Contact phone number:

Contact email:

siobaras


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 56 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Mysticity

  Αγίου Ιωάνου 63, Αγία Παρασκευή
  siobaras quote Το δωμάτιο έχει ωραίους μηχανισμούς και πράγματι δεν έχει κανένα λουκέτο. Τα σκηνικά είναι πάρα πολύ ωραία και πολύ ταιριαστά με το θέμα του δωματίου. Τα παιδιά εκεί είναι πάντα φιλικά και το GMing εξαιρετικό, που είναι δύσκολο όταν η πελατεία σου είναι πολύ συχνά πιτσιρικαρία. Νομίζω είναι η μόνη εταιρεία στην οποία ΟΛΕΣ τις φορές που έχουμε πάει (3η επίσκεψη η σημερινή) ήταν γεμάτο πιτσιρίκια. Ίσως επειδή εγώ με τη δυάδα μου πάω πάντα Σ-Κ... Δεν ξέρω αν είναι επειδή έχουμε παίξει αρκετά δωμάτια και κάνει χορτασίλα, αλλά το δωμάτιο γριφολογικά και σαν εμπειρία δεν με κάλυψε. Πολύ κατώτερο του Mind Crime, που για μένα είναι το καλύτερο της εταιρείας. Ο πιο δύσκολος γρίφος για μένα είχε ασάφεια. Και άμα είναι στην αρχή και έρθει βοήθεια, ήδη χάλασε. Οι υπόλοιποι γρίφοι είναι λογικής μικρών παιδιών. Παρατηρητικότητα και κάνε το προφανές. Σε κάθε γρίφο μετά τον πρώτο ξεκινούσα με μια προχωρημένη σκέψη, ελπίζοντας να είναι ΑΥΤΟΣ ο καλός γρίφος του δωματίου, εισπράτοντας πάντα την ίδια απογοήτευση. Με 22€ το άτομο περίμενα κάτι παραπάνω. Είναι πολύ κρίμα τόσο ωραία σκηνικά και μηχανισμοί να μη συνοδεύονται από καλής ποιότητας γρίφους. Αλλά αν η κύρια πελατεία των γριφοδωματίων είναι πλέον τα παιδικά πάρτυ, τότε μάλλον καλά κάνουν οι άνθρωποι. Αν είστε ανήλικοι, το δωμάτιο προτείνεται ανεπιφύλακτα.
  on 22 February 2020
 • K42

  Φιλικών 86 & Βάμβα, Περιστέρι
  siobaras quote Μπορεί για μικρά παιδιά που δεν έχουν ξαναπαίξει σε escape room να είναι διαφορετική η εμπειρία και να αξίζει. Αλλά αν έχετε κάποια εμπειρία ή/και δεν πρόκειται να πάτε πολλά άτομα με παιδιά, τότε βρείτε κάποιο άλλο δωμάτιο.
  on 1 January 2020
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  siobaras quote Εντάξει, μιλάμε για μοναδικό δωμάτιο. Το Cosmos 05 είναι λες και παίζεις σε ταινία επιστημονικής φαντασίας (διαστημική), αν έπρεπε να περιγράψω την εμπειρία μου με μία μόνο φράση. Γριφοδωμάτιο θεωρείται, με φουλ μηχανισμούς, καθόλου τρόμο, αλλά ατμόσφαιρα που σε βάζει στο κλίμα της ιστορίας και δε σε αφήνει να φύγεις από αυτή για 2 ώρες. Από γρίφους θα μπορούσα να πω ότι είναι κυρίως παρατηρητικότητας και λιγότερο λογικής και συνδυαστικής σκέψης που τους προτιμώ, αλλά την ώρα που παίζαμε δεν ασχοληθήκαμε, μας είχε "πιάσει" φουλ το δωμάτιο! Η τιμή για τη δυάδα μας δεν είναι μικρή, αλλά θεωρώ ότι είναι απόλυτα δικαιολογημένη για αυτό που έχουν φτιάξει τα παιδιά. Ξαναλέω: δεν έχουν σημασία οι λεπτομέρειες. Τα σκηνικά, τα ηχητικά και η όλη φάση είναι σαν ταινία. Στην οποία παίζεις. Μπράβο στους δημιουργούς!
  on 26 October 2019
 • The Cromwell street

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  siobaras quote Επιστροφή στο Μαρούσι για ακόμα δύο δωμάτια, ξεκινώντας από αυτό. Αυτή τη φορά όχι δυάδα, είχαμε μαζί και τις δύο κόρες μας. Εντάξει, οι μικρές τα χρειάστηκαν λίγο, ειδικά μετά από ένα jump scare (και ακόμα δύο που τα έκανα εγώ), αλλά δεν είναι δωμάτιο φουλ τρόμου. Σαν εμπειρία, θα έλεγα τελείως ανάλογη με το Cabin in the woods, ίσως λίγο πιο σκοτεινό μόνο. Περάσαμε απίστευτα. Οι γρίφοι ήταν ωραίοι, το GMing φανταστικό, και η ατμόσφαιρα μας έπιασε. Για όσους έχουν εμπειρία σε δωμάτια με κάποιο τρόμο, είναι καλή ιδέα να πάρουν κάποιους που φοβούνται εύκολα μαζί! Όλα τα παιδιά εκεί είναι φανταστικά, πάντα με το χαμόγελο και με όρεξη για κουβέντα. Έχει σημασία αυτό, γιατί θέλει προσπάθεια. Φαντάζομαι θα έχουν κάνει παρόμοιους διαλόγους με άπειρες ομάδες. Ο gm έκανε τέλεια δουλειά, βοήθησε ακριβώς όταν χρειαζόταν. Βγήκαμε στα 7 και κάτι. Ωραίο δωμάτιο, ωραία εμπειρία. Να πάτε!
  on 13 October 2019
 • Illuminati

  Λεωφόρος Αμαλίας 26, Αθήνα
  siobaras quote Δεύτερο σε b2b και τέταρτο δωμάτιο στο Μαρούσι που παίζουμε. Τετράδα αυτή τη φορά (με τις δύο κόρες μας) και περάσαμε πολύ ωραία! Βγήκαμε στο 1:44, έχοντας πάρει μάλλον ακριβώς όσες βοήθειες χρειαζόταν (αστέρι η Gm). Το δωμάτιο έχει ωραίους γρίφους, κάποιους περισσότερο συνδυαστικούς, κάποιους πιο απλούς. Εμείς πήραμε βοήθειες και ψαξίματος και σε γρίφο, άρα δεν το βρήκαμε πανεύκολο, παρά την εμπειρία των δύο μεγάλων. Βέβαια μπήκαμε λίγο πιο χαλαροί, μιας και ήταν το δεύτερο και, γενικά, θέλουμε να βρίσκουν πράγματα και οι μικρές, όχι απλά να βλέπουν εμάς να λύνουμε. Άρα θα έλεγα ότι το δωμάτιο παίζεται άνετα και από δυάδα με κάποια εμπειρία. Εμείς το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Τα παιδιά εκεί, όπως πάντα πολύ ευχάριστα!
  on 13 October 2019
 • Ammut Hall

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  siobaras quote Θα προσπαθήσω να είμαι όσο αμερόληπτος γίνεται, αν και η εμπειρία μου ήταν χάλια. (Δυάδα, μπήκαμε b2b μετά το Black Hawk, έξοδος στα 7-8 λεπτά). Τίμιο δωματιάκι, με κάποιους ωραίους γρίφους, χωρίς κάτι ιδιαίτερα δύσκολο που να μας μείνει. Ένας γρίφος στο τέλος έχει χαλάσει πρόσφατα, μας είπαν. Δεν ξέρω αν ήταν καλός ή όχι, κάποιου είδους απλός μηχανισμός φαινόταν. Τα σκηνικά είναι ωραία, αν και λιτά. Πάνω από μία φορά είπαμε "Και τώρα; Δε φαίνεται να υπάρχει κάτι να ψάξουμε/κάνουμε", για να διαπιστώσουμε λίγο μετά ότι κάτι δεν είχαμε δει. Εντάξει, στο θέμα μουσεία ή/και αιγπτιακοί τάφοι έχουμε δει πολύ καλύτερα δωμάτια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το δωμάτιο δεν είναι ωραίο. Σε κανονικές συνθήκες θα το είχαμε ευχαριστηθεί. Πάμε τώρα στο παρατράγουδο: Για 23 λεπτά ήμασταν στο σκοτάδι. Έχει συμβεί και παλιότερα να μη δούμε π.χ. το διακόπτη για λίγα λεπτά ή να μη βρούμε το φακό ενώ είναι δίπλα μας, αλλά ψάχναμε, ψάχναμε, ψάχναμε, τίποτα. Κάποια στιγμή είπαμε "εντάξει, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, πάμε χωρίς φως". Αφού ανέβηκε η μυωπία μου 3 βαθμούς, αφού γκρίνιαξα πολλές φορές για το φωτισμό καθώς προσπαθούσαμε να λύσουμε ακόμα το πρώτο πράγμα, αφού ήρθε μια βοήθεια (όπου είπα φωναχτά: "Γράψε κάτι χωρίς να είναι βοήθεια, απλά να ανάβει το άσπρο στην οθόνη μπας και δούμε τίποτα"), άρχισα να χαλιέμαι στ'αλήθεια. Πάλευε μέσα μου το "panic button, απλά να ανοίξει η πόρτα να μπει λίγο φως" με το "Under any circumstances, DO NOT CHEAT". Αφού με τα χίλια ζόρια και με βοήθειες λύσαμε 1-2 αρχικά πανεύκολα, μας δόθηκε η βοήθεια "δείτε εκεί, έχει κάτι". Πάμε εκεί, πίσσα σκοτάδι, πιάναμε το κάτι, αλλά δεν το βλέπαμε. Εκεί κατάλαβε ο GM ότι ξέχασε να μας βάλει φακούς στο δωμάτιο. Έχοντας χάσει 23 λεπτά, το δωμάτιο πήγε σκατά (εγώ είχα χαλαστεί πολύ, η δυάδα μου όχι ιδιαίτερα). Ήταν δωμάτιο που θα βγάζαμε hintless, μάλλον, και ο GM μας τάραξε στις βοήθειες (ένα πράγμα μας το είπε μπαμ, ούτε καν βοήθεια να το σκεφτούμε μόνοι μας). Προς τον GM, αν το διαβάζει: Τα λάθη είναι ανθρώπινα και σαφώς δεν κρατάμε κακίες. Θα μπορούσε να γίνει στον καθέναν. Τη στιγμή που το βίωσα, το ένιωσα ως τον ορισμό του "You had one job", αλλά προφανώς δεν είναι έτσι. Προς τον ιδιοκτήτη: Τα παιδιά που τρέχουν το μαγαζί είναι πολύ ευχάριστα, φιλικά και κάνουν ό,τι μπορούν. Ωστόσο, όταν γίνεται τέτοια στραβή, θα πρέπει να έχουν οδηγία για refund, δεδομένου ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να μας δοθεί ο χαμένος χρόνος. Δίνουμε 30€ το δωμάτιο δύο άτομα για να λύσουμε και κανένα γρίφο, όχι για να δούμε τους γρίφους που φτιάξατε. Αυτή η οδηγία πρέπει να έχει δοθεί από τον ιδιοκτήτη, εφόσον έχει επιλέξει να μην είναι εκεί. Δεν είναι η πρώτη φορά σε AC που κάτι δεν είναι όπως πρέπει στο δωμάτιο. Ξανασκεφτείτε το χρονοδιάγραμμα, βάλτε μεγαλύτερο κενό ανάμεσα στα time slots, γιατί προφανώς τα παιδιά τρέχουν και δεν προλαβαίνουν. Τέλος, ούτε αυτό το δωμάτιο έχει σε όλους τους χώρους κλιματισμό. Για κατακαλόκαιρο που διαλέξαμε εμείς να πάμε, ήταν λίγο ενοχλητική η ζέστη σε μερικά σημεία.
  on 23 August 2019
 • Black Hawk - Marousi

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  siobaras quote Πρώτη επίσκεψη Μαρούσι, παίξαμε αυτό και μετά το Ammut Hall. Το δωματιάκι ήταν μια χαρά, αυτό ακριβώς που ήθελε η δυάδα μας μετά από κάποιο καιρό αποχής, για να μπούμε ξανά στο τριπάκι... Δεν ξέρω αν ήταν ότι πήγαμε ορεξάτοι ή ότι απλά ήταν εύκολο το δωμάτιο, αλλά βγήκαμε στα 8-9 λεπτά, ουσιαστικά hintless. (Μας δόθηκε μια μικρή βοήθεια σε ένα σημείο, αν και είχαμε πιάσει τη λογική και θα το βρίσκαμε αν μας άφηναν λίγο ακόμη). Το δωμάτιο είναι γραμμικό και αρκετά "σαφές" ως το προς το τι πρέπει να γίνει κάθε στιγμή. Εμείς το ευχαριστηθήκαμε πολύ, κι ας έχουμε πάει σε πάνω από 60 δωμάτια. Ως αρνητικό θα πω μόνο αυτό: Αν είναι να πάτε κατακαλόκαιρο όπως εμείς, δεν έχουν όλοι οι χώροι του δωματίου κλιματισμό.
  on 23 August 2019
 • Alien Invaders

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  siobaras quote Εξαιρετικό δωμάτιο, το καταευχαριστήθηκα με τη δυάδα μου! Γριφοδωμάτιο, αλλά μηδέν λουκέτα - φουλ μηχανισμοί, ωραίοι γρίφοι ικανοποιητικής για τα γούστα μας δυσκολίας (που σημαίνει λίγο αυξημένης σε σχέση με το μέσο όρο). Κατά τα γνωστά, οι βοήθειες ήταν κυρίως "Ψάξτε λίγο καλύτερα", αλλά δεν εννοώ ότι είχε κανένα φοβερό ψάξιμο το δωμάτιο, απλά εμείς πάσχουμε σε αυτό το κομμάτι ελαφρώς... Μπορεί να είδαμε και πράγματα που έχουμε ξαναδεί, αλλά μετά από 3 δωμάτια στο The Lock θα πω ότι μου αρέσουν οι γρίφοι τους. Δεν υπάρχει κανένας γρίφος που δε βγάζει νόημα και κανένας που να απαιτεί να μυρίσεις τα νύχια σου (ακόμα και οι δύσκολοι). Τα στοιχεία υπάρχουν για να πιάσεις τη λογική του κάθε γρίφου και αυτό είναι must κατ'εμέ, αλλά δεν το βρίσκουμε παντού.
  on 7 July 2019
 • The Evil Nanny

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  siobaras quote Παίξαμε πρώτα αυτό (Marathon) και μετά τους εξωγήινους (Alien Invaders) και περάσαμε φανταστικά με τη δυάδα μου! Καθαρά γριφοδωμάτιο, με ωραία γριφάκια, καθόλου παιδικά. Έχει το ψαξιματάκι του στην αρχή, αλλά είναι τελείως γραμμικό, σε πάει μόνο του κατά κάποιο τρόπο. Εμείς που πάσχουμε λίγο στο ψάξιμο (αλλά είμαστε καλούτσικοι στους γρίφους), πήραμε μερικές βοήθειες του στυλ "ψάξτε λίγο καλύτερα", αλλά ο χρόνος μας φάνηκε απαραίτητος για 2 άτομα, γιατί ναι μεν πηγαίναμε λίγο χαλαροί, αλλά λύσαμε και κάποιους γρίφους ακαριαία απλά λόγω εμπειρίας (τους είχαμε δει ξανά, περίπου) και παρόλ'αυτά βγήκαμε με μόλις 2-3 λεπτά στο ρολόι. Ωραίο δωματιάκι, μας αρέσουν τα γριφοδωμάτια, το προτείνουμε!
  on 7 July 2019
 • The Scientific Laboratory

  Λεωφόρος Βουλιαγμένης 165 , Δάφνη
  siobaras quote Πρώτη επίσκεψη για τη δυάδα μας στην εταιρεία, και, συνολικά, μείναμε ευχαριστημένοι. Κάτι δεν δούλευε και πολύ καλά λόγω ηλικίας (μπήκε ο GM μετά από κάποιες δικές μας αποτυχημένες δοκιμές). Επίσης ένας φακός "πέθανε" από μπαταρία, αλλά ευτυχώς έπαιρνε ίδια μπαταρία με το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο, οπότε το σώσαμε! Με αυτές τις δύο μικρο-αναποδιές, βγήκαμε στο λεπτό, αλλά χωρίς να μας έχει χαλάσει καθόλου η διάθεση. Επειδή εγώ μερικές φορές χαλιέμαι εύκολα, το ότι είχα ακόμα καλή διάθεση σημαίνει ότι το δωμάτιο μου άρεσε αρκετά. Είχε κάποια πρωτότυπα στοιχεία και μου άρεσαν αρκετοί γρίφοι που συναντήσαμε, χωρίς να υπάρχει κάτι το υπερδύσκολο. Νομίζω ότι τα άλλα δωμάτια της εταιρείας δεν παίζονται από δύο και γι'αυτό δεν έχουμε πάει ακόμα σε αυτά (μας είναι λίγο δύσκολο να βρούμε 3ο σε αντίστοιχη φάση με μας, δηλαδή με κάποια εμπειρία). Αλλά αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουμε!
  on 18 April 2019
 • UnderCover

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  siobaras quote Δεύτερο αυτό για τη δυάδα μας, καπάκι μετά τον μακαρίτη κ.Νικολάου! Γενικά πιο "πλούσιο" δωμάτιο σε αρκετούς τομείς, αν και μικρότερο σε χώρο. Κάτι τα γκατζετάκια, κάτι το λίγο interaction που υπάρχει, μου φάνηκε ότι είχε λίγη παραπάνω ατμόσφαιρα αυτό το δωμάτιο. Βγήκαμε περίπου στο 2λεπτο, άρα για εμάς ήταν πιο απαιτητικό από το άλλο αστυνομικό (δε νομίζω ότι είχαμε κουραστεί ιδιαίτερα). Ο GM φοβερός, γελάσαμε με την ψυχή μας σε μία φάση! Πολύ ωραία εμπειρία και κορυφαία η προσφορά, γιατί δυάδα και b2b και μόνο Σ-Κ που μπορούμε, δεν έχουν μείνει και πολλά νεφρά ακόμα να δώσουμε! Τα παιδιά φτιάχνουν και τρίτο δωμάτιο, άσχετου θέματος, με πολύ ωραία ιδέα όπως την ακούσαμε. Περιμένουμε...
  on 18 April 2019
 • Φάκελος : Δολοφονία Νικολάου

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  siobaras quote Με τη δυάδα μου στο Crime Scene, λοιπόν, για να παίξουμε b2b τα δύο αστυνομικά δωμάτια, με τη φανταστική προσφορά για το 2ο δωμάτιο. Μας άρεσε ο τρόπος που μπήκαμε στο κλίμα της υπόθεσης, και μας άρεσε πολύ το δωμάτιο που έφτιαξαν τα παιδιά, αν και όντως πρέπει να είναι σχετικά εύκολο. Οι γρίφοι ήταν όλοι λογικοί, υπήρχαν και πράγματα που είχαμε ξαναδεί και λύσαμε γρήγορα, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο όταν έχεις πάει σε 50-60 δωμάτια. Γενικά μας αρέσει να στηρίζουμε ελληνικές ιδέες στα er, με τα καλά και τα στραβά τους (εδώ δε βρήκαμε στραβά, να διευκρινίσω). Ειδικά το Crime Scene είναι και στη γειτονιά που μεγάλωσα, οπότε είχα λίγο πιο έντονη την αίσθηση "θα μπορούσε να είναι δουλειά κάποιου συμμαθητή μου", αν βγάζει νόημα αυτό που λέω σε κανέναν. Τα παιδιά ετοιμάζουν και νέο δωμάτιο και η ιδέα ακούγεται γουάου. Περιμένουμε...
  on 18 April 2019
1 2 3 5
Close