Contact phone number:

Contact email:

kouvanoi


 • Lvl 6 - Detective
 • 40 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Woman In black

  Σαπφούς 143, Καλλιθέα
  kouvanoi quote Κορυφαίο δωμάτιο τρόμου από όλες τι απόψεις. Τα παιδιά έχουν στήσει σκηνικά που σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή. Ο ηθοποιός σε κάποιες στιγμές νομίζεις ότι πετάει. Τα παιδιά ευγενεστατα και με μεράκι. Σε όποιον αρεσουν τα δωμάτια τρόμου πρέπει να το επισκεφτεί. Δυνατή εμπειρία τρόμου συγχαρητήρια στα παιδιά που το έφτιαξαν. Όταν ανοίξει με το καλό και το sequel θα το επισκεφθούμε οπωσδήποτε!
  on 17 October 2021
 • Trapped Shadows

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  kouvanoi quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο τρόμου με δυνατή ατμόσφαιρα και γρίφους κατάλληλης δυσκολίας. Προτείνεται για τους fans του είδους.
  on 23 December 2019
 • Don't Take a Breath

  Αγίου Κωνσταντίνου 28, Αχαρνές
  kouvanoi quote Το συγκεκριμένο δωμάτιο αποτελεί μία μοναδική εμπειρία στο χώρο των escape rooms. Ενώ δεν είναι τρόμου, η ένταση που βιώσαμε ήταν στα ύψη όλο το δίωρο που διήρκεσε το δωμάτιο. Το σπίτι έχει φτιαχτεί με ατελείωτο μεράκι προσεγμένο μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια. Από την στιγμή που μπαίνεις στο σπίτι μέχρι να βγεις νομίζεις πραγματικά ότι παίζεις στην ταινία. Πέραν του γεγονότος ότι πρόκειται για ένα από τα κορυφαία escape rooms στην Αθήνα, θα ήθελα να σταθώ για λίγο στον ιδιοκτήτη, τον αγαπημένο Verone. Από τα 40 escape rooms που έχουμε πάει περίπου ο άνθρωπος είναι ο πιο επαγγελματίας και παθιασμένος ιδιοκτήτης που έχουμε συναντήσει. Προσέχει τόσο πολύ τους παίκτες που μία κοπέλα από την παρέα που φοβόταν αφιέρωσε ειδικά χρόνο για να της δείξει τους χώρους πριν αρχίσει το παιχνίδι. Μέχρι και στη διάρκεια του παιχνιδιού είχε ειδική μεταχείριση απέναντί της μην τη φοβίσει αλλά με διακριτικότητα για να μην καταλάβουμε τίποτα όλοι οι υπόλοιποι. Άνθρωποι σαν τον Verone ανεβάζουν επίπεδο το hobby των escape rooms. Εάν δεν έχετε πάει ακόμα, μία κράτηση επιβάλλεται για να περάσετε ένα αξέχαστο δίωρο στο σπίτι του τυφλού βετεράνου.
  on 1 October 2019
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  kouvanoi quote Ένα από τα καλύτερα δωμάτια τρόμου στην Αθήνα. Ένα δωμάτιο στο οποίο έχει πέσει πάρα πολλή δουλειά και είναι τρομακτικό μέσω της ατμόσφαιρας που δημιουργεί και όχι από φθηνό εντυπωσιασμό. Οι βοήθειες εκεί που έπρεπε και η ένταση κλιμακώνεται με το πέρασμα της ώρας. Εξαιρετικό από όλες τις απόψεις ατμοσφαιρικό, υποβλητικό με έντονη δράση όπου έπρεπε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εξαιρετική εμπειρία που προσφέρουν.
  on 2 September 2019
 • Lights Out

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  kouvanoi quote Εξαιρετικό δωμάτιο απ'όλες τις απόψεις. Σωστή δόση τρόμου και γρίφων χωρίς να σε κυνηγάνε, επενδύοντας πιο πολύ στην ατμόσφαιρα. Πρωτότυποι μηχανισμοί χωρίς ούτε ένα λουκέτο και εξαιρετική μουσική υπόκρουση. Για τους fans των ατμοσφαιρικών δωματίων τρόμου χωρίς κυνηγητά και καφρίλες και με ωραίους γρίφους προτείνεται ανεπιφύλακτα.
  on 8 August 2019
 • The Portal

  Πάρου 22, Ίλιον
  kouvanoi quote Στο δωμάτιο από θέμα σκηνικών έχει γίνει μία πολύ καλή δουλειά. Οι γρίφοι γραμμικοί και βατοί όσο πρέπει για το στυλ του δωματίου. Μόνο παράπονο στο θέμα της αλληλεπίδρασης των ηθοποιών με τους παίκτες, θα μπορούσαν να βάζουν λιγότερη δύναμη όταν ακουμπάνε τους παίκτες.
  on 10 June 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  kouvanoi quote Το Dead Bride είναι ένα από τα κορυφαία δωμάτια τρόμου της Αθήνας. Ως ομάδα έχουμε πάει στα περισσότερα καλά τρόμου και το κατατάσσουμε ανάμεσα στα κορυφαία του είδους (Requiem, Mrs Rose, Sanatorium, Paranoic 2 κλπ). Η εκμετάλλευση των χώρων εξαιρετική, νόμιζες ότι βρισκόσουν σε αρκετά μεγαλύτερο σπίτι, οι ηθοποιοί τα έδωσαν όλα με το acting τους. Αυτό που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα δωμάτια είναι η κλιμάκωση της έντασης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σε αντίθεση με άλλα δωμάτια που ξεκινάνε εντυπωσιακά και κάνουν κοιλιά στην πορεία. Τα παιδιά ευγενέστατα και ο GM τις βοήθειες όσο έπρεπε για να βγούμε on time. Για τους fans των δωματίων τρόμου επιβάλλεται μία επίσκεψη στο γάμο!
  on 6 May 2019
 • Exam

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  kouvanoi quote Εξαιρετικό δωμάτιο από όλες τις απόψεις. Παρά το γεγονός ότι σαν ομάδα είμαστε γενικά fans των δωματίων τρόμου, ήταν από τα λίγα γριφοδωμάτια που μας κράτησε σε συνεχή ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος. Στήσιμο του χώρου ανάλογο με την ταινία και οι γρίφοι γραμμικοί και έξυπνοι. Τα παιδιά ευγενέστατα και με πολύ μεράκι. Βοήθειες εκεί που έπρεπε για να έχει συνεχή ροή το παιχνίδι. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για να περάσετε 1μιση ώρα γεμάτη ένταση με δυνατούς γρίφους.
  on 22 April 2019
 • Δωμάτιο 696

  Χαλανδρίου 26 & Κύπρου 37Β, Αγία Παρασκευή
  kouvanoi quote Εξαιρετικό δωμάτιο από όλες τις απόψεις. Τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα σε μεταφέρουν σε ένα μοτέλ στη μέση του πουθενά σε μία άλλη εποχή. Οι γρίφοι ωραίοι, γραμμικοί κατάλληλης δυσκολίας για ένα τέτοιο δωμάτιο. Το στοιχείο του τρόμου είναι υπαρκτό χωρίς να είναι υπερβολικό σε σωστές δόσεις. Τα παιδιά πέραν του δέοντος ευγενέστατα με μεράκι για αυτό που κάνουν. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
  on 14 April 2019
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  kouvanoi quote Ένα πολύ τίμιο δωμάτιο σε γενικές γραμμές. Τα σκηνικά εντυπωσιακά έχει πέσει πολλή δουλειά. Μεταφέρεσαι σε άλλη εποχή και σκηνικό. Οι γρίφοι γενικά καλοί αλλά χωράνε βελτίωση. Για όσους θέλουν ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο με ηθοποιό χωρίς να είναι όμως τρομακτικό προτείνεται για να περάσει ευχάριστα η ώρα.
  on 12 March 2019
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  kouvanoi quote Με λίγα λόγια ένα εξαιρετικό δωμάτιο! Από τις πιο πρωτότυπες εισαγωγές που έχουμε δει σε δωμάτιο, η ατμόσφαιρα υποβλητική και οι γρίφοι όσο έπρεπε. Πολύ έξυπνη διαχείριση των χώρων και γρίφοι - μηχανισμοί που δεν έχουμε δει άλλα δωμάτια. Τα παιδιά από τα πιο ευγενικά με μεράκι για αυτό που κάνουν περάσαμε τέλεια. Από τα καλύτερα δωμάτια τρόμου στην Αθήνα και έχουμε πάει σε αρκετά καλά. Επιβάλλεται για τους fans του έιδους!
  on 3 March 2019
 • Necromancy

  Περγάμου 20B, Αιγάλεω
  kouvanoi quote Ενα πολυ καλο δωματιο σε γενικες γραμμες. Ατμοσφαιρικa σκηνικα, jumpscares οπου επρεπε χωρις να σε κυνηγανε και γριφοι normal. Η ηθοποιος πολυ καλη με ισορροπια αναμεσα στις τρομακτικες φασεις και τις πλακες. Περασαμε πολυ ωραια προτεινεται.
  on 2 February 2019
1 2 3 4
Close