Contact phone number:

Contact email:

lynnjordan


 • Lvl 5 - Addict
 • 24 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • ROOM 201: IMMORTAL

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  lynnjordan quote Με λίγα λόγια. Καλύτερο κι από το Paradox!
  on 13 February 2020
 • Blood Treasure

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  lynnjordan quote Πολύ ωραίο δωμάτιο με ΤΡΕΛΕΣ κρυψώνες και λιτά σκηνικά που όμως έχουν όμορφες λεπτομέρειες! Λογικοί και ενδιαφέροντες γρίφοι! Άριστο game mastering! Περάσαμε πολύ ωραία, το ευχαριστηθήκαμε κι ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά του Clue Wars! Εις το επανιδείν!
  on 11 February 2020
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  lynnjordan quote Σημείο αναφοράς, για τα δικά μου δεδομένα, αυτό το δωμάτιο. Ιδανική ατμόσφαιρα και ιδανική ποσότητα τρόμου για τις αντοχές μου, με πραγματικά παραμυθένια σκηνικά που συνοδεύονται από χαριτωμένους γρίφους μέτριας δυσκολίας! Από τα αγαπημένα μου δωμάτια!!!
  on 30 January 2020
 • The Mine Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  lynnjordan quote Πάρα πολύ ωραία σκηνικά και αληθοφανή, ορισμένες λεπτομέρειες είναι πραγματικά αξιέπαινες και τέλος το δωμάτιο παίρνει Όσκαρ για την πιο πρωτότυπη έξοδο!!! Πολύ καλή συνολική εμπειρία!!!
  on 30 January 2020
 • The Orphan

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  lynnjordan quote Πολύ ωραίο δωμάτιο τρόμου το οποίο αποδεικνύει ότι δεν είναι ανάγκη να μας κυνηγούν και να μας χτυπούν για να τρομάξουμε..! Το ίδιο καλά μπορεί να το καταφέρει κι ένα δωμάτιο χωρίς ηθοποιό όπως αυτό! Ναι είναι παλιό, ναι είναι μικρό ΑΛΛΑ εγγυάται ότι θα τρομάξετε και θα περάσετε υπέροχα! Οι γρίφοι είναι όλοι φανταστικοί, χαρακτηριστικοί της εταιρείας που δεν χρησιμοποιεί ποτέ λουκέτα! Ειδική αναφορά στην καλύτερη game master ever, Ιωάννα, για το καταπληκτικό παιχνίδι! Ευχαριστούμε πολύ!
  on 28 January 2020
 • Blast escape the CLUB

  Ευμολπιδών 11, Αθήνα
  lynnjordan quote Περάσαμε πολύ ωραία σε γενικές γραμμές! Υπήρχαν κάποιοι γρίφοι/παιχνίδια που μου άρεσαν περισσότερο και κάποιοι άλλοι που δεν μου άρεσαν. Προσωπικά σε ένα δωμάτιο τέτοιου τύπου θα ήθελα περισσότερα fun παιχνίδια παρά γρίφους. Σίγουρα όμως περάσαμε καλά!
  on 28 January 2020
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  lynnjordan quote Από την πρώτη στιγμή φαίνεται ότι πρόκειται για ένα δωμάτιο το οποίο δεν θα κολλήσει πουθενά! Έχει άψογη ροή, ξεκάθαρη, οι γρίφοι είναι κλιμακούμενης δυσκολίας και οι χώροι και τα σκηνικά απίστευτα! Ειδική αναφορά στις πολύ ωραίες μουσικές! Και όπως πάντα το προσωπικό ευγενέστατο και φιλικό!
  on 28 January 2020
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  lynnjordan quote Αν μη τι άλλο η εισαγωγή είναι πολύ καλή και πολύ ωραία εκτελεσμένη! Οι γρίφοι θα έλεγα ότι είναι μετρίου ενδιαφέροντος αλλά για ένα δωμάτιο τρόμου αυτό δεν είναι κακό! Και από τρόμο σίγουρα έχει πολύ! Τα παιδιά είναι υπέροχα και κάνουν τη δουλειά τους πολύ σωστά!
  on 28 January 2020
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  lynnjordan quote Και μετά το έπος που ονομάζεται "Έπαυλη" πήγαμε να παίξουμε και το Βιβλιοπωλείο. Θα σταθώ στην άποψη μου που φαίνεται να διαφωνεί με αυτή των περισσότερων. Σίγουρα έχει γίνει μια ακόμη καλύτερα δουλειά όσον αφορά τους χώρους, τα περάσματα, την ατμόσφαιρα. Είναι όλα μαγικά! Αυτό όμως που έχω να παρατηρήσω είναι ότι είδαμε γρίφους που είχαμε δει και στην Έπαυλη. Ίδια ιδέα, άλλη αποτύπωση. Κι επειδή έτυχε να παίξουμε τα δωμάτια με διαφορά 2-3 μηνών, η θύμηση των γρίφων ήταν έντονη. Εννοείται ότι πρόκειται για μια υπέροχη δουλειά και εννοείται πως εξακολουθεί να είναι πολύ καλύτερο σε πολλά επίπεδα από τον μέσο όρο των γριφοδωματίων στην Ελλάδα. Δεν είναι όμως τόσο καινοτόμο όσο ακούγεται.
  on 26 January 2020
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  lynnjordan quote Από τα αγαπημένα μου δωμάτια, και θα τολμήσω να πω ότι μου άρεσε πιο πολύ από το βιβλιοπωλείο κι ας πέσετε να με φάτε! Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω...! Λάτρεψα το άπειρο και πέρα από κάθε φαντασία ψάξιμο που έπρεπε να κάνουμε, σε συνδυασμό με τους πέρα από κάθε φαντασία έξυπνους και πρωτότυπους και άπειρους σε αριθμό γρίφους που έπρεπε να λύσουμε! Χάρηκα σαν μικρό παιδί που ανακαλύπτει τη μαγεία! Οι άνθρωποι είναι επιστήμονες, όχι απλά ιδιοκτήτες και σχεδιαστές δωματίων απόδρασης! Αυτό, τίποτα άλλο!
  on 26 January 2020
 • Avaton

  Πελοπίδα 38, Περιστέρι
  lynnjordan quote Σε αυτό το δωμάτιο ένιωσα ότι υπάρχει μια εξαιρετικά δυνατή έναρξη, ένα εξαιρετικά δυνατό φινάλε και μια μεγάλη κοιλιά στη μέση. Είναι πολύ πιθανό, σε αυτό να φταιγαμε εμείς ως ομάδα εξαιτίας του πόσο πολύ είχαμε τρομοκρατηθεί στην αρχή! Το acting ήταν οκ, και οι γρίφοι επίσης, όμως τα ηχητικά και τα φώτα ήταν εξαιρετικά! Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ καλή εμπειρία και αξίζει να πάτε!
  on 26 January 2020
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  lynnjordan quote Υπέροχο δωμάτιο, το ευχαριστηθήκαμε στο έπακρο! Μας άρεσαν πάρα πολύ τα γκάτζετς που έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε! Όμορφοι γρίφοι, όλοι βασισμένοι στο θέμα του δωματίου! Πολύ προσεγμένο και με ωραία ροή, σε βάζει τόσο πολύ στο κλίμα πραγματικά το ζεις! Ευχαριστούμε πολύ για ακόμα μια φορά!
  on 26 January 2020
1 2
Close