Contact phone number:

Contact email:

nyktovios


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 12 κριτικές
 • 22 Δωμάτια στο Wishlist
 • Fear of the Dark - Black Hole Edition

  Μπουζιάνη 6 & Βουλιαγμένης, Δάφνη
  nyktovios quote Πολύ καλό δωμάτιο. Μου αρέσει ιδιαίτερα το πως ξεκινάμε και το πως θα πρέπει να συνεργαστούμε με τους συμπαίκτες μας για να αποδράσουμε. Η ηθοποιός καταπληκτική! Εύγε! Το απολαύσαμε παιδιά! Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
  on 19 December 2019
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  nyktovios quote Δεν μπορώ να πω ό,τι ενθουσιάστηκα με το εν λόγω δωμάτιο. Σκοτεινό ναι, ατμοσφαιρικό ναι, ξέραμε ότι θα τρεξουμε θα συρθούμε κ.λπ. και ήμασταν έτοιμοι για αυτό, όμως συνολικά και παρόλο που ήμουν προετοιμασμένος για όλα αυτά δεν το ευχαριστήθηκα. Θέλω να τονίσω ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση, μου αρέσει και διαθέτει το αγαπημένο μου (έως σήμερα) δωμάτιο, το Zygote. Ας δικαιολογήσω την άποψή μου. Οι γρίφοι απαιτούσαν μόνιμα κάτι, μέσω του οποίου δίνονται οι βοήθειες αργότερα, το οποίο ενώ στην αρχή ήταν cool και ωραίο και δεν το είχα ξαναδεί σε άλλα δωμάτια, αργότερα με κούρασε πολύ και ήθελε ένα άτομο μόνιμα να ασχολείται με αυτό. Για αυτό και η βαθμολογία στους γρίφους τόσο χαμηλά. Θα πρότεινα (λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους) και για να μπορούμε σαν κομάντο να μετακινούμαστε στην αρχική μεγάλη αίθουσα, να μας δίνανε τίποτα ζώνες που να βάζαμε επάνω τα αντικείμενα που συλλέγαμε (κυκλοφορεί και βίντεο [δεν είναι spoil από εμένα] με escapers να τρέχουν και ένας να βάζει τον φακό στο στόμα!), έτσι ώστε να μην ξεχνιούνται σε τσέπες για π.χ. Σίγουρα η ομάδα πρέπει να διαθέτει εμπειρία 10+ δωματίων και να έχει ΑΨΟΓΗ επικοινωνία για να μπορέσει να ευχαριστηθεί το δωμάτιο. Ιδανικός αριθμός ατόμων τα 4. Ο GM έκανε ότι μπορούσε για να μας κρατήσει το ηθικό και να μας έχει σε εγρήγορση και 10/10 από εμένα. Η Ατμόσφαιρα και τα σκηνικά πολύ καλά 7/10, ένιωθα ότι θέλουν "φρεσκάρισμα". Οι γρίφοι ενώ ήταν ευρηματικοί, λόγω αυτού που αναφέρω παραπάνω νιώθω ότι δεν μπορώ να βάλω πάνω από 7/10. Καθάρα προσωπική μου άποψη, περίμενα πολύ περισσότερα από αυτά που έψαξα και διάβασα, χωρίς όμως να είναι άσχημη η εμπειρία μου.
  on 4 April 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  nyktovios quote Ο τρόπος με τον οποίο μπαίνεις στο δωμάτιο ΕΠΙΚΟΣ! Η αντιμετώπιση από τους ιδιοκτήτες καταπληκτική. Τα effect του δωματίου απίστευτα. Να έχετε υπόψη ότι θα πέσει πολύ Jump scare! Προσωπικά πήγαινα συνέχεια μπροστά στα περάσματα, γιατί δεν τρομάζω εύκολα (ναι συνήθως είμαι αυτός ο ηλίθιος στις ταινίες που πεθαίνει πρώτος) και παρόλα αυτά πραγματικά ταράχτηκα. Ισάξιο του Requiem και καθαρά θέμα γούστου πιο είναι το επικρατέστερο. Ιδανικός αριθμός ατόμων 4, όμως και 6 είναι μια χαρά (για να μοιραστείτε το φόβο). Ατμόσφαιρα: 10/10 GM: 11/10 (εκτός του ότι διορθώθηκαν τεχνικά λάθη που δημιουργήθηκαν από την ομάδα και δεν χάλασε η ροή στο λεπτό, οι βοήθειες δίνονταν ακριβώς όπως έπρεπε). Σκηνικά; 10/10 Γρίφοι: 9,5/10 (σχετικά εύκολοι όμως λόγω φόβου ό,τι έπρεπε θεωρώ). Είναι στα top 3 δωμάτιά μου. Επιβάλλεται να πάτε.
  on 1 April 2018
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  nyktovios quote Ως Indiana Jones η ομάδα μου κι εγώ επισκεφθήκαμε το εν λόγω δωμάτιο δια να το εξερευνήσωμεν! Παιδιά το δωμάτιο είναι πάρα πολύ καλό, με πολύ όμορφους γρίφους, ιδιαιτέρως μου άρεσαν εκείνοι που λύνεις στην αρχή! Επίσης, υπάρχει μία πάρα πολύ ωραία έκπληξη στο δωμάτιο η οποία σε ενθουσιάζει! Ένας γρίφος, μονάχα δεν μου άρεσε και για αυτό δεν βάζω το τέλειο. Ο ρόλος της GM βοηθητικός, χωρίς να κάνει spoil τους γρίφους. Πανέμορφο δωμάτιο, χωρίς να έχει πολλούς χώρους για εξερεύνηση. Λόγω μεγέθους δωματίου, θεωρώ μέχρι 5 άτομα είναι οκ, με ιδανικό αριθμό παικτών το νούμερο 4. Είναι στο τοπ 10 των αγαπημένων μου δωματίων και στο τοπ 5 με δωμάτια χωρίς ηθοποιό.
  on 26 March 2018
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  nyktovios quote Δωματιάρα! Η ατμόσφαιρα "δείχνει τα δόντια της" με το που περάσετε την πόρτα. Οι εναλλαγές από χώρο σε χώρο, τα effect, η ιστορία, οι γρίφοι... έμεινα άναυδος από το πόσο δυνατή εμπειρία μπορεί να σου αφήσει ένα horror δωμάτιο... ένας συγκεριμένος χώρος στο δωμάτιο μου θύμησε το παλιό adventure Phantasmagoria, όσοι ξέρουν θα καταλάβουν. Η έξοδος από το δωμάτιο χολυγουντιανή! Επιβάλλεται να πάτε! Ατμόσφαιρα: 10/10 Ηθοποιός: 9/10 Γρίφοι: 10/10 GM: 10/10
  on 20 March 2018
 • Room 001: Zygote

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  nyktovios quote Επίσκεψη στο Ζυγωτό και σαν επιστήμονες ήρθε η ώρα να δούμε τί συμβαίνει στα έγκατα της γης, μετά από όλα αυτά τα περιστατικά που αναφέρονται στην εισαγωγή. Η είσοδος (μετά την πόρτα), μου θύμησε έντονα το Half Life. Θέλω να πω τόσες λεπτομέρειες, θέλω να σας πω τόσα πολλά, όμως ξέρω πως δεν πρέπει,οπότε ας γενικολογήσουμε. Το δωμάτιο ξεφεύγει από τα κλασικά τρόμου με πνεύματα και λοιπά και έχει να διηγηθεί μια διαφορετική, προσεγμένη ιστορία που εκτυλίσσεται όσο εσείς είστε μέσα. Προσωπικά τη θεωρώ ιστοριάρα και είμαι fan παιχνιδιών adventure παλιάς χρυσής εποχής όπως το The Dig που μου το θύμησε επίσης, ο τελευταίος χώρος στο δωμάτιο. Ο ηθοποιός, ακριβώς ότι η ιστορία χρειάζεται και απορώ από αυτούς που σχολιάζουν αρνητικά τί παραπάνω περίμεναν. Φυσικά μην περιμένετε να σας τρομάξει ιδιαίτερα. Οι γρίφοι απαιτητικοί καθώς η πρώτη σκέψη για λύση τους, συνήθως είναι η μισή λύση και χρειάζεται κάτι παραπάνω για να βρεις το σωστό. Συνεπώς, για να δείτε αρκετά σημεία του δωματίου, καλύτερα να είστε κάπως έμπειρη ομάδα (άνω των 5 δωματίων τουλάχιστον, ιδανικά άνω των 10). Επίσης είναι μη γραμμικοί, δηλαδή, για την επίλυση κάποιου μπορεί να χρειαστεί να λύσετε πρώτα κάποιον άλλο ή να "σπάσει" η ομάδα στα δύο για ταυτόχρονη λύση τους. Για τα κορίτσια της ομάδας, καλό είναι να φοράτε άνετα παπούτσια, δεν έχει climbing αλλά έχει κάπως ανώμαλο terrain. Έχω παέι σε 11-12 δωμάτια και είναι το καλύτερό μου. Σημειωτέον, τρελαίνομαι για science fiction. Ατμόσφαιρα: 10/10 Ηθοποιός: 9/10 Γρίφοι: 10/10 Το δωμάτιο με μία λέξη θα το χαρακτήριζα χορταστικό! Και σκεφτόμουν την εμπειρία αυτή τις επόμενες ημέρες, εξάλλου αυτός δεν είναι ο σκοπός; Mission Accomplished, λοιπόν.
  on 20 March 2018
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  nyktovios quote Ήρθε η ώρα να γράψω και για το Lockwood Manor, για πολλούς από ότι διαβάζω το καλύτερο δωμάτιο που και αν και δυσκολεύομαι να πω για εμένα προσωπικά ποιό είναι το καλύτερό μου, ναι, ίσως είναι το νούμερο ένα μέχρι τώρα. Το είχαμε κλείσει κανά μήνα πριν (λόγω ζήτησης) και είχα ξεχάσει ότι έχει ηθοποιούς μέσα και πιστέψτε με επειδή ήταν το πρώτο μου με ηθοποιούς και τα κορίτσια της παρέας περισσότερα σε αριθμό, αγωνιούσα να συνέλθω και να συγκετρωθώ για την επίλυση των γρίφων. Αποτέλεσμα; Δεν αποδράσαμε, υποψιάζομαι αστοχία σε λουκέτο αλλά δε μάθαμε ποτέ λόγω ατμόσφαιρας και ιδιαίτερης έκφρασης από τον gm που δεν μας έλεγε αν η απάντηση που είχαμε ήταν σωστή σε ευθεία ερώτηση που κάναμε, κάτι που με ξενέρωσε. Ψιλά γράμματα όλα αυτά. Η ουσία είναι ότι από ατμόσφαιρα το δωμάτιο είναι ό,τι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα. Είναι horror με jump scares και η ηθοποιός είναι απλά καταπληκτική. 5 άτομα είναι καλά για εκεί, όχι οτι λιγότερα δεν θα έχουν επιτυχία. Προτείνεται ανεπιφύλακτα, θα περάσετε πάρα πολύ καλά.
  on 24 February 2018
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  nyktovios quote Πριν 5 ημέρες περίπου, μπήκαμε στη φυλακή του Guantanamo τρεις τρόφιμοι. Από την είσοδο σε βάζει στο κλίμα. Πρωτότυπο δωμάτιο, γρίφοι που ταιριάζουν με ταινίες τύπου Prison Break και Shawsank Redemption. Από τα ωραία δωμάτια. Κάποιες αστοχίες με αισθητήρες θα πρέπει να φτιαχτούν, όμως δε μας ξενέρωσαν. Η GM μας πολύ καλή. Προτείνεται για 4 άτομα ιδανικά και προτείνεται ανεπιφύλακτα.
  on 24 February 2018
 • Bunker 38

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  nyktovios quote Το σεναριο μέτριο και η ατμόσφαιρα επίσης. Γενικά μου άρεσε η χρησιμοποίηση διάφορων φυσικών στοιχείων για την επίλυση των γρίφων. Επίσης, υπαρχουν γρίφοι που δεν εχω βρει σε αλλα δωμάτια. Περάσαμε ευχάριστα.
  on 18 February 2018
 • The Holy Grail

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  nyktovios quote Είμαστε οι μαθητές του Καθηγητή που θέλει να κρατήσει το άγιο δισκοπότηρο, ενώ εμείς θέλουμε να το "δώσουμε" στην ανθρωπότητα! Το δωμάτιο χωρίς να είναι λιτό, δεν είναι υπερβολικό. Οι γρίφοι πάρα πολύ ωραίοι και αρκετοί που στηρίζονται σε παρατηρητικότητα! Προτείνεται για αρχάριους ή/και λίγο προχωρημένους. Το ευχαριστήθηκα το δωμάτιο και απόλαυσα τον τρόπο που βγαίνεις!
  on 16 February 2018
 • The Haunted Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  nyktovios quote Το "The Box", είναι μια επιχείρηση που έχει πάρα πολύ καλά δωμάτια. Το "Haunted Box", είναι το πρώτο από την εν λόγω επιχείρηση που επισκεφθήκαμε. Ατμοσφαιρικό; ναι. Χωρίς performance, όμως με πολύ καλό περιβάλλον. Οι γρίφοι του; πανέξυπνοι και με συνδυασμό στοιχείων. Δε θα το πρότεινα για τελείως αρχάριους, μπορούν όμως να πάνε καθώς δε θα κάνουν ιδιαίτερες προσπάθειες για να μην αποσπαστεί η προσοχή τους. Η "έκπληξη" του δωματίου, διασκεδαστική, δε γράφω κάτι άλλο για να αποφύγω το spoil :). Τα παιδιά γενικώς του "The Box" είναι πολύ καλοί στο game mastering. Προτείνεται και θα περάσετε καλά.
  on 16 February 2018
 • The Vault

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  nyktovios quote Απλό δωμάτιο, χωρίς fancy και εντυπωσιακά πράγματα και χωρίς να είναι απαραιτήτως κακό αυτό. Οι γρίφοι καλοί σε δυσκολία, με [spoiler alert?] προαιρετικούς. Γενικά σαν δωμάτιο το προτείνω για να περάσει ευχάριστα ένα απόγευμά σας, χωρίς να περιμένετε να εντυπωσιαστείτε από κάτι. Τα λουκέτα αρκετά σε αριθμό, όμως ταιριάζει με το concept του δωματίου... (λεφτά κλέβετε!). Μείναμε ευχαριστημένοι.
  on 16 February 2018
Close