Contact phone number:

Contact email:

redpet77


 • Lvl 5 - Addict
 • 25 κριτικές
 • 49 Δωμάτια στο Wishlist
 • Lethal Decision

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  redpet77 quote Απλά το δωμάτιο ΜΑΜΑΕΙ !!! Περάσαμε υπερσούπερ και τα παιδιά που το έχουν καταπληκτικά με διάθεση και όρεξη για κουβέντα. Οι ηθοποιοί άψογοι στους ρόλους τους. Συμβουλή για τα κορίτσια πριν μπούνε να πάνε τουαλέτα. Top Listed
  on 31 May 2018
 • Necromancy

  Περγάμου 20B, Αιγάλεω
  redpet77 quote Καλό δωμάτιο με ενδιαφέρουσα ιστορία και πετυχημένο acting, μας άρεσε απλά προσωπικά θα προτιμούσα διαφορετικό τρόπο βοηθειών. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας όπως και ο τρόμος.
  on 31 May 2018
 • Jack The Ripper

  Περγάμου 20B, Αιγάλεω
  redpet77 quote Ωραίος χώρος που σε παραπέμπει στην ιστορία, πολλά αντικείμενα και αρκετοί γρίφοι με μερικούς να μην είναι τόσο ξεκάθαροι και να χρειάζεται την βοήθεια του ηθοποιού για να προχωρήσεις. Το συγκεκριμένο λίγο μας κούρασε κατα τ' άλλα όμορφο δωμάτιο που αξίζει να το επισκεφτείς. Κατά την γνώμη μου έμπειρες ομάδες με όρεξη για γρίφους θα ικανοποιηθούν.
  on 31 May 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  redpet77 quote Τα λόγια φτωχά για να το περιγράψουν, θέλουμε γρήγορα συνέχεια με Ν.2
  on 21 May 2018
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  redpet77 quote OYAOY!!! Πολύ καλό και ρεαλιστικό, τα παιδιά εκεί καταπληκτικά με διάθεση για κουβέντα. Μακράν η καλύτερη φυλακή και από τα καλύτερα γριφοδωμάτια χωρίς ηθοποιό!!!
  on 8 May 2018
 • Room 103: Paranoic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  redpet77 quote Πολύ καλό γριφοδωμάτιο με καλούς και μερικούς απαιτητικούς γρίφους που μας ενθουσίασαν πήγαμε 3 άτομα περάσαμε super τα παιδιά εκεί εξαιρετικά βγήκαμε περίπου 2,5 λεπτά πριν το τέλος . Μισό αστέρι λιγότερο για τις 5 βοήθειες που μας ζόρισαν (κάντες 10 ρε αδερφέ τσάμπα είναι χαχαχαχα). Ένα μεγάλο Μπράβο!!!
  on 24 April 2018
 • The Duchess

  Σοφοκλέους 15, Περιστέρι
  redpet77 quote Καλή ιστορία, θα προτιμούσα λίγο καλύτερα σκηνικά για την έπαυλη γρίφοι εύκολοι προς μέτριοι θα τους προτιμούσα πιο απαιτητικούς, επίσης η ηθοποιός τενόρος αλλά όχι ιδιαίτερα τρομακτική, με 2-3 δυσκολότερους γρίφους και λίγο περισσότερο φως για να μην σε κουράζει το σκοτάδι θα ήταν σούπερ.
  on 24 April 2018
 • Prototype – X

  Λεωφόρος Ιωνίας 255, Άγιος Ελευθέριος
  redpet77 quote Πολύ καλό δωμάτιο, με καλούς γρίφους παρατηρητικότητας και με ένα ηθοποιό μέσα στο ρόλο 100%, στον χώρο του εργαστηρίου θα ήθελα κάτι πιο εντυπωσιακό, τα παιδιά εκεί ευγενέστατα και φιλόξενα.
  on 24 April 2018
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  redpet77 quote Καλό δωμάτιο με κάποιους καλούς μηχανισμούς και ωραία σκηνικά. Θα προτιμούσα καλύτερη ροή ή έστω καθοδήγηση από τον Gm σε 1-2 σημεία που μας άφηνε να ταλαιπωρηθούμε. Μερικές από τις βοήθειες θα έπρεπε να δίνουν καλύτερη κατεύθυνση και θα πρέπει η παρουσίαση και ο τρόπος που γίνετε να σε βάζει περισσότερο στο κλίμα του δωματίου.
  on 23 March 2018
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  redpet77 quote Παίξαμε 3 άτομα και περάσαμε πολύ καλά, ο ηθοποιός ήταν πολύ καλός και στόλιζε πραγματικά το δωμάτιο οι γρίφοι ήταν καλοί μέτριας δυσκολίας απλά λόγο του σκοταδιού μας κούρασε λιγάκι νομίζω κάποιος φακός κεφαλής π.χ. θα βοηθούσε λιγάκι στην ευχαρίστηση του gameplay. Ο τρόπος που έρχονται οι βοήθειες είναι ωραίος και πρωτότυπος . Τα παιδιά στην υποδοχή και gm μια χαρά.
  on 8 March 2018
 • Hannibal Deditus

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  redpet77 quote χαχαχαχαχαχα!!!! Τα παιδιά μας είχαν προετοιμάσει .... αφήστε το γεύμα για το τέλος. Το δωμάτιο (υπόγειο) ή θα το μισήσεις ή θα το αγαπήσεις, εμάς μας πόνεσε, μας τσάντισε που δεν βγήκαμε αλλά ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας αναφορικά με την διαστροφή του μυαλού του ψυχάκια. Μισό αστέρι λιγότερο για να μας πάρετε τηλέφωνο να έρθουμε για κέικ και να μας δείξετε και τον γρίφο - φυλακή -κρατητήριο που ετοιμάζετε και όταν τον εγκρίνουμε θα κερδίσετε και το 5 αστέρι. P.s γελάω ακόμα με το ότι έχουν βγει από το δωμάτιο 3 ομάδες στους 3 μήνες και εσείς θέλετε να δώσετε και άλλο πόνο χαχαχαχχαχα!!!!
  on 15 February 2018
 • Living Dead

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  redpet77 quote Καλό δωμάτιο θα προτιμούσαμε δυσκολότερους γρίφους -ειδικά στο δεύτερο μέρος- και λίγο καλύτερα σκηνικά. Πολύ καλά τα παιδιά εκεί και ευγενέστατα p.s λίγο την ηχομόνωση βρε παιδιά όχι σκέτη απλή γυψοσανίδα.
  on 15 February 2018
1 2 3
Close