Contact phone number:

Contact email:

pedroparamo


 • Lvl 6 - Detective
 • 40 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Docklands

  Ιφιγένειας 87, Καλλιθέα
  pedroparamo quote Απογοητεύτηκα για δωμάτιο του 2019. Ποιος ενέκρινε τον σχεδιασμό του χώρου? Το επαναλαμβανόμενο μπουσούλημα σε στενά λαγούμια ήταν στα όριο του έρπειν, πραγματική κούραση. Οι γρίφοι δεν μου έκανα κλικ, οι περισσότεροι εύκολοι και κανα δυο συνδυαστικοί δεν μου άρεσαν. Επίσης στο θέμα ατμόσφαιρας παρότι προσπαθούσε με χαμηλό φωτισμό, ηχητικά, σκηνικά να θεωρηθεί "ατμοσφαιρικό" δεν πέτυχε σε μένα, μια βαρεμάρα μου βγήκε. Το βρήκα ακριβό επίσης. Τα παιδιά πάντως εξαιρετικά.
  1 week ago
 • Δωμάτιο 696

  Χαλανδρίου 26 & Κύπρου 37Β, Αγία Παρασκευή
  pedroparamo quote Ατμοσφαιρικό δωμάτιο που έχει τον τρόμο του και αρκετούς χορταστικούς γρίφους μεσαίας δυσκολίας. Οι εμφανίσεις του ηθοποιού όσες πρέπει, ούτε λίγο ούτε υπερβολή. Ενδιαφέρουσα ιστορία και δυνατό τέλος. Τρομερή η υποδοχή κ εντός σεναρίου κατευθείαν! Τα παιδιά καταπληκτικά και ευγένεστατα. Το προτείνω σε όσους θέλουν να τρομάξουν λίγο αλλά και να λύσουν παράλληλα. Περάσαμε πολύ ωραία, προτείνεται.
  on 31 March 2019
 • UnderCover

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  pedroparamo quote Γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς με ωραίους γρίφους και πολύ ψάξιμο. Όλοι οι γρίφοι μου φάνηκαν προσεγμένοι και κάποιοι ένα κλικ πιο ζόρικοι/ενδιαφέροντες. Είχε και τα γκαντζετάκια του. Δυάδα περάσαμε εξαιρετικά!
  on 30 March 2019
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  pedroparamo quote Ωραίο ατμοσφαιρικου τρόμου σπίτι, με καταπληκτική χρήση φωτισμού και ήχων. Η διακόσμηση παλιού σπιτιού φουλ πετυχημένη. Η παρουσία επίσης πολύ καλή και ανατριχιαστική. Η ροή απροβλημάτιστη αλλά ίσως παραήταν "τσελεμεντέδικος" ο τρόπος που σε κατεύθυνε. Οι γρίφοι παρότι δεν είχαν κάτι το αξιοσημείωτο, δεν με άφησαν παραπονεμένο. Δεν είχε μηχανισμούς ούτε περίεργα περάσματα. Η ιστορία ενώ ήταν ωραία δοσμένη κάπου προς το τέλος την έχασα. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το Dead bride που είναι παρόμοιας αισθητικής, ίσως μετράει ότι το έπαιξα πρώτο. Τα παιδιά εξαιρετικά και με διάθεση για κουβέντα παρότι είχε πάει αργά. Πάρα πολύ ακριβό.
  on 15 March 2019
 • Lethal Decision

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  pedroparamo quote Ακραίο. Είχαμε το θράσος να πάμε 3άδα. Το τι γλέντι έπεσε δεν περιγράφεται. Ένας ακούραστος ντοπαρισμένος ψυχάκιας που δεν μας άφηνε σε χλωρό κλαρί για 2 ώρες, στα κάγγελα κυριολεκτικά. Η αδρεναλίνη στο κόκκινο, έκανα κανα δίωρο να ηρεμήσω μετά. Ο φοβός δεν έπεσε σε κανένα σημείο για εμένα. Παιδιά this is the real thing. Επίσης αρκετοί γρίφοι, εύκολοι όσο πρέπει δεδομένου των συνθηκών και άπειροι χώροι ψαρωτικοί. Στα αρνητικά η ιστορία ήταν μπουρδούκλωμα και την κατάλαβα μόνο αφού μας την εξήγησαν στον τέλος, η τιμή και η έλλειψη πος τουλάχιστον τη συγκεκριμενη μέρα(που όμως μας ενημέρωσαν τηλεφωνικώς). Δεν μπορώ να το προτείνω σε όσους φοβούνται πολύ. Εμπειρία, θα το θυμόμαστε.
  on 25 February 2019
 • Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case

  Καραΐσκου 137, Πειραιάς
  pedroparamo quote Απίθανο γριφόσπιτο! Οι χαρά των γριφάκηδων! Το ότι είναι παράλληλο το ανεβάζει πάρα πολύ. Οι γρίφοι για μένα ήταν φανταστικοί και μου φάνηκαν μιας διαφορετικής λογικής από τα συνηθισμένα. Φουλ συνδυαστικοί με διάφορες παγιδούλες ακόμα και για πολύ έμπειρους παίχτες. Δίκαιος ο χαρακτηρισμός μίνι Πάραντοξ! Το παιδί στην υποδοχή και gming άψογο. Εξαιρετικές τιμές. Προτείνεται οπωσδήποτε για λύτες!
  on 20 February 2019
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  pedroparamo quote Πολύ ωραίο δωμάτιο τρόμου και θα έλεγα και πρωτότυπο. Ψυχολογικού ξεψυχολογικού τα χρειαστήκαμε όλοι μας και σε κάποιες φάσεις μας σηκώθηκε η τρίχα... Τα δυνατά ηχητικά και η αλλόκοτη εκμετάλλευση του χώρου αύξαναν το σασπενς. Είχε και γρίφους μεσαίας δυσκολίας. Πολύ καλό!
  on 20 February 2019
 • Secret Society

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  pedroparamo quote Γριφοδωμάτιο γραμμικό πρώτης γενιάς. Οι γρίφοι καλούτσικοι, κάποιοι αρκετά εύκολοι, ένας ξεχώριζε και γενικώς βατοί. Η διακόσμηση πετυχημένη αν και είχε πολύ do not touch που με ενοχλεί. Είχε κάποια θεματάκια που τα ξέρουν τα παιδιά και θα κάνουν λιφτινγκ εντός των επόμενων ημερών. Θα το ήθελα φθηνότερο. Η υποδοχή πολύ ωραία κ ο σκυλάκος λατρείας!
  on 16 February 2019
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  pedroparamo quote Πήγαμε και μεις στο κλασικό πια κοντζουρινγκ... Λοιπόν από την αρχή και όταν λέω αρχή εννοώ από το ασανσερ ίδρωσα από τον φόβο μου! Πρώτη φορά έως τώρα που σκέφτηκα το πάνικ μπάτον. Ανατριχιαστικό ηχητικό χαλί, πυκνό σκοτάδι και μυρωδιά λιβάνι...Απίστευτο άγχος και φόβος η εισαγωγή, δεν έχω ξαναφοβηθεί τόσο σε δωμάτιο τρόμου! Αλλά δεν έχω ξανανιώσει και τόσο άνετα όσο στο τέλος. Παρότι ο ηθοποιός είχε φοβερό μεικ απ και η παρουσία του πάντα μας τρόμαζε, νομίζω όπως προείπαν κάποιοι ότι πρέπει να μελετηθεί μετά τον πρώτο χώρο πότε θα εμφανίζεται και πόσο. Οι γρίφοι του μου φάνηκαν εύκολοι, ταιριαστοί με το κόνσεπτ. Όμως εδώ να πω μία αρνητική εντύπωση. Το γουοκι τοκι δεν σταματουσε από ένα σημείο και μετά. Εννοώ ότι πιάναμε κάτι πολύ απλό και πριν καλά καλά φτάσουμε στη μέση μας ερχόταν οδηγία τι να κάνουμε και τι θα βρούμε. Αυτό ήταν αδιανόητο ξενέρωμα για μένα που γενικώς παίρνουμε ελάχιστες βοήθειες. Μας εξήγησαν ότι αυτά δεν ήταν βοήθειες αλλα κατευθηντήριες οδηγίες και ότι οι περισσότερες ομάδες τις θέλουν καθώς το δωμάτιο είναι βιωματικό, το οποίο σέβομαι. Να πω ότι περιμέναμε να μπούμε μισή ώρα(μπορεί να άργησε προηγούμενη ομάδα δεν ξέρω) και μας δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι μας έτρεχαν για να καλύψουν την καθηστέρηση. Τα κορίτσια μετά πολύ συμπαθητικά και με γνήσιο ενδιαφέρον για φιντμπακ! Στους άλλους δύο άρεσε πολύ, για μένα...the (con)jury is still out.
  on 6 February 2019
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  pedroparamo quote Φανταστικό δωμάτιο για εμένα! Μπράβο παιδιά τέτοια δωμάτια θέλουμε να παίζουμε! Απίστευτα σκηνικά handmade 100%. Ωραίοι γρίφοι μεσαίας δυσκολίας, λογικοί. Καταπληκτική ατμόσφαιρα (έχει αλλάξει κανά δύο φορές από όταν άνοιξε προς το εντονότερο). Σε βάζει πάρα πολύ πετυχημένα στο πρωτότυπο στόρυ του (πράγμα που εκτιμώ όλο και περισσότερο). Τα παιδιά τέλειοι οκοδεσπότες, φιλικά και κουλ! Στα τοπ!
  on 5 February 2019
 • The Evil Nanny

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  pedroparamo quote Από τα πολύ δυνατά γριφοδωμάτια! Εμείς το παίξαμε στο μάραθον και πάλι εξαντλήσαμε το χρόνο (παρότι θεωρείται ευκολότερο από το 60λεπτο). Μου έκανε εντύπωση πόσο περιποιημένο ήταν για την ηλικία του. Όπως και η υποδοχή που είναι πεντακάθαρη και έχει μια φιλικότατη ατμόσφαιρα. Λοιπόν το δωμάτιο μην το υποτιμήσετε καθόλου! Ξεκινάς σε παιδικό σταθμό με άπειρα στοιχεία, πολλά γριφάκια μέτριας δυσκολίας κ το παίρνεις λίγο στην πλάκα αλλά το δεύτερο μέρος είναι βαρβάτο με δυνατούς φουλ συνδυαστικούς γρίφους, από τους καλύτερους που έχω δει! Η gm μας άψογη και γλυκύτατη! Το καλύτερο της εταιρείας θεωρώ. Καλή συνέχεια κ στο νέο χώρο που μεταφέρεται το δωμάτιο :-)
  on 4 February 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  pedroparamo quote Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη! Φοβερό δωμάτιο! Πρόκειται για τρόμου που όμως έχει και γρίφους. Καταπληκτικό πως μπορείς να δημιουργήσεις τόσο τρομακτική ατμόσφαιρα σε ένα παλιό απλό σπίτι, ίσως γιατί είναι πιο οικείο μας. Λάτρεψα την ιστορία που ξεδιπλωνόταν μπροστά μας και τη σκηνοθεσία. Είχε πολλά περάσματα και αψεγάδιαστη ροή. Ρεαλιστικοί χώροι και πολύ προσεγμένο γενικώς. Από τρόμο..πηγαίναμε χεσμένοι αγκαλίτσα. Άλλος έκανε το έγκλημα, άλλος πλήρωσε τη νύφη. Παρεμπιπτώντος η νυφούλα καταπληκτική. Οι γρίφοι ήταν ωραιότατοι, όσο όσο, και συνδιαστικοί και με μηχανισμούς! Να πω μπράβο και για τη μαλακή επένδυση στα περάσματα. Τα παιδιά που μιλήσαμε αρκετά στο τέλος, ευγενικά και αλάνια! Γενικώς μια χορταστική εμπειρία, άρτια σχεδιασμένη που τρομάξαμε πολύ, γελάσαμε με μία πιρουέτα μου, λύσαμε και ωραίους γρίφους. Μπαίνει πολύ ψηλά στη λίστα μου.Άντε και του χρόνου, μιας και θέλουμε να ξαναπάμε εν ευθέτω χρόνω...
  on 2 February 2019
1 2 3 4
Close