Contact phone number:

Contact email:

seanpenn


 • Lvl 1 - First Impressions
 • 5 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Shaken, Not Stirred

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  seanpenn quote Μπράβο!!! Πραγματικά σχετικοί με το θέμα γρίφοι, κλασικοί για αρχάριους και πρωτότυποι για προχωρημένους, meaningful πλοκή, decent ροή, καθαρός, λειτουργικός και στιλάτος χώρος, πολλά ευφάνταστα gadget, game master λίγο καλύτερος από άψογος. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, θέλουν να περάσουμε καλά, το δείχνουν από την αρχή και το καταφέρνουν. Κάναμε ήδη ένα πάρτι γενεθλίων εκεί και περάσαμε όλοι υπέροχα με την αμέριστη φροντίδα της Χρύσας και της Κωνσταντίνας. Συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν το πρώτο πάρτυ στο οποίο οι γονείς πέρασαν το ίδιο καλά με τα παιδιά τους, καθώς "ψήνονταν" όση ώρα ήταν τα μικρά στο δωμάτιο και μόλις βγήκαν αυτά μπήκαν κι εκείνοι!
  on 19 February 2018
 • Hollywood

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  seanpenn quote Κα-τα-πλη-κτι-κό δωμάτιο! Λειτουργική σκηνοθεσία (είναι απίστευτο πόσα στοιχεία χώρεσαν εκεί), ευρηματικότατοι γρίφοι - οπτικοί και ακουστικοί - και απαιτητικό concept λόγω της απουσίας γραμμικότητας. Μας άρεσε ιδιαίτερα το movie-oriented πνεύμα γιατί είμαστε σινεφίλ και υπήρχε στην ομάδα μας εμπειρία από τη ζωή στο Los Angeles. H μουσική ήταν όσο distracting έπρεπε και ο GM ήταν ο ορισμός του constructive support. Έμπειρος επαγγελματίας με προσωπικό μεράκι μας πρόσφερε στοχευμένες βοήθειες στα dead ends και τα red herrings χωρίς να μας χαρίζεται. Eίναι ένα από τα τρία καλύτερα δωμάτια που έχω πάει και μας χάρισε μια αξιομνημόνευτη εμπειρία. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
  on 19 February 2018
 • Mind Crime

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  seanpenn quote Το καλύτερο δωμάτιο που έχουμε επισκεφθεί! Τα παιδιά του Esc αξίζουν συγχαρητήρια. Ιδεώδης συνδυασμός οπτικών και ακουστικών γρίφων που απαιτούν παρατηρητικότητα, φαντασία, συνεργασία, επιμερισμό προσπάθειας και λίγη trip knowledge για να λυθούν. O GM μας κράτησε σε ρυθμό όταν αρχίσαμε να πελαγοδρομούμε και μας βοήθησε να το ευχαριστηθούμε περισσότερο. Αυτά που το κάνουν κορυφαίο είναι η αισθητική και η ατμόσφαιρα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τελειώνουν για εμάς τα δωμάτια του ESC!Περιμένουμε να περάσουμε στην άλλη διάσταση!
  on 19 February 2018
 • The Evil Nanny

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  seanpenn quote Ένα από τα 3 καλύτερα δωμάτια που έχουμε επισκεφθεί (1 ενήλικας και 2 παιδιά 9 και 14 ετών), αντάξιο της φήμης του. Πρωτότυπο θέμα που προσελκύει το ενδιαφέρον και το διατηρεί αμείωτο μέχρι το τέλος, καλοφτιαγμένοι χώροι που υποστηρίζουν πειστικά την ανατροπή του concept και πραγματικά ευφάνταστοι γρίφοι. Όπως προφανώς είναι ο στόχος των δημιουργών του, τα παιδικά αντικείμενα, η μουσική και η διακόσμηση είναι παραπλανητικά, καθώς το δωμάτιο είναι ένα decent ΔΥΣΚΟΛΟ γριφοδωμάτιο για τη συντριπτική πλειονότητα των ενηλίκων. Όποιος υποτιμήσει τη δυσκολία λόγω της χαριτωμένης ατμόσφαιρας νηπιαγωγείου δεν πρόκειται να βγει ούτε σε 2 ώρες. Ο χώρος του LOCK, η υποδοχή, το δωμάτιο ως περιεχόμενο, η γλυκύτατη GM και η leader Εύα συνιστούν ένα ολοκληρωμένο success story ελληνικής παραγωγής. Συγχαρητήρια για ένα ατόφιο must-play πεντάρι! Ευχαριστούμε για την υπέροχη εμπειρία και ελπίζουμε να μακροημερεύσει επαρκώς για να το παίξουν όλοι οι φίλοι στους οποίους το συνιστούμε
  on 13 February 2018
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  seanpenn quote Το δωμάτιο είναι next generation, home-made πεντάρι. Το έπαιξα με 3 παιδιά (10, 13, και 14 ετών), τα οποία το θεωρούν την καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας της ζωή τους. Με τρεις λέξεις: ποιότητα, μεράκι, έμπνευση. 1. "Μαγική" απόδοση της ατμόσφαιρας των ιστοριών του Χάρι Πόττερ, ελκυστική - ίσως και περισσότερο - και γι' αυτούς που δεν τα έχουν διαβάσει. 2. Εξελιγμένοι κλασικοί γρίφοι και αρκετοί αληθινά πρωτότυποι για out-of-the-box thinking. 3. Ο πιο ευφάνταστος ever τρόπος για hints. 4. Εξαιρετικά προσεγμένη "θεατρική" αισθητική, καλοφτιαγμένα σκηνικά, υποβλητική μουσική. 5. Ευρηματικοί μηχανισμοί που αιφνιδιάζουν, ούτε ένα λουκέτο. 6. Η παρουσία της ηθοποιού καταλυτική, το fine tuning στις κατάλληλες στιγμές. 7. Μακράν η πιο γλυκιά GM, άριστα ενσωματωμένη στο concept, με τη σωστή δόση βοήθειας. 8. Η κατανομή ρόλων, καθένας από τους οποίους διαθέτει ιδιαίτερες ιδιότητες, προάγει τη συμμετοχή όλων. 9. Η προσέγγιση των παικτών από την ομάδα του Lock συνδυάζει ισορροπημένα επαγγελματική δουλειά και ζεστό, οικείο κλίμα και κάνει τους αρχάριους να νιώσουν αμέσως άνετα. 10. Η υποδοχή, ο χώρος και τα κεράσματα συνιστούν μια άριστη προθέρμανση. Ευχαριστούμε για την αξέχαστη εμπειρία!
  on 27 January 2018
Close