Contact phone number:

Contact email:

Cereal Killer


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 16 κριτικές
 • 88 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Museum Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197
  Cereal Killer quote Ένα πολύ καλοστημένο γριφοδωμάτιο που ευχαριστιέσαι να λύνεις γρίφους. Πρόκειται για ένα άρτιο γριφοδωμάτιο με πολύ καλή ροή και γρίφους σχετικούς μεταξύ τους αλλά και με το concept του δωματίου. Οι γρίφοι είναι μεν εύκολης προς μέτριας δυσκολίας αλλά είναι πολλοί σε ποσότητα ανεβάζοντας έτσι τη συνολική δυσκολία. Απλά σκηνικά και διακόσμηση που δεν εντυπωσιάζουν αλλά δίνουν την αίσθηση μουσείου. Πολύ καλός και ο gm δίνοντας μόνο τις απαραίτητες βοήθειες και με έξυπνο τρόπο. Εξίσου καλή και η έξοδος από το δωμάτιο. Ιδανικό και challenging για έμπειρες ομάδες 2-3 ατόμων που τους αρέσουν οι γρίφοι αλλά και για αρχάριες ομάδες 4 ατόμων. Πήγαμε 4 άτομα και αποδράσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα και φυσικά περάσαμε υπέροχα. ΜΠΡΑΒΟ στο The Box!!! Ανυπομονώ να επισκεφθώ και τα υπόλοιπα δωμάτιά τους!
  on 21 May 2018
 • Prototype – X

  Λεωφόρος Ιωνίας 255, Άγιος Ελευθέριος
  Cereal Killer quote Πήγα με αρκετά υψηλές προσδοκίες στο συγκεκριμένο δωμάτιο (normal mode καθώς το horror δεν υπήρχε πια όταν πήγαμε) κι όχι απλά επιβεβαιώθηκαν αλλά αυτό που συνάντησα ήταν ακόμα καλύτερο από αυτό που περίμενα. Με μια λέξη ήταν Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο σε όλους τους τομείς. Αρχικά, πρόκειται για ένα σχετικά μεγάλο και ευρύχωρο δωμάτιο. Τα σκηνικά και η διακόσμηση σε συνδυασμό με το φωτισμό δημιουργούσαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λίγο spooky και η οποία ταίριαζε ιδανικά στο θέμα του δωματίου. Από άποψη γρίφων είχε πραγματικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ, συνδυαστικούς, μαθηματικής φύσεως, παρατηρητικότητας, δεξιοτεχνίας και θα ικανοποιούσε όλα τα γούστα. Από άποψη δυσκολίας, θα τους χαρακτήριζα αρκετά δύσκολους, πάντως σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολοι. Το αποκορύφωμα όλων όμως ήταν ο Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Σ ηθοποιός που εκτόξευε την εμπειρία κι είχε και το ρόλο βοηθού από τη στιγμή που τον συναντούσες. Ήξερε ακριβώς πότε και πώς να σε βοηθήσει χωρίς όμως να σου λύνει ο ίδιος τον εκάστοτε γρίφο και ήταν πολύ πειστικός στο ρόλο του. Πολλά πολλά ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Ήμασταν η προτελευταία ομάδα που το έπαιξε κι είναι πολύ κρίμα που δεν μπορούσαν να συνεχίσουν τη λειτουργία του. Όσο για τα παιδιά που το είχαν, ήταν το ίδιο εξαιρετικοί με το δωμάτιο, με πολλή όρεξη και χιούμορ και ανυπομονούμε για τα καινούργια τους δωμάτια. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!
  on 17 May 2018
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  Cereal Killer quote Τρομερή εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Πρόκειται για ένα δωμάτιο με μοναδικά, πρωτότυπα και πολύ πειστικά σκηνικά που σε βάζουν στο κλίμα του δωματίου από την πρώτη στιγμή. Αρκετά καλό και το liveacting, με τον ηθοποιό να'ναι μέσα στο ρόλο του αλλά δε θα ενθουσιάσει κιόλας. Γριφολογικά το δωμάτιο δεν προσφέρει κάτι το τρομερό, οι γρίφοι ήταν εύκολοι με τους περισσότερους να είναι δεξιοτεχνίας αλλά θα σε καλύψει αναλογικά με τη φύση του. Στα + ένας γρίφος προς το τέλος τον οποίο θα θυμάστε σίγουρα γιατί θα ρίξετε γέλιο μέχρι να τον λύσετε (εμείς τουλάχιστον γελάσαμε πολύ). Οι χώροι πολύ μεγάλοι με ωραία περάσματα. Εξαιρετικός ο gm Βαγγελάρας χαχαχα και πανέξυπνος ο τρόπος που έρχονταν οι βοήθειες. Υ. Γ. Να πάρετε οπωσδήποτε κάμερα γιατί σίγουρα θα θέλετε να το έχετε σε βίντεο!!
  on 15 May 2018
 • The Passengers

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Cereal Killer quote Ένα εξαιρετικό και δύσκολο γριφοδωμάτιο με όλων των ειδών γρίφους, οι περισσότεροι στο concept του δωματίου. Χρειάζεται παρατηρητικότητα, όχι τόσο πολύ ψάξιμο και πολλή σκέψη. Ωραίοι χώροι χωρίς κάτι το εντυπωσιακό και αρκετά καλή και σκοτεινή ατμόσφαιρα. Πρωτότυπος ο τρόπος που έρχονται οι βοήθειες στον πρώτο χώρο και ο GM επίσης πολύ καλός. Δεν καταφέραμε να αποδράσουμε καθώς η υπόλοιπη ομάδα είχε μηδενική εμπειρία αλλά το παιδί εκεί μας έδειξε πώς λύνονται οι γρίφοι που δεν προλάβαμε και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τον τελευταίο γρίφο. Συγχαρητήρια στο House of Riddles γι'αυτό το υπέροχο δωμάτιο που αναμένεται να γίνει ακόμα καλύτερο στην νέα του μορφή!!
  on 3 May 2018
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Cereal Killer quote Τα λόγια είναι περιττά γι'αυτή τη δωματιάρα!! Το επισκέφθηκα πριν από 1 μήνα περίπου κι εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μου δωμάτιο. Σκηνικά τρομερά τα οποία σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι όντως σε νησί. Εξίσου καλό και το liveacting με τον ηθοποιό να θυμίζει έντονα "μολυσμένο". Γρίφοι αρκετοί σε ποσότητα μέτριας δυσκολίας οι οποίοι όμως δυσκόλευαν λόγω της πιεστικής ατμόσφαιρας και της παρουσίας που πρέπει να αποφύγεις. Οι χώροι μεγάλοι και ωραίοι με έξυπνα περάσματα. Δυστυχώς οι Cereal Killers βρεθήκαμε σε κακή μέρα και δεν καταφέραμε να αποδράσουμε και να ζήσουμε το τέλος του δωματίου που είναι και το αποκορύφωμα της δράσης. Προσωπικά δεν κατατάσσω το συγκεκριμένο δωμάτιο στα horror καθώς πρόκειται περισσότερο για μια περιπέτεια δράσης. Υ. Γ. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας 2ο ζευγάρι παπούτσια και κάλτσες γιατί ίσως χρειαστούν!
  on 3 May 2018
 • Room 102: A Weird Student

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Cereal Killer quote Το δωμάτιο κινείται στα ίδια επίπεδα με το Dead Diva's Room τόσο σε επίπεδο δυσκολίας όσο και σε επίπεδο σκηνικών κλπ. Ό,τι πρέπει για αρχάριους (η δυσκολία του είναι ένα κλικ πιο πάνω από αυτήν του Dead Diva's Room) και για ομάδες 2-3 ατόμων. Τα σκηνικά απλά και χωρίς να εντυπωσιάζουν αλλά μέσα στο concept του δωματίου, ενώ οι γρίφοι ήταν απλοί και σχετικοί με το θέμα. Το επισκεφθήκαμε ομάδα 3 ατόμων και περάσαμε πολύ όμορφα, αξίζει να το επισκεφθείτε. Στα + επίσης ο έξτρα γρίφος που αν τον λύσεις παίρνεις κάποιους επιπλέον πόντους. Για πολλοστή φορά συγχαρητήρια στην escaped!
  on 14 April 2018
 • Room 101: The Dead Diva’s Room

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Cereal Killer quote Το πιο απλό δωμάτιο που έχω επισκεφθεί τόσο από άποψη δυσκολίας όσο κι από άποψη σκηνικών, κάτι το οποίο όμως δεν είναι καθόλου αρνητικό καθώς το δωμάτιο είναι πολύ ωραίο. Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι όντως σε καμαρίνι και όλοι οι γρίφοι του είναι απλοί αλλά ωραίοι και σχετικοί με την υπόθεση. Το καλύτερο δωμάτιο για να ξεκινήσει κάποιος στο χώρο των escape rooms. Αν είστε έμπειροι και δεν το έχετε επισκεφτεί μπορείτε να πάρετε 1 φίλο σας και να πάτε, αξίζει. Εμείς πήγαμε 3 άτομα και περάσαμε πολύ ωραία. Συγχαρητήρια στην escaped που δείχνει την ποιότητα της ακόμα και σε ένα απλό δωμάτιο
  on 29 March 2018
 • Room 103: Paranoic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Cereal Killer quote Οι cereal killers επισκεφθήκαμε λοιπόν το περίφημο paranoic. Έχοντας ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο δωμάτιο καθώς και για το μικρό ποσοστό αποδράσεων (9% όπως μας ενημέρωσαν και τα παιδιά) πήγαμε με μια μικρή επιφύλαξη καθώς δεν είμαστε πάρα πολύ έμπειροι (περίπου στα 15 δωμάτια και πρώτο μας στην escaped). Τελικά μείναμε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι με το δωμάτιο, το απολαύσαμε και καταφέραμε να αποδράσουμε με 3' να απομένουν. Το παιδί που μας έκανε την εισαγωγή, ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Ψαρωτικός όσο χρειαζόταν και με πολύ χιούμορ. Στα του δωματίου, πάρα το γεγονός ότι πρόκειται για ένα μικρό δωμάτιο, έχει πολλά πράγματα να κάνεις και πολλούς γρίφους να λύσεις, μέτριας προς μεγάλης δυσκολίας. Στα + επίσης η τρομερή ροή των γρίφων. Για την ατμόσφαιρα δεν έχω να πω πολλά, ακριβώς σαν ένα εργαστήριο παρανοϊκού. Πολλά συγχαρητήρια γι'αυτή τη δωματιάρα!! Ανυπομονούμε να επισκεφθούμε την επόμενη βδομάδα και το νησί του παρανοϊκού.
  on 22 March 2018
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Cereal Killer quote Παρά πολύ ωραίο δωμάτιο σε όλους τους τομείς. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Για τα σκηνικά και την ατμόσφαιρα δεν έχω λόγια... Πάρα πολύ ρεαλιστικά και ψαρωτικα και φυσικά μέσα στο θέμα του δωματίου. Το δωμάτιο έχει πολλά jumpscares αλλά όχι τρέξιμο, εμείς όμως τρομάξαμε είναι η αλήθεια και σε αυτό βοηθούσαν και τα ηχητικά. Ο ηθοποιός εξαιρετικός και σε τρόμαζε όσο χρειαζόταν γιατί οι γρίφοι ήταν απαιτητικοί. Πάμε στους γρίφους τώρα. Ήταν όλοι πάρα πολύ ωραίοι, έξυπνοι, αρκετά απαιτητικοί και κάνα δυο αρκετά πρωτότυποι. Όμως, κάποιοι ήταν χρονοβόροι με αποτέλεσμα να υπάρχουν (ελάχιστες) στιγμές βαρεμάρας (διότι κάποιοι δε γινόταν να τους λύσουμε όλοι μαζί). Στα + επίσης ότι δεν υπήρχαν λουκέτα στο δωμάτιο παρά μόνο αυτοματισμοί, κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και ο ΤΕΛΕΙΟΣ τρόπος που ερχόντουσαν οι βοήθειες στον πρώτο χώρο. Αξίζει την επίσκεψή σας και δε θα καταλάβετε πώς πέρασαν οι σχεδόν 2 ώρες που διαρκεί. Συγχαρητήρια στα παιδιά της secret rooms γι'αυτήν την υπερπαραγωγή! Υ. Γ. Το δεύτερο ζευγάρι παπούτσια και κάλτσες που συνιστούν είναι απαραίτητα και καλό θα ήταν εκτός από αυτά να υπάρχει κι ένα 2ο παντελόνι (εγώ ατύχησα και το χρειάστηκα χαχα ευτυχώς σκέφτηκα και πήρα)
  on 15 March 2018
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Cereal Killer quote Δωμάτιο νο. 7 Απόδραση επιτυχής Αριθμός ατόμων: 4 (κατά τη γνώμη μου ο ιδανικός αριθμός, χωρίς να είναι απαγορευτικό να πάτε 5 άτομα) Το δωμάτιο ήταν εξαιρετικό. Μπορεί να μην έχει τρομερά και εντυπωσιακά σκηνικά αλλά οι γρίφοι του είναι πολύ ωραίοι και αρκετοί. Η εισαγωγή φοβερή και σε βάζει αμέσως στο κλίμα του δωματίου και της ιστορίας. Επιπλέον μου αποκάλυψαν ότι ετοιμάζουν καινούργιο δωμάτιο σύντομα, χωρίς όμως να μου πουν περαιτέρω λεπτομέρειες. Έχοντας λοιπόν επισκεφθεί και το enigma και κρίνοντας από αυτά που έχω διαβάσει για το requiem φαντάζομαι θα'ναι άλλο ένα εξαιρετικό δωμάτιο από την εταιρεία το οποίο ανυπομονούμε να γνωρίσουμε. Όσο για το psycho, αν δεν έχετε πάει να πάτε χθες, υπάρχει και προσφορά κάθε Τετάρτη
  on 8 March 2018
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Cereal Killer quote Εξαιρετικό δωμάτιο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα που σε βάζει αμέσως στο κλίμα και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι όντως κάνεις διάρρηξη. Πολύ καλή η ροή των γρίφων οι οποίοι ήταν μέτριας δυσκολίας αλλά πολύ έξυπνοι. Ο gm έδινε μόνο τις απαραίτητες βοήθειες κι ήταν πολύ ευγενικός. Ομάδα 5 ατόμων βγήκαμε 4' πριν το τέλος και περάσαμε πολύ ωραία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα για 4-5 άτομα θα περάσετε πολύ όμορφα αλλά καλό θα ήταν να έχετε έστω και μια μικρή εμπειρία
  on 28 February 2018
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Cereal Killer quote Με διαφορά το καλύτερο δωμάτιο που έχω επισκεφθεί!! Πανέξυπνοι γρίφοι και σχετικοί με το σενάριο, χρειάζονται αρκετή παρατηρητικότητα και σκέψη. Ο στρατηγός εξαιρετικός, δίνοντάς σου μόνο τις απαραίτητες βοήθειες για τη λύση των γρίφων, και τα σκηνικά πολύ ωραία. Δεν του λείπει απολύτως τίποτα και απολαμβάνεις κάθε λεπτό που βρίσκεσαι μέσα (διαρκεί 1μιση ώρα). Αν μπορούσα θα έβαζα πάνω από 5 αστέρια.
  on 21 February 2018
1 2
Close