Contact phone number:

Contact email:

lock_lady


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 14 κριτικές
 • 20 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Holy Grail

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  lock_lady quote Δεύτερη επίσκεψη στο exit plan για το ταίρι μου και μένα , μετά το dark side of elements που μας είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν και είχαμε κλείσει το contagion αρχικά , λίγο πριν φτάσουμε στο δωμάτιο , μας κάλεσαν στο τηλέφωνο και προς τιμή τους μας ενημέρωσαν ότι η προηγούμενη ομάδα είχε χαλάσει έναν μηχανισμό που δεν ήταν δυνατόν να επισκευαστεί αυθημερόν και θα ήταν κρίμα να παίξουμε το δωμάτιο παρακάμπτοντάς τον. Έτσι αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας με το Άγιο Δισκοπότηρο και καθόλου δεν το μετανιώσαμε. Κλασικής θεματολογίας δωμάτιο (τύπου illuminati) , όπου μετά την εξαφάνιση του καθηγητή Miller , ανώτατου μέλους μυστικιστικής οργάνωσης και θεματοφύλακα του Δισκοπότηρου , καλείστε να ανακαλύψετε την κρυψώνα του γραφείου , όπου ο καθηγητής φυλάσσει το κειμήλιο και να αποδράσετε με αυτό πριν την είσοδο της Αστυνομίας , προκειμένου το τελευταίο να μη βρεθεί σε λάθος χέρια.. Μεγάλος χώρος για να κινηθείτε, ο οποίος χωρίς να είναι υπερπαραγωγή , διαθέτει ταιριαστή και προσεγμένη διακόσμηση , χωρίς καθόλου do not touch. Ατμόσφαιρα αρκούντως "μυστικιστική" λαμβανομένου υπόψιν ότι πρόκειται για καθαρά γριφοδωμάτιο χωρίς ηθοποιό. Οι γρίφοι μου άρεσαν πολύ. Ήταν πολλοί σε αριθμό , όλοι συνυφασμένοι με το θέμα και με πολύ όμορφη ροή από τον ένα στον άλλο. Εύκολοι ως επί το πλείστον , με κάποιους μέτριας δυσκολίας , αλλά όλοι έξυπνοι και ευχάριστοι. Επίσης ψάξιμο αρκετό , κάτι που εμένα προσωπικά δεν με χαλάει. Κάποιοι μηχανισμοί που υπάρχουν μας εξέπληξαν ευχάριστα , ανεβάζοντας το επίπεδο του δωματίου. Gm-ing υποδειγματικό , προσαρμόστηκε άμεσα στη ροή της ομάδας και όλα τα παιδιά της εταιρείας ήταν χαμογελαστά και ευγενέστατα. Δύο άτομα βγήκαμε 3 λεπτά πριν τη λήξη , έχοντας διασκεδάσει και περάσει ένα "γεμάτο" εξηντάλεπτο. Φυσικά και προτείνεται. Για ομάδες εως 3 άτομα κατά προτίμηση λόγω γραμμικότητας και για σχετικά έμπειρες δυάδες. Εμείς θα δοκιμάσουμε και το contagion στα προσεχώς.
  on 18 November 2018
 • The Evil Nanny

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  lock_lady quote Και πάνω που μας είχε πιάσει αυτή η μελαγχολία της Κυριακής , πέφτει η ιδέα για escape και ξεκινάμε από την άλλη άκρη της Αθήνας για Αγία Παρασκευή. Και δεν το μετανιώσαμε καθόλου. Αξιόλογο και διασκεδαστικό , γραμμικό γριφοδωμάτιο. Η διακόσμηση όπως πρέπει και σε αρμονία με το "διττό" του θέματος. Και evil και nanny. Η "παιχνιδιάρικη" διάθεση της εισόδου , δίνει τη θέση της μετά το πρώτο μέρος σε κάτι πιο "σκοτεινό" όπως θα ανακαλύψετε. Πολύ ωραία η αντίθεση μεταξύ των δύο χώρων. Οι γρίφοι πολλοί σε αριθμό , πολυποίκιλοι , εντός concept και κλιμακούμενης δυσκολίας, δεν σε αφήνουν να βαρεθείς. Αρκετό ψάξιμο επίσης. Όσο προχωράει το δωμάτιο τόσο αυξάνεται και η πίεση. Δυάδα βγήκαμε στην εκπνοή, έχοντας χορτάσει γρίφους. Η γλυκειά gm επενέβαινε μόνο όταν ήταν απαραίτητο, ενώ η ευγενέστατη ιδιοκτήτρια συζήτησε μαζί μας και μας πρότεινε δωμάτια σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας. Στα θετικά του δωματίου το γεγονός ότι έχει πολλά modes , όπως original , marathon , battle , για παιδιά , οπότε και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε παρέα. Καλή διασκέδαση!
  on 9 November 2018
 • Band of Spies

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  lock_lady quote Ομάδα τριών παίξαμε το δωμάτιο b2b με το room with the Dragon tattoo και μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο (σε αντίθεση με την ομάδα μου που προτίμησε τους δράκους). Θεματολογία World War 2 και αποκρυπτογράφηση. Παρότι και σε αυτό το δωμάτιο θα ήθελα πιο πλούσιο σκηνικό , ο χώρος είχε χαρακτήρα και ατμόσφαιρα , στην οποία συνέτεινε και η ανάλογη μουσική. Πολύ (και ευφάνταστο) ψάξιμο , λουκέτα και ωραίοι , συνδυαστικοί και απολύτως εντός concept γρίφοι , κάποιοι εξ αυτών αρκούντως δύσκολοι. Πολύ ωραία έκπληξη ο τελευταίος χώρος. Δεν αποδράσαμε (δηλαδή αποδράσαμε χάρη στα τουλάχιστον 10 έξτρα λεπτά που μας έδωσε ο ευγενέστατος gm προκειμένου να χαρούμε την επίλυση του τελευταίου γρίφου και την έξοδο , κάτι που προσμετρώ στα πολύ θετικά). Όπως και στο άλλο δωμάτιο , και παρότι η ώρα ήταν αργά , ο φιλικός ιδιοκτήτης μας εξήγησε διάφορες λεπτομέρειες για την ιστορία και τους γρίφους του δωματίου (και μας πρόσφερε και δεύτερο κομμάτι κέικ ?). Θα επιστρέψουμε και για τα άλλα δωμάτια!
  on 7 November 2018
 • The Room with the Dragon Tattoo

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  lock_lady quote Τίμιο , clean cut , γραμμικό γριφοδωμάτιο. Θεωρητικά το πιο εύκολο της εταιρείας , ωστόσο παρότι λιτό σε διακόσμηση μην το υποτιμήσετε. Βασίζεται στη γνωστή ταινία , μεταφορά του επίσης γνωστού ομώνυμου βιβλίου. Στα συν ότι παράλληλα με τους γρίφους , αναλαμβάνετε και τον ρόλο του ντετέκτιβ. Έχει μπόλικο ψάξιμο (χαρακτηριστικό της εταιρείας) , λουκετάκια, μερικές πρωτότυπες ιδέες και tasks συνυφασμένα με το σενάριο (κάτι που πάντα εκτιμώ στα δωμάτια). Το μόνο που μου έλλειψε ήταν η ατμόσφαιρα και ίσως λίγο πιο πλούσια διακόσμηση , καθόσον αρκετά λιτό. Ομάδα τριών αποδράσαμε on time , πιστεύω έως 4 άτομα είναι καλά. Ειδική μνεία στον εξαιρετικά φιλόξενο ιδιοκτήτη , ο οποίος πραγματικά αγαπά το αντικείμενο και θα σας εξηγήσει το στήσιμο του δωματίου και τους γρίφους με κάθε λεπτομέρεια. Α! Μην παραλείψετε το κέικ?!
  on 7 November 2018
 • Murder on Baker street

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  lock_lady quote Δεύτερη επίσκεψη στο exodus στα Εξάρχεια , τετράδα αυτή τη φορά. Ιδιαίτερο δωμάτιο , από το οποίο μάλλον είχα πολλές προσδοκίες (καθόσον φαν των ιστοριών τύπου Σέρλοκ Χολμς), στις οποίες για μένα δεν ανταποκρίθηκε. Ωραίο μεν το concept του να ξεφύγεις από το κλασικό γριφοδωμάτιο και να δημιουργήσεις ένα παιχνίδι αποκάλυψης του δολοφόνου , ωστόσο εν τέλει μου φάνηκε αμήχανο ως σύνολο. Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο , χωρίς ιδιαίτερη ατμόσφαιρα , αλλά αρκετά μεγάλο για να κινηθεί ομάδα 4-5 ατόμων. Θεωρητικά δεν είναι γραμμικό , αλλά εν τέλει πρέπει να ασχοληθούν όλοι με όλα για να έχουν εικόνα των στοιχείων και της ιστορίας και να οδηγηθούν στην αποκάλυψη του δολοφόνου. Έξυπνη ιδέα η υιοθέτηση ενός ρόλου από κάθε παίκτη για να διευκολυνθεί η ροή και όμορφος ο τρόπος που δίνονταν οι βοήθειες. Ωστόσο , το μεγάλον μείον για μένα ήταν οι γρίφοι που τους βρήκα έως και βαρετούς και ασύνδετους με την ιστορία. Περισσότερο διασκέδασα προς το τέλος , όπου ως ομάδα μαζευτήκαμε με τα στοιχεία μας για να αποφασίσουμε για τον δολοφόνο. Πολύ έξυπνη και "χαβαλετζίδικη" επίσης η έξοδος. Τα παιδιά εκεί , εξαιρετικά και ευγενέστατα , όπως πάντα. Καθώς το δωμάτιο έχει πολύ καλές κριτικές , προτείνω να πάτε να διαμορφώσετε την δική σας άποψη. Καλά να περάσετε!
  on 6 November 2018
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  lock_lady quote Επίσκεψη στο trapped στο Π. Φάληρο για τη δυάδα μας και πάλι οι απόψεις διίστανται. Σε μένα άρεσε , στο ταίρι μου όχι και τόσο. Πρόκειται για ατμοσφαιρικό , γραμμικό γριφοδωμάτιο. Η ατμόσφαιρα αρκούντως creepy για δωμάτιο άνευ ηθοποιού. Τα σκηνικά απλά αξιοπρεπή , καθώς το δυνατό χαρτί του δωματίου , είναι η ιστορία του. Πολύ καλά δουλεμένη και λεπτομερής , και η οποία σου αποκαλύπτεται σταδιακά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ενδιαφέροντες γρίφοι , διαφορετικής λογικής ο καθένας , εύκολοι και μέτριας δυσκολίας ως επί το πλείστον, απόλυτα συνυφασμένοι με την ιστορία , καθώς κάθε τι που λύνεις σου αποκαλύπτει κομμάτια της ιστορίας. Προτείνεται για έως 4 άτομα το πολύ , αλλά πιστεύω βγαίνει καλά και από δυάδες. Τα παιδιά εξαιρετικά , φαίνεται ότι αγαπούν αυτό που κάνουν, μετά το τέλος του παιχνιδιού καθήσαμε και μιλήσαμε αρκετά και ας ήμασταν τελευταίο δωμάτιο. Από μένα είναι ναι !
  on 6 November 2018
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  lock_lady quote B2b με tyranny για τη δυάδα μας και για μένα από τα αγαπημένα μου πλέον δωμάτια (σε αντίθεση με το ταίρι μου που δεν ενθουσιάστηκε). Άψογο αισθητικά , προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια , με κάποιες πολύ ιδιαίτερες custom made κατασκευές και επιτυχημένη ατμόσφαιρα. Και ξεκινάς να λύνεις γρίφους . Και συνεχίζεις ... Και συνεχίζεις... Ωραίοι γρίφοι , οι περισσότεροι μέτριας δυσκολίας , αυτοματισμοί , ωραία gadgets και κατά την άποψή μου πολύ ωραία ροή. Βγήκαμε στην εκπνοή του χρόνου με λίγο "σπρώξιμο" στο τέλος από τον εξαιρετικό gm , ο οποίος όπως και στο tyranny μας εξήγησε στη συνέχεια διάφορες λεπτομέρειες για την κατασκευή του δωματίου. Εξαιρετικό value for money για ένα τόσο δουλεμένο δωμάτιο. Να πάτε! Κατά προτίμηση μέχρι τρία άτομα γιατί οι χώροι είναι σχετικά περιορισμένοι. Και φιλιά στη Λίζα ?!
  on 5 November 2018
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  lock_lady quote Escapepolis λοιπόν , με την καλύτερη υποδοχή από τη Λίζα ?! Ωραίο , καθαρό και περιποιημένο , κλασικής λογικής γριφοδωμάτιο. Το στόρι βασίζεται στην γνωστή ταινία - μεταφορά από βιβλίο του Steven King και όντως η ατμόσφαιρα έχει αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό. Αρκετό ψάξιμο , λουκετάκια , εύκολοι ως επί το πλείστον γρίφοι , πλην ενός πρωτότυπου που μας "έκαψε" λίγο , αλλά όλοι ευχάριστοι και εντός concept. Δυάδα αποδράσαμε εγκαίρως. Πολύ καλός ο gm και πρόθυμος στο τέλος να μας εξηγήσει διάφορες λεπτομέρειες του δωματίου. Προτείνεται κυρίως για δυάδες λόγω περιορισμένου χώρου και γραμμικότητας , ιδανικά b2b με κάποιο από τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας.
  on 5 November 2018
 • Route 666

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  lock_lady quote Πολύ πρωτότυπο δωμάτιο σε σύλληψη και δημιουργία (ταιριαστό και με την γύρω περιοχή που βρίθει συνεργείων και καταστημάτων ανταλλακτικών αυτοκινήτων ?), στο οποίο φαίνεται ότι έχει πέσει και πολλή custom made δουλειά. Ωστόσο , εμάς δεν μας πολυταίριαξε , αλλά μάλλον είναι θέμα προσωπικού γούστου. Όπως και στο άλλο δωμάτιο της εταιρείας , οι χώροι έχουν αξιοποιηθεί στο έπακρο. Η ατμόσφαιρα είναι υποτυπώδης. Αποκλειστικός πρωταγωνιστής οι πολλοί , πρωτότυποι (αρκετοί χειρωνακτικοί) , μέτριας και αυξημένης δυσκολίας γρίφοι , που απαιτούν ταχύτητα , καθαρό μυαλό και καλή συνεργασία της ομάδας. Η ροή ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι και καλύτερη , ωστόσο ο gm μας πολύ καλός και με χιούμορ. Να βάλετε τα γάντια σας και να πάτε ομάδα 3-4 ατόμων μέτριας και άνω εμπειρίας.
  on 5 November 2018
 • The Mansion

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  lock_lady quote Ένα τίμιο , ευχάριστο old school γριφοδωμάτιο. Ιδανικό για αρχάριες ομάδες , οι οποίες ενδεχομένως θα το ευχαριστηθούν πολύ περισσότερο από τις πιο έμπειρες , καθώς είναι εύκολο προς μέτριο από άποψη δυσκολίας , ενώ θα δουν αρκετά στοιχεία (λουκέτα , μηχανισμούς , διαφορετικών ειδών γρίφους) σε πολύ καλή αναλογία. Το στόρι αρκετά συνηθισμένο και η ατμόσφαιρα απλά αξιοπρεπής. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η πραγματικά άψογη εκμετάλλευση του χώρου και οι ωραίες μεταβάσεις από τον έναν στον άλλο. Οι γρίφοι όπως ανέφερα και παραπάνω πολλοί σε ποσότητα , διαφορετικών ειδών , εύκολοι προς μέτριοι και εν τέλει αφήνουν μια όμορφη , "χορταστική" αίσθηση. Τα παιδιά εκεί άψογα , όπως και η gm μας. Προτείνεται για ομάδες μέχρι 3 ατόμων και λόγω στενότητας χώρων και για να έχουν όλοι με κάτι να ασχοληθούν. Καλό value for money , οι αρχάριοι θα εντυπωσιαστούν , οι πιο έμπειροι θα περάσουν μια ευχάριστη "χαλαρή" ώρα. Εμείς 3 άτομα αποδράσαμε λίγο πριν τη λήξη του χρόνου.
  on 5 November 2018
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  lock_lady quote Πολύ πρωτότυπο και ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο που όσο περνάει η ώρα τόσο περισσότερο σε κερδίζει. Επιβλητική εισαγωγή , σε εντάσσει με επιτυχία στη μυστικιστική ατμόσφαιρα του δωματίου. Όμορφα handmade σκηνικά , ταιριαστά ηχητικά και φωτισμός που έπαιζε καίριο ρόλο στην εξέλιξη. Γρίφοι πολλοί , πολύ έξυπνοι , απόλυτα συνυφασμένοι με την ιστορία του δωματίου , μέτριας έως και υψηλής δυσκολίας , κάποιοι εκ των οποίων απαιτούσαν αρκετή φαντασία και κατά συνέπεια καθοδήγηση από τον gm. Ελάχιστα λουκέτα και πολύ περισσότεροι μηχανισμοί και αυτοματισμοί που άφηναν ωραία αίσθηση. Δύο άτομα βγήκαμε χάρη στον έξτρα χρόνο που μας άφησαν τα παιδιά. Προτείνεται για ομάδες 3-4 ατόμων , μέτριας εμπειρίας και άνω , καθώς πρόκειται για αρκετά απαιτητικό δωμάτιο.
  on 4 November 2018
 • lock_lady quote Απόλυτα τίμιο γριφοδωμάτιο 1ης γενιάς. "Παλιομοδίτικο" με την καλή έννοια του όρου. Όσοι αναζητούν υπερπαραγωγές , ηθοποιούς κλπ ας μην το δοκιμάσουν , θα απογοητευτούν. Όσοι αγαπούν το κλασικό και τους γρίφους , θα βρουν ένα όμορφα δουλεμένο δωμάτιο. Οι χώροι λιτοί και περιορισμένοι (ουσιαστικά πρόκειται για ένα δωμάτιο) , χωρίς ωστόσο να αποπνέουν κάτι το φτηνό ή το πρόχειρο. Απεναντίας η διακόσμηση είναι όμορφη και προσεγμένη , απόλυτα εναρμονισμένη με το concept της ιστορίας και την εποχή που εκτυλίσσεται. Η ατμόσφαιρα , χωρίς να είναι επιβλητική , είναι ταιριαστή με το σενάριο και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Πρωταγωνιστές λοιπόν του δωματίου το σενάριο και οι γρίφοι. Το σενάριο πρωτότυπο , ενδιαφέρον , λεπτομερές και αρκετά επιτυχημένο στην προσπάθειά του να αποδώσει το σκοτεινό ύφος του Poe. Οι γρίφοι μπόλικοι , μέτριας δυσκολίας , ενδιαφέροντες και απόλυτα συνυφασμένοι με την ιστορία, απαιτούν καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών. Συνολικά χορταστικοί. Η ροή του παιχνιδιού εξαιρετική ώστε να μη βαριέσαι λεπτό , όπως και ο gm μας. Γενικά τα παιδιά του exodus από τα πιο φιλικά και ευχάριστα που έχουμε συναντήσει. Δυάδα αποδράσαμε με 1 λεπτό bonus , έχοντας περάσει μία πολύ ευχάριστη ώρα. Προτείνεται για ομάδες 2-3 ατόμων που αγαπούν τα κλασικά γριφοδωμάτια.
  on 4 November 2018
1 2
Close