Contact phone number:

Contact email:

g.pigakis


 • Lvl 4 - Devoted
 • 22 κριτικές
 • 58 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Museum

  Αγίου Κωνσταντίνου 29, Αχαρνές
  g.pigakis quote Επισκευτήκαμε με την ομάδα μου το Μουσείο. Κάτι που δεν μου άρεσε είναι ο χώρος αναμονής για την είσοδο και την έναρξη του παιχνιδιού, καθώς αν η προηγούμενη ομάδα καθυστερήσει να φύγει τότε περιμένεις στο δρόμο. Μπαίνοντας, λοιπόν, μας υποδέχεται ο security και μας λέει δύο - τρία πραγματάκια. Εκεί ξεκινάει η εξερεύνησή μας. Η θεματολογία μας άρεσε πάρα πολύ και η ατμόσφαιρά είναι πράγματι εντυπωσιακή και σου θυμίζει όντως μουσείο. Οι γρίφοι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά ήταν στημένοι πολύ καλά στον χώρο. Ένα επιπλέον ωραίο είναι ότι αρχίζεις και παίζεις κάποιον ρόλο στο παιχνίδι. Όλοι ασχολούνται με κάτι και όλοι νιώθουν ικανοποιημένοι που βοήθησαν. Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμη αλλά φοβάμαι μην ξεφύγω και αναφέρω spoilers. Οπότε σταματάω εδώ. Μας φάνηκε κάπως ακριβό αλλά το ευχαριστηθήκαμε.
  on 26 March 2018
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  g.pigakis quote Το δωμάτιο είναι μέσα στο θέμα, αν μεταφράσεις την λέξη survivor και δεν πάρεις υπόψην σου το τηλεπαιχνίδι. Οκ, έχει δραστηριότητες από το τηλεπαιχνίδι αλλά στο τελευταίο μέρος, κυρίως, μέρος του δωματίου. Είχε έξυπνους, παρατηρητικότητας, γρίφους, μέτριας δυσκολίας. Είχε γρίφους ικανότητας, το οποίο μου αρέσει πολύ. Ο ηθοποιός ήταν καλός και συμπαθής. Δεν σε εκνεύριζε με την πολυλογία του, άλλωστε πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι είναι "χρόνια ναυαγός" και έχει να δει κόσμο πολύ καιρό. Άρα ο ηθοποιός είναι in-concept. Εμείς σαν παρέα διασκεδάσαμε πολύ, υδρώσαμε, βραχήκαμε και λιγάκι αλλά τα καταφέραμε! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε ομάδα το πολύ 5 ατόμων, καλύτερα 4 άτομα. Και μην ξεχάσετε να πάρετε και ένα λιγάκι ψηλό άτομο.
  on 22 March 2018
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  g.pigakis quote Χθες επισκεφτήκαμε την έπαυλη Lockwood. Είμαστε ομάδα η οποία δεν είμαστε και οι πιο ατρόμητοι, πλην μιας εξαιρέσεως. Μπαίνουμε στο χωριό Lockhill και παρατηρώ πως, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά που το επισκέφτηκα, ένιωθα τρόμο και μόνο που περίμενα να μπούμε στο δωμάτιο. Βέβαια σε αυτό συμβάλλουν και οι ηθοποιοί που βρίσκονται στον χώρο. Κουβέντα με μια "γριά" ρε φίλε...! Μπαίνουμε στην έπαυλη Lockwood για να εξερευνήσουμε το στοιχειωμένο αυτό σπίτι. Το πρώτο jumpscare ήταν αναμενόμενο, αλλά και πάλι σε τρομάζει. Ξεκινάμε, λοιπόν, ψάχνουμε, λύνουμε, προχωράμε στην υπόθεση και συλλέγουμε πληροφορίες για την συνέχεια. Εδώ είναι που αρχίζεις να λες τι θα σου πεταχτεί για να χεστείς! Τσιμπάνε μέχρι και τα ονόματα όσων έχουν φοβηθεί περισσότερο και το κάνουν ακόμη χειρότερο για αυτόν. Τέλος πάντων, όλα πολύ ωραία και πολύ ατμοσφαιρικά...!Μπαίνεις με την μια στο θέμα και αρχίζεις να μην σκέφτεσαι κάτι άλλο, πέρα από την υπόθεση και τα θέματα του δωματίου. Οι γρίφοι του δεν μπορώ να πω πως είναι ιδιαίτερα δύσκολοι και ούτε ευφάνταστοι. Όμως η ατμόσφαιρα ήταν εξερετική. Μπράβο!
  on 19 March 2018
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  g.pigakis quote Ξεκινάω με την εικόνα πριν μπει η ομάδα μου στο δωμάτιο, δηλαδή στον χώρο υποδοχής. Εκεί νομίζω πως γίνεται ένας χαμός όταν υπάρχουν πολλές ομάδες, που είτε θα μπουν σε κάποιο δωμάτιο είτε τελείωσαν και περιμένουν να πληρώσουν και να βγάλουν φωτογραφία. Όλο αυτό είχε συνέπεια να αργήσουμε να μπούμε στο δωμάτιο. Βέβαια τα παιδιά στην υποδοχή ήταν πολύ ευγενικά και ήξεραν να χειριστούν την κατάσταση, για αυτό δεν το λαμβάνω καθόλου υπόψη μου και απλά το αναφέρω. Αρχίζει η περιπέτειά μας. Ο GM, με το ψαρωτικό ύφος που αρμόζει στον ρόλο του, μας λέει την ιστορία του δωματίου και μας βάζει στο δωμάτιο. Και εκεί ξεκινάμε. Το σκηνικό που επικρατεί σε όλους τους χώρους είναι εκπληκτικό. Σκηνικά που θυμίζουν πραγματικά τις εικόνες που μας έδωσε η ταινία. Διακοσμητικά που θα έλεγες ότι τα "κλέψανε" από το Λονδίνο την εποχή του Παγκοσμίου Πολέμου. Οι μηχανισμοί φοβεροί, οι γρίφοι αρκετά ωραίοι αλλά και τέλεια τοποθετημένοι στον χώρο έτσι ώστε να μην σε κουράζει η γραμμικότητα. Αποδράσαμε από ένα δύσκολο δωμάτιο 15 λεπτά νωρίτερα, που για μένα σημαίνει όχι ότι η ομάδα μου (4 άτομα) είναι τέλεια αλλά ότι αν το δωμάτιο είναι τέλεια στημένο και σε εμπνέει τότε παίζει πολύ καλύτερα. Το προτέινω ανεπιφύλακτα σε όλους. Θα περάσετε τέλεια!
  on 6 March 2018
 • Picasso Addiction

  Τραλλέων 94, Γαλάτσι
  g.pigakis quote Ένα φτωχό δωμάτιο. Τα σκηνικά ήταν απλά τίποτα. Με πεταμένα πράγματα, στον ήδη μικρό χώρο, που δεν χωράει, σίγουρα, ομάδα των 5 (ήμασταν 4), δεν δημιουργείς ατμόσφαιρα. Ο μόνος λόγος ύπαρξης των πεταμένων πραγμάτων στο δωμάτιο είναι για να σε δυσκολέψουν στην επίλυση των γρίφων. Οι γρίφοι ήταν λίγοι και υπό φυσιολογικές συνθήκες εύκολοι, εκτός από τον τελευταίο, ο οποίος θέλει συνδυαστική σκέψη. Δεν μου άρεσαν οι μηχανισμοί του, οι οποίοι είχαν χρονοκαθυστέρηση για να μην το κάνεις στην τύχη...Γενικά δεν θα το πρότεινα σε καμία ομάδα, καθώς οι αρχάριες ίσως δυσκολευτούν με την παραπλάνηση και οι εμπειρές ίσως αρχίσουν να αμφισβητούν τις ικανότητές τους γιατί προσωπικά δεν υπάρχει λογική σε αυτό το δωμάτιο. Σε γενικές γραμμές για εμένα και την ομάδα μου ήταν μια αποτυχημένη επιλογή δωματίου, αν και βγήκαμε. Το παλικάρι στην υποδοχή, που ήταν και DM και σε εμάς αλλά και στο Telsa VS Edison, ταυτόχρονα, ήταν πολύ ευγενικός και η μόνη ευχάριστη νότα στο χώρο.
  on 26 February 2018
 • Prototype – X

  Λεωφόρος Ιωνίας 255, Άγιος Ελευθέριος
  g.pigakis quote Πολύ ωραίο δωμάτιο. Κατά κύριο λόγο είναι γριφοδωμάτιο, όμως έχει κάποιους πολύ ωραίους αυτοματισμούς. Δεν μπορώ να πω πως οι γρίφοι με ενθουσίασαν, αλλά σίγουρα δεν ήταν έτσι που να σε απογοητεύσουν. Δεν είναι καθόλου κουραστηκό στην εξέλιξη της πλοκής του. Είναι full ατμοσφαιρικό, σε αυτό βοηθάει ο φωτισμός αλλά και τα ωραία ηχητικά. Ο ηθοποιός είναι χωμένος βαθιά στον ρόλο του. Ο GM πολύ ευγενικός και με όρεξη για κουβέντα, κάτι που σε κάνει να νιώθεις οικεία. Μπράβο. Πολύ καλή προσπάθεια και πιστέυω πως αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη από όλους.
  on 20 February 2018
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  g.pigakis quote Paradox Project... Φοβερό! Γρίφοι, κάποιο κοινότυποι αλλά και κάποιοι πρωτότυποι, για όλα τα γούστα και όλοι εντός θέματος! Το κλίμα στο "δωμάτιο" - σπίτι σε έβαζε με την μια στο θέμα! Σίγουρα χρειάζεται εμπειρία αλλά πάνω από όλα καλή χημεία της ομάδας. Είσαι για 3 ώρες σε ένα τεράστιο σπίτι και ψάχνεις...Ψάχνεις τα πάντα! Πρέπει να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει. Εδώ δεν είναι ένα δωμάτιο απόδρασης. Θα λύνεις συνεχώς γρίφους και θα ψάχνεις τον επόμενο. Δεν υπάρχει γραμμικότητα και αυτό το κάνει ακόμη πιιο χαοτικό. Όλοι όμως κάνουν κάτι. Ότι καλύτερο έχω παίξει. Το Νο1 στην λίστα των αγαπημένων μου. Το προτείνω για ομάδα των 5 - 6 ατόμων, max! Καλή διασκέδαση!!!
  on 8 February 2018
 • Experimentum X

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  g.pigakis quote Ένα πολύ ωραίο γριφοδωμάτιο, με σωματικές αλλά και ευστροφίας δοκιμασίες. Το ήθελα λίγο ακόμη μεγαλύτερο παρά τα ήδη πολλά δωμάτια που σου προσφέρει. Η αυτοματισμοί είναι τέλειοι και δείχνει ότι το έχουν μελετήσει καλά πριν το παραδώσουν στον κοινό. Τα παιδιά στην reception και η GM ήταν πολύ ευγενικά και ευδιάθετα με όρεξη και για ψιλή κουβέντα. Σίγουρα το προτείνω σε όσους θέλουν να δουν κάτι που δεν θα τους δημιουργήσει συναίσθημα αλλά θα τους εντυπωσιάσει με την πρωτοτυπία των γρίφων, την συνδυαστικότητα μυαλού και σώματος και την αίσθηση ότι η ομάδα τους που απέδρασε είναι πολύ καλή ομάδα. Ως προς την τιμή του δωματίου κατ'εμε είναι ίσως λίγο τσιμπημένη, αλλά προσωπικά την δικαιολογώ γιατί έχουν δώσει χρήματα για όλα αυτά που συναντάς μέσα. Δεν είναι κάτι το απλό αυτό που θα δεις στο Experimentum X, είναι υπερπαραγωγή γρίφων. Σίγουρα θα επισκευτούμε και το δεύτερο δωμάτιο του Trapped.
  on 28 January 2018
 • Room 001: Zygote

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  g.pigakis quote Ξεκινώντας να αναφέρω πως είχαμε κλείσει για τις 21:10 και ξεκινήσαμε 21:20, καθώς υπήρχε αρκετός κόσμος που τελείωνε εκείνη την στιγμή από τα δωμάτια που έπαιζαν και γινόταν απίστευτος συνοστισμός στην reception. Είναι κάτι που δεν μου άρεσε, όμως απλά το σχολιάζω, δεν θα το λάβω υπόψη μου στην κριτική μου για το δωμάτιο. Μπαίνοντας, λοιπόν, στο χώρο που θα διαδραματιστεί το game, εντυπωσιάστηκα. Δεν περίμενα κάπως έτσι την είσοδο. Πραγματικά σαν να βρίσκεσαι στην είσοδο ενός εργοταξίου που έχει συμβεί κάτι περίεργο. Προσφέρεται και ενδυμασία, κάτι που πιστεύω πως είναι περιττό καθώς έχεις γεμίσει με την εικόνα που βλέπεις στην είσοδο και δεν προσδίδει κάτι επιπλέον στην εικόνα. Μπαίνοντας στο main χώρο, είναι πραγματικά εντυπωσιακά τα σκηνικά. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το τέλειο στήσιμο του χώρου και την εξαιρετική του διακόσμιση, που σε βάζει στο νόημα του τι θα συναντήσεις παρακάτω. Όσο προχωράει τόσο πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό γίνεται. Στο θέμα γρίφων τώρα...Ναι, οκ, καλοί. Τίποτα το ιδιαίτερο όσο εξελίσεται το δωμάτιο. Υπάρχει μια πολυπλοκότητα που σε κάνει να το χάνεις και να στο δυσκολέυει όλο και πιο πολύ. Με συνέπεια να μην είναι οι γρίφοι αυτοί που θα σε δυσκολέψουν αλλά το στήσιμό τους στο χώρο. Σε κάνει να χρειάζεσαι υποχρεωτικά βοήθειες και αυτό δεν μου άρεσε. Αν σας αρέσει πάντως η αδρεναλίνη που σου δημιουργεί το δωμάτιο/χώρος, τότε να πας παρά το τσιμημένο της τιμής. Υ.Γ. Ο ηθοποιός είναι αχρείαστος, πιο πολύ πρόβλημα δημιουργεί παρά βοηθάει.
  on 22 January 2018
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  g.pigakis quote Το δωμάτιο που νομίζω μπήκε ψηλά στην λίστα των αγαπημένων μου. Μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα από την όλη ατμόσφαιρα, όσο έχει να κάνει με τα σκηνικά, γιατί με την μουσική δεν μπορώ να πω πως έμεινα ικανοποιημένος στο πρώτο μισό του δωματιού. Οι γρίφοι του δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, γίνονται δύσκολοι λόγο της μη γραμμικότητάς του. Έμεινα εντυπωσιασμένος όμως που κανένας από τους γρίφους του δεν ήταν εκτός θέματος. Παρατηρητικότητα, εμπειρία σε κανά-δύο γρίφους και συγκέντρωση. Τα παιδιά στην reception πολύ ευγενικά και χαμογελαστά, έτοιμα να ακούσουν για τυχόν παρατηρήσεις μας και προτάσεις αλλαγών μέσα στο δωμάτιο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
  on 8 January 2018
 • Levitha Street

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  g.pigakis quote Ένα πολύ ωραίο low budget δωμάτιο, γεμάτο γρίφους τοποθετημένους με πολύ έξυπνο τρόπο στον χώρο. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και ο χώρος ήταν πολύ ωραία διαμορφωμένος για να σου δίνει και την ελάχιστη αίσθηση του φόβου αλλά και την ελευθερία των κινήσεων. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όσους θέλουμε δωμάτιο με πολλούς και ωραίους γρίφους.
  on 4 January 2018
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  g.pigakis quote Ίσως για μένα το δεύτερο καλύτερο δωμάτιο του The Box. Ωραία σκηνικά, λίγα λουκέτα άρα λίγο ψάξιμο του δωματίου και περισσότερη ώρα σκέψης για την επίλυση των υπόλοιπων γρίφων. Οι γρίφοι είναι ιδιαίτεροι. Άλλους τους έχει συναντήσει ξανά σε άλλα δωμάτια απόδρασης και άλλους όχι. Το σημαντικό ήταν πως όλα ήταν αρμονικά δεμένα μεταξύ του. Μπράβο.Πολύ καλή δουλειά. Ήμασταν ομάδα των τεσσάρων ατόμων και βγήκαμε άνετα.
  on 24 December 2017
1 2
Close