Contact phone number:

Contact email:

White Raven


 • Lvl 5 - Addict
 • 30 κριτικές
 • 8 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  White Raven quote Σε αντίθεση με τους περισσότερους, η δική μας η ομάδα δεν είχε και την καλύτερη εμπειρία. Πήγαμε με ψηλές προσδοκίες γιατί ακούγαμε τα καλύτερα λόγια αλλά εν τέλει βγαίνοντας είχαμε πολύ μέτριες εντυπώσεις. Τα σκηνικά ήταν οκ, το performance απειροελάχιστο (και με τόσα λεπτά στο δωμάτιο ήταν αισθητή η απουσία), οι γρίφοι αξιοπρεπείς. Η ατμόσφαιρα μας έλειψε πολύ μέσα γιατί το παιδί στην υποδοχή (Ίσως το καλύτερο σημείο του δωματίου. Ήταν πραγματικά ευγενέστατο και είχε όρεξη.) με την ιστορία κλπ μας είχε προετοιμάσει για κάτι πολύ πιο "σκοτεινό" και ατμοσφαιρικό. Δεν ξέρω αν πετύχαμε τη μέρα αλλά δεν τρελαθήκαμε. Ίσως αν πηγαίναμε στα πρώτα μας δωμάτια να μας άρεσε περισσότερο.
  on 13 May 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  White Raven quote Τα σκηνικά φοβερά, η ηθοποιός καταπληκτική - τρελή με την καλή έννοια. Όλο το δωμάτιο είναι εκείνη ουσιαστικά. Τα παιδιά στην υποδοχή εξαιρετικά. Στους γρίφους λίγο πιο μέτρια τα πράγματα, εκτός από το τελευταίο δωμάτιο που είναι πραγματικά πολύ ωραίοι και διασκεδαστικοί. Γενικά μέτριας προς εύκολης δυσκολίας. Φουλ παρατηρητικότητα θέλει.
  on 13 May 2018
 • Prototype – X

  Λεωφόρος Ιωνίας 255, Άγιος Ελευθέριος
  White Raven quote Εξαιρετική δουλειά από τα παιδιά που το έχουν. Ένα πολύ γεμάτο δωμάτιο από γρίφους, ατμόσφαιρα και ηθοποιό που ήταν πολύ καλός στο ρόλο του. Κρίμα που δεν είχαμε πάει πιο πριν στο horror mode, καθώς έτσι όπως μας το περιέγραψαν πρέπει να ήταν καταπληκτικό. Θα είμαστε σίγουρα, όμως, από τους πρώτους όταν ανακαινιστεί!! Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!
  on 13 May 2018
 • Hellraiser

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  White Raven quote Η ατμόσφαιρα εξαιρετική, το performance και η εμφάνισή του επίσης. Οι γρίφοι δε μας άρεσαν ιδιαίτερα σαν λογική - περιπλοκότητα αλλά συνολικά αξίζει σαν εμπειρία.
  on 7 May 2018
 • The Orphan

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  White Raven quote Μακράν το καλύτερο horror δωμάτιο χωρίς ηθοποιό, που σε κρατάει στην τσίτα με τα διάφορα που έχουν κάνει μέσα, παρόλο που ξέρεις ότι δεν υπάρχει live. Φοβερά διασκεδαστικό, με ωραίους μηχανισμούς (εκτός από έναν που μας έκαψε λίγο). Το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχε κάνα 10λεπτο παραπάνω γιατί τελειώνει πολύ γρήγορα. Απορώ επίσης γιατί έχει αυτήν τη βαθμολογία. Αξίζει φουλ σαν δωμάτιο!
  on 14 April 2018
 • Release the Kraken

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  White Raven quote Μετριότατο δωμάτιο με έναν πολύ διασκεδαστικό κι αστείο ηθοποιό. Σκηνικά οκ, γρίφοι χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Ανάλογα τα γούστα βέβαια γιατί εμείς πήγαμε παρέα 4 ατόμων και στους δύο άρεσε, στους άλλους δύο δεν άρεσε.
  on 23 March 2018
 • The Cursed Doll

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  White Raven quote Καταπληκτικό δωμάτιο για μία ακόμη φορά από τα παιδιά στο exitus!! Τέρμα ατμοσφαιρικό, πολύ δυνατό live performance, ωραία σκηνικά και γρίφοι... Απλά μπράβο!! Να πάτε οπωσδήποτε!!
  on 23 March 2018
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  White Raven quote Τα σκηνικά ξεκάθαρα για 10/10. Φοβερά ατμοσφαιρικό δωμάτιο που δε σε βγάζει καθόλου από το κλίμα. Οι ηθοποιοί εξαιρετικοί στο ρόλο τους. Οι λάτρεις του τρόμου και του κυνηγητού θα το ευχαριστηθούν σίγουρα!
  on 19 March 2018
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  White Raven quote Η αρχή πολύ τρομαχτική, αρκετά καλό το performance κι ωραίοι γρίφοι. Απλά από ένα σημείο και μετά αρχίζει να χαλαρώνει αρκετά το θέμα. Σίγουρα οι εμφανίσεις του ηθοποιού θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερες και πιο τρομαχτικές. Την αξίζει την επίσκεψη πάντως!
  on 13 March 2018
 • The Thrones

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  White Raven quote Ένα πολύ μέτριο δωμάτιο κατ εμέ. Οι βαθμοί που βάζω είναι μόνο για τον έναν ηθοποιό και τα σκηνικά του δωματίου. Γενικά θεωρώ ότι συνολικά ήταν ελλιπές, ακόμα και στο κομμάτι της υπόθεσης. Θα μπορούσε να έχει μερικούς γρίφους παραπάνω και δεν είμαι καθόλου "γριφάκιας". Ενδεχομένως να μπουν περισσότεροι αυτοματισμοί ή κάτι ακόμα έξυπνο. Βγήκαμε με μία αίσθηση ότι, αν εξαιρέσεις μερικά σημεία, το δωμάτιο ήταν κάπως κενό. Κι επίσης δεν είμαι υπέρ του να βάζεις κωμικά στοιχεία σε δωμάτια τρόμου. Η' πάω για να φοβηθώ ή πάω για να γελάσω. Αυτά...
  on 13 February 2018
 • Manor Of Whispers

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  White Raven quote Ακούγαμε τον ντόρο που γίνεται με το δωμάτιο και κλείσαμε κι εμείς να δούμε περί τίνος πρόκειται. Εν τέλει, φύγαμε όλοι απογοητευμένοι κι εκνευρισμένοι. Το συγκεκριμένο δωμάτιο ενώ έχει τις προδιαγραφές να κάνει κάτι πολύ καλό, συνολικά το χάνει και κατ' εμέ χαρακτηρίζεται επιεικώς μέτριο. Οι γρίφοι είναι υπερβολικά πολλοί και στην πλειοψηφία τους συνδυαστικοί κι από ένα σημείο και μετά απλά κουράζεσαι και χάνεις το ενδιαφέρον σου. Σε συνδυασμό και με το live acting δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο. Θα έπρεπε σίγουρα να είναι λιγότεροι σε αριθμό για να μπορέσεις να το ευχαριστηθείς συνολικά. Σου βγάζει ότι αυτός που τους έφτιαξε ήθελε απλά να χώσει μέσα όσους περισσότερους μπορεί για να δείξει πόσο δύσκολο δωμάτιο έφτιαξε (αυτό καταλάβαμε κι από τη συμπεριφορά τους πριν μπούμε). Όσον αφορά στην gm... Μας εκνεύρισε όλους! Αρχικά το γεγονός ότι την ακούγαμε να μιλάει κανονικά με τη φωνή της και μάλιστα καθόλου στην πιο "creepy" λογική του δωματίου μας έβγαζε από το κλίμα. Σα να μην έφτανε αυτό, υπήρχαν στιγμές που μας μιλούσε τύπου συζήτησης και μάλιστα ήταν αγενής κι ειρωνεύτηκε τον τρόπο σκέψης μας στην επίλυση ενός γρίφου, κάτι το οποίο θεωρώ τουλάχιστον τραγικό. Δυστυχώς, η δική μας εμπειρία ήταν απογοητευτική...
  on 7 January 2018
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  White Raven quote Πολύ γεμάτο δωμάτιο από πλοκή και γρίφους. Ωραία σκηνικά και γρίφοι. Ανυπομονούμε να πάμε στα υπόλοιπα της εταιρείας!
  on 29 December 2017
1 2 3
Close