Contact phone number:

Contact email:

Konig


 • Lvl 14 - Respected Leader
 • 156 κριτικές
 • 11 Δωμάτια στο Wishlist
 • Horror Hotel : The Experiment

  Ιάκχου 8, Κεραμεικός
  Konig quote Ένα δωμάτιο-υπερπαραγωγή με πολλούς χώρους και περάσματα και επιβλητικά σκηνικά! Έχει πέσει πολύ δουλειά στην διακόσμηση και τα σκηνικά σε αυτά τα 400τμ, προκειμένου η εμπειρία να είναι η καλύτερη! Άλλες φορές τρομακτικό, άλλες κωμικό, στην τέλεια ισορροπία! Οι γρίφοι του ΟΚ, απλά υπάρχουν για να κάνεις κάτι, αν και δυο-τρεις είναι πρωτότυποι! Υπερπαραγωγή που έχει αέρα 2019!
  on 21 July 2019
 • ROOM 201: IMMORTAL

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Konig quote Είναι δύσκολο και απαιτεί αστείρευτη όρεξη και δημιουργικότητα να προσπαθείς συνέχεια να εξελίσσεσαι, και ακόμα πιο δύσκολο να μην επαναπαυθείς στην επιτυχία. Η συγκεκριμένη ομάδα κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει τον εαυτό της, αλλά και την προηγούμενη επιτυχία της στο Περιστέρι! Από τα κορυφαία γριφοδωμάτια στην Ελλάδα, που με κάνουν να ελπίζω στην συνεχή πρωτοτυπία και εξέλιξη των escape room και να χαίρομαι μόνος μου με τις μικρές λεπτομέριες, τους μηχανισμούς, τις πρωτοτυπίες και τα περάσματα, μετά από τριακόσια κοντά δωμάτια.. Ένα δωμάτιο πραγματικό..διαμάντι!
  on 24 June 2019
 • Edison VS Tesla

  Τραλλέων 94, Γαλάτσι
  Konig quote Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι με λούζει κρύος ιδρώτας και νιώθω έναν διακαή ενθουσιασμό μόνο και μόνο με τον χώρο και με τον τρόπο που πληροφορούμαι πως παίζεται το παιχνίδι! Κατά την διάρκεια του ανακαλύπτω πως είναι όλο αυτοματοποιημένο με in-concept και άκρως ταιριαστούς μηχανισμούς με έναν να κλέβει την παράσταση και με αρκετούς γρίφους λογικής που απαιτούν σίγουρα συνδυαστική και μαθηματική σκέψη για να λύθουν, με τον τελευταίο να είναι από τους καλύτερους που έχω συναντήσει! Ροή εξαιρετική και gameplay πρωτότυπο και ευφάνταστο! Σαν να μην έφτανε αυτό, το κερασάκι στην τούρτα είναι ο GM μας Πάνος, με άκρως to-the-point και σωστές βοήθειες και με αστείρευτη όρεξη όχι μόνο να μας GMάρει, αλλά και να μας εξηγήσει την κάθε λεπτομέρια του δωματίου, το ιστορικό backround στο οποίο τοποθετείται, και να μας μεταδώσει γνώση πάντα με αφορμή το ίδιο το δωμάτιο! Εξαιρετικός! Δωμάτιο για τους λάτρεις των γρίφων, των μηχανισμών/αυτοματισμών και της επιστήμης! Συνολικά, αφήνοντας το Eureka, όχι μόνο είσαι χαρούμενος επειδή έχεις παίξει όμορφα δωμάτια, αλλά και φεύγεις με περισσότερες γνώσεις για σημαντικές προσωπικότητες του παρελθόντος που άλλαξαν τον κόσμο! Καθένα από τα δωμάτια είναι ναι μεν ένα εξηντάλεπτο ταξίδι στο παρελθόν, αλλά και ένα μικρό σχολείο, χαρακτηριστικό της εταιρίας που εγώ προσωπικά λάτρεψα! Να πάτε!!
  on 25 April 2019
 • Lights Out

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Konig quote Πολύ αξιόλογο δωμάτιο που με λίγο παραπάνω έμφαση στις λεπτομέριες θα φιγούραρε σε πολλές τοπ10 λίστες κατ'εμέ! Επιβλητική ατμόσφαιρα, όμορφοι χώροι, εξαιρετικά ηχητικά εφέ και γρίφοι μόνο με μηχανισμούς έξυπνα δοσμένοι! Στα αρνητικά, το γεγονός ότι παίξαμε σχεδόν όλο το δωμάτιο χωρίς βοήθεια καθώς δεν ακούγονταν και στην προσπάθεια να ακούσεις, εκνευριζόσουν, ένας χώρος που ήταν λίγο παραπάνω βρώμικος από ότι έπρεπε και ένας-δυο γρίφοι προς το τέλος ψιλοάσχετοι και εκτός concept. Επίσης πιστεύω πως το τέλος χρίζει ριζικής βελτίωσης! Overall, πολύ καλή δουλειά απτά παιδιά που με μερικές πινελιές/διορθώσεις θα γίνει ακόμα καλύτερη!
  on 6 April 2019
 • Magience - Η επιστροφή

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  Konig quote Να ξεκινήσω λέγοντας πως κατ’εμέ το δωμάτιο δεν αξίζει όλη αυτήν την αρνητική φήμη που έχει πάρει από την αρχή, καθώς πρόκειται για ένα αξιοπρεπέστατο ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο, με υπερτίμια, συνδυαστικά, σύνθετα και πολλά δύσκολα γριφάκια, πολυάριθμους και διαφορετικούς μηχανισμούς, καλή ατμόσφαιρα, στρωτή ροή και αρκετές εναλλαγές χώρων! Αν θα έπρεπε να του προσάψω κάτι θα ήταν το γεγονός ότι κατά βάση οι περισσότεροι χώροι έχουν μείνει ίδιοι, αλλά έχουν διαφορετική διαρρύθμιση και σκηνικά ( καθώς το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό ) αλλά αν κάποιος δεν έχει παίξει τα προηγούμενα δύο, πιστεύω δεν θα τον πειράξει καθόλου! Επίσης να πω για το acting ότι το βρήκα λίγο αχρείαστο και σε καμία περίπτωση το δωμάτιο δεν είναι τρόμου..! Ίσως να φταίει η τιμή που δεν ακούστηκαν και τα καλύτερα λόγια εξαρχής, αλλά πιστεύω ότι με προσφορές που παίζουν τριγύρω η τιμή γίνεται προσιτή και αξίζει ένα τόσο χορταστικό δωμάτιο τόσα χρήματα! Κατά την γνώμη μου όσοι γουστάρετε γρίφους, μηχανισμούς, ατμόσφαιρα πρέπει να το επισκευθείτε..! Όσοι θέλετε τρόμο, καλύτερα να μην πάτε καθόλου! Αυτά!
  on 23 March 2019
 • Exam

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  Konig quote ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ,ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ,ΜΟΝΑΔΙΚΟ! ΚΑ ΨΙ ΜΟ! ΣΠΕΥΣΑΤΕ!
  on 4 March 2019
 • La Mision Del Profesor

  Ομήρου 24-26,Νέα Σμύρνη
  Konig quote Άλλη μια προσεγμένη δουλειά από το team του GO, που κατάφεραν και έφεραν την «Μεγαλύτερη Ληστεία» στην Ελλάδα! Διασκεδαστικό, πρωτότυπο και έξυπνο απ’την αρχή μέχρι το τέλος! Να πάτε!
  on 1 March 2019
 • Operation Silk City

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  Konig quote Ξεκινώντας να πω πως πρόκειται για το μεγαλύτερο γριφοδωμάτιο της χώρας, με πολυάριθμους χώρους να εξερευνήσεις, πολλά περάσματα και σίγουρα αρκετά «πάνω-κάτω»!! Βγαίνεις χορτάτος, καθώς το μάτι σου έχει δει όχι μονο όμορφα και ρεαλιστικά σκηνικά, αλλά και χώρους στους οποίους οι δημιουργοί δεν έχουν λυπηθεί την διακόσμηση και πραγματικά σε αυτόν τον τομέα το δωμάτιο δίνει πόνο! Είναι γεμάτο! Όσον αφορά τους γρίφους, μπορώ να πω πως κατά το ήμισυ μου άρεσαν αρκετά, καθώς είναι συνδυαστικοί και απαιτούν κάποια εμπειρία για να τους λύσεις! Με ξένισαν οι έτοιμοι κωδικοί που δίνονταν αφού ένας γρίφος ή ένα task είχε ολοκληρωθεί ( και ένας γρίφος είναι αυτούσιος κωδικός κ όλας:/ ), όμως μετά την μεγάάλη συζήτηση που είχαμε με τον αγαπητό και ανοιχτό σε προτάσεις και φίντμπακ Σταύρο ενημερωθήκαμε πως έχει σκοπό να τροποποιήσει αυτό το κομμάτι του δωματίου, κάτι το οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο γιατί το δωμάτιο θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αν αντί για κωδικοί δίνονταν mini-γριφάκια για παράδειγμα! Αυτά, τίμιο γριφοδωμάτιο, που επιδέχεται μερικές μικρές διορθώσεις/βελτιώσεις για να γίνει top!
  on 30 January 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Konig quote Είμαι πραγματικά ευγνώμων στην ομάδα του Paradox Project που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω αυτό το αριστούργημα που αναγάγει τα escape rooms σε τέχνη! Οι καλύτεροι μακράν γρίφοι που έχω δει, αψεγάδιαστη ροή που κλιμακώνεται όσο το χρονόμετρο μετράει αντίστροφα, ατμόσφαιρα ακριβώς αυτή που θα πρεπε να ναι, μουσική επένδυση απολύτως ταιριαστή, περάσματα με τον καλύτερο τρόπο καμουφλαρισμένα και μια ιστορία που μόλις την ανακαλύψεις όλη και τελειώσεις το δωμάτιο σου προκαλείται ένα απαράμιλλο δέος! Μία εμπειρία που ΟΛΟΙ πρέπει να ζήσουν! Δεν ξέρω πόσος χρόνος θα χρειαστεί - και αν θα γίνει ποτέ - για να ξεπεράσει κάποιο δωμάτιο το Βιβλιοπωλείον του Paradox Project, το καλύτερο escape room της χώρας!
  on 31 December 2018
 • Blast escape the CLUB

  Ευμολπιδών 11, Αθήνα
  Konig quote Η πρωτοτυπία στο μεγαλείο της! Ένα escape room μέσα σε ένα club ή το αντίστροφο?! Όμορφοι γρίφοι, καταπληκτικό και άκρως ευρηματικό concept και ένας Barman με άγριες διαθέσεις, και ετοιμόλογος! Μια διαφορετική εμπειρία που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το στοιχείο των escape rooms με το στοιχείο του clubbing!
  on 30 December 2018
 • Friday the 13th

  Παλαιάς Καβάλας 17, Αιγάλεω
  Konig quote Πραγματικά ένα δωμάτιο απόδρασης που μετά από 235 δωμάτια, μου προκάλεσε συναισθήματα που παρόμοια δεν έχω αισθανθεί. Πήγαμε και παίξαμε 2 άτομα, η καλύτερη επιλογή ατόμων κατ'εμέ, και πραγματικά η ροή του δωματίου, οι χώροι του, το setting αυτών, ο μανιακός δολοφόνος που τους εξοντώνει όλους στο πέρασμά του και η ατμόσφαιρα του δωματίου σε κάνουν να ανατριχιάζεις και να ξεχνάς το γεγονός ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι! Πρώτη φορά λοιπόν, πραγματικά έπαιξα λες και έπαιζα σε ένα survival horror videogame! Μπορεί να μην έχει τους πρωτότυπους γρίφους ή τους τρελούς μηχανισμούς ή να μην είναι πολύ υψηλού budget, καταφέρνει όμως να σου προκαλέσει ακατάπαυστη αγωνία, να σε λούσει κρύος ιδρώτας και να αναρωτηθείς : "Αν όντως με πιάσει τι θα μου κάνει?" Για μένα αυτό θεωρείται επιτυχία! Το δωμάτιο καταφέρνει με σχετικά λίγα μέσα και πολύ έξυπνο στήσιμο να σε βυθίσει στην σκοτεινή ιστορία του! Γι'αυτό καλό θα ήταν "υποκύψετε" σε αυτό και να το αφήσετε να σας ταξιδέψει!
  on 30 December 2018
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Konig quote Ένα μικρό διαμάντι! Εξαιρετικό, με προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρια! Μέσα στο ΤΟΠ 10 της Ελλάδας 100% !
  on 27 November 2018
1 2 3 13
Close