Contact phone number:

Contact email:

psychosycho


 • Lvl 10 - Puzzle Freak
 • 88 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Wake Up

  Χωματιανού 33, Αθήνα
  psychosycho quote Καλά, δεν θα πιστέψετε από τι όνειρο ξύπνησα πριν από λίγο. Ήμουν λέει με τους φίλους μου στο Σταθμό Λαρίσης για να πάμε ταξίδι αλλά χάσαμε το τρένο και ένας τύπος εκεί μας έστειλε να μείνουμε σε ένα σπίτι ακριβώς απέναντι. Αν και έχω δει στα όνειρα μου διάφορα εφέ και μηχανισμούς ,το συγκεκριμένο είχε τα καλύτερα που έχω δει. Σε όλη τη διάρκεια του ονείρου έλεγα δεν γίνεται να βλέπω τέτοια πράγματα! Επίσης στα όνειρά μου βλέπω και περίεργα περάσματα απ΄το ένα δωμάτιο στο άλλο, αλλά εδώ και πάλι είδα το καλύτερο πέρασμα που έχω δει ποτέ. Επίσης, η ατμόσφαιρα του ονείρου μου ήταν κινηματογραφικά εφιαλτική. Έκαναν και την εμφάνισή τους κάτι φάτσες που απορώ πως δεν ξύπναγα από την τρομάρα μου. Όσο περίεργο και αν σας φανεί τα όνειρα μου έχουν και γρίφους. Αν και έχω δει εκατοντάδες γρίφους , στο συγκεκριμένο όνειρο συνάντησα τον καλύτερο γρίφο που έχω δει ποτέ. Τέρμα πρωτότυπο, τέρμα εφιαλτικό και τέρμα διασκεδαστικό. Δεν το πίστευα! Α, και επειδή το όνειρο έγερνε προς τον εφιάλτη, είχε και τρέξιμο με αποτέλεσμα να ξυπνήσω μούσκεμα στον ιδρώτα. Και τώρα καθώς σας γράφω σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ένα τέτοιο μέρος και στην πραγματικότητα, όπου θα μπορούσες να πας και να ζήσεις μια εφιαλτική περιπέτεια με τους φίλους σου. Αλλά τέτοια πράγματα υπάρχουν μόνο στα όνειρα. Μακάρι να υπήρχαν και στ΄αλήθεια...
  on 25 October 2020
 • ROOM 201: IMMORTAL

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  psychosycho quote (+) Θα σας έλεγα για τους φοβερούς χώρους, την ωραία ατμόσφαιρα και τους ηδονικούς γρίφους, αν δεν είχα φάει κόλλημα με το side quest... Ήταν τόσο ωραίο που αν είχαν και σκορ μετά το δωμάτιο ακόμα εκεί μέσα θα ήμουνα. (-) Δεν μου έχει απομείνει άλλο δωμάτιο της εταιρείας για να πάω...προς το παρόν.
  on 19 October 2020
 • The Haunted Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  psychosycho quote (+) Πέρασα τόσο ωραία μέσα στο στοιχειωμένο κουτί που μόλις τελείωσε ξενέρωσα τη ζωή μου. Επίσης υπάρχει και ηθικό δίδαγμα πως ένα όμορφο δωμάτιο με την πάροδο του χρόνου...πάλι όμορφο είναι. Α, και οι ωραίοι γρίφοι δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Βέβαια, ότι βρίσκω τους γρίφους του the box ωραίους και διασκεδαστικούς, το λες και ανωμαλία στον εγκέφαλο. (-) Είχα πάει το 2017 στο temple και time box τα οποία μου άρεσαν πάρα πολύ. Το haunted μου άρεσε ακόμα περισσότερο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω πάει ακόμα σε όλα τα δωμάτιά τους. Είμαι απαράδεχτος.
  on 12 October 2020
 • Don't Take a Breath

  Αγίου Κωνσταντίνου 28, Αχαρνές
  psychosycho quote (+) Η ατμόσφαιρα του δωμ... Συγνώμη, λάθος. Η προσομοίωση ταινίας σε escape room είναι τόσο ρεαλιστική, που μου πήρε κανά μισάωρο να συνέλθω από το σοκ. Είναι σαν κάποιος ενώ έβλεπε την ταινία, να έκανε με το ποντίκι copy και μετά μέσα σε ένα άδειο χώρο να πάτησε paste. Άλλη λογική εξήγηση δεν βρίσκω. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλά πράγματα που συμβαίνουν, να τα βλέπεις με άκρο κινηματογραφικό τρόπο. Όχι όμως σε 3D... αλλά σε 4D και βάλε... Όχι virtual reality...Αλλά σε real reality... (+) Το δωμάτιο έχει γέλιο, έχει φόβο, έχει αγωνία, έχει δράση, έχει jumbscare, έχει πάνω-κάτω και πέρα-δώθε. Όλα αυτά δεν έτυχαν μόνο στη δικιά μου ομάδα επειδή παίξαμε σωστά. Και εσύ θα τα νιώσεις όλα αυτά σίγουρα... Θες δε θες! (+) Κρατάει δύο ώρες. Τώρα θα μου πεις είναι αυτό πλεονέκτημα; Και θα σου απαντήσω: πόσες φορές έχεις πάει σε δωμάτιο που το έχεις βγάλει δέκα-δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα και χαίρεσαι κιόλας; Εδώ είναι τέτοιο το παιχνίδι που κρατάει δυο ώρες γεμάτες με όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω και αυτό που θα αναφέρω παρακάτω, ώστε να καταλάβεις για τα καλά τι σημαίνει δίωρο γεμάτο. (+) Εδώ κανονικά θα έβαζα «πλην» και θα έλεγα κάτι για τους γρίφους. Αλλά συνέβη κάτι που δεν έχω ξανασυναντήσει σε κανένα άλλο δωμάτιο αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να σας το εξηγήσω καλά. Σας έχει τύχει να κρατάει ένας γρίφος παραπάνω απ΄ότι θα΄πρεπε και να κάνει το δωμάτιο «κοιλιά». Ή να έχετε μείνει σε κάποιο σημείο παραπάνω απ΄ότι πρέπει με αποτέλεσμα να επανέρχεστε ,έστω και για δευτερόλεπτα, στην πραγματικότητα. Εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εδώ η ροή τρέχει με ταχύτητα οπλοπολυβόλου. Είναι έτσι φτιαγμένο το gameplay που όχι κοιλιά δεν κάνει, αλλά δεν προλαβαίνει καν το μυαλό σου να σκεφτεί ότι κάνει κοιλιά. Βασικά θα προσπαθήσω όλα τα παραπάνω να σας τα πω με μία πρόταση: Από τη στιγμή που μπαίνεις στο σπίτι του τυφλού... Δεν παίρνεις ανάσα!
  on 5 October 2020
 • The Emperor’s Masterchef is Dead

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  psychosycho quote Yoooooosh! Gumu gumu na, nomi san robin huan. Kame hame ha, son goku son goten. Ichigo Kurosaki. Μετάφραση: Λίγο πριν μπω στο δωμάτιο και ο gm μας περιγράφει το στυλ του παιχνιδιού, η πώρωση έχει αρχίσει να μας χτυπάει την πόρτα. Μετά από λίγη ώρα μέσα στο δωμάτιο, μόλις συνήθισα το gameplay η πώρωση άρχισε να χτυπάει κόκκινα. Το δωμάτιο διαδραματίζεται στο 1464 αλλά σίγουρα έχει έρθει απ΄το μέλλον. Τέρμα πρωτοτυπία, τέρμα ωραίοι γρίφοι και υπερτέλειο gameplay. Όταν τελείωσε το δωμάτιο έλεγα με τους συμπαίχτες μου γιατί δεν μας έβαζε να βρούμε και ρούχα του αυτοκράτορα, και γυναίκα του αυτοκράτορα και γενικά ότι θέλει ο αυτοκράτορας προκειμένου να μην τελειώσει αυτό το αριστούργημα. Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο γριφοδωμάτιο που έχω πάει, αλλά σίγουρα δεν έχω ξαναδιασκεδάσει τόσο πολύ μέσα σε escape room. Και στη τελική, αυτό μόνο είναι που μετράει. Mister-e... Arigato!
  on 18 September 2020
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  psychosycho quote Αγαπητέ psychosycho, Πέρασα τα πάνδεινα για να καταφέρω να σου στείλω αυτό το μήνυμα αλλά έπρεπε, ώστε να σε πείσω να πας σ΄αυτό το δωμάτιο. Αυτή τη στιγμή που σου γράφω έχω πάει στα διπλάσια δωμάτια από σ΄ένα γι΄αυτό πρέπει ν΄ακούσεις τι θα σου πω. Πρέπει να ακούσεις ειδικά εμένα γιατί μόνο εγώ ξέρω ακριβώς τι παίχτης είσαι. Ξέρω ότι σ΄αρέσουν τα ιδιαίτερα intro, οπότε ετοιμάσου για την πιο ωραία εισαγωγή που θα δεις σε δωμάτιο. Ξέρω ότι θα λατρέψεις την ροή του δωματίου και τους γρίφους του γιατί ακόμα και μετά από καιρό θα τα θυμάσαι όλα από εκεί μέσα. Ξέρω ότι σε ένα jumbscare θα αγγίξεις το έμφραγμα. Μα πιο πολύ ξέρω σε τη φάση είσαι τώρα. Είσαι στη φάση που πλέον δεν τρελαίνεσαι με τα escape. Δεν έχεις την ίδια λαχτάρα να πας όπως τα πρώτα χρόνια. Και ξέρω πως πέντε αστέρια βάζεις σε δωμάτια που σου φτάνουν στο τέρμα τη λαχτάρα αυτή. Γι΄αυτό σου λέω... πήγαινε σε αυτό το δωμάτιο και η λαχτάρα αυτή θα επιστρέψει... πιο δυνατή από ποτέ! Με εκτίμηση, Ο εαυτός σου απ΄το μέλλον.
  on 10 September 2020
 • Biohazard

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  psychosycho quote (+) Αν λες πως έχεις πάει σε escape room που είναι τεράστιο και δεν έχεις πάει σε αυτό το escape room, τότε δεν έχεις πάει σε escape room που είναι τεράστιο. (+) Αν έχεις απωθημένο να ζήσεις μια ζόμπι αποκάλυψη τότε αυτό το δωμάτιο θα ξεδιψάσει το απωθημένο σου. Έχει και κάνα-δυο στιγμιότυπα που θα ήθελες να σου συμβούν σε μια τέτοια κατάσταση. (-) Ήθελε έναν μηχανισμό ή κάποιο εφέ ή μία θεατρική παράσταση που να κάνουν την εμπειρία ακόμα μεγαλύτερη.
  on 2 September 2020
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  psychosycho quote (+) Είμαι αυτός που όταν βγαίνει από ένα δωμάτιο και με ρωτάει ο gm αν κατάλαβα το στόρι, χαμογελάω και από μέσα μου σκέφτομαι «φίλε, δεν κατάλαβα Χριστό». Είμαι αυτός που όταν βρίσκει στα δωμάτια ημερολόγια και δεκαεξασέλιδα φυλλάδια, τα δίνω στο συμπαίχτη μου να τα διαβάσει δυνατά και εγώ συνεχίζω το ψάξιμο χωρίς ν΄ακούω λέξη. Εδώ όμως η ιστορία ξετυλίγεται με τέτοιο τρόπο καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, που και την καταλαβαίνεις όλη και δεν σε κουράζει καθόλου, πράγμα το οποίο νομίζω δεν το έχω ξανασυναντήσει πουθενά αλλού. Πολλά μπράβο γι΄αυτό. (+) Ο τελευταίος γρίφος είναι απ΄τους πιο ωραίους τελευταίους γρίφους που έχω πετύχει σε δωμάτιο τρόμου. Βέβαια, εκείνη τη στιγμή το τελευταίο πράγμα που θα σε νοιάζει θα είναι ο γρίφος αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. (-) Αν δεν είσαι ο κάτοχος των ποταπών κεριών, τότε θα είσαι ο κάτοχος των μοναχικών ψυχών.
  on 10 August 2020
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  psychosycho quote (+) Αν μου έλεγαν πως το δωμάτιο φτιάχτηκε σήμερα το πρωί και όχι πριν τέσσερα χρόνια, πάλι ναι θα έλεγα. Σε φάση αν πας με hangover, έχεις τη ναυτία στο τσεπάκι σου. (+) Οι γρίφοι δεν είναι μπόλικοι στον αριθμό, αλλά είναι μπόλικοι στην λύση, χωρίς να στα πρήζουν μπόλικες βοήθειες, πράγμα που μου άρεσε μπόλικα. (-) Ότι πριν μπεις δεν σου δίνουν δραμαμίνη...
  on 29 July 2020
 • Genesis

  Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως 15, Περιστέρι
  psychosycho quote Είμαι υποχόνδριος. Λόγω του ιού είμαι μήνες κλεισμένος στο δωμάτιο μου και πλένομαι όλη μέρα με dettol. Η κοπέλα μου αφήνει έξω απ΄το δωμάτιο μου φαγητό και φεύγει μακριά για ν΄ανοίξω την πόρτα. Χρυσό με έχει κάνει να βγω απ΄το δωμάτιο μου για να την δω λίγο αλλά εγώ τίποτα. Πριν λίγο όμως έπαιξε ύπουλα. Χτυπά την πόρτα και μου λέει «Μωρό μου πήγα χθες στο fear of the dark genesis. Τα θυμάσε τα fear of the dark; Ήταν τ΄αγαπημένα σου. Θυμάσαι στο πρώτο που ακόμα και τώρα λες πως έχει στα πρώτα λεπτά την καλύτερη στιγμή που έχεις ζήσει σε escape room; Ε, εδώ να δεις τι έχει στην αρχή! Και θυμάσαι στο δεύτερο, στο apocalypse, που είχε μια πατέντα που απογείωσε το δωμάτιο; Ε, εδώ να δεις τι πατέντα έχει ένα δωμάτιο. Ούτε την έχεις δει πουθενά μα ούτε πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ. Γιαυτό σου λέω μωρό μου βγες επιτέλους έξω και θα πάμε μαζί.» Μου την έφερε. Πραγματικά ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να με βγάλει απ΄το δωμάτιο μου ήταν το fear of the dark. «Μου τ΄ορκίζεσαι πως αν βγω θα με πας;» τη ρώτησα .«Έχω ήδη κάνει κράτηση γι΄απόψε το βράδυ!» μου απάντησε. Άνοιξα αμέσως την πόρτα με βουρκωμένα μάτια και την είδα να στέκεται μπροστά μου, με τα κατάμαυρα μαλλιά της και το κάτασπρο δέρμα της. «Το ξέρω ότι μένω μόνος μου και ότι δεν έχω κοπέλα αλλά μου υποσχέθηκες πως θα με πας!» της φώναξα. «Φυσικά» μου απάντησε και μ΄ένα χτύπημα των δαχτύλων της όλα τα φώτα στο σπίτι έσβησαν...
  on 20 July 2020
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  psychosycho quote (+) Δωμάτιο που είχα στην κατηγορία ''δωμάτια-αποθημένα'' δλδ αυτά που θες να πας από τότε που ξεκινάς τα escape αλλά για κάποιον λόγο δεν πας και τελικά ισχύει ότι τα αποθημένα δεν πρέπει να υπάρχουν. Τουτέστιν το ευχαριστήθηκα. (+) Οι γρίφοι με την πρώτη ματιά σε κάνουν να σκέφτεσαι ''τι είναι τούτο'', ''δεν μου πάει το μυαλό με τίποτα'' ,''δεν καταλαβαίνω τη λογική του'' , αλλά αν πάρεις μια βαθιά ανάσα και πεις στην ομάδα σου να βγάλει το σκασμό τότε θα δεις ότι η λύση είναι πολύ πιο έυκολη απ'ότι νομίζεις. (+) Μεγάλο respect στην εταιρεία που μείωσε τον minimum αριθμό των ατόμων σε όλα της τα δωμάτια από τρία σε δύο (να τα λέμε και αυτά). (-) Δεν ακούστηκε όση ώρα παίζαμε το δωμάτιο έστω και για λίγο η μουσική απ΄την ταινία.
  on 8 March 2020
 • El Exorcista

  Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  psychosycho quote ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ PSYCHOSYCHO 16/2/2020 Aγαπητό ημερολόγιο συγνώμη που είχα να σου γράψω καιρό αλλά πήγα πριν λίγες μέρες στο el exorcista και έκτοτε ακούω στο σπίτι μου περίεργους θορύβους, φωνές και πόρτες να ανοιγοκλείνουν μόνες τους. Δεν φοβάμαι όμως γιατί ξέρω ότι είναι απλά η ιδέα μου. Τα φαντάζομαι όλα λόγω ότι έχω αγριευτεί από το δωμάτιο. Και τι δωμάτιο! Σε κάποια φάση ο συμπαίχτης μου γύρισε και μου είπε ''είναι θέατρο κανονικό''... Υπάρχουν μερικές στιγμές του ηθοποιού που είναι σε τόσο διαφορετικό level από όλα τα άλλα δωμάτια τρόμου που θα πάρει σίγουρα χρόνια να δω κάτι ανάλογο. Αλλά αυτό που μου έκανε πραγματικά εντύπωση και δεν το έχω συναντήσει πουθενά αλλού είναι ότι δεν παίζει ρόλο που θα κάτσεις. Δηλαδή αν είσαι ο παίχτης που κάθεται στο τέλος της σειράς ή που στέλνει τον θαρραλέο της παρέας να πάει κάπου και μετά βγαίνεις και λες ''ε,εντάξει μωρέ δεν ήταν και πολύ τρομαχτικό'' θα σου πω το εξής... Εδώ δεν έχει τέτοια!!! Όσο για τους γρίφους και το στήσιμο ισχύει ότι σου είχα γράψει στο υστερόγραφο στις 14/9/2018... Αν σ'αρέσουν ατμοσφαιρικά τρόμου με ηχητικά, γρίφους και εφφέ εδώ μόλις βρήκες το δαίμονά σου... Αυτά είχα να πώ αγαπητό μου ημερολόγιο...χαχαχα...Γελάω γιατί όση ώρα σου έγραφα άκουγα κάποιον από πίσω μου να ξύνει τον τοίχο... Συνέχισα όμως να σου γράφω χωρίς να κουνηθώ καθόλου από τη θέση μου... Μόνο το κεφάλι μου γύρισα 180 μοίρες και τελικά δεν είδα κανέναν. Αφού στο είπα από την αρχή... Η ιδέα μου είναι μόνο...
  on 16 February 2020
1 2 3 8
Close