Contact phone number:

Contact email:

Konig


 • Lvl 15 - Famous Master
 • 181 κριτικές
 • 12 Δωμάτια στο Wishlist
 • Operation Silk City

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  Konig quote Ξεκινώντας να πω πως πρόκειται για το μεγαλύτερο γριφοδωμάτιο της χώρας, με πολυάριθμους χώρους να εξερευνήσεις, πολλά περάσματα και σίγουρα αρκετά «πάνω-κάτω»!! Βγαίνεις χορτάτος, καθώς το μάτι σου έχει δει όχι μονο όμορφα και ρεαλιστικά σκηνικά, αλλά και χώρους στους οποίους οι δημιουργοί δεν έχουν λυπηθεί την διακόσμηση και πραγματικά σε αυτόν τον τομέα το δωμάτιο δίνει πόνο! Είναι γεμάτο! Όσον αφορά τους γρίφους, μπορώ να πω πως κατά το ήμισυ μου άρεσαν αρκετά, καθώς είναι συνδυαστικοί και απαιτούν κάποια εμπειρία για να τους λύσεις! Με ξένισαν οι έτοιμοι κωδικοί που δίνονταν αφού ένας γρίφος ή ένα task είχε ολοκληρωθεί ( και ένας γρίφος είναι αυτούσιος κωδικός κ όλας:/ ), όμως μετά την μεγάάλη συζήτηση που είχαμε με τον αγαπητό και ανοιχτό σε προτάσεις και φίντμπακ Σταύρο ενημερωθήκαμε πως έχει σκοπό να τροποποιήσει αυτό το κομμάτι του δωματίου, κάτι το οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο γιατί το δωμάτιο θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αν αντί για κωδικοί δίνονταν mini-γριφάκια για παράδειγμα! Αυτά, τίμιο γριφοδωμάτιο, που επιδέχεται μερικές μικρές διορθώσεις/βελτιώσεις για να γίνει top!
  on 30 January 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Konig quote Είμαι πραγματικά ευγνώμων στην ομάδα του Paradox Project που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω αυτό το αριστούργημα που αναγάγει τα escape rooms σε τέχνη! Οι καλύτεροι μακράν γρίφοι που έχω δει, αψεγάδιαστη ροή που κλιμακώνεται όσο το χρονόμετρο μετράει αντίστροφα, ατμόσφαιρα ακριβώς αυτή που θα πρεπε να ναι, μουσική επένδυση απολύτως ταιριαστή, περάσματα με τον καλύτερο τρόπο καμουφλαρισμένα και μια ιστορία που μόλις την ανακαλύψεις όλη και τελειώσεις το δωμάτιο σου προκαλείται ένα απαράμιλλο δέος! Μία εμπειρία που ΟΛΟΙ πρέπει να ζήσουν! Δεν ξέρω πόσος χρόνος θα χρειαστεί - και αν θα γίνει ποτέ - για να ξεπεράσει κάποιο δωμάτιο το Βιβλιοπωλείον του Paradox Project, το καλύτερο escape room της χώρας!
  on 31 December 2018
 • Blast escape the CLUB

  Ευμολπιδών 11, Αθήνα
  Konig quote Η πρωτοτυπία στο μεγαλείο της! Ένα escape room μέσα σε ένα club ή το αντίστροφο?! Όμορφοι γρίφοι, καταπληκτικό και άκρως ευρηματικό concept και ένας Barman με άγριες διαθέσεις, και ετοιμόλογος! Μια διαφορετική εμπειρία που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το στοιχείο των escape rooms με το στοιχείο του clubbing!
  on 30 December 2018
 • Friday the 13th

  Παλαιάς Καβάλας 17, Αιγάλεω
  Konig quote Πραγματικά ένα δωμάτιο απόδρασης που μετά από 235 δωμάτια, μου προκάλεσε συναισθήματα που παρόμοια δεν έχω αισθανθεί. Πήγαμε και παίξαμε 2 άτομα, η καλύτερη επιλογή ατόμων κατ'εμέ, και πραγματικά η ροή του δωματίου, οι χώροι του, το setting αυτών, ο μανιακός δολοφόνος που τους εξοντώνει όλους στο πέρασμά του και η ατμόσφαιρα του δωματίου σε κάνουν να ανατριχιάζεις και να ξεχνάς το γεγονός ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι! Πρώτη φορά λοιπόν, πραγματικά έπαιξα λες και έπαιζα σε ένα survival horror videogame! Μπορεί να μην έχει τους πρωτότυπους γρίφους ή τους τρελούς μηχανισμούς ή να μην είναι πολύ υψηλού budget, καταφέρνει όμως να σου προκαλέσει ακατάπαυστη αγωνία, να σε λούσει κρύος ιδρώτας και να αναρωτηθείς : "Αν όντως με πιάσει τι θα μου κάνει?" Για μένα αυτό θεωρείται επιτυχία! Το δωμάτιο καταφέρνει με σχετικά λίγα μέσα και πολύ έξυπνο στήσιμο να σε βυθίσει στην σκοτεινή ιστορία του! Γι'αυτό καλό θα ήταν "υποκύψετε" σε αυτό και να το αφήσετε να σας ταξιδέψει!
  on 30 December 2018
 • White Cell

  Αγίας Φωτεινής 12, 17121 Αθήνα
  Konig quote 👉Το καταλληλότερο δωμάτιο για τους λάτρεις της ΙΣΤΟΡΊΑΣ! 👉Με πολλούς όμορφους, συνδυαστικούς και IN-CONCEPT γρίφους που γεμίζουν το 100λεπτο! 👉Με ταιριαστή διακόσμηση και πολυάριθμες εναλλαγές χώρων! 👉Με πολύ ιδιαίτερο και ενδιαφέρον Gameplay, με το στοιχείο του Role Playing να ξεχωρίζει, που σε έχει συνέχεια στην τσίτα και είναι πολύ διασκεδαστικό! 👉Με καλή ροή, χωρίς να κάνει πουθενά κοιλιά! 👉Με εξαιρετικούς, ψαρωτικούς και συνεχώς in-character ηθοποιούς που φαίνεται πως τους αρέσει αυτό που κάνουν κ το κάνουν με όρεξη κ αγάπη! 👉(Για εμένα) αρκετά φθηνό για αυτά που προσφέρει..! (Δεν το συζητώ με το Black Friday) 👉Όλο το τρελό Team στο συγκεκριμένο Mindtrap είναι εξαιρετικό, ευγενικό,πρόσχαρο και με αστείρευτη όρεξη! 👉Μετά το Roll The Dice, άλλο ένα δυναμικό entry από το TMT! ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΝΑ ΠΑΤΕ!
  on 5 December 2018
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Konig quote Ένα μικρό διαμάντι! Εξαιρετικό, με προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρια! Μέσα στο ΤΟΠ 10 της Ελλάδας 100% !
  on 27 November 2018
 • Pneumattic II : The Sequel

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  Konig quote Χορταστικό, με άπειρα πράγματα να κάνεις, με ιδιαίτεροτητες στο gameplay του, με κάποια πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ σε ER,γρίφοι όλοι λογικής και παρατηρητικότητας. Ένα βήμα παραπάνω από το προηγούμενο δωμάτιο της εταιρίας! Περιμένουμε τα επόμενα..! 🙂
  on 18 November 2018
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  Konig quote Τελειώνει το παιχνίδι και 4 ζευγάρια μάτια σε κοιτάζουν επίμονα και με απίστευτο ενδιαφέρον για αυτά που θα πεις εσύ και η ομάδα σου για το παιχνίδι που μόλις έπαιξες! Κάπου εκεί καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται απλά για μια ακόμα εταιρία ER, αλλά για άτομα που γουστάρουν το αντικείμενο αυτό και θέλουν συνεχώς να βελτιώνονται! Στα του δωματίου, είναι χορταστικό, έχει ωραία σκηνικά στην πλειονότητα των χώρων και αρκετά creepy ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Μου άρεσε η αναλογία μηχανισμών/λουκέτων, καθώς και τα περάσματα! Αν θα είχα να προσάψω κάτι είναι ότι ένας συγκεκριμένος μηχανισμός είναι λίγο εκτός concept και δεν μου πολυάρεσε και ότι μερικοί γρίφοι μπορούν να γίνουν λίγο πιο πολυσύνθετοι κατ’εμέ! Ένα δυναμικό entry στον χώρο των ER που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο και είμαι 100% σίγουρος ότι με τον καιρό θα γίνει ακόμα καλύτερο!
  on 18 November 2018
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  Konig quote Πολύ ιδιαίτερο concept! Ενδιαφέροντες και αρκετά δύσκολοι γρίφοι! Πολύ έντονος ψυχολογικός τρόμος! Ωραίες μεταβάσεις χώρων και αρκετό πέρα-δώθε..! Μια πολύ αξιόλογη δουλειά!
  on 18 November 2018
 • Beach Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  Konig quote Τι να πρωτοπείς για αυτήν την εταιρία, για αυτό το δωμάτιο, για αυτόν τον άνθρωπο που έχει στήσει τα πάντα μόνος του, γουστάρει άπειρα αυτό που κάνει, που το μόνο που θέλει είναι να περάσουν οι παίχτες που τον επισκέπτονται όσο καλύτερα γίνεται και το κάνει με τόση όρεξη που και μόνο την μισή να είχε κάποιος θα κατάφερνε το ακατόρθωτο... Drakos George Κυρίες και Κύριοι..!! Αυτήν την φορά με ένα διαφορετικού είδους πάρτυ, ένα Beach Party που ο σκόπος του είναι να περάσεις καλά, να γελάσεις με την παρέα σου, να λύσεις τους γρίφους του -που παρεπιπτόντως είναι όλοι σχεδόν in concept και αρκετά αξιόλογοι- και να ζήσεις μια εμπειρία που έχει τα πάντα. Διασκέδαση, Δράση, Γρίφους,Summer ατμόσφαιρα, όλα σε ένα που λέμε..! Όπως και στο Bachelor περάσαμε εξαιρετικά, σε ένα alternative "homemade" Escape Room με καταπληκτική ροή που δεν κάνει κοιλιά σχεδόν πουθενά..!! Νομίζω ότι, το LockOut και τα Parties του,είτε αυτό είναι το Bachelor είτε το Beach, διαφορετικού ύφους και στυλ το καθένα, αποτελεί μια εμπειρία που όλοι θα έπρεπε έστω μια φορά να ζήσουν..! Πάρτε τους κολλητούς σας και φύγατε για το νησί..!
  on 14 November 2018
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  Konig quote Ανατριχιαστικό και σκοτεινό σε στιγμές, περιπετειώδες και αγωνιώδες σε άλλες! Αυτό που έζησα στο σπίτι της Μόνικα πιστεύω ότι δεν υπαρχει σε άλλο ER! Πολύ έντονη εμπειρία με το στοιχείο του τρόμου να επιβάλλεται συνεχώς με πολλούς τρόπους! Η ατμόσφαιρα που έχουν στήσει τα παιδιά, τα εφέ, καθώς και ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΌΣ αυτών ( ο οποίος είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει, διότι απογειώνει την συνολική εμπειρία ) είναι αξιοζήλευτα, όπως και το storyline που είναι ένα από τα καλύτερα που έχω συναντήσει... Από άποψη ροής το παιχνίδι δεν μπάζει από πουθενά και δεν κάνει κοιλιά, ενώ από την μεριά των γρίφων έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά! ( για δωμάτιο τρόμου ). Σίγουρα θα ήθελα λίγο παραπάνω συνδυαστικούς και περίπλοκους γρίφους και λιγότερο ψάξιμο, αλλά αυτό είναι καθαρα υποκειμενικό..! Συνολικά, πρόκειται για ένα δωμάτιο που ανταπεξέρχεται στις προσδοκίες του παίκτη και σε παρασύρει με την ιστορία του με την οποία γίνεσαι ένα! Είναι χορταστικό και πολύ δυνατό από μεριάς acting! Από τα αγαπημένα μου δωμάτια ( τρόμου ) πλέον! Well Done!
  on 14 November 2018
 • Roll The Dice

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Konig quote Ιδανικό για όσους θέλουν να λύνουν, να λύνουν, να λύνουν, να λύνουν, να λύνουν, να λύνουν.. Ά! Και να λύνουν!! Μόλις βγεις το μυαλό σου θα έχει γίνει χυλός..! Δύσκολο,με άπειρα πράγματα να κάνεις, ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΌ!!! Must για γριφολάγνους και board games freaks με 50+ δωμάτια στο ενεργητικό τους!! Απ’τά καλά του MT! Challenge για 2..!
  on 14 November 2018
1 2 3 16
Close