Contact phone number:

Contact email:

mt_kanoumeranoume


 • Lvl 6 - Detective
 • 33 κριτικές
 • 1 Δωμάτια στο Wishlist
 • Orient Express

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  mt_kanoumeranoume quote Ωραίο δωματιάκι. Ιδανικό για ομάδες που δεν έχουν πολλή εμπειρία ή για 2άδες που έχουν κάποια εμπειρία. Καλοί γρίφοι και συνεχές ενδιαφέρον (για 2 ατομα που πήγαμε εμείς). Ένα μικρό πρόβλημα ήταν η φασαρία που ακουγόταν απ'έξω, αλλά μάλλον έτυχε, καθώς είχαν παιδικό πάρτυ στην πιο δίπλα αίθουσα.
  on 9 April 2019
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  mt_kanoumeranoume quote Πολύ καλό, έξυπνο και διαφορετικό γριφοδωμάτιο! Οι γρίφοι είναι απόλυτα λογικοί και υπάρχει συνοχή από τον ένα στον επόμενο, τόσο που η βοήθεια δεν είναι αναγκαία για να προχωρήσεις! Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και αυτό το νιώθεις και αφού τελειώσεις από το δωμάτιο. Σίγουρα το συζητάς μετά! Και σίγουρα να πάτε παιδιά!
  on 9 April 2019
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  mt_kanoumeranoume quote Άλλο ένα δωμάτιο για τους κάνουμε και ράνουμε. Θα πω πως ήταν από τα πολύ καλά δωμάτια που έχουμε παίξει. Είχε απ'όλα μέσα, καλύπτει όλα τα γούστα, ο χώρος είναι μεγάλος και άνετος, βέβαια αν και είμαστε 6 γενικά εκεί πήγαμε μόνο 4. Γρίφοι όλων των δυσκολιών, πρέπει σίγουρα να μπεις στο ρόλο σου και να γίνεις όντως ο κλέφτης. Αν και αποδράσαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη απόδοση σαν ομάδα, αλλά αυτό ήταν δικό μας θέμα. Το δωμάτιο επέτρεπε στη λογική να σε οδηγήσει, ωστόσο εμείς νιώθαμε κάτι κενό. Εντελώς υποκειμενικό. Πάρα πολύ καλή δουλειά, έξυπνο όλο το σκηνικό και η όλη φάση. Ένα δωμάτιο που το προτείνω!! **Να σημειώσω ότι πήγαμε Σάββατο βράδυ με μισή ώρα καθυστέρηση (τελευταία ομάδα), αφού βέβαια είχαμε ενημερώσει (Σάββατο βράδυ στο κέντρο της Αθήνας με αυτοκίνητο-καθόλου καλή σκέψη) και το παιδί μας περίμενε υπομονετικά! Ευχαριστούμε!
  on 11 January 2019
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  mt_kanoumeranoume quote Να πάτε κι εσείς!!! Μεγάλος χώρος, ωραία φτιαγμένος, είσαι όντως σε νησί στη Χαβάη και περνάς τέλεια! 5 άτομα πήγαμε, αποφασίσαμε να το παίξουμε χωρίς καμία βοήθεια *αν και μάθαμε μετά ότι ήταν πολύ εναλλακτικός και ωραίος ο τρόπος για τη βοήθεια*. Γρίφοι όλων των δυσκολιών που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Και μηχανισμοί και λουκετάκια και απ'όλα. Ε κι εμείς και τα καταφέραμε, βρήκαμε την έξοδό μας, και την πλάκα μας κάναμε, σίγουρα περάσαμε όμορφα και την εποικοδομητική κουβέντα μας κάναμε με το παιδί που το χει όταν τελειώσαμε. Εγώ θα πω μπράβο, γιατί ψάχνουμε όλο ατμοσφαιρικά και τρομακτικά δωμάτια, αλλά υπάρχουν κι αυτά τα χαρούμενα! Πολύ αξιόλογη προσπάθεια!
  on 11 January 2019
 • Room 103: Paranoic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  mt_kanoumeranoume quote Ένα αρκετά δύσκολο γριφοδωμάτιο, στημένο έτσι ώστε να μπορούν να στηρίζουν ότι έχει ποσοστό απόδρασης μόνο 9%. Αντικειμενικά έχει απαιτητικούς γρίφους και ο χρόνος που έχεις για να τους λύσεις είναι λίγος. Πιστεύω θα χρειαζόταν σίγουρα ένα τέταρτο παραπάνω. Ωστόσο είναι ωραίο δωμάτιο, έχει την ατμόσφαιρα που του χρειάζεται, σε πιέζει πάρα πολύ και φεύγεις ικανοποιημένος, παρ'όλο που δεν απέδρασες. Εμείς 4 πήγαμε, 2 έμπειροι και 2 αρχάριοι, μας έμειναν 3 γρίφοι τους οποίους και μας εξήγησε μετά ο κύριος που υπάρχει εκεί στην υποδοχή. Οφείλω να πω πως υπήρχε ένας μηχανισμός που δε δούλευε όπως θα έπρεπε και ο κύριος αυτός προσπαθούσε να μας πείσει ότι δουλεύει κανονικά, αλλά έστω. (Δεν έχω καλή εμπειρία από αυτόν τον κύριο από προηγούμενη φορά, οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική) Σε γενικές γραμμές, δοκιμάστε το το δωμάτιο, έχει αρκετά να δώσει!
  on 11 January 2019
 • Cube ²

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  mt_kanoumeranoume quote Έχοντας παίξει άλλα 2 δωμάτια της εταιρείας είπαμε να το δοκιμάσουμε κι αυτό. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ!! Και σε αυτό το δωμάτιο έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, είναι ωραίο που χρειάζεται καλή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των παικτών και θα μπορούσε να πει κανείς οτι τα 4200'' είναι λίγο αγχωτικά ..Και το κάθε δευτερόλεπτο μετρά..Τικ τακ.. Γριφοδωμάτιο, έξυπνοι γρίφοι, όχι ιδιαίτερα δύσκολοι θα έλεγα αλλά είναι πραγματικά ενδιαφέρον το οτι χρησιμοποιείς όλα όλα όσα υπάρχουν μέσα σε αυτό το δωμάτιο! Μπράβο στα παιδιά! 4 πήγαμε, αποδράσαμε, νομίζω πως και με 3 άτομα λύνεται το δωμάτιο.Να πάτε!
  on 26 November 2018
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  mt_kanoumeranoume quote ΜΠΡΑΒΟ!! Ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο που δε σε αφήνει λεπτό να βγεις εκτός! Σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος, με γρίφους απόλυτα λογικούς θα έλεγα! Έχει αρκετές πρωτότυπες ιδέες, υπάρχουν και κλασικοί γρίφοι και στο σύνολό του σου αφήνει μία παρα πολύ ωραία αίσθηση! Τα παιδιά έξω μας είπαν οτι η 1 ωρα και 20 λεπτά που διαρκεί το δωμάτιο είναι συνήθως απαραίτητη, ωστόσο εμείς βγήκαμε αρκετά νωρίτερα, κάτι το οποίο δεν το νιώσαμε καθόλου! *γιατί πας σε 60λεπτα δωμάτια και λες ήταν μικρό τελικά* Όταν βέβαια υπάρχει και μια κάποια ατμόσφαιρα, το ευχαριστιέσαι καλύτερα το δωμάτιο. Και τα παιδιά εξαιρετικά, ευγενικά, με όλη τη διάθεση να συζητήσουμε τι ζήσαμε, τι μπορεί να ζήσουμε στο sequel, τα πάντα! Ευχαριστούμε! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ!!
  on 26 November 2018
 • Experimentum X

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  mt_kanoumeranoume quote Δωμάτιο που μας δίχασε! Είχαμε διαβάσει όλες τις κριτικές και οτι είναι must αυτό το δωμάτιο και είπαμε να πάμε οπωσδήποτε. στους μισους άρεσε, στους άλλους μισούς ήταν οκ καλό. Βέβαια έτυχαν πολλές αναποδιές. Ακολουθεί ιστορία: Φτάνοντας μάθαμε οτι θα καθυστερήσουμε αρκετά (40 λεπτά τελικά) γτ είχε αργήσει πολύ η προηγούμενη ομάδα). Ξεκινάμε και τσουπ τραυματισμός. Μας λένε βάλτε κράνη, οκ το κεφάλι το σώσαμε, έχουμε κι άλλα σημεία που μπορεί να χτυπήσουν (αν και μας ενημέρωσαν οτι πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο). Αποχώρηση του ενός παίκτη μέχρι να συνέλθει, να βάλει πάγο κτλ (αν και δεν υπήρχε πάγος, ένα από τα παιδιά έτρεξε αμέσως στο περίπτερο κι έφερε) και επαναφορά του όταν η ομάδα ήταν στον επόμενο χώρο. Συνεχίζεται το παιχνίδι κανονικά μέχρι που προχωράμε στα δωμάτια και μπαίνοντας σε ένα μας λένε γυρίστε πίσω στο προηγούμενο, κλείστε την πόρτα πίσω σας και περιμένετε μέχρι να σας πούμε.------> εγώ που πρόλαβα και τσέκαρα το δωμάτιο, δεν είχαν προλάβει να το ετοιμάσουν, κι ήταν ακόμη λυμένοι οι γρίφοι από τους προηγούμενους. (Μας είπαν βέβαια πως είχε κάποιο πρόβλημα το δωμάτιο κι έπρεπε να το διορθώσουν) Μπαίνουμε τελικά στο επόμενο δωμάτιο, δε βλέπαμε τίποτα απ'οσα θα έπρεπε και μας ανοίγουν την πόρτα και μας πετάνε φακούς (λογικά δε θα έπρεπε να γίνει έτσι). και με τα πολλά φτάνουμε στο τελευταίου δωμάτιο, όπου ο gm προφανώς είχε βαρεθεί, είχε περάσει και η ώρα, και μας έλεγε τι να κάνουμε (τύπου δημοτικό) χωρίς να προλάβουμε καν να επεξεργαστούμε τα δεδομένα, χωρίς να σκεφτούμε μόνοι μας, τίποτα. OVERALL: Η φάση του πειραματόζωου ήταν ωραία, αν και αυτό που δεν έχει πλοκή,ροή κτλ το δωμάτιο δεν άρεσε σε όλους. Χρειαζόταν καλύτερη οργάνωση απο τα παιδιά ΞΕΚΑΘΑΡΑ Αν έστω και ένα απ'όσα περιέγραψα ήταν διαφορετικό, θα είχαμε περάσει σαφώς καλύτερα
  on 23 November 2018
 • Room 203: Grim Reaper

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  mt_kanoumeranoume quote Έχω να πω πως το δωμάτιο αυτό αξίζει και πρέπει να το επισκεφθείτε!! Ωραία στημένο δωμάτιο, έχει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και ο ηθοποιός υπερτέλειος! (γι αυτόν και μόνο ξαναπήγαινα). 4 άτομα πήγαμε, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζονται και περισσότερα, ωστόσο χώρος υπάρχει. Οι γρίφοι δεν είναι πολύ δύσκολοι, όμως πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να προσέξεις πολλά πράγματα μέσα στο σκοτάδι (κάτι το οποίο μας αποσυντόνισε λιγάκι). Αποδράσαμε, το χαρήκαμε (περισσότερο από το world of magic) και θα ξαναρθουμε escaped! Να μας περιμένεις!
  on 23 November 2018
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  mt_kanoumeranoume quote Ω ρε φίλε! Δωματιάρα! Δεν έχω τίποτα αρνητικό να πω, η ατμόσφαιρα σούπερ, από το 1ο δευτερόλεπτο ξεκινάς τη δουλειά, συνδυαστικοί γρίφοι, έξυπνοι γρίφοι, λίγο δύσκολοι (πρέπει να υπάρχει μία εμπειρία πριν πάτε). Δεν έχανες στιγμή τη ροή του δωματίου, δεν έβγαινες από την ατμόσφαιρα καθόλου, σε κρατούσε συνέχεια στην τσίτα για να καταλάβεις και να προλάβεις, γενικά ήταν τέλειο. Νομίζω οτι ψάχνει κανείς σ ένα γριφοδωμάτιο το βρίσκει στο cursed willy. Κι ένα τελευταίο: Χρειάζεται καλή συνεργασία και επικοινωνία. Εμείς 4 πήγαμε και το ολοκληρώσαμε και αυτό με επιτυχία! ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
  on 16 October 2018
 • The Mansion

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  mt_kanoumeranoume quote Πήγαμε γιατί θέλαμε ένα δωμάτιο ατμοσφαιρικό, χωρίς ηθοποιό. Είδαμε λοιπόν το 4.1/5 που βαθμολογείται το mansion και λέμε εδώ είμαστε. To orphan εν τω μεταξύ (ατμοσφαιρικό χωρίς ηθοποιό) έχει 3.9 και μ άρεσε πάρα πολύ, οπότε λέω τέλεια, φύγαμε για mansion. Απογοήτευση..Πού τα βρήκατε τα 4.1 αστεράκια? 1. Ηχομόνωση χάλια, ακούγαμε τους δίπλα και τις βοήθειες που τους έδιναν. Ούτε ατμόσφαιρα ένιωθες, ούτε κάτι ιδιαίτερο. 2. Ναι μεν είχε και μηχανισμούς (και όχι φουλ λουκέτα), μα η ροή του δωματίου δε βοηθούσε να το επεξεργαστείς και να το ευχαριστηθείς όλο αυτό. Λύσαμε πχ ένα γρίφο με μηχανισμό και αναρωτιόμασταν οκ και τωρα τι έγινε? μέχρι που μας είπε η gm τι να κάνουμε, και που να πάμε για να δούμε τι άλλαξε. 3. Η διακόσμηση, εκτός από έναν χώρο, είναι αρκετά μέτρια, αλλά οκ δεν τους νοιάζει όλους αυτό. 4. Βρίσκαμε πράγματα και ενώ μας έχουν πει είναι γραμμικό δώματιο, πηγαίναμε να τα χρησιμοποιήσουμε και μας έλεγε η gm δεν είναι για τωρα αυτό. Ντάξει γενικά μας άφησε μία πολύ μέτρια προς άσχημη αίσθηση το δωμάτιο. Μας θύμισε και λίγο illuminati σε ποιότητα και στήσιμο (που ούτε αυτό μας άρεσε πάρα πολύ) Εγώ προσωπικά δε θα το συστηνα σε άλλους. Αλλά από ότι φαίνεται ο κόσμος ψηφίζει mansion, οπότε αν πάτε, καλά να περάσετε.
  on 8 October 2018
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  mt_kanoumeranoume quote Ακούσαμε πολλά, διαβάσαμε πολλά, δε γινόταν και να μην πάμε! ΓΡΙΦΟΙ: Δε θα πω ψέματα! από θέμα γρίφων δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ! Εντάξει είναι δύσκολο δωμάτιο, χρειάζεται μια αλφα εμπειρία και εξοικείωση, αλλά κι εμείς που την είχαμε, χαζοί νιώθαμε. Βέβαια ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε 3άδα. Ισως με περισσότερα μυαλά δεν χρειαζόμασταν τόοοοσες βοήθειες. ΤΡΟΜΟΣ: θεωρητικά θα παίζαμε 5 άτομα, πρακτικά οι 2 δεν μπήκαν ποτέ στο δωμάτιο. Εγώ δεν είχα δει τις ταινίες (δεν ξέρω γιατί) αλλά δεν επαιξέ κάποιο ρόλο αυτό. Ναι είναι τρομακτικό δωμάτιο όπως λένε, έχει τα jumpscares του, αλλά είναι υποφερτό. Εμείς πάντως ενώ τρομάζαμε φουλ, παράλληλα γελούσαμε και πάρα πολύ Ο ηθοποιός όλα τα λεφτά, μας την έσκαγε από παντού και ακόμα και όταν περιμέναμε οτι θα εμφανιστεί πάλι τρομάζαμε! Είναι παντού ρε φίλε! Παρ'όλ'αυτά, αποδράσαμε! (Αν και μας έδωσε λίγο παραπάνω χρόνο γιατί ήταν η τελευταία κράτηση της ημέρας) Μπράβο σε όλα τα παιδιά που το έχουν επιμεληθεί. Να πάτε κι εσείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ
  on 21 September 2018
1 2 3
Close