Contact phone number:

Contact email:

mara_k


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 11 κριτικές
 • 11 Δωμάτια στο Wishlist
 • Contagion

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  mara_k quote Δωμάτιο πρώτης γενιάς, γραμμικό, όμως δυστυχώς μας κούρασε πάρα πολύ και η αίσθηση που μας άφησε ήταν "να τελειώνουμε να φύγουμε" (ομάδα 2 ατόμων). Οι γρίφοι είναι αρκετοί και δυσκολεύουν οσο περναει η ώρα. Εχεις γκατζετάκια στη διάθεσή σου που σε βοηθούν, όμως κάποιες φορές αν δεν υπήρχε η καθοδήγηση του gm θα καθόσουν χωρίς να ξέρεις πως να προχωρήσεις. Επίσης, ένα κλειδί ανοιξε περισσότερα από ένα στοιχεία στο χώρο με αποτέλεσμα να μην ξέρεις που να δώσεις προσοχή στην παρούσα φάση. Δυστυχώς δεν το ευχαριστηθήκαμε αν και είχε την υποδομή για κάτι πολύ καλύτερο.
  on 16 October 2018
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  mara_k quote Πήγαμε 2 άτομα και ήμασταν στο τρέξιμο! Ωραίοι γρίφοι με βάση τη λογική του δωματίου. Αψογοι ολοι οι μηχανισμοί, και ίσως το πιο προσεγμένο δωμάτιο που έχουμε συναντήσει! Κανένα λουκέτο! θέλει συνεργασία ΠΟΛΛΗ!! Να πάτε και θα περάσετε τέλεια!
  on 16 October 2018
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  mara_k quote Πολύ ατμοσφαιρικό, πολύ γραμμικό δωμάτιο, με έμφαση στη λεπτομερή διακόσμηση και πολύ ωραίους αυτοματισμούς! Καλύτερα να πάτε έως 4 (σχετικά έμπειρα) άτομα, γιατί εμείς ήμασταν 6 και αν και αποδράσαμε, υπήρχαν σημεία που κάποιοι από την ομάδα δεν μπορούσαν να ασχοληθούν με κάτι.. Οι γρίφοι βασίζονται κυρίως σε “αποκρυπτογράφηση” και παρατηρητικότητα. Εάν καταλάβετε τη λογική των γρίφων νωρίς, θα τα πάτε καταπληκτικά! Να το επισκεφθείτε και σίγουρα θα περάσετε όμορφα!!!!
  on 17 September 2018
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  mara_k quote Πολύ καλή η αίσθηση με το θέμα της ληστείας, τα gadgets κλπ, όμως θα ήθελα κάτι παραπάνω, ειδικά από τη στιγμή που το δωμάτιο θα μπορούσε πολύ εύκολα να το υποστηρίξει! Ευρύχωρο δωμάτιο, οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας (ίσως και λίγο περισσότερο χρονοβόροι απ'όσο θα έπρεπε ένας δύο). Γενικά θεωρώ πως μπορούν να το "αναβαθμίσουν", τόσο σε γρίφους όσο και σε δυσκολία-tasks για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον! Συστήνεται σε όλους παρ'όλα αυτά καθώς είναι πρωτότυπο και θα νιώσετε σαν να παίζετε στις επικίνδυνες αποστολές!! Ωραία ακόμα και η είσοδος!!! (Πήγαμε και αποδράσαμε 2 άτομα!!)
  on 17 September 2018
 • Cube ²

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  mara_k quote Πολύ προσεγμένο δωμάτιο, με ενδιαφέρον πρώτο μέρος, απαιτεί αψογη συνεργασία μεταξύ των παικτών (2-3 σχετικά έμπειρα άτομα ιδανικά). Αν πάτε με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, δεν θα μπορέσετε ποτέ να συνεννοηθείτε! Πολλοί και κάποιοι πολύ συνδυαστικοί γρίφοι, η αντίστροφη μέτρηση σου προκαλεί ένα σχεδόν μόνιμο άγχος προσπαθώντας να παρατηρήσεις τα πάντα εκει μέσα!! Αξίζει και με το παραπάνω! Μπράβο στα παιδιά εκεί, φαίνεται ότι το αγαπούν αυτό που κάνουν! Ομάδα 2 ατόμων, αποδράσαμε! ΥΓ βάζω 4 γιατί προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το Maze σαν στορυ και σαν "ανακατωσούρα"!
  on 18 June 2018
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  mara_k quote Πολύ πρωτότυπη η είσοδος και η έναρξη του παιχνιδιού!! Ωραία πλοκή, ατμοσφαιρικό και αρκετά ρεαλιστικό με ένα μικρό στοιχείο “τρόμου”. Το δωμάτιο ενδεικνύεται για 2-3 άτομα καθώς οι χώροι είναι μικροί (αλλά τους έχουν αξιοποιήσει πάρα πολύ καλά!) και οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας θα έλεγα. Ο gm πολύ καλός, έδινε τις βοήθειες όταν χρειαζόταν ή όταν ζητούσαμε, με πρωτότυπο τρόπο! Ομάδα 2 ατόμων (αποδράσαμε).
  on 11 June 2018
 • Sherlock Maze

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  mara_k quote Πάρα πολύ καλό και έξυπνο δωμάτιο (δεν είναι γραμμικό) και χρειάζεται κυριολεκτικά να το κάνεις άνω κάτω!!!! Μπορεί να μην φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά έχει άπειρα πράγματα που πρέπει να βρεις και να συνδυάσεις για να προχωρήσεις!! Θέλει παρατηρητικότητα και συνδυαστική σκέψη. Δεν είναι κατάλληλο για τελείως άπειρες ομάδες, γιατί δεν θα φτάσει ο χρόνος και απαιτείται πολύ καλή συνεργασία!! Να πάτε οπωσδήποτε αν θέλετε ενα καθαρά γριφοδωμάτιο, χωρίς βέβαια τρόμο, αλλά με πολύ άγχος καθώς περνούν τα λεπτά!! Ομάδα 2 ατόμων, αποδράσαμε στα 17 δευτερα και σίγουρα θα επιστρέψουμε για τα υπόλοιπα δωμάτια!!!! Υ.Γ. ενώ εδώ αναφέρει 20€ το άτομο για ομάδα 2 ατόμων, εμείς πληρώσαμε 18€.
  on 11 June 2018
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  mara_k quote Από τα καλύτερα δωμάτια που έχω δει! Σίγουρα αξίζει να το επισκεφθείτε! Τέλεια είσοδος! Οι γρίφοι συνδέονται με το θέμα και τα στοιχεία του δωματίου, δεν είναι γραμμικό! Ωραία ατμόσφαιρα (ακόμα και στην είσοδο της εταιρείας!!), με ωραίες και πολλές εναλλαγές χώρων. Αυτοματισμοί σε σωστά σημεία στο δωμάτιο (tip! θα πρέπει κάπου να συνδεσετε πολύ καλα ή να ζητήσετε βοήθεια γιατί σε εμας μαλλον κόλλησε λίγο, χωρίς όμως να καθυστερήσουμε). Ο "ηθοποιός" θεότητα, ο gm φανταστικός με καίριες βοήθειες μόνο όποτε όντως υπήρχε ανάγκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά!! Θέλει πολύ καλή συνεργασία από τη ομάδα και παρατηρητικότητα. Ιδανικός αριθμός 4 άτομα. Θα επιστρέψουμε για το requiem! Ομάδα 4 ατόμων (αποδράσαμε). Υ.Γ. Χαιρετίσματα στον "Πέτρο"!!
  on 8 June 2018
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  mara_k quote Η ατμοσφαιρα ξεκιναει απο τη στιγμη που περνας την πορτα του Lockhill, πριν καν μπεις μεσα σε καποιο δωματιο, εχουν στήσει εξαιρετικά το "χωριό". Πολύ καλό για εισαγωγή σε δωμάτια τρόμου, έχεις στο μυαλό σου ότι θα συμβεί κάτι ανα πάσα στιγμή. Οι γρίφοι είναι καλοί, αρκετά συνδυαστικοί και δένουν με την ιστορία του δωματίου, αν και 2 κουρασαν πολύ με αποτελεσμα και να χασουμε χρονο και να έχουμε την εκφραση "αντε να τελειωνουμε να συνεχίσουμε στους επομενους". Αγάπησα τον τρόπο που δίνονται οι βοήθειες!!! Σε ένα σημείο προσοχή μη χτυπήσετε το κεφάλι σας! Θα επιστρέψουμε με το σανατοριο. Ομάδα 3 ατόμων (αποδράσαμε).
  on 8 June 2018
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  mara_k quote Ενώ είχε ωραία ατμόσφαιρα και εισαγωγή, κάπου κούρασε το δωμάτιο, ειδικά στο δεύτερο μισό, σαν να μην ειχε πολυ καλή ροή... Ωραίοι οι μηχανισμοί και θέλει αρκετή παρατηρητικότητα! Ομάδα 2 ατόμων (αποδράσαμε).
  on 8 June 2018
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  mara_k quote Εξαιρετική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και πολυ προσεγμένα όλα!! σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα!! απαιτητικό δωμάτιο, πρεπει να σκέφτεσαι συνδυαστικά!!! όχι πάνω από 3 άτομα γιατί ειναι περιοριμένος ο χώρος! εχει γινει καταπληκτική δουλεια από την εταιρεία! νομίζω το καλύτερό τους δωμάτιο! Ομάδα 2 ατόμων (αποδράσαμε). Να πάτε οπωσδήποτε!!!
  on 8 June 2018
Close