Contact phone number:

Contact email:

Panagiotissk


 • Lvl 2 - Excited
 • 8 κριτικές
 • 1 Δωμάτια στο Wishlist
 • Jack The Ripper

  Περγάμου 20B, Αιγάλεω
  Panagiotissk quote Πρώτη φορά στην συγκεκριμένη εταιρεία και φύγαμε ενθουσιασμένοι.Πήγαμε 5 άτομα εκ των οποίων οι 2 με 5-8 δωμάτια εμπειρία και για τους υπόλοιπους ήταν πρώτη φορα.Ζεστή και ευγενική η κοπέλα στην υποδοχη.Όσο αφορά το δωμάτιο τώρα οι χώροι ήταν μεγάλοι και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική.Τα σκηνικά πολύ αληθοφανή, σαν να ήσουν στο Λονδίνο εκείνης της εποχής.Ο ηθοποιός ήταν πολύ καλός στον ρόλο του.Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας(εμείς κολλήσαμε κάποιες φορές αλλά ίσως επειδή ήταν η πρώτη μας φορά σαν ομάδα) και μέσα στο concept με καλή ροή.Ο τρόπος που δίνονταν ή έπαιρνες βοήθειες ήταν πολύ ωραίος και έξυπνος.Γενικά περάσαμε τέλεια, γελάσαμε τρέξαμε λιγάκι και στο τέλος αποδράσαμε.Μπράβο στα παιδιά, θα επισκεφτούμε και το άλλο δωμάτιο να τρομάξουμε λιγάκι...
  on 16 January 2020
 • ROOM 201: IMMORTAL

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Panagiotissk quote Αγαπημένη ESCAPED τι δωματιάρα έφτιαξες πάλι.Τρομερή ατμόσφαιρα και μουσική που νομίζεις οτι όντως βρίσκεσαι σε κάστρο.Υπέροχα σκηνικά για άλλη μια φορά , γρίφοι εξαιρετικοί με συνδιαστική λογική και έξυπνη υλοποίηση , όλοι μέσα στο θέμα του δωματίου. Ειδικά ένας ήταν απίστευτος.Ο GM υπέροχος με τις βοήθειες του όπου χρειαζόταν.Η υποδοχή φυσικα εξαιρετική για άλλη μια φορά.Στο τέλος συζητήσαμε τι μας άρεσε και τι όχι, που δυσκολευτήκαμε κάτι που δείχνει οτι τα παιδιά αγαπάνε αυτό που κάνουν και το ψάχνουν για να κάνουν τα δωμάτια τους ακόμα καλύτερα και να διορθώσουν πραγματάκια.Πραγματικά αξίζει κάθε στιγμή στο κάστρο του ΑΘΑΝΑΤΟΥ.Συνεχίστε την υπέροχη δουλειά που κάνετε.
  on 13 November 2019
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Panagiotissk quote Ακόμα μια ποιοτική δουλειά απο την συγκεκριμένη εταιρεία.Πήγαμε 4 άτομα 2 με 6 δωματια εμπειρία και 2 για πρώτη φορα και καταφέραμε να αποδράσουμε. Τρομερά σκηνικά που νιώθεις σαν να είσαι σε πραγματικό υποβρύχιο, γρίφοι πολυ καλοί μέσης δυσκολίας αλλά ποιοτικοί όπως συνηθίζει η εταιρεία και acting πολυ καλό και μέσα στο story. Μια γεμάτη εμπειρία που αξίζει να ζήσει κάθε escaper. Συνεχίστε την τρομερή δουλειά που κάνετε.
  on 13 November 2019
 • Room 102: A Weird Student

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Panagiotissk quote Τρίτο δωμάτιο μετά την νεκρή ντίβα και τον joker και η ποιότητα παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα. Πολύ ωραίοι γρίφοι , αρκετοί σε ποσότητα αλλά με λογική σκέψη λύνονται, ωραίος χώρος, σαν να βρίσκεσαι σε δωμάτιο φοιτητή με ωραία ατμόσφαιρα και πολύ καλή GM που μας βοήθησε όπου έπρεπε. Δωμάτιο όπως χρειάζεται να είναι για αρχάριους για να ''εγκληματιστούν'' στα escape rooms. Room 105: 20.000 L.U.T.S ερχόμαστε......
  on 13 November 2019
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Panagiotissk quote Room 104: Joker's Crypt λοιπόν και 2ο δωμάτιο μετά την DIVA στο escaped. Το πρώτο που θα αναφέρω είναι το πόσο τρομερός ήταν ο JOKER .Ανεβάζει το επίπεδο του δωματίου με την παρουσία του. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο δωμάτιο δεν σταματούσε να μας μιλάει , να μας βοηθάει, να μας μπερδέυει και να μας κάνει να γελάμε . ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ πραγματικά. Ο χώρος πολυ ωραίος, μεγάλος και με πολύ καλούς γρίφους παρατηρητικότητας και συνδιαστικής λογικής κάτι που μάλον ισχύει και σε όλα τα δωμάτια του escaped. Αν θέλετε να περάσετε μια ώρα με πολύ γέλιο και να λύσετε και ωραίους γρίφους πηγαίντε σε αυτό το δωμάτιο. Η διασκέδαση είναι εγγυημένη..... και προσοχή ΤΟ ΓΕΛΙΟ… ΣΚΟΤΩΝΕΙ!
  on 29 November 2018
 • Room 101: The Dead Diva’s Room

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Panagiotissk quote 3ο δωμάτιο (αποδραση επιτυχής) και 1ο στην συγκεκριμένη εταιρεία. Μας άρεσε πολύ ο χώρος υποδοχής ζεστός με χαμηλό φωτισμό και ευγενικό προσωπικό. Το δωμάτιο μας άρεσε απίστευτα, ένας χώρος απλός αλλά ταυτόχρονα γεμάτος και αληθοφανής. Οι γρίφοι ήταν ένας και ένας και μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν πάρα πολύ. Χρειάζεται συνδιαστική λογική για να καταφέρεις να βγείς και αυτο ήταν ένα συν για μένα. Η GM ήταν εκεί όποτε χρειαζόταν για να ξεμπλωκάρουμε και να προχωρήσουμε. Σίγουρα αξίζει με χίλια για αρχάριες ομάδες για να κολλήσουν με τα escape rooms.Θα επισκεφούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια γιατι φαίνεται να ενεβάζει ψηλά τον πήχη αυτή η εταιρεία. Στο τέλος μας ρώτησαν για τυχόν απορίες που είχαμε και τι μας άρεσε η δεν μας άρεσε, κάτι που δείχνει ότι ενδιαφέρεται για την γνώμη των παιχτών. Επόμενο δωμάτιο Room 102: A Weird Student.
  on 25 October 2018
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Panagiotissk quote 2ο δωμάτιο μετά το perfect crime και μπορώ να πώ ότι το δωμάτιο με ενθουσίασε.Ωραία εισαγωγή πολύ καλοί γρίφοι κάποιοι πιο απλοί και κάποιοι πιο δύσκολοι(ειδικά στην αρχή που μας έφαγε ένα 15λεπτο ένας και πίστεψα ότι δεν θα βγούμε ποτέ αλλά δεν είμαστε έμπειρη ομάδα μολις το 3ο δωμάτιο γενικά) αλλά μέσα στο στόρυ όλοι και πολύ ωραία έξοδος. 6 άτομα τα καταφέραμε 4,5 λεπτά πριν τελειώσει ο χρόνος. Τα παιδιά πολύ ευγενικά όπως και την προηγούμενη φορά. Αξίζει τον χρόνος σας και με το 1+1 αξίζει διπλά.
  on 27 September 2018
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Panagiotissk quote Πρώτο μας δωμάτιο σε αυτή την εταιρία και δεύτερο συνολικά και οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές. Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με πολύ ωραίους γρίφους και ωραίους ευρύχωρους χώρους.Αν και δυσκολευτήκαμε σε κάποια σημεία λόγω της απειρίας μας καταφέραμε να βγούμε στα 8 λεπτά απο το τέλος.Σίγουρα δωμάτιο για αρχάριες ομάδες που θέλουν να μπούν στο κλίμα των ER και μέχρι 4 ότομα για να το διασκεδάσουν στο full . Ευγενικό προσωπικό, και ωραίος χώρος στην υποδοχή. Επόμενο δωμάτιο Guantanamo.
  on 13 September 2018
Close