Contact phone number:

Contact email:

siobaras


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 48 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Scientific Laboratory

  Λεωφόρος Βουλιαγμένης 165 , Δάφνη
  siobaras quote Πρώτη επίσκεψη για τη δυάδα μας στην εταιρεία, και, συνολικά, μείναμε ευχαριστημένοι. Κάτι δεν δούλευε και πολύ καλά λόγω ηλικίας (μπήκε ο GM μετά από κάποιες δικές μας αποτυχημένες δοκιμές). Επίσης ένας φακός "πέθανε" από μπαταρία, αλλά ευτυχώς έπαιρνε ίδια μπαταρία με το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο, οπότε το σώσαμε! Με αυτές τις δύο μικρο-αναποδιές, βγήκαμε στο λεπτό, αλλά χωρίς να μας έχει χαλάσει καθόλου η διάθεση. Επειδή εγώ μερικές φορές χαλιέμαι εύκολα, το ότι είχα ακόμα καλή διάθεση σημαίνει ότι το δωμάτιο μου άρεσε αρκετά. Είχε κάποια πρωτότυπα στοιχεία και μου άρεσαν αρκετοί γρίφοι που συναντήσαμε, χωρίς να υπάρχει κάτι το υπερδύσκολο. Νομίζω ότι τα άλλα δωμάτια της εταιρείας δεν παίζονται από δύο και γι'αυτό δεν έχουμε πάει ακόμα σε αυτά (μας είναι λίγο δύσκολο να βρούμε 3ο σε αντίστοιχη φάση με μας, δηλαδή με κάποια εμπειρία). Αλλά αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουμε!
  on 18 April 2019
 • UnderCover

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  siobaras quote Δεύτερο αυτό για τη δυάδα μας, καπάκι μετά τον μακαρίτη κ.Νικολάου! Γενικά πιο "πλούσιο" δωμάτιο σε αρκετούς τομείς, αν και μικρότερο σε χώρο. Κάτι τα γκατζετάκια, κάτι το λίγο interaction που υπάρχει, μου φάνηκε ότι είχε λίγη παραπάνω ατμόσφαιρα αυτό το δωμάτιο. Βγήκαμε περίπου στο 2λεπτο, άρα για εμάς ήταν πιο απαιτητικό από το άλλο αστυνομικό (δε νομίζω ότι είχαμε κουραστεί ιδιαίτερα). Ο GM φοβερός, γελάσαμε με την ψυχή μας σε μία φάση! Πολύ ωραία εμπειρία και κορυφαία η προσφορά, γιατί δυάδα και b2b και μόνο Σ-Κ που μπορούμε, δεν έχουν μείνει και πολλά νεφρά ακόμα να δώσουμε! Τα παιδιά φτιάχνουν και τρίτο δωμάτιο, άσχετου θέματος, με πολύ ωραία ιδέα όπως την ακούσαμε. Περιμένουμε...
  on 18 April 2019
 • Φάκελος : Δολοφονία Νικολάου

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  siobaras quote Με τη δυάδα μου στο Crime Scene, λοιπόν, για να παίξουμε b2b τα δύο αστυνομικά δωμάτια, με τη φανταστική προσφορά για το 2ο δωμάτιο. Μας άρεσε ο τρόπος που μπήκαμε στο κλίμα της υπόθεσης, και μας άρεσε πολύ το δωμάτιο που έφτιαξαν τα παιδιά, αν και όντως πρέπει να είναι σχετικά εύκολο. Οι γρίφοι ήταν όλοι λογικοί, υπήρχαν και πράγματα που είχαμε ξαναδεί και λύσαμε γρήγορα, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο όταν έχεις πάει σε 50-60 δωμάτια. Γενικά μας αρέσει να στηρίζουμε ελληνικές ιδέες στα er, με τα καλά και τα στραβά τους (εδώ δε βρήκαμε στραβά, να διευκρινίσω). Ειδικά το Crime Scene είναι και στη γειτονιά που μεγάλωσα, οπότε είχα λίγο πιο έντονη την αίσθηση "θα μπορούσε να είναι δουλειά κάποιου συμμαθητή μου", αν βγάζει νόημα αυτό που λέω σε κανέναν. Τα παιδιά ετοιμάζουν και νέο δωμάτιο και η ιδέα ακούγεται γουάου. Περιμένουμε...
  on 18 April 2019
 • The Millions

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  siobaras quote Διαλέξαμε αυτό ως πρώτη επίσκεψη στην εταιρεία, καθώς πήγαμε 2 μεγάλοι και 2 παιδιά αυτή τη φορά. Και πράξαμε σωστά - το δωμάτιο ήταν ό,τι έπρεπε για τη σύνθεσή μας. Το δωμάτιο είχε γρίφους και για τα παιδιά (που όντως τους έλυσαν), αλλά κι εμείς δε βαρεθήκαμε, έπρεπε να βοηθήσουμε αρκετά για να προλάβουμε να βγούμε. Ο χώρος είναι αρκετά kids-friendly, καθώς έχει διαρρύθμιση παιδότοπου, σχεδόν ενιαία με τον χώρο αναμονής. Νομίζω ότι δεν είναι όλα τα δωμάτια της εταιρείας για παιδιά, όμως, το οποίο σκοπεύουμε να διαπιστώσουμε σχετικά σύντομα με τη δυάδα μου!
  on 18 April 2019
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  siobaras quote Η καλύτερη φυλακή που έχουμε δει! Έχουμε παίξει ως δυάδα το Πωλείται Ελευθερία και το Guantanamo και με τα παιδιά μας το Prison Break, αλλά αυτή η φυλακή είναι υπερπαραγωγή μπροστά στα άλλα. Πήγαμε 5άδα, όπου οι 2 είχαν παίξει ένα δωμάτιο πριν πολλά χρόνια (το Taken) και ένας άπειρος και βγήκαμε στο 1 λεπτό. Αλλά σημασία έχει ότι αυτό που έχουν στήσει εκεί τα παιδιά είναι φοβερό. Μιλάμε για πραγματική απόδραση από φυλακή. Να πάτε!
  on 26 March 2019
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  siobaras quote Το Sin City μας είχε προταθεί (για τη δυάδα μας) από τα παιδιά στο Trapped παλαιού φαλήρου, όταν είχαμε παίξει το 7th. Και μας έστειλαν σωστά! Το δωμάτιο είναι ατμοσφαιρικό χωρίς να είναι τρόμου, μέτριας θα έλεγα δυσκολίας, με δύο πολύ ωραία στοιχεία που δεν έχουμε δει αλλού: Την πρωτότυπη εισαγωγή και ... κάτι ακόμα (όχι spoilers). Η κοπέλα που είχαμε για GM είναι από τις πιο πρόσχαρες και ενθουσιώδεις που έχουμε συναντήσει. Φαντάζομαι ότι όλοι οι GM θα κουράζονται κάποια στιγμή κάνοντας τα ίδια και τα ίδια με διαφορετικές ομάδες, αλλά η συγκεκριμένη είχε κέφι λες και ήμασταν η πρώτη ομάδα που πήγε ποτέ σε αυτό το δωμάτιο. Μπράβο της, γιατί μετράει και αυτό στη συνολική εμπειρία μας που ήταν φανταστική.
  on 26 March 2019
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  siobaras quote Και μετά το Roswell μπήκαμε σε αυτό το διαμάντι! Μπορεί να μην είμαι αμερόληπτος, γιατί το Misery στο οποίο στηρίζεται είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία Stephen King (και μετά και ταινία), οπότε, από τη στιγμή που μου έδωσε πειστικά αυτό που περίμενα σε ατμόσφαιρα και σκηνικά, καμία λεπτομέρεια δε θα με χαλούσε. Οι γρίφοι (όσοι θυμάμαι) ήταν εντός θέματος και ωραίοι. Επίσης μας άρεσε και η αρχή, που μας έβαλε στο κλίμα ακριβώς όπως έπρεπε. Η δυάδα μας απέδρασε κατενθουσιασμένη στα 4 λεπτά. Νομίζω δυάδα είναι και ο ιδανικός αριθμός, αν και χωράει άνετα και περισσότερους το δωμάτιο. Μπράβο στα παιδιά ΚΑΙ για αυτό το δωμάτιο.
  on 26 March 2019
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  siobaras quote Αρχή στο Escapepolis με ένα b2b, αρχίζοντας από εδώ. Πολύ ωραίο δωμάτιο, με καλή ατμόσφαιρα και κλιμάκωση! Οι γρίφοι του μια χαρά, τα σκηνικά και οι μηχανισμοί ακόμα καλύτερα (αν και κατάφερα να χάσω ένα γουάου σημείο γιατί κοιτούσα αλλού) και συνολικά πολύ ωραία εμπειρία! Βγήκαμε κάπου στα 4-5 λεπτά, αλλά έχοντας πάρει και κάποιες βοήθειες. Το μόνο σαν "αρνητικό" που θυμάμαι από την επίσκεψη, ήταν ότι σε αυτό το δωμάτιο ΚΡΥΩΝΑΜΕ. Δεν ξέρω αν ήταν μέρος του σεναρίου (γιατί μια ψύχρα ταίριαζε με το περιβάλλον, ας πούμε) ή έτυχε το AC να είχε μπει πιο χαμηλά, αλλά όταν πρωτομπήκαμε μας ήρθε λίγο ότι μπήκαμε στο ψυγείο του κρεοπώλη. Μετά το ξεχάσαμε, όμως! Περιμένουμε κάτι φίλους που τους έχουμε στο ψήσιμο για το Cosmos, αλλά δε βλέπω να κρατιόμαστε και πολύ... Ωραία δωμάτια έχουν φτιάξει τα παιδιά!
  on 26 March 2019
 • Sector B-32

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  siobaras quote Δεύτερο αυτό με τη δυάδα μου, σε b2b μετά το Hunger Fights και απόδραση... στις καθυστερήσεις (μας χάρισαν 2-3 λεπτά, γιατί κολλήσαμε απίστευτα στην αρχή-αρχή). Παρόλο που η απόδραση ήρθε χαριστικά, αυτό το δωμάτιο μου άρεσε περισσότερο από το Hunger Fights. Απλά, σχετικά, τα σκηνικά, αλλά οι γρίφοι μου φάνηκαν ένα κλικ καλύτεροι σε αυτό το δωμάτιο. Το δωμάτιο παίζεται άνετα με δύο άτομα. Μάλιστα εγώ θα πρότεινα δυάδα ή το πολύ 3 άτομα, τόσο σε αυτό, όσο και στο Hunger Fights. Ωραία δωμάτια στο Ρουβίκωνα, με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάμε και για τα άλλα τους!
  on 25 March 2019
 • Hunger Fights

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  siobaras quote Ωραίο δωμάτιο, το παίξαμε πρώτο, πριν μπούμε και στο Sector B-32 με τη δυάδα μου. Βγήκαμε στα 3-4 λεπτά και θα είχαμε βγει και νωρίτερα, γιατί το ταίρι μου είχε πει την τελική ιδέα πιο νωρίς (που έχει αναφορά σε κάποια από τις ταινίες), αλλά εγώ έκανα του κεφαλιού μου και δοκίμαζα άλλα πράγματα. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητη η γνώση των ταινιών (μη δώσω και λάθος εικόνα). Καλούτσικους γρίφους είχε, σε 1-2 σημεία υπάρχουν κάποιες μικροφθορές, αλλά τίποτα τραγικό. Τα σκηνικά επίσης σε καλό επίπεδο, σε έβαζαν στο κλίμα του δωματίου. Συνολικά, ωραίο δωμάτιο, περάσαμε πολύ καλά. Παίζεται άνετα από δύο άτομα.
  on 25 March 2019
 • Another Dimension

  Αγίου Ιωάνου 63, Αγία Παρασκευή
  siobaras quote Τέταρτο δωμάτιο που παίζει η δυάδα μας στην εταιρεία και δεύτερο της ημέρας, μετά το Hollywood και το μοναδικό στο οποίο δεν καταφέραμε να βγούμε. Στα θετικά: Στο δωμάτιο έχει πέσει πολλή δουλειά στα σκηνικά και τους μηχανισμούς και, σε αυτόν τον τομέα, είναι μακράν το καλύτερο της εταιρείας. Πολύ ωραίοι χώροι, με εντυπωσιακές εναλλαγές σε στυλ (αλλάζουμε διάσταση λέμε!). Είναι και 80 λεπτά, χορταίνεις! Είναι κάπως σαν να παίζεις 1,5 κλασικό δωμάτιο. Ωστόσο: 1. Κάποιοι μηχανισμοί δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε. Σε έναν, κάναμε αυτό που έπρεπε, δεν έγινε τίποτα. Αρχίσαμε να δοκιμάζουμε άλλα πράγματα (προφανώς χωρίς αποτέλεσμα). Έρχεται βοήθεια ότι το πρώτο ήταν σωστό, το κάνουμε ξανά, πάλι τίποτα. Μετά από λίγο κάπως έγινε αυτό που έπρεπε (δεν ξέρω πώς). Αργότερα, κάνουμε κάτι σωστά (δεν υπήρχε αμφιβολία εδώ), δε φαίνεται να άλλαξε κάτι. Ψάχνουμε δεξιά - αριστερά, τίποτα. Έρχεται βοήθεια "κάτι άνοιξε", ενώ ΔΕΝ είχε ανοίξει. Μετά από λίγο, άνοιξε (δεν ξέρω πώς). 2. Με χάλασε ο τελικός γρίφος. Δε με χαλάνε οι δύσκολοι γρίφοι. Το αντίθετο, παρακαλάω να βρω κανέναν πραγματικά δύσκολο (αυτός δεν είναι). Αυτό που μου τη σπάει είναι να υπάρχουν 1000 πιθανές λογικές και να πρέπει να μπεις στο μυαλό του κατασκευαστή για να τύχει να βρεις τι σκέφτηκε. Μπήκαμε εκεί με 10 λεπτά, παρά τα προηγούμενα προβλήματα, αλλά εκεί σταμάτησαν να δουλεύουν οι βοήθειες, μας είπε η κοπέλα μετά. Υπάρχει μια ασάφεια από κατασκευής, που, αν τύχει και το δεις έτσι μπαίνοντας, εκτοξεύει τους πιθανούς συνδυασμούς (κυριολεκτικά, τους κάνει επί 5 εις την πέμπτη, δηλαδή επί 3.125). Εμείς χρειαζόμασταν τη βοήθεια "Αυτά τα 5 στο κάθε πράγμα, κάνουν το ίδιο." Η βοήθεια δεν ήρθε ποτέ και 10 λεπτά αργότερα είπαμε στην κάμερα "we give up". Κρίμα, γιατί είχαμε ένα καλούτσικο σερί και ήμασταν και σε καλή μέρα. Συνολικά, πολύ καλό δωμάτιο, αξίζει να το δείτε. Και τα παιδιά εκεί είναι πολύ ευγενικά. Λάβαμε έκτπωση ΚΑΙ για το b2b ΚΑΙ ένα έξτρα 10% που είχαμε από την προηγούμενη επίσκεψη.
  on 25 March 2019
 • Hollywood

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  siobaras quote Ωραίο δωματιάκι ενός χώρου, ο οποίος όμως είναι αρκετός. Άλλωστε, όπως έχω γράψει και αλλού, τα περάσματα και οι εναλλαγές είναι γουάου τις πρώτες φορές, αλλά πλέον τις έχουμε συνηθίσει. Το δωμάτιο είναι εύκολο, η δυάδα μου βγήκε στα 9μιση λεπτά, ουσιαστικά hintless και έχοντας φάει άλλα 10 λεπτά στο παρακάτω: Η μόνη βοήθεια που λάβαμε ήταν ΤΙ ανοίγει ένας κωδικός σε ένα pad προς το τέλος (το πατήσαμε γύρω στις 20 φορές και ψάχναμε στο δωμάτιο) κι αυτό γιατί είχαμε πάρει οδηγία στην αρχή να ΜΗΝ πειράξουμε κάτι από εκεί όπου άνοιξε το πράγμα. Καταλάβαμε στο τέλος ότι εννοούσαν "μην το ξεσκίσετε μόνοι σας, θα ανοίξει πιο μετά", αλλά μας το είπαν μαζί με το "μην κουνάτε τα μεγάλα κάδρα στον τοίχο", οπότε δε θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μας ότι ανοίγει κάτι εκεί. Μια χαρά δωματιάκι κατά τα άλλα, καλή εισαγωγή στη δεύτερη b2b επίσκεψή μας στο Esc Games. Το χαρήκαμε!
  on 25 March 2019
1 2 3 4
Close