Contact phone number:

Contact email:

katamari


 • Lvl 5 - Addict
 • 23 κριτικές
 • 28 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  katamari quote Ενα άκρως διασκεδαστικό και ανάλαφρο δωμάτιο. Το μεγάλο του ατού είναι το τελευταίο κομμάτι με τις σωματικές δοκιμασίες, μας έκανε να ιδρώσουμε και να γελάσουμε πολύ. Οι χώροι είναι άνετοι και καλοστημένοι και με σχετικά λίγους γρίφους μέτριας δυσκολίας και ενδιαφέροντος. Δεν θέλει καθόλου ψάξιμο, μόνο ελάχιστη παρατηριτικότητα σε σημεία. Ο ηθοποιός είναι καλός και ενθουσιώδης και σε στιγμές ενοχλητικός λόγω έντασης και γενικότερης λόλας. Βέβαια αυτό μπορεί να πει κανείς ότι είναι μέσα στο ρόλο του ξεχασμένου ναυαγού που συναντάει ξανά ανθρώπους και προσπαθεί να σωθεί, αλλά ρε φίλε, τα αυτάκια μου! Πάντως σίγουρα βοηθάει να τον έχεις. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε ομάδες τουλάχιστον 4 ατόμων (εμείς ήμασταν 5 + 1 παιδί)) γιατί ειδικά στο τελευταίο μέρος όσο πιο πολλοί τόσο πιο εύκολο. Ας έχετε μαζί σας και κανα δυο πιο γυμνασμένους, θα τους χρειαστείτε για τις ταρζανιές. Να πάτε, να πάτε! Θα περάσετε τέλεια!
  on 2 March 2017
 • Murder on Baker street

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  katamari quote Αυτό το δωμάτιο ΔΕΝ είναι δωμάτιο απόδρασης. Ο στόχος είναι να λυθεί το μυστήριο και αυτό σημαίνει ότι η ομάδα δουλεύει παράλληλα και συνδυάζει στοιχεία για να αποκαλύψει την ιστορία. Οι γρίφοι είναι ως επί το πλείστον μέτριοι σε ενδιαφέρον και θα έλεγα καθόλου ικανοποιητικοί για ομάδες που αγαπούν τα δωμάτια για τους γρίφους. Εμάς δεν μας ενθουσίασε γιατί είμαστε junkies των γρίφων και της πιο γρήγορης ροής αλλά καταλαβαίνω πως για ομάδες (με απαραίτητα καλή επικοινωνία) που τους αρέσουν τα μυστήρια είναι μία πολύ καλή πρόταση. Η φιλοξενία άψογη και με μεγάλη χαρά θα επιστρέψουμε να παίξουμε και τα πιο παραδοσιακά τους δωμάτια
  on 20 February 2017
 • Prototype – X

  Λεωφόρος Ιωνίας 255, Άγιος Ελευθέριος
  katamari quote Σούπερ δωμάτιο για έμπειρες ομάδες, οι πιο αρχάριοι θα πελαγώσουν γιατί δεν είναι καθόλου γραμμικό και χωρίς εμπειρία πιθανό να χαθεί η μπάλα. Έχει άψογη ατμόσφαιρα και πολύ καλοδουλεμένο σκηνικό. Οι γρίφοι είναι πολύ ικανοποιητικοί, υπάρχουν πολλοί μηχανισμοί και κανείς δεν βαριέται μιας και συγκεντρώνεις στοιχεία συνεχώς. Κατάλληλο και για τις πιο μεγάλες ομάδες αρκεί να υπάρχει καλή συνεργασία για να συνδυαστούν επιτυχώς τα στοιχεία. Είναι δωμάτιο που θέλει καλή παρατηριτικότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες. Τα παιδιά που το έχουν είναι σκέτη απόλαυση, ορεξάτοι και με χιούμορ. Έχουν κάνει μία εξαιρετική δουλειά και ανυπομονούμε για το επόμενο τους δωμάτια που είναι στα σκαριά.
  on 13 February 2017
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  katamari quote Πραγματικά εξαιρετικό! Καλοστημένο και προσεγμένο από όλες τις απόψεις. Δυνατοί και ενδιαφέροντες γρίφοι διαφορετικών τύπων, απαραίτητη δεξιότητα και παρατηρητικότητα και αναγκαία η άψογη συνεργασία της ομάδας. Οι μηχανισμοί και τα ηλεκτρονικά είναι σούπερ και κολλάνε πάρα πολύ με το σενάριο. Τα σκηνικά είναι ρεαλιστικά και σε ταξιδεύουν αβίαστα στο παραμύθι. Στα συν επίσης η καθαριότητα και ο ενθουσιασμός των οικοδεσποτών. Προτείνεται για έμπειρες ομάδες μίνιμουμ 3 ατόμων.
  on 4 February 2017
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  katamari quote Πολύ ευχάριστο και ικανοποιητικό δωμάτιο, μέτριο προς εύκολο και καθόλου βαρετό. Η ατμόσφαιρα και το στήσιμο πείθουν ότι όντως είσαι σε αποστολή. Οι γρίφοι δεν είναι πολλοί και οι περισότεροι μέτριας δυσκολίας. Έχεις και το βαλιτσάκι σου με τα γκατζετάκια και οι φίλοι των τεχνολογικών λύσεων θα το εκτιμήσουν. Δεν υπάρχει ούτε μισό λουκέτο πουθενά. Εμείς πήγαμε 2 άτομα με καμια 25αριά δωμάτια στην πλάτη μας και βγήκαμε άνετα παρότι κολλήσαμε σε ένα γρίφο λόγω δικιάς μας αδεξιότητας. Μία ομάδα έως 4 άτομα θα το ευχαριστηθεί πολύ, αξίζει τον κόπο. Στα επιπλέον συν του χώρου είναι τα παιδιά που το τρέχουν που είναι εξαιρετικοί οικοδεσπότες.
  on 31 January 2017
 • Lost

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  katamari quote Το Lost είναι ένα από τα καλύτερα δωμάτια για αρχάριες ομάδες αλλά παίζεται ευχάριστα και από πιο έμπειρες. Έχει λίγο από όλα χωρίς μεγάλη δυσκολία ή πολυπλοκότητα. Είναι όμορφα στημένο, με καλό σενάριο και ντεκόρ και ανταποκρίνεται πολύ καλά στην μεταφορά της γνωστής σειράς. Είναι τελείως γραμμικό και οι γρίφοι βατοί. Θέλει και το ψάξιμό του αλλά δεν πελαγώνεις πουθενά και ο χρόνος είναι υπέραρκετος. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την υπέροχη φιλοξενία του Mystery Lab προσφέρουν μία πρώτης τάξης εμπειρία. Αν κάποιος που δεν έχει ξαναπαίξει με ρωτούσε που να ξεκινήσει το Lost είναι μία πολύ καλή επιλογή.
  on 26 January 2017
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  katamari quote Μας άρεσε πολύ! Ωραίο θεατρικό ξεκίνημα και υποβλητικός χώρος. Έχει ποικιλία γρίφων και μηχανισμών, δεν είναι εντελώς γραμμικό και έχει πολύ πήγαινε-έλα και μέτριο ψάξιμο. Είναι μέτριο προς δύσκολο και απαιτεί γρήγορο ρυθμό και συντονισμό. Είναι βέβαια αρκετά ενδιαφέρον και αυτό σε κινητοποιεί να δρας γρήγορα και να μην χάνεις χρόνο. Εξαιρετική εμπειρία και όσον αφορά το συγκεκριμένο δωμάτιο και όσον αφορά το Mystery Lab γενικότερα. Τα παιδιά τα σπάνε από θέμα φιλοξενίας και επαγγελματισμού στο στήσιμο των δωματίων τους. Έχουν μεράκι και φαίνεται παντού. Έχουμε παίξει και τα 3 τους δωμάτια και περιμένουμε εναγωνίως το Requiem που ανοίγει σύντομα. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για έμπειρες ομάδες (4-5 άτομα), δεν είναι κατάλληλο για αρχάριους.
  on 26 January 2017
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  katamari quote Αυτό το δωμάτιο θα το θυμόμαστε για καιρό και το κατατάσουμε στα καλύτερα που έχουμε πάει μέχρι στιγμής. Είμαστε σταθερή ομάδα 5 ατόμων (έχουμε παίξει 20 δωμάτια μαζί και κάποια μέλη γύρω στα 30). Η ατμόσφαιρα είναι πολύ πετυχημένη, η διακόσμηση και τα διάφορα αξεσουάρ και μηχανισμοί σε μεταφέρουν στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο αμέσως. Οι γρίφοι είναι πολλοί και έχουν άμεση σχέση με την ιστορία χωρίς να είναι εξαιρετικά δύσκολοι. Είναι σε φάσεις χρονοβόροι και χρειάζεται καλή διαχείρηση του χρόνου. Τα διάφορα μηχανήματα είναι τόσο μοναδικά και πρωτότυπα που είναι εύκολο να αφαιρεθείς και να τα χαζεύεις. Ο ροή είναι καλή και ο στρατηγός θα σας καθοδηγήσει με μαεστρία. Δεν θα βαρεθείτε και ο χρόνος θα κυλήσει γρήγορα. Θέλει συγκρότηση, παρατηριτικότητα και ήρεμη συνεργασία. Αφήστε την ιστορία να σας ταξιδέψει. Δεν είναι κατάλληλο για αρχάριες ομάδες και καλύτερα είναι να το παίξετε όταν νιώθετε ότι έχετε ήδη κάνει αρκετά διαφορετικού τύπου δωμάτια και τα καταφέρνετε καλά. Η φιλοξενία καταπληκτική, θα επιστρέψουμε άμεσα να παίξουμε και τα άλλα δύο δωμάτια της εταιρείας. Γενικά σούπερ!
  on 23 January 2017
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  katamari quote Επειδή μιλάμε για φυλακή, όντως σε πείθει ότι είσαι σε μπουντρούμι. Μούχλα, υγρασία, κλεισούρα και μίνιμουμ σκηνικά. Πολύ καλή διαρύθμιση των χώρων και καλοί γρίφοι μέτριας δυσκολίας. Μας άρεσε και το ότι εκτός από τους γρίφους είχε και κομμάτια που έπρεπε να σκεφτείς πιο δημιουργικά και να έχεις κινητικές δεξιότητες. Δεν χρειάζεται ιδιέταιρη παρατηριτικότητα εκτός από ένα σημείο, κατα τα άλλα είναι απόλυτα γραμμικό με στοιχεία που χρησιμοποιούνται μόνο μια φορά και έτσι δεν μπερδεύεσαι. Προσωπικά με ενόχλησε κάπως η μυρωδιά της κλεισούρας και ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να βγω γρήγορα. Κατά τα άλλα είναι ένα καλό δωμάτιο που αξίζει να το επισκεφτεί κανείς με ομάδα μάξιμουμ 4-5 άτομα.
  on 12 January 2017
 • Inception

  Λεπενιώτου 12, Αθήνα
  katamari quote Ένα αρκετά καλό δωμάτιο με ποικιλία γρίφων μέτριας δυσκολίας που όμως δεν είναι κατάλληλο για απολύτως αρχάριους. Αν δεν έχετε ήδη καμιά 10αριά δωμάτια στην πλάτη σας μην το κάψετε γιατί αξίζει. Ικανοποιητική ατμόσφαιρα και καλό στήσιμο. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη παρατηρητικότητα ή ψάξιμο εκτός από ένα-δυο σημεία. Όλη η δουλειά είναι στους γρίφους. Ο gm καλός και αρκετά ενθουσιώδης με φειδωλές και εύστοχες βοήθειες. Στα μείον η ηχομόνωση που μας έκανε spoiler στο Guantanamo που είναι δίπλα και παίξαμε αμέσως μετά. Για να μην πούμε για τις στριγγλιές από το Ritual. Όπως και να χει περάσαμε τέλεια και θα επιστρέψουμε να παίξουμε και τα υπόλοιπα. Είμασταν 5 χωράγαμε υπεράνετα και άρεσε σε όλους.
  on 12 January 2017
 • Edison VS Tesla

  Τραλλέων 94, Γαλάτσι
  katamari quote Το δωμάτιο αυτό μας άρεσε ιδιαίτερα. Είναι καλοστημένο και λιτό, εξολοκλήρου με αυτοματισμούς και απόλυτα γραμμικό. Έχει καλή ατμόσφαιρα που βοηθάει στο να συγκεντρωθείς πολύ καλά στους έξυπνους γρίφους και να αποροφηθείς με την ροή του παιχνιδιού χωρίς στρες και χωρίς περριτές παρεμβολές από άχρηστα πράγματα. Το κομμάτι των αυτοματισμών είναι εντυπωσιακό και δουλεύει άψογα, ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν και το υλοποίησαν. Ομάδα 4-5 υπέραρκετοί, συνιστάται ανεπιφύλακτα.
  on 12 January 2017
 • Picasso Addiction

  Τραλλέων 94, Γαλάτσι
  katamari quote Ενα δωμάτιο με καλή ροή, με πολλούς γρίφους κυρίως μέτριας δυσκολίας αλλά και κάποιους απαιτητικούς. Δεν έχει να πει πολλά σαν ατμόσφαιρα και είναι μικρό, αλλά το θέμα του είναι ωραίο και τα παιδιά εκτός του ότι είναι καταπληκτικοί οικοδεσπότες έχουν ρίξει πολύ δουλειά για να το στήσουν. Επιπλέον ο gm άριστος με σωστές βοήθειες όπου πρέπει και με σωστό ρυθμό για να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση και να μην κάνει κοιλιά η αναζήτηση. Ένα κλασσικό παράδειγμα όπου μία μικρή εταιρεία βάζει μεράκι και ψυχή και αυτό βγαίνει στο αποτέλεσμα. Ομάδες το πολύ 5 ατόμων όλων των επιπέδων θα περάσουν καλά.
  on 12 January 2017
1 2
Close