Contact phone number:

Contact email:

katroum


 • Lvl 5 - Addict
 • 31 κριτικές
 • 1 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Sanatorium (Day)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  katroum quote Εξαιρετικο γριφοδωματιο με τα ολα του. Απολυτα ρεαλιστικα σκηνικα, ατμοσφαιρα, περασματα, σκαρφαλωματα, ιστορια κτλ. Προτιμησαμε το συγκεκριμενο mode διοτι η οχι και ιδιαιτερα θαρραλεα ομαδα μας θελαμε να παραμεινει σωα και αβλαβης.
  on 1 August 2021
 • The Voodoo Shop (Το Μαγαζί Βουντού)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  katroum quote Τίμιο γριφοδωματίο, ευρύχωρο με σχετικούς με την ιστορί γρίφους. Ατμόσφαιρα και υποδοχή lockhill. Αναμένουμε την συνέχεια της ιστορίας στα υπόλοιπα δωμάτια.
  on 15 July 2020
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  katroum quote Βρέθηκε λοιπόν και η ομάδας μας, ως δαιμόνιοι ερευνητές στο θρυλικό χωριό "Lockhill". Tα σκηνικά, τόσο του χωριού όσο και του δωματίου παραμένουν εντυπωσιακά (αν αναλογιστούμε μάλιστα και την ηλικία τους). Οι κάτοικοι του χωριού "ιδιαίτεροι" αλλά με αρκετό χιούμορ και καθ' όλα εξυπηρετικοί. Ατμόσφαιρα και εφέ σχετικά με την περίσταση. Γρίφοι απλοί, άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ιστορία. Η παρουσία της Αγκάθα διακριτική, δεδομένου ότι δεν είμαστε και η πλέον ατρόμητη ομάδα. Θα ήθελα, βέβαια, να είχα ζήσει το δωμάτιο στο απόγειο της δόξας του διότι τα πολυκαιρισμένα λουκέτα και ο βασικός μηχανισμός που κολλούσαν (σε σημείο που να έρθει ο gm να τον ανοίξει), όχι μόνο υποβίβαζαν την ατμόσφαιρα αλλά μας στέρησαν και περίπου 10 πολύτιμα λεπτά στα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε λύσει τους side γρίφους (στον ένα εκ των δύο ήμασταν πολύ κοντά). Παρόλα αυτά, ως άτομα που εκτιμούν τα βασιζόμενα σε άρτια ιστορία concepts, θα επιστρέψουμε στο χωριό τόσο για να εντοπίσουμε τον αγαπητό καθηγητή αλλά και για να εξιχνιάσουμε τα τρομερά μυστικά του...
  on 20 January 2020
 • Upside Down

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  katroum quote Ενδιαφέρον ατμοσφαιρικό γραφοδωμάτιο, εξαιρετικά πιστό στη σχετική σειρά. Όμορφα σκηνικά, χώροι, ατμόσφαιρα, ηχητικά και λοιπά εφέ. Γρίφοι λογικής και παρατηρητικότητας. Όσον τον ηθοποιό περισσότερο διασκεδαστική θα χαρακτήριζα την παρουσία του παρά τρομακτική (βέβαια αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα μου να ποδοπατηθεί για ακόμα μία φορά). Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό για την "ειδική χάρη" που μας έκαναν! Τίμιο στο σύνολο του.
  on 18 November 2019
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  katroum quote Χορταστικό σε όλες του τις εκφάνσεις! Σκηνικά, χώροι, περάσματα, γρίφοι, ατμόσφαιρα & διάρκεια! Μείον ένα αστεράκι στους γρίφους διότι κάποιοι απαιτούσαν οπωσδήποτε πληροφορίες από τη Margaret για να λυθούν (βέβαια αυτό δικαιολογεί και την παρουσία της). Η αποστολή έφτασε εις πέρας. Ραντεβού στο sequel!
  on 31 July 2019
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  katroum quote Τίμιο πρώτης γενιάς θα έλεγα, δωματιό. Χαρούμενο θέμα, διασκεδαστικός τρόπος βοηθειών κ σχετική μουσική επένδυση. Στα συν, ένας τρομερός γρίπος παρατηρητικότητας που μας έκαψε!Ευχάριστο σε γενικές γραμμές, αν και εφτά άτομα που ήμασταν εμείς τα θεωρώ πολλά. Ιδανικά 4-5.
  on 26 April 2019
 • Swamp of Sorrows: Death and Despair

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  katroum quote ΤΕΛΕΙΟ, ΤΕΛΕΙΟ και πάλι ΤΕΛΕΙΟ!!! Δυνατό, ατμοσφαιρικό, καταιγιστικό RPG για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο. Εκπληκτικά σκηνικά, γρίφοι, ηθοποιοί, εναλλακτικά σενάρια. Μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εμπειρία από την ομάδα του room 54 για ακόμη μία φορά. Επόμενη περιπέτεια: τα μπουντρούμια της σκοτεινιάς...
  on 24 March 2019
 • Dark Seas

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  katroum quote Στο πειρατικό καράβι λοιπόν, προκειμένου να ανακτήσουμε τη βασανισμένη κλεμμένη ψυχούλα μου...! Αληθοφανή για άλλη μία φορά σκηνικά, ηθοποιοί σε μεγάλα κέφια και γενικά μία ευφάνταστη περιπέτεια. Έξυπνοι μέτριας δυσκολίας γρίφοι και πολλοί αυτοματισμοί. Το μόνο που μας απομένει πλέον, είναι να θυμηθούμε τι πραγματικά συνέβη σε εκείνη την κουνελότρυπα τότε...
  on 1 March 2019
 • Looking Glass

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  katroum quote Παραμυθένια σκηνικά ακόμη και στην υποδοχή. Πολύ καλή η Αλίκη. Δύσκολοι κατά τη γνώμη μου γρίφοι.
  on 20 January 2019
 • Ring Of Protection New Age

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  katroum quote Έχοντας επισκεφτεί στο παρελθόν όλα τα δωμάτια της τριλογίας καθώς και το μοναδικό blood trial, η ομάδα μας αδιαμφισβήτα ΑΓΑΠΑΕΙ το room 54! Έπρεπε λοιπόν να δοκιμάσουμε την ανανέωση του συγκεκριμένουμε δωματίου... Πολύ καλές οι αλλαγές με τα νέα σκηνικα, τις νέες προσωπικές κ ομαδικές αποστολές και τα επιπλέον τέρατα που περιδιαβαίνουν τα σοκάκια γύρω από το σπίτι της Όλγας. 1 αστεράκι μείον γιατί θα το θέλαμε ακόμη πιο διαφορετικό. Περιμένουμε τους Βάλτους της Θλίψης!
  on 23 December 2018
 • The Thrones

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  katroum quote Απόλυτο μεσαιωνικό κάστρο με ότι αυτό συνεπάγεται...κρύφες πόρτες, μυστικά περάσματα και όχι ιδιαίτερα φιλικούς ενοίκους. Ωραία εμπειρία με αγωνία και δράση! Να πάτε αλλά να ξέρετε ότι η απόδραση δεν είναι εγγυημένη και στην πρόσπαθεια σας, κάποιοι απο εσάς μπορεί να περάσουν στη σκοτεινή πλευρά...
  on 12 November 2018
 • The Museum

  Αγίου Κωνσταντίνου 29, Αχαρνές
  katroum quote Εντυπωσιακός χώρος, ωραία σκηνικά και πλοκή!Εξαιρετικη αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς!Περάσαμε τέλεια!
  on 28 October 2018
1 2 3
Close