Contact phone number:

Contact email:

katroum


 • Lvl 5 - Addict
 • 30 κριτικές
 • 1 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  katroum quote Χορταστικό σε όλες του τις εκφάνσεις! Σκηνικά, χώροι, περάσματα, γρίφοι, ατμόσφαιρα & διάρκεια! Μείον ένα αστεράκι στους γρίφους διότι κάποιοι απαιτούσαν οπωσδήποτε πληροφορίες από τη Margaret για να λυθούν (βέβαια αυτό δικαιολογεί και την παρουσία της). Η αποστολή έφτασε εις πέρας. Ραντεβού στο sequel!
  on 31 July 2019
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  katroum quote Τίμιο πρώτης γενιάς θα έλεγα, δωματιό. Χαρούμενο θέμα, διασκεδαστικός τρόπος βοηθειών κ σχετική μουσική επένδυση. Στα συν, ένας τρομερός γρίπος παρατηρητικότητας που μας έκαψε!Ευχάριστο σε γενικές γραμμές, αν και εφτά άτομα που ήμασταν εμείς τα θεωρώ πολλά. Ιδανικά 4-5.
  on 26 April 2019
 • Swamp of Sorrows: Death and Despair

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  katroum quote ΤΕΛΕΙΟ, ΤΕΛΕΙΟ και πάλι ΤΕΛΕΙΟ!!! Δυνατό, ατμοσφαιρικό, καταιγιστικό RPG για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο. Εκπληκτικά σκηνικά, γρίφοι, ηθοποιοί, εναλλακτικά σενάρια. Μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εμπειρία από την ομάδα του room 54 για ακόμη μία φορά. Επόμενη περιπέτεια: τα μπουντρούμια της σκοτεινιάς...
  on 24 March 2019
 • Dark Seas

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  katroum quote Στο πειρατικό καράβι λοιπόν, προκειμένου να ανακτήσουμε τη βασανισμένη κλεμμένη ψυχούλα μου...! Αληθοφανή για άλλη μία φορά σκηνικά, ηθοποιοί σε μεγάλα κέφια και γενικά μία ευφάνταστη περιπέτεια. Έξυπνοι μέτριας δυσκολίας γρίφοι και πολλοί αυτοματισμοί. Το μόνο που μας απομένει πλέον, είναι να θυμηθούμε τι πραγματικά συνέβη σε εκείνη την κουνελότρυπα τότε...
  on 1 March 2019
 • Looking Glass

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  katroum quote Παραμυθένια σκηνικά ακόμη και στην υποδοχή. Πολύ καλή η Αλίκη. Δύσκολοι κατά τη γνώμη μου γρίφοι.
  on 20 January 2019
 • Ring Of Protection New Age

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  katroum quote Έχοντας επισκεφτεί στο παρελθόν όλα τα δωμάτια της τριλογίας καθώς και το μοναδικό blood trial, η ομάδα μας αδιαμφισβήτα ΑΓΑΠΑΕΙ το room 54! Έπρεπε λοιπόν να δοκιμάσουμε την ανανέωση του συγκεκριμένουμε δωματίου... Πολύ καλές οι αλλαγές με τα νέα σκηνικα, τις νέες προσωπικές κ ομαδικές αποστολές και τα επιπλέον τέρατα που περιδιαβαίνουν τα σοκάκια γύρω από το σπίτι της Όλγας. 1 αστεράκι μείον γιατί θα το θέλαμε ακόμη πιο διαφορετικό. Περιμένουμε τους Βάλτους της Θλίψης!
  on 23 December 2018
 • The Thrones

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  katroum quote Απόλυτο μεσαιωνικό κάστρο με ότι αυτό συνεπάγεται...κρύφες πόρτες, μυστικά περάσματα και όχι ιδιαίτερα φιλικούς ενοίκους. Ωραία εμπειρία με αγωνία και δράση! Να πάτε αλλά να ξέρετε ότι η απόδραση δεν είναι εγγυημένη και στην πρόσπαθεια σας, κάποιοι απο εσάς μπορεί να περάσουν στη σκοτεινή πλευρά...
  on 12 November 2018
 • The Museum

  Αγίου Κωνσταντίνου 29, Αχαρνές
  katroum quote Εντυπωσιακός χώρος, ωραία σκηνικά και πλοκή!Εξαιρετικη αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς!Περάσαμε τέλεια!
  on 28 October 2018
 • Experimentum X

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  katroum quote Εντυπωσιακά σκηνικά, σωματικές και νοητικές δοκιμασίες που απαιτούν εξαιρετική συνεργασία από την ομάδα. Περάσαμε ένα εξαιρετικό δίωρο. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη πλοκή, δεν μας ενόχλησε ιδιαίτερα. Να πάτε!
  on 15 July 2018
 • The Volcano Island

  Κηφισού και Πέτρου Ράλλη
  katroum quote Εντυπωσιακός ανοιχτός καλοκαιρινός χώρος με εξαιρετικά σκηνικά! Ο ηθοποιός είχε την πλάκα του. Περάσαμε ωραία, τρέξαμε, ιδρώσαμε, βραχήκαμε (και οι περίσσοτεροι είχαν ξεχάσει τις αλλαξιές στο σπίτι). Στα μείον ο εκκωφαντικός θόρυβος και οι φωνές από τα τρενάκια του Alou που είχε ως αποτέλεσμα να μην ακουγόμαστε μεταξύ μας, κάτι που κουράζει.
  on 1 July 2018
 • Release the Kraken

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  katroum quote Κατακτήσαμε το πειρατικό καράβι απελευθερώντας τον καπετάνιο μας κ έχοντας πλέον στην κατόχη μας την καρδιά του μυθικού τέρατος, είμαστε κυρίαρχοι των 7 θαλασσών!
  on 2 May 2018
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  katroum quote Στο κελί 33 λοιπόν...Δωμάτιο-φυλακή με ψαρωτική είσοδο κ σχετική με το θέμα, έξοδο. Βατοί γρίφοι (δυστυχώς ή ευτυχώς κάποια λουκέτα άνοιξαν κατά τύχη χωρίς καν να έχουμε εντοπίσει το σχετικό γρίφο που αφορούσε τη λύση τους). Επίσης σε κάποια σημεία του παιχνιδιού ο gm μας έδινε βοήθειες για πράγματα τα οποία είχαμε ήδη βρει (μάλλον δεν πολυπαρακαλουθούσε). Σε γενικές γραμμές ένα τίμιο δωμάτιο πρώτης γενιάς.
  on 2 May 2018
1 2 3
Close