Contact phone number:

Contact email:

merylin


 • Lvl 9 - Code Breaker
 • 66 κριτικές
 • 12 Δωμάτια στο Wishlist
 • Upside Down

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  merylin quote Ωραιο concept σκηνικων και ροης! Πολυ πετυχημενα jumpscares. Οι γριφοι αρκετα δυσκολοι τεχνικα σε καποια σημεια αλλα πρωτοτυποι. 4 ατομα ιδανικος αριθμος
  on 8 February 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  merylin quote Ωραία πλοκή και εξέλιξη της ιστορίας σε έναν χορταστικά μεγάλο χώρο με αρκετό χρόνο για να το ευχαριστηθείς! Τα σκηνικά θα μπορούσαν να είναι πιο επιβλητικά γιατί τα δωμάτια μας φάνηκαν κάπως ''άδεια''. Ωστόσο η ατμόσφαιρα, η μουσική και οι ηθοποιοί το καλύπτουν και είσαι στη τσίτα όλη την ώρα. Οι γρίφοι μας άρεσαν πολύ, μέτριας δυσκολίας και συνδιαστικοί - σχετικοί με το στόρυ.
  on 12 December 2018
 • Δωμάτιο 696

  Χαλανδρίου 26 & Κύπρου 37Β, Αγία Παρασκευή
  merylin quote Ένα μοτέλ με ατμόσφαιρα η οποία ξεκινάει με το που πατήσεις το πόδι σου! Τα παιδιά δεν έφυγαν ποτέ απο το ρόλο τους και όλο το interaction που υπάρχει δένει ωραία με το story! Ωραία jumpscares αν και το περιμέναμε λίγο πιο τρομακτικό. Θα θέλαμε λίγο πιο περίεργα περάσματα και οι γρίφοι δεν ήταν τόσο πρωτότυποι. Ωστόσο τα επιβλητικά σκηνικά, ο φωτισμός και η μουσική το απογειώνουν. Να πάτε!
  on 9 December 2018
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  merylin quote Όταν ακούς ''escaped'' ξέρεις οτι θα μείνεις ικανοποιημένος! Έτσι λοιπόν και έγινε. Καταπληκτική ατμόσφαιρα και σκηνικά που σε βάζουν στο πετσί του ρόλου. Το ζεις το δωμάτιο στο φουλ. Ωραία περάσματα και ροή γρίφων οι οποίοι είναι μέτριας δυσκολίας. Προσεγμένο δωμάτιο δεν έχω να πω κάτι άλλο πρέπει να το δέιτε μόνοι σας. Συστήνεται και για αρχάριες ομάδες.
  on 8 December 2018
 • Amnesia

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  merylin quote Για δωμάτιο της εποχής του ήταν από τα τοπ πιστεύω. Τώρα όμως ύπαρχουν μεγάλοι ανταγωνιστές του είδους του. Παρ'όλα αυτά είναι ένα δωμάτιο με ένταση και θέλει συντονισμό της ομάδας γιατί οι γρίφοι είναι πολλοί και έχει αρκετό τρέξιμο σε μικρούς σχετικά χόρους!
  on 28 November 2018
 • The Duchess

  Σοφοκλέους 15, Περιστέρι
  merylin quote Ωραιο concept kai story με μεγάλους χώρους. Θέλει αρκετό ψάξιμο αλλά οι γρίφοι είναι μέτριοι προς εύκολοι. Ωστόσο θέλει ανανέωση σε κάποια σημεία γιατί μοιάζει ''παλιό''. Η ηθοποιός καταπληκτική!
  on 1 November 2018
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  merylin quote Απίστευτη εισαγωγή αν και μετά κάνει μια μικρή κοιλιά. Εύκολοι σχετικά γρίφοι και αρκετοί! Μικρός μεν χώρος αλλα τον εχουν αξιοποιήσει έξυπνα στο φουλ. Ο ηθοποιός φοβερός και τα σκηνικά-διακόσμηση μέσα στο κλίμα. Να πάτε 4 το πολύ!
  on 12 October 2018
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  merylin quote Ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο με πολλών είδων γρίφους όλων των δυσκολιών. Είναι ωραίο που δεν σου λένε την ιστορία και την ανακαλύπτεις σιγά σιγά μόνος σου, όσο παίζεις σκέφτεσαι μια ταινία να εκτυλίσσεται στο πίσω μέρος του μυαλού σου! Κάποια στιγμή χάσαμε τη ροή διότι είχαμε πολλά διάσκορπα στοιχεία αλλά στο τέλος όλα βγάζουν νόημα. Το παίξαμε back to back με το a-maze και περάσαμε τέλεια.
  on 13 September 2018
 • A-Maze

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  merylin quote Ένα δυνατό γριφοδωμάτιο για έμπειρες ομάδες, εμείς παρ'όλο που το παίξαμε 3 άτομα είχε πλάκα! Τα σκηνικά δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο καθώς το δωμάτιο επικεντρώνεται στους γρίφους. Τα παιδια εκει ευγενεστατα και πολύ φιλικά!
  on 13 September 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  merylin quote Πραγματικά τι να πω για αυτό το δωμάτιο(άρα). Περιμέναμε τόσο καιρό να πάμε με μεγάλες προσδοκίες τις οποίες όχι απλά έφτασε αλλα ξεπέρασε! Απίστευτη ατμόσφαιρα απο την αρχή μέχρι το τέλος. Σκηνικά, γρίφοι, ηθοποιοί και όλη η ροή είναι φτιαγμένα με ακρίβεια και μεράκι. Όλα είναι τόσο όσο πρέπει! Επίσης τα παιδιά εκεί είναι τα πιο ευγενικά και με όρεξη για συζήτηση που έχουμε συναντήσει. Να πάτε είναι must!
  on 4 September 2018
 • Another Dimension

  Αγίου Ιωάνου 63, Αγία Παρασκευή
  merylin quote Εξαιρετική δουλειά! Ωραία ροή γρίφων, σκηνικά πολλά, όμορφα και διαφορετικά! Μέτριοι σχετικά γρίφοι μόνο ο τελευταίος μας δυσκόλεψε. Θα το διασκεδάσετε!
  on 28 August 2018
 • The Reservation

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  merylin quote Μεγάλοι χώροι και ωραία ροή. Εύκολοι γρίφοι και ατμόσφαιρα με αγωνία. Θέλει μια μικρή ανανέωση καθώς ένας γρίφος ''κόλλησε'' και χρειαστηκε να έρθει η gm στο δωμάτιο για να βοηθήσει. Ο ηθοποιός πολύ καλός στο ρόλο του!
  on 17 August 2018
1 2 3 6
Close