Contact phone number:

Contact email:

Margarita Papastathopoulou


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 43 κριτικές
 • 8 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Matrix

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  Margarita Papastathopoulou quote Πολύ ψάξιμο, πολλή παρατηρητικότητα, περάσαμε καλά και μέχρι εκεί. Είχαμε και εναν αρχάριο στην ομάδα ο οποίος το ευχαριστήθηκε περισσότερο.
  on 1 March 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Margarita Papastathopoulou quote Λοιπόν, αν θες γρίφους πολλούς και δύσκολους, να μην πας. Αν θες να μεταφερθείς στη χώρα των θαυμάτων, να γνωρίσεις τον Τρελοκαπελα και να μάθεις για την απίστευτη περιπέτεια του, τότε βιασου να κλείσεις γιατί όπως λέει και ο λαγός "δεν προλαβαίνω ωωωωω".
  on 1 March 2018
 • Las Vegas

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  Margarita Papastathopoulou quote Ένα δωμάτιο που πέρασα ευχάριστα την ώρα μου και μέχρι εκεί. Χρειάζεται κάποιες βελτιώσεις, κυρίως λόγω φθοράς από την χρήση και κάποιες μικρο-αλλαγες στους γρίφους για να εκσυγχρονιστεί λίγο και να θυμίζει ακόμα περισσότερο Λας Βέγκας. Πέρασα καλά ωστόσο.
  on 1 March 2018
 • Room 201: World Of Magic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Margarita Papastathopoulou quote Βγαίνεις για λίγο από την πραγματικότητα, κάνεις και κάποια μαγικά. Όπως μας είπαν είναι δωμάτιο του 2015 και παρ'όλα αυτά εγώ διασκέδασα σε όλη την διάρκεια. Ο ηθοποιός απλά ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΣ! Και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά για την βοήθεια τους, καθώς το δωμάτιο το έπαιξα 20 μέρες μετά από επέμβαση. #once_escaper_always_escaper.
  on 1 March 2018
 • The Museum

  Αγίου Κωνσταντίνου 29, Αχαρνές
  Margarita Papastathopoulou quote Τι να πρωτοπώ? Ατμόσφαιρα μουσείου, role playing, γρίφοι, σπαζοκεφαλιές, παρατηρητικότητα, συνεργασία, physical tasks (όχι τρέξιμο), αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς (οι οποίοι σε βάζουν ακόμα περισσότερο στο ρόλο σου). Είναι λίγα όσα και να πω. Μπαίνει σίγουρα στο top 10 (μου)! Απαιτείται απόλυτη συνεργασία ομάδας. Και σαν συμβουλή, αποφύγετε να κοιτάξετε με τη πρώτη τις (δυστυχώς έτοιμες) βοήθειες που σας έρχονται και παιδέψτε λίγο το μυαλό σας. Θα το διασκεδάσετε. Όσοι δεν έχετε πάει, τολμήστε το τώρα!!!!
  on 8 December 2017
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Margarita Papastathopoulou quote Παίξαμε με την ομάδα μου την δοκιμαστική εκδοχή του δωματίου. Ένας μηχανισμός στο τέλος δεν δούλεψε σωστά και έτσι δεν αποδράσαμε. ΑΛΛΑ, ο ηθοποιός ήταν υπέροχος, οι γρίφοι αντιπροσωπευτικοί της ιστορίας και είχαν απ'όλα, μαθηματικά, λογική, συνδυαστική σκέψη. Ένα δωματιο που απαιτεί απόλυτη συνεργασία ομάδας! Θα ξαναπήγαινα άνετα! Τι εννοείς δεν έχεις πάει ακόμα????
  on 6 December 2017
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Margarita Papastathopoulou quote Καθαρό γριφοδωμάτιο, προσεγμένο και με ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις Indiana Jones. Όλα τα στοιχεία εκπροσωπούν την υπόθεση του δωματίου, οι μηχανισμοί εξαιρετικοι, οι γρίφοι κλιμακούμενης δυσκολίας. Δωμάτιο που ΠΡΕΠΕΙ να επισκεφτείς!
  on 6 December 2017
 • The Aschecliffe Asylum

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Margarita Papastathopoulou quote Δωματιάρα!!!!! Απαιτεί συνεργασία της ομάδας 100% και άψογη συνεννόηση. Το φινάλε ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Μας άφησε άφωνους! Ατμόσφαιρα που θυμίζει ψυχιατρείο στο έπακρο. Για όποιον έχει δει το Shutter Island, με κάθε πόρτα και κάθε λουκέτο που ανοίγαμε, πιστεύαμε ότι θα εμφανιστεί ο DiCaprio να μας βοηθήσει. Από τα δωμάτια που αξίζουν το κόπο, τα χρήματα, την ώρα, την διαδρομή και γενικά ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!
  on 6 December 2017
 • Room 102: A Weird Student

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Margarita Papastathopoulou quote Όπως προαναφέρθηκε, είναι δωμάτιο πρώτης γενιάς. Ωστόσο, έχοντας παίξει 50 δωμάτια (εννοώ ότι δεν μας λες και αρχάρια ομάδα), ευχαριστηθηκάμε 100% το δωμάτιο και τους γρίφους και τα λουκέτα του και τους μηχανισμούς του. Η ατμόσφαιρα αληθοφανής όσο δεν πάει. Μόνο προσοχή αυστηρά μέχρι 4 άτομα. Εμείς πήγαμε 5 άτομα, είμασταν άνετα αλλά περισσεύαμε κιόλας.
  on 6 December 2017
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  Margarita Papastathopoulou quote Ε δεν το λες και δωμάτιο. Καράβι ήταν για το όνομα του Jack Sparrow. Τα 100 λεπτά πέρασαν για πλάκα. Η αδρεναλίνη με τους 3 ηθοποιούς χτύπησε κόκκινο από την στιγμή που άνοιξε η εξώπορτα. Μια ολοκληρωτική εμπειρία απόδρασης από το στοιχειωμένο καράβι του Captain Briggs. Οι γρίφοι ήταν απαιτητικοί και μέσα στην υπόθεση. Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι, αλλά ο φόβος δεν σου άφηνε και πολλά περιθώρια για πνευματικές δυσκολίες. Είναι από τα "δωμάτια" που μια έμπειρη ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να επισκεφτεί.
  on 6 December 2017
 • Room 001: Zygote

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Margarita Papastathopoulou quote Τι να πρωτοπώ γι'αυτό το δωμάτιο?! Η ατμόσφαιρα καταπληκτική. Οι γρίφοι απόλυτα συνδεδεμένοι με την υπόθεση και μέτριας δυσκολίας. Τόσο όσο χρειάζεται. Gm πολύ ακριβής και σωστός. Ο ηθοποιός ήταν όλα τα λεφτά! Ένα δωμάτιο που στη συνολική του εικόνα αξίζει από όλες τις απόψεις! Πρέπει να πάτε!!!!!
  on 8 November 2017
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Margarita Papastathopoulou quote Δεν είναι δωμάτιο, είναι σπίτι. Και δεν είναι απόδρασης, γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο σε αυτή την εταιρεία. Άσε που η πόρτα είναι ξεκλειδωτη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η ατμόσφαιρα μυστηριώδης και περιπετειώδης. Ο χώρος ακριβώς αυτό που θα ήθελες να δεις. Οι γρίφοι αρκετοί, έξυπνοι, διαφορετικοί (μιας και πρόκειται για διαφορετικού τύπου "δωμάτιο"), απαιτητικοί. Χρειάζεται παρατηρητικότητα και συγκέντρωση αν θες να περάσεις καλά. Επίσης, προτείνω την 3ωρη εκδοχή. Εμείς πήγαμε 6 άτομα, λύσαμε το μυστήριο 6 λεπτά πριν το τέλος και πραγματικά δεν καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα. Έχοντας παίξει γύρω στα 40 δωμάτια ο καθένας μας, το συγκεκριμένο σπίτι μπήκε άνετα στο top 3 μας και περιμένουμε με αγωνία το δεύτερο μέρος.
  on 19 October 2017
1 2 3 4
Close