Contact phone number:

Contact email:

puZZle_addict


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 56 κριτικές
 • 35 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Kidnap II

  Ίωνος Δραγούμη 4,Θεσσαλονίκη
  puZZle_addict quote Προσεγμένο γενικά δωμάτιο με ωραία ατμόσφαιρα και καλό live acting! Γρίφοι σχετικά καλοί με τον τελευταίο να μας φαίνεται λίγο ασύνδετος.. Συστήνεται για ομάδα max 4 ατόμων. Τα παιδιά του cue εξαιρετικά! Πολύ τίμια προσπάθεια!
  on 7 January 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  puZZle_addict quote Για άλλη μια φορά υπέροχο!! Δεν έχω λόγια! Μια πλήρης εμπειρία που για ακόμη μια φορά βάζει τα γυαλιά σε δωμάτια με ηθοποιό! Ένας γρίφος μόνο με κούρασε αρκετά αλλά ποιος νοιάζεται! Συστήνεται για ομάδα 4-5 ατόμων ώστε να συμμετέχουν όλοι σε κάθε φάση του παιχνιδιού! Πολλά μπράβο!!!
  on 7 January 2019
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  puZZle_addict quote Τεχνολογικό υπερθέαμα! Πραγματικά εξαιρετική δουλειά από τα παιδιά του escapepolis! Οι γρίφοι όχι ιδιαίτερα απαιτητικοί αλλά ταιριαστοί με την πλοκή. Πηγαίνει τα escape rooms σε άλλη διάσταση! Επισκεφθείτε το!
  on 7 January 2019
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  puZZle_addict quote Δωμάτιο που μπαίνεις και η ιστορία αρχίζει απευθείας (τώρα που χειμωνιάζει λυπάμαι λίγο αυτούς που θα περιμένουν να βγουν οι προηγούμενοι έξω στο κρύο!). Πολύ ωραία σκηνικά! Μοιάζει να είσαι όντως σε πλοίο! Οι γρίφοι τίμιοι εκτός από καν δύο που χωρίς βοήθεια σου καίνε τον εγκέφαλο! Το ζωντανό στοιχείο τέλειο! Ειδικά σε ένα σημείο!!! Τα παιδιά ευγενέστατα! Περιμένουμε το επόμενο!!
  on 2 November 2017
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  puZZle_addict quote Μετά από πολύ καιρό κανονίσαμε να πάμε στο Requiem ομάδα 5 ατόμων με αρκετή έως μεγάλη εμπειρία. Από άποψη σκηνοθεσίας το δωμάτιο ήταν πραγματικά από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο που έχουμε πάει. Τέλεια είσοδος, τέλεια έξοδος, πολύ ωραίοι χώροι. Οι γρίφοι αρκετά καλοί δεδομένου και του στυλ του δωματίου. Ωστόσο βγαίνοντας μας δίχασε λίγο είναι η αλήθεια. Για κάποιους από εμάς ήταν το καλύτερο δωμάτιο ever ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν περισσότερα. Εγώ ανήκω στη 2η κατηγορία δυστυχώς. Νομίζω πως φταίει ότι επειδή αρκετοί χώροι είναι μικροί, ορισμένες φορές 2-3 άτομα βλέπουν τι γίνεται και οι άλλοι κάθονται. Και "επαφή" με τα ζωντανά στοιχεία δεν έχουν όλοι το ίδιο.. Θεωρώ πως σήκωνε περισσότερα jump scares για να το ευχαριστηθεί το ίδιο όλη η ομάδα. Βάζω 4,5 ως μέσο όρο των απόψεων. Κατά τη γνώμη μου αν πάνε 3 άτομα το δωμάτιο θα απογειωθεί!!
  on 2 November 2017
 • Aztec Empire: Temple Of The Skull

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  puZZle_addict quote Μετά από 50+ δωμάτια το αν μου άρεσε ή όχι ένα δωμάτιο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο αν βγαίνω πλήρης εμπειριών ασχέτως αποτελέσματος. Στο Αztecs πήγαμε ομάδα 5 ατόμων με εμπειρία (άλλοι περισσότερη, άλλοι λιγότερη) και αποδράσαμε με άνεση από χρόνο αλλά δεν καταλάβαμε πως τελείωσε.. Με την κακή έννοια.. Καμία κλιμάκωση στους γρίφους ή σε οτιδήποτε ώστε να καταλάβουμε ότι φτάνουμε στο τέλος. Εκεί που παιδευόμαστε να λύσουμε έναν γρίφο, τα καταφέρνουμε και απλά βλέπουμε την gm να μας κοιτάζει και ξενερώνουμε φουλ. Τα σκηνικά πολύ καλά (είναι και καινούριο δωμάτιο), οι γρίφοι μου φάνηκαν εύκολοι για έμπειρες ομάδες. Ο ηθοποιός μια χαρά. Το συστήνω ωστόσο για αρχάριες ομάδες!
  on 2 November 2017
 • The Cave

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  puZZle_addict quote Ωραίο και ατμοσφαιρικό δωμάτιο. Το καλύτερο από τα δύο της εταιρίας. Πήγαμε 2 άτομα με εμπειρία 50 δωματίων και το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Ωραία σκηνικά και μηχανισμοί. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας. Σε κάποια σημεία θέλει πολλή παρατηρητικότητα τόσο που εμείς καήκαμε λίγο. Ιδανικός αριθμός 2-3 άτομα για να το ευχαριστηθούν όλοι. Πιστεύω αξίζει μια επίσκεψη!
  on 20 September 2017
 • Levitha Street

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  puZZle_addict quote Τίμιο δωμάτιο! Ωραίοι γρίφοι αλλά από ατμόσφαιρα όχι κάτι ιδιαίτερο. Ενδιαφέρον το ότι πρέπει να "προσπαθήσεις" για να μπεις στο δωμάτιο. Καλές ιδέες αλλά μέτρια υλοποίηση. Όχι πάνω από 3 άτομα για να έχουν όλοι κάτι να κάνουν.
  on 20 September 2017
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  puZZle_addict quote Πρώτη επίσκεψη στο The Box (μετά από 50+ δωμάτια) και περάσαμε πολύ καλά. Έχεις επιλογή για εύκολη και δύσκολη version. Εμείς επιλέξαμε την εύκολη γιατί είχαμε και αρχάριους στην ομάδα αλλά παραήταν εύκολο. Θέλει πολλή παρατηρητικότητα και συνδυαστική σκέψη. Το καλύτερο σημείο του δωματίου ήταν μια "απειλητική" έκπληξη! Η gm πολύ καλή. Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη!
  on 20 September 2017
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  puZZle_addict quote Πολύ ωραίο δωμάτιο με πολύ προσεγμένη ατμόσφαιρα! Πολύ ωραία είσοδος στο δωμάτιο. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας με κάνα δυο πιο απαιτητικούς. Για δωμάτιο 1ης γενιάς χωρίς live acting εξαιρετικό όπως και όλα στο Sherlocked Homes. Tα παιδιά όπως πάντα χαμογελαστά και ευγενέστατα! Keep going!
  on 20 September 2017
 • Room 001: Zygote

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  puZZle_addict quote Απλά υπέροχο! Το Zygote κατέχει πλέον επάξια μια θέση στο top 3 μας! (50+ δωμάτια). Εξαιρετικά σκηνικά και ατμόσφαιρα, νομίζεις ότι όντως είσαι στα έργα του μετρό. Εξαιρετικοί γρίφοι. Το acting όχι κάτι ιδιαίτερο απλά είχε βοηθητικό ρόλο. Για μια ακόμα φορά τα παιδιά του escaped το τερμάτισαν! Μαζί με το Paranoic 2 τα πιο δυνατά δωμάτια τους!! Άντε και στο επόμενο!!
  on 20 September 2017
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  puZZle_addict quote Η είσοδος και η αρχή του παιχνιδιού πολύ δυνατή και αγχωτική όπως και η πρώτη επαφή με τον ηθοποιό. Γρίφοι δεν υπάρχουν αλλά λογικό λόγω της ατμόσφαιρας. Ουσιαστικά απλά ψάχνεις κάποια αντικείμενα. Στη διάρκεια του παιχνιδιού επειδή η αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό ήταν συγκεκριμένη (δεν λέω περισσότερα για να μην κάνω spoiler) εμάς μας έχασε λίγο. Δε φοβόμασταν καθόλου από ένα σημείο και μετά ούτε μας άγχωσε ιδιαίτερα η παρουσία του γιατί δεν είχε τρόπο να μας εκπλήξει. Γενικά καλό ωστόσο.
  on 30 August 2017
1 2 3 5
Close