Contact phone number:

Contact email:

killbill


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 45 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  killbill quote Πολύ ιδίαιτερη ψαρωτική αρχή. Άψογα σκηνοθετημένο. Πολύ καλή ροή. Ωραίος ήχος.Οι γρίφοι, εντάξει, κάποιοι θα μπορούσε να ήταν και περισσότερο εντός θέματος. Οι χώροι στενοί αλλά αυτό είναι ένα στοιχείο που βοηθάει στο να κορυφώνεται η αγωνία και η ανασφάλεια.Ένα δωμάτιο τρόμου που κάνει τη διαφορά.Μπράβο!
  on 30 May 2019
 • Trapped Shadows

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  killbill quote Ένα πολύ low budget δωμάτιο που εκτός από τον πρώτο χώρο δεν είχε καμία διαφορά σκηνογραφική από εκείνο της προηγούμενης επιχείρησης . Άντε κάποια περάσματα για να'χαμε να λέγαμε. Μέχρι εκεί όμως . Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.Μέτριότητα.
  on 30 May 2019
 • The Portal

  Πάρου 22, Ίλιον
  killbill quote Ξεκινάει δυνατά και δίνει την αίσθηση του πολλά υποσχόμενου αλλά μετά κάνει μία τεράστια κοιλιά. Το φινάλε διασκεδαστικό. Οι γρίφοι εύκολοι.Γενικά μία μέτρια δουλειά.
  on 30 May 2019
 • Lights Out

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  killbill quote Ωραία ροή και μελετημένο σκηνοθετικά αρκετά ευάνταστα . Acting τόσο και όσο πρέπει. Jumpscares με φειδώ και τη στιγμή που χρειάζονται. Κάποιοι γρίφοι ελαφρά τσιμπημένοι (ίσως χωρίς λόγο) κάποιοι άλλοι πάλι ίδιας λογικής για να μην πώ επαναλαμβανόμενοι αλλά σαν γενική εικόνα και αίσθηση φεύγεις ικανοποιημένος. Με σιγουριά ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία αρπαχτή όπως άλλα δωμάτια τρόμου για τα οποία θα επανέλθω σε μεταγενέστερο χρόνο
  on 10 May 2019
 • Docklands

  Ιφιγένειας 87, Καλλιθέα
  killbill quote Ο ορισμός της μετριότητας απ όλες τις απόψεις.Γρίφοι εντός θέματος βέβαια αλλά οι περισσότεροι χωρίς έμπνευση, μέτριας και προς τα κάτω δυσκολίας.Περάσματα μικρά και στενά σε ενοχλητικό βαθμό. Law budget σκηνογραφία.Πάνω απο δύο άτομα θα αισθανθείτε στριμωγμένοι. Φύγαμε με μιά αίσθηση ανικανοποίητου.
  on 10 May 2019
 • An Old Friend … In Chains

  Πηγάσου 1 & Δημώνακτος, Νέος Κόσμος,
  killbill quote Super βαρετό. Χωρίς έμπνευση και με ακατανόητη καθοδήγηση.Κρίμα γιατί τα αντίστοιχα δωμάτια στο Φάληρο τα σπάνε.
  on 22 March 2019
 • Nemesis

  Πηγασου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  killbill quote Πρώτης γενιάς δωμάτιο που οι γρίφοι του πατάνε στα αχνάρια του Αthens Clue. Game mastering προβληματικό.
  on 22 March 2019
 • The Museum

  Αγίου Κωνσταντίνου 29, Αχαρνές
  killbill quote Προσεγμένη δουλειά , χορταστική. ΄Αξιζε όλο το ταξίδι που κάναμε μέχρι εκεί πάνω.Το μόνο που σε χαλάει είναι η μη γραμμικότητα που σου αφαιρεί τη δυνατότητα να δείς κάποια πράγματα που έλυσαν κάποιοι απ την παρέα ενώ εσύ έλυνες κάτι άλλο.
  on 13 March 2019
 • Exam

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  killbill quote Τα πράγματα είναι απλά και μέτρια απ όλες τις απόψεις και απ όπου και να το πιάσεις. Ένα μέτριο δωμάτιο με γρίφους άλλα των άλλων. Καθόλου του στυλ μας. Γι αυτό που είναι , πανάκριβο.
  on 13 March 2019
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  killbill quote Ενώ είναι μιά πολύ προσεγμένη δουλειά φεύγοντας έχεις την αίσθηση του ανικανοποίητου. Ισως να φταίνε κάποιοι απ τους γρίφους (ειδικά ο τελευταίος)που θέλουν λίγο περισσότερο πουσάρισμα για να γίνουν κατανοητοί. Για να μην κάνω spoiler , θα μιλησω γενικά και θα πω πως ο ένας χώρος είναι πολύ εντυπωσιακός σκηνογραφικά.
  on 13 March 2019
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  killbill quote Πολύ ωραία σκηνικά σε βάζουν 100% στο κλίμα . Γρίφοι μέτριοι σε δυσκολία. Ωραία ροή παιχνιδιού με προσεγμένο acting. Πρωτότυπη έξοδος.Μπράβο!!
  on 13 March 2019
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  killbill quote Εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκκίνηση που σε προδιαθέτει ευχάριστα για το τι θα επακολουθήσει. Καλή ροή των εύκολων γρίφων. Performance όπως πρέπει -ίσως κάποια jump scares θα μπορούσαν και να έλλειπαν.Σε γενικές γραμμές από τις αξιοπρεπέστερες δουλειές.
  on 5 March 2019
1 2 3 4
Close