Contact phone number:

Contact email:

kleidaras


 • Lvl 5 - Addict
 • 25 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Room 102: A Weird Student

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  kleidaras quote Το δωμάτιο παρά πολύ καλό και προσεγμένο αλλά αυστηρά για αρχάριους παίκτες. Είναι πολύ εύκολο για μια έμπειρη ομάδα η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να το βγάλει και χωρίς βοήθειες. Ιδανικό όμως κατά τη γνώμη μου για κάποιον που κάνει τα πρώτα του βήματα και αυτό γιατί οι γρίφοι είναι λογικοί και όχι απλά πεταμένοι μέσα στο δωμάτιο. Η προσέγγιση από την εταιρεία είναι επαγγελματική και με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.
  on 11 April 2019
 • Illuminati

  Λεωφόρος Αμαλίας 26, Αθήνα
  kleidaras quote 4 άτομα και φύγαμε ευχαριστημένοι. Από άποψη δυσκολίας θα το χαρακτήριζα ότι είναι για έμπειρες ομάδες. Οι γρίφοι είναι σε επίπεδο δυσκολίας σίγουρα άνω του μετρίου αλλά σε καμία περίπτωση ακατόρθωτοι. Το δωμάτιο χρειάζεται αρκετή παρατηρητικότητα. Μόνο ένας γρίφος χρειάζεται βελτίωση κατά την άποψη μου και αυτό λόγω της μετάφρασης... Κατά τ' άλλα η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και σχετική με το θέμα μας. Θα πω όμως και ένα αρνητικό που με έκανε να χαμηλώσω τη βαθμολογία. Δεν έχει να κάνει με το δωμάτιο αλλά με την εταιρεία. Δε νομίζω ότι δικαιολογείται να υπάρχουν ξεβιδωμένα και ασυντήρητα αντικείμενα μέσα στο δωμάτιο. Δε πρόκειται για ένα συνοικιακό δωμάτιο αλλά για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Δεν είναι μεγάλο κόστος να ξαναβιδώσεις έναν πίνακα και να στοκάρεις. Οπότε δεν είναι ούτε τα λεφτά ούτε ο χρόνος. Είναι αδιαφορία που δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες!
  on 22 January 2019
 • Sherlock Maze

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  kleidaras quote Πρόκειται για ένα σωστά κατά τη γνώμη στημένο δωμάτιο. Είναι 1ης γενιάς γριφοδωμάτιο με όσους γρίφους πρέπει να έχει. Χρειάζεται κατά κύριο λόγο παρατηρητικότητα. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας κάνοντας το δωμάτιο προτιμότερο για νέες ομάδες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι πιο έμπειροι θα περάσουν άσχημα. Η ατμόσφαιρα του δωματίου είναι σχετική με το θέμα. Το μόνο που ίσως χρειάζεται βελτίωση είναι η ιστορία, έτσι ώστε να είναι σαφές για ποιο λόγο πρέπει να αποδράσουμε. Η διάρκεια του δωματίου είναι ιδανική. Μία έμπειρη ομάδα θα μπορούσε να αποδράσει και χωρίς βοήθεια οριακά στο χρόνο. Η game master ήταν πολύ σωστή. Έδινε την βοήθεια όπου και όπως έπρεπε χωρίς να παίρνεις τη λύση στο πιάτο σε καμία περίπτωση. Φύγαμε όλοι ευχαριστημένοι και μιας και ήταν το πρώτο μας δωμάτιο στο συγκεκριμένο χώρο, σίγουρα θα επιστρέψουμε για τα υπόλοιπα.
  on 7 January 2019
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  kleidaras quote Νομίζω ότι το δωμάτιο πρέπει να ξαναανακαλύψει τη ταυτότητά του. Τα παιδιά έχουν ασχοληθεί αρκετά με το ντεκόρ αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μας ταίριαξε πολύ με το θέμα του δωματίου. Η παραπομπή στην ταινία του Χίτσκοκ είναι μάλλον ανεπιτυχής. Όσων αφορά στους γρίφους, στην πλειοψηφία τους είναι πολυφορεμένοι. Μία αρχάρια ομάδα ενδεχομένως να τους εκτιμήσει αλλά για του πιο έμπειρους σίγουρα τα περισσότερα τα έχουν ξαναδεί.
  on 17 June 2018
 • Picasso Addiction

  Τραλλέων 94, Γαλάτσι
  kleidaras quote Το δωμάτιο μας άρεσε πολύ. Ήταν το ιδανικό δωμάτιο για να πας ένα χαλαρό απόγευμα και να περάσεις καλά το χρόνο σου. Οι γρίφοι ήταν σχεδόν όλοι πολύ καλοί και λογικοί. Το μόνο που θα άλλαζα είναι ένα συγκεκριμένο σημείο που επί της ουσίας απασχολεί μόνο έναν παίκτη και οι υπόλοιποι απλά περιμένουν. Είναι ξεκάθαρα ένα πολύ καλοσχεδιασμένο δωμάτιο το οποίο σου αφήνει περιθώριο να το απολαύσεις τόσο με το θέμα του όσο και με τη μουσική του.
  on 17 June 2018
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  kleidaras quote Ωραίο δωμάτιο φτιαγμένο με μεράκι. Με το που θα περάσεις την "πόρτα" μπαίνεις στο πετσί του ρόλου. Οι γρίφοι καθαρά λογικοί μέτριας δυσκολίας με κάποιους λίγο πιο δύσκολους. Καλό να το επισκεφτείς με ξεκούραστο μυαλό.
  on 14 May 2018
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  kleidaras quote Πραγματικά ένα από το καλύτερα δωμάτια που έχουμε παίξει. Ξεκάθαρα γριφοδωμάτιο και σε ένα με μέτριους και δύσκολους γρίφους. Πολύ ωραία διακόσμηση που σε μεταφέρει στον Β' ΠΠ. Μερικές φορές οι γρίφοι και οι μηχανές φαίνονται πιο πολύπλοκοι απ' ότι είναι αλλά αυτό δε χαλάει σε καμία περίπτωση τις εντυπώσεις που αφήνει το δωμάτιο. Καλύτερο για πιο έμπειρες ομάδες.
  on 14 May 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  kleidaras quote Πάρα πολύ καλά στημένο δωμάτιο τρόμου. Το live performance ήταν ακριβώς όπως πρέπει να είναι κατά τη γνώμη. Σωστό στο να σε τρομάξει εκεί που πρέπει, αφήνοντάς σου ταυτόχρονα περιθώρια να χαρείς το δωμάτιο. Η διακόσμηση γενικά του χώρου είναι το κάτι καινούριο. Μόνο αρνητικό (που η αλήθεια είναι δεν μπορείς να το αποφύγεις σε τρομακτικά δωμάτιο με ηθοποιό) είναι ότι το θέμα των γρίφων είναι αναγκαστικά περιορισμένο σε σχέση με ένα κλασσικό γριφοδωμάτιο. Τα παιδιά το έχουν δουλέψει πολύ και σου προσφέρουν μία εμπειρία που ικανοποιεί τόσο τους λάτρεις του είδους όσο και αυτούς που ακολουθούν για την παρέα.
  on 14 May 2018
 • Edison VS Tesla

  Τραλλέων 94, Γαλάτσι
  kleidaras quote Γραμμικό γριφοδωμάτιο. Ιδανικό για 3-4 παίκτες. Ένα πάρα πολύ καλό δωμάτιο που αξιοποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό παρατηρητικότητα και λογική. Οι γρίφοι είναι κλιμακούμενης δυσκολίας. Ειδικά ο τελευταίος μας δυσκόλεψε πολύ. Βέβαια ο gm ήταν εκεί όποτε τον χρειαστήκαμε. Πρόκειται για ένα δωμάτιο φτιαγμένο 100% με αυτοματισμούς χωρίς ούτε ένα λουκέτο. Κάτι πρωτότυπο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι η ονομασία του δεν είναι απλά κάτι πιασάρικο για να μαζέψει πελάτες. Τα παιδιά έχουν ασχοληθεί σοβαρά και "επί της ουσίας" το δωμάτιο είναι αφιερωμένο στους 2 εφευρέτες. Ο χώρος είναι αρκετά περιορισμένος χωρίς όμως αυτό να εμποδίζει τη διασκέδαση. Συστείνεται ανεπιφύλακτα.
  on 21 March 2018
 • Pneumattic II : The Sequel

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  kleidaras quote Το παίξαμε b2b με το πρώτο μέρος. Για αρχή θα πω ότι δεν υπάρχει λόγος κάποιος να παίξει και τα 2 συνεχόμενα απλά για το σενάριο. Εννοώ ότι μπορούν να αντιμετωπιστούν και σαν ξεχωριστά δωμάτια. Οι γρίφοι αν και ομολογουμένως έξυπνοι στη μεγάλη πλειοψηφία τους μας φάνηκαν λίγο αταίριαστοι με την υπόλοιπη ατμόσφαιρα. Το κομμάτι του cyber interactivity αν και εντυπωσιακό σαν σκέψη δε μας άρεσε καθόλου (γούστα είναι αυτά). Για αυτούς που θέλουν να τρομάξουν για τα καλά, το δωμάτιο δε συγκαταλέγεται στα πιο τρομακτικά που θα βρουν. Αυτό που ομόφωνα μας άρεσε σε όλη την ομάδα ήταν η αρχή του δωματίου, η οποία ήταν μοναδική.
  on 20 March 2018
 • PneumAttic

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  kleidaras quote Ένα ωραίο δωμάτιο για αυτούς που θέλουν να λύσουν κάποιους καλούς γρίφους και να ζήσουν και μία λίγο τρομακτική εμπειρία. Αρκετά jump scares τα οποία σου δίνουν την αίσθηση ότι ίσως και να μην είσαι μόνος σου. Οι γρίφοι είναι έξυπνοι. Ίσως λίγο απαιτητικοί για μία αρχάρια ομάδα αλλά όχι κάτι ακατόρθωτο. Η έξοδος από το δωμάτιο ήταν κάτι καινούριο που μας άφησε με καλές εντυπώσεις και μας κράτησε στο σενάριο. Θα άλλαζα μόνο ένα πράγμα που το συζήτησαμε με την gm (για ευνόητους λόγους δε το αναφέρω εδώ).
  on 20 March 2018
 • UnderCover

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  kleidaras quote Το undercover μας χάρησε μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Πρόκειται για ένα απλό σε διαστάσεις δωμάτιο με αρκετά πράγματα να κάνεις. Ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβεις. Αν και ήμασταν 6 άτομα (κανονικά προτείνεται μέχρι 5) καταφέραμε να μοιράσουμε τη δουλειά. Οι γρίφοι ήταν έξυπνοι και λογικοί. Υπήρχε κλιμάκωση στο βαθμό δυσκολίας, χωρίς περιττές τρικλοποδιές απλά για να καθυστερήσεις. Παρά το μέγεθος του είναι πρωτότυπο και είδαμε και 2-3 πραγματάκια που δεν είχαμε ξαναδει. Συστείνεται ανεπιφύλακτα. Οι αρχάριες ομάδες θα δυσκολευτούν αλλά μπορούν να το καταφέρουν, ενώ οι πιο έμπειροι θα απολαύσουν ένα διασκεδαστικό 60 λεπτό δωμάτιο.
  on 9 March 2018
1 2 3
Close