταία στιγμή...ηθοποιάρα.. Το μόνο που μπορώ να προσάψω είναι ότι υπήρχαν πολλά λουκέτα, αλλά γενικά για να βρείς τους κωδικούς έπρεπε να συνδιάσεις πολλά οπότε σπάει κάπως. Η τιμή τσιμπημένη για 5 άτομα 16€. Το συγκεκριμενο τα άξιζε όμως!!
  on 2 September 2017
1 2
Close