Contact phone number:

Contact email:

LILYESC


 • Lvl 15 - Famous Master
 • 180 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Pneumattic II : The Sequel

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  LILYESC quote Πολύ μέτριο δωμάτιο. Δεν είχε καμία συνοχή και αποτελούταν από διαφορα στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να πλαισιώσουν διαφορετικά δωμάτια και να μην είναι όλα μαζί. Οι γρίφοι οκ, όχι όμως και κάτι τρομερό. Το acting ανύπαρκτο.
  on 13 March 2019
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  LILYESC quote Πολύ μέτριο. Ο τρόπος βοηθειών, ο οποίος βέβαια δεν ήταν πρωτότυπος, τον είχαμε δει με την ομάδα μου και σε άλλο δωμάτιο πιο παλιό - συγκεκριμένα στον εξορκισμό στο Μαρούσι - ο τρόπος βοηθειών λοιπόν δεν μου άρεσε καθόλου διότι δεν ταίριαζε καθόλου σαν κλίμα στο δωμάτιο, όπως και ο Βαγγέλης δεν ταίριαζε καθόλου γιατί καλός χρυσός αλλά ο Βαγγέλης θα κόλλαγε στο once upon a time που είχαν εκεί πριν καλύτερα. O gm μάλλον ήταν σχετικά άπειρος και μας κατηύθυνε λάθος κάπου με αποτέλεσμα να μείνουμε πολλή ώρα και να βαρεθούμε. Βγαίνοντας του εξηγήσαμε ότι του λέγαμε πως η βοήθεια που έδινε δε μας βοηθούσε και μας είπε ότι δεν το άκουσε. Το δωμάτιο τωρα καλό ήταν κατά τα άλλα, με ακόμα πιο επικίνδυνα περάσματα από το make them suffer αλλά όπως είπα και σε αυτό, όποιος δεν συμφωνεί με κάτι ή το θεωρεί επικίνδυνο έχει κάθε δικαίωμα να βγει, δεν μας κρατάνε κάπου με τη βία. Είχε κάποια πρωτότυπα πράγματα αλλά γενικά δεν τρελαθήκαμε.
  on 9 March 2019
 • Make Them Suffer

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  LILYESC quote Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια (μιας και κλείνει το δωμάτιο), έχοντας γρίφους πολύ απλοϊκούς, κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι λάθος, δε θα έπρεπε να βάλουν καθόλου γρίφους έτσι ώστε να μπει σε διαδικασία σύγκρισης με τα γριφοδωμάτια. Τρομερά περάσματα, ολίγον τι επικίνδυνα αλλά οκ, όποιος δε συμφωνεί με κάτι μπορεί να βγει από το δωμάτιο δεν μας βάζουν με το ζόρι. Ζωντανή εμπειρία τρόμου, πολλοί χώροι. Μας φάνηκε απότομο το τέλος.
  on 9 March 2019
 • Da Vinci Code

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  LILYESC quote Σχετικά καλό γριφοδωμάτιο, με πολλή καθοδήγηση, κάποια σημεία απλά δεν έβγαιναν χωρίς υποδείξεις.
  on 20 February 2019
 • The School of Wizards

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  LILYESC quote Από τα χειροτερα δωμάτια που έχουμε παίξει. Ένας μηχανισμός δεν δούλευε, ένα λουκέτο ήταν ανοιχτό. Δεν είπαμε κάτι στα παιδιά αλλά στο τέλος το άφησαν να περάσει έτσι, Καμία συνοχή, οι γρίφοι ήταν υπο την απόλυτη καθοδήγηση του gm.
  on 20 February 2019
 • Experimentum X

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  LILYESC quote Μπράβο γι' αυτό το δωμάτιο. Τα έχει όλα και συμφέρει! Δραστηριότητα, γρίφους, τα πάντα. Και χωρίς να έχει ηθοποιό. Θα μπορούσε γι' αυτό το λόγο να έχει ένα - δυο ευρώ πιο κάτω αλλά τα αξίζει και με το παρά πάνω. Ο τελευταίος γρίφος μας έκαψε λίγο.
  on 12 February 2019
 • The Art of Escape

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  LILYESC quote Ωραίο γριφοδωμάτιο με καλούς γρίφους και ωραία ροή. Του έλειπε αυτό το "κάτι" αλλά για τυποποιημένο δωμάτιο mindtrap είναι καλό, με ένα "τσικ" να το πάει και λίιιιγο πιο πέρα. Από τα καλά της αλυσίδας!!
  on 12 February 2019
 • Bachelor Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  LILYESC quote Δεν πας για να λύσεις γρίφους, δεν πας για να δεις την υπερπαραγωγή, πας για να διασκεδάσεις και αυτό το πετυχαίνουν 100%. Κρίμα που έχουν τον πιο ωραίο χώρο του ορόφου ανεκμετάλλευτο. Μπράβο!
  on 12 February 2019
 • Bachelor Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  LILYESC quote Δεν πας για να λύσεις γρίφους, δεν πας για να δεις την υπερπαραγωγή, πας για να διασκεδάσεις και αυτό το πετυχαίνουν 100%. Κρίμα που έχουν τον πιο ωραίο χώρο του ορόφου ανεκμετάλλευτο. Μπράβο!
  on 12 February 2019
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  LILYESC quote Το καλύτερο στοιχείο του δωματίου είναι πως είναι δύο ετών και μοιάζει σαν καινούριο. Δεν υπήρχε τίποτα φθαρμένο και τίποτα παλιό. Οι γρίφοι πολλοί και ενδιαφέροντες και αν και το θ΄΄εμα είναι χιλιοχρησιμοποιημένο, φύγαμε με τις καλύτερες των εντυπώσεων.
  on 26 January 2019
 • Another Dimension

  Αγίου Ιωάνου 63, Αγία Παρασκευή
  LILYESC quote Ένα δωμάτιο που έχει πράγματα να δώσει, με ποικίλους γρίφους και χώρους αλλά με αρκετά πράγματα που χρήζουν διόρθωσης. Αρκετά πρωτότυπα στοιχεία αλλά και κάποια ελαφρώς χρονοβόρα και εκνευριστικά χωρίς λόγο. Το καλύτερο δωμάτιο της εταιρίας.
  on 26 January 2019
 • Shaken, Not Stirred

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  LILYESC quote Ένα γριφοδωμάτιο με αρκετά σύγχρονο design, με κάποια gadgets που δεν είχαμε ξαναδεί. Δεν έχει κάτι τρομερό να προσφέρει.
  on 26 January 2019
1 2 3 15
Close