Contact phone number:

Contact email:

katerinaki


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 11 κριτικές
 • 10 Δωμάτια στο Wishlist
 • Pneumattic II : The Sequel

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  katerinaki quote Μετά από την άψογη εμπειρία μας στο Pneumattic 1 , αποφασίσαμε να επιστρέψουμε για το Pneumattic 2 ώστε να ελευθερώσουμε και τους εαυτούς μας ! Επάξια συνέχεια του πρώτου μέρους! Πιο δύσκολοι γρίφοι αυτοί την φορά αλλά ο άντρας της ομάδας κατάφερε να μας βγάλει καθώς οι κοπέλες από τον φόβο μας δεν κάναμε τίποτα ! Γρίφοι πολύ πρωτότυποι και ιδιαίτεροι, ειδικά ο πρώτος! Η gm πάντα ευγενέστατη μας βοήθησε πολύ ειδικά στο πρώτο κομμάτι που η κοπέλα κανονικά θα έπρεπε να είχε απηυδήσει με αυτά που έβλεπε κι άκουγε από εμάς! χαχα .Το συνιστώ ανεπιφύλακτα θα περάσετε τέλεια!
  on 5 March 2018
 • Manor Of Whispers

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  katerinaki quote Πολύ καλό δωμάτιο που αξίζει να το επισκεφτείτε!! Συνδυάζει τρόμο, γρίφο και κυνηγητό! Έχει δύσκολους γρίφους και πολύ τρόμο! Τουλάχιστον εμείς φοβηθήκαμε πολύ αλλά μας άρεσε!! ίσως θα θέλαμε λίγο λιγότερο την παρουσία του ηθοποιού για να μπορούμε να λύσουμε πιο εύκολα τους γρίφους. Πολύ καλοδουλεμένο δωμάτιο!
  on 21 February 2018
 • PneumAttic

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  katerinaki quote Πολύ καλό δωμάτιο ! Ένα δωμάτιο που φοβηθήκαμε και ταυτόχρονα γελάσαμε κιόλας. Έχει πάρα πολλούς γρίφους άλλοι δύσκολοι κι άλλοι ευκολότεροι κάτι που μας άρεσε πολύ! Ατμοσφαιρικό, με ωραία ροή και σε κρατάει όλη την ώρα σε εγρήγορση. Έχει πολύ ωραίες εκπλήξεις! Περάσαμε φανταστικά! Η κοπέλα που μας υποδέχτηκε και gm μας ήταν εξαιρετική και ήξερε που να μας βοηθήσει! Μας ανέβασε την διάθεση πριν ακόμα μπούμε στο δωμάτιο! Ελευθερώσαμε τις 6 παιδικές ψυχές κι ανυπομονούμε να πάμε στο δεύτερο μέρος να σώσουμε τους εαυτούς μας!!!
  on 21 February 2018
 • katerinaki quote Αγαπάμε Edgar A. Poe και γι αυτό αποφασίσαμε να πάμε στο συγκεκριμένο δωμάτιο μόλις το είδαμε. Αν και μικρό δωμάτιο πρώτης γενιάς δεν υστερεί σε τίποτα. Έχει πολλούς γρίφους που προσωπικά μ'αρέσουν τέτοια δωμάτια. Οι ιδιοκτήτες ευγενέστατοι! Προτείνεται για ομάδες 4 ατόμων το πολύ!
  on 21 February 2018
 • sTRAPPED on

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  katerinaki quote Εντάξει ένα δωμάτιο που πας καθαρά για να σπάσεις πλάκα με την παρέα σου κι όχι για να λύσεις γρίφους ! Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα escape rooms. Προτίνεται για παρέες ακομπλεξάριστες που έχουν διάθεση για "παιχνίδι"! Εμείς περάσαμε υπέροχα!!!
  on 20 February 2018
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  katerinaki quote Υπέροχο δωμάτιο!! Το κατευχαριστηθήκαμε με την ομάδα μου! Σαν αρχάρια παίκτρια στον χώρο των escape rooms με δυσκόλεψε αλλά ευτυχώς τα υπόλοιπα μέλη ως πιο έμπειρα μας βγάλανε ασπροπρόσωπους! Αν και μικρός ο χώρος σχετικά, έχει υπέροχη ατμόσφαιρα! το προτείνω σίγουρα !!! Σύντομα θα επισκεφτώ και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας ! Τέλος, ο χώρος που είναι τα δωμάτια είναι από τους πιο ωραίους που έχω δει! keep up the good work!!!!
  on 20 February 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  katerinaki quote Ένα παραμυθένιο δωμάτιο, με ωραία σκηνικά αλλά με λίγους και εύκολους γρίφους. Αν έχεις διάθεση για χαβαλέ με την παρέα σου περνάς πολύ ωραία!!
  on 20 February 2018
 • The Basement's Secret

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  katerinaki quote Αρκετά καλό δωμάτιο και πολύ ατμοσφαιρικό. Όσον αφορά τους γρίφους ήταν σχετικά καλοί αλλά θα θέλαμε κάτι παραπάνω. Η ηθοποιός εξαιρετική! Όσον αφορά την "βρομιά" που σχολιάζουν πολλοί, οκ δεν είναι και πεντακάθαρο αλλά ίσως προσδίδει και στο κλίμα του δωματίου όλο αυτό.. Το δωμάτιο από την μέση και μετά γίνεται όλο και καλύτερο! Τα παιδιά εκεί ευγενέστατα και συζητήσιμα! Θα πάμε σίγουρα και στα υπόλοιπα !!
  on 20 February 2018
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  katerinaki quote Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το δωμάτιο! Υπέροχα σκηνικά και εφέ και πολύ καλοί γρίφοι! Από τα δωμάτια που "χορταίνει" το μάτι σου! Η πρώτη επαφή με ηθοποιό σε δωμάτιο και μου άρεσε πολύ! περάσαμε υπέροχα!!
  on 19 February 2018
 • A-Maze

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  katerinaki quote Φανταστικό γριφοδωμάτιο!!! περάσαμε υπέροχα αν και θα θέλαμε να κράταγε περισσότερο! Προτείνεται για ομάδες 4 ατόμων! Τα παιδιά εκεί ευγενέστατα και με διάθεση για αυτό που κάνουν! Σπανίζουν τέτοια ωραία δωμάτια με πολλούς γρίφους και όχι τρόμου που πλέον είναι τα περισσότερα.
  on 19 February 2018
 • The Orphan

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  katerinaki quote Καινούργια στον χώρο των escape rooms, είπα να δοκιμάσω την εμπειρία αυτή παίζοντας στο orphan! Ευτυχώς πήγα με έμπειρη ομάδα οπότε καταφέραμε και βγήκαμε από το δωμάτιο! Φανταστική εμπειρία! πολλή καλή ατμόσφαιρα, υπέροχα εφέ, με τρόμο τόσο όσο χρειάζεται και το προσωπικό πολύ ευγενικό! γρίφοι μέτριας δυσκολίας εκτός από έναν ο οποίος ήταν πολύ δύσκολος, εκτός κλίματος και μας πονοκεφάλιασε λίγο για να τον λύσουμε αλλά τα καταφέραμε! Πηγαίνετε και θα περάσετε πολύ ωραία!
  on 19 February 2018
Close