Contact phone number:

Contact email:

Katvardaka


 • Lvl 4 - Devoted
 • 19 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Librarium

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  Katvardaka quote Αγαπώ...αγαπώ Σεβαστιανή!!!!! Τι να πρωτοπώ για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Εξαιρετικός χώρος (όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια της συγκεκριμένης εταιρείας) και η ηθοποιός όλα τα λεφτά. Νομίζω πως σε δωμάτιο δεν πρέπει να έχω ξαναγελάσει τόσο πολύ!!!! Ετοιμόλογη σε ότι και αν της πεις...και με απίστευτο χιούμορ. Πραγματικά το συγκεκριμένο δωμάτιο μην το χάσετε!!!
  on 15 May 2017
 • Purgatorium

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  Katvardaka quote Νομίζω πως στην συγκεκριμένη εταιρεία ενθουσιάζεσαι από την στιγμή που πατάς το πόδι σου μέσα στο χώρο. Εξαιρετική υποδοχή και για να είμαι ειλικρινείς η καλύτερη που έχω συναντήσει μετά από 45 δωμάτια. Μπαίνεις μέσα και νιώθεις και εσύ μέρος της ιστορίας. Η σειρά που παίξαμε εμείς τα δωμάτια ήταν και η προτεινόμενη Καθαρτήριο - Βιβλιοθήκη - Φυλακή - Νεκροταφείο. Ας μιλήσω όμως για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Η ηθοποιός απλά εξαιρετική, σε ξαφνιάζει, σε τρομάζει, σου προκαλεί γέλιο και όλα αυτά χωρίς να βγει ούτε λεπτό από τον ρόλο της. Μια συμβουλή...σίγουρα θα διαβάσετε διφορούμενα σχόλια για το συγκεκριμένο δωμάτιο, αυτό που έχω να σας πω είναι πως η συγκεκριμένη εταιρεία ξεφεύγει λίγο από το σκηνικό πάω αποκλειστικά να λύσω γρίφους και να ξεκλειδώσω λουκέτα, μπροστά σου ξεδιπλώνεται μια ιστορία που πρέπει να παρακολουθείς ταυτόχρονα ώστε όταν ερωτηθείς να έχεις να δώσεις και τις σωστές απαντήσεις!!!!
  on 15 May 2017
 • Φάκελος : Δολοφονία Νικολάου

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  Katvardaka quote Η δίκη μου η άποψη όσον αφορά την ατμόσφαιρα θα είναι λίγο διαφορετική. Πάμε ουσιαστικά να "εξιχνιάσουμε" με δολοφονία και μπαίνουμε σε ένα σπίτι. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι περισσότερο χρειάζεται να δούμε από άποψη σκηνικού πέρα από αυτό που ήδη προσφέρει το δωμάτιο. Η αλήθεια είναι πως τα δωμάτια έχουν πλέον εξελιχθεί πολύ, αλλά δεν παύει να είναι εξίσου ένα αξιοπρεπέστατο δωμάτιο. Το προτείνω ανεπιφύλαχτα σε αρχαριες ομάδες η σε ομάδες έμπειρες 2 ατόμων!!!!
  on 14 May 2017
 • Space Odyssey

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  Katvardaka quote Πολύ πολύ καλό δωμάτιο για αρκετά έμπειρες ομάδες. Το δωμάτιο περιέχει πολύ έξυπνους γρίφους και ωραίους μηχανισμούς. Το προτείνω σε ομάδες 4ατομων γιατί το δωμάτιο έχει αρκετούς γρίφους που ίσως σας περιορίσει ο χρόνος. Αξίζει σίγουρα να το επισκεφτείτε!!!! Σημείωση: Τα παιδιά στην υποδοχη είναι εξαιρετικά!!!!
  on 14 May 2017
 • Panic Room

  Θησέως 46 και Δημητρίου Ράλλη, Μαρούσι
  Katvardaka quote Σε καμία περίπτωση το δωμάτιο δεν το λες τρομακτικό...σίγουρα όμως είναι ατμοσφαιρικό!!! Περιέχει κάποιους αρκετά έξυπνους αλλά και 1-2 που είναι αρκετά χρόνοβοροι χωρίς λογο. Το προτείνω για ομάδα 4 ατόμων γιατί το θεωρώ λόγο πιεσμένο σε χρόνο για δυο άτομα!!!!
  on 14 May 2017
 • Gold Rush

  Θησέως 46 & Δημητρίου Ράλλη, Μαρούσι
  Katvardaka quote Το παιδί στην υποδοχή ήταν πολύ φιλικός και ο game master όπως έπρεπε χωρίς να σου δίνει τις βοήθειες με το τσουβάλι!!! Είμασταν 4,5ατομα (γιατί είχαμε και ένα μωρό μαζί μας) και αποδρασαμε 10' πριν τη λήξη. Το απολαύσαμε αρκετά. Το προτείνω σε αρχαριες ομάδες!!!!
  on 10 May 2017
 • The Time Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Katvardaka quote Ήταν το τρίτο δωμάτιο της συγκεκριμένης εταιρείας που παίξαμε!!! Είμασταν δυο άτομα και καταφέραμε να βγούμε πραγματικά στο οριο. Πολύ ωραίο δωμάτιο, έξυπνοι γρίφοι με εξαιρετική εισαγωγή (δεν λέω περισσότερα, γιατί θα το κάψω). Συμβουλή....το δωμάτιο θέλει πολύ παρατηρητικότητα!!!
  on 10 May 2017
 • Room 102: A Weird Student

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Katvardaka quote Μπαίνοντας στο δωμάτιο νιώθεις πως βρίσκεσαι πραγματικά σε φοιτητική εστία. Εξαιρετική διακόσμηση, αν και νομίζω πως έχω καταντήσει γραφική όσον αφορά το στήσιμο των δωματίων της συγκεκριμένης εταιρείας!!! Δυο συμβουλές έχω μόνο να δώσω...όχι πάνω από 4ατομα και πολύ καλή παρατηρητικότητα!!!!
  on 9 May 2017
 • Room 101: The Dead Diva’s Room

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Katvardaka quote Το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν η πρώτη μας γνωριμία με την ομάδα του escaped. Έχοντας πλέον επισκεφτεί πάνω από 50 δωμάτια(και τα 6 από τα 7 δωμάτια της συγκεκριμένης εταιρείας) μπορώ να πω πως η συγκεκριμένη εταιρεία είναι πραγματικά μια έκπληξη. Η διακόσμηση του δωματίου είναι εξαιρετική. Νιώθεις πως πραγματικά βρίσκεσαι στο καμαρίνι βεντέτας κάποιας άλλης εποχής!!!! Πραγματικά αξίζει να το επισκεφτείτε, ακόμα και έμπειρες ομάδες και δεν θα χάσετε!!!!
  on 9 May 2017
 • Mind Crime

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  Katvardaka quote Χώρος λιτός, χωρίς υπερβολές αρκετός όμως για να σε βάλει στο κλίμα του παιχνιδιου. Ο game master έδινε βοήθειες στοχευμένες χωρίς να σου δίνει τη λύση στο πιάτο. Το προτείνω σε ομάδες με μικρή εμπειρία στα δωμάτια ώστε να μπορέσουν να το απολαύσουν καλύτερα!!!!
  on 9 May 2017
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Katvardaka quote Το πρώτο που θέλω να αναφέρω για τη συγκεκριμένη ομάδα είναι πως τα παιδιά είναι άψογοι επαγγελματίες και μας έδειξαν πως δεν τους νοιάζουν μόνο τα χρήματα αλλά και πως θα περάσουμε καλά!!!! Είχαμε αρχικά κλείσει για το amnesia, το παλικάρι στην υποδοχή μας συμβούλεψε πως επειδή ήταν το πρώτο μας live acting δωμάτιο θα ήταν καλύτερα να παίξουμε πρώτα το curse. Πολύ καλή ατμόσφαιρα, η ηθοποιός εξαιρετική και οι γρίφοι αν και απλοί ο φόβος σε εμποδίζει να συγκεντρωθείς!!! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
  on 9 May 2017
 • The Forbidden Tomb

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  Katvardaka quote Θυμάμαι όταν έψαχνα για δωμάτιο είχα προβληματιστεί πολύ από τα διφορούμενα σχόλια που είχα διαβάσει. Είναι ένα πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο αρκεί να το συνδυάσεις με την ιστορία, και να μην περιμένεις σκηνικά εντυπωσιασμού!!!! Πολύ καλοί γρίφοι αλλά θέλει πολύ πολύ πολύ καλή παρατηρητικότητα. Εξαιρετικά τα παιδιά στην υποδοχή και ο game master!!!
  on 8 May 2017
1 2
Close