Contact phone number:

Contact email:

Jorgita


 • Lvl 11 - Guru
 • 103 κριτικές
 • 61 Δωμάτια στο Wishlist
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  Jorgita quote Πραγματικά από τα καλύτερα δωμάτια τρόμου!! Ο τρόμος σε όλο του το μεγαλείο βασικά, δε γίνεται να ζητήσεις κάτι παραπάνω... Η Μόνικα παίζει με τη ψυχολογία σου και ο Φρανκ με την αδρεναλίνη σου!! Κορυφαίο... Τα έχει όλα και συμφέρει! Δεν είναι τυχαίες οι τόσες πολλές καλές κριτικές! Οι γρίφοι είναι ευχάριστοι, κατά κύριο λόγο "Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια" αλλά πιστέψτε με αυτό το συνειδητοποίεις αφού τελειώσει το παιχνίδι.. Εκείνη την ώρα μια απλή αφαίρεση εμάς τουλάχιστον μας φάνηκε βουνό! Δε χρειάζεται να πω "ΝΑ ΠΆΤΕ", εννοείται...αν και νομίζω έχετε πάει ήδη!!
  on 10 August 2019
 • Δωμάτιο 696

  Χαλανδρίου 26 & Κύπρου 37Β, Αγία Παρασκευή
  Jorgita quote Ένα πολύ καλό και αξιόλογο γριφοδωμάτιο τρόμου! Τα χρειαστηκαμε για τα καλά αρκετές φορές αλλά δεν στερηθηκαμε τους γρίφους και την επιβλητική ατμόσφαιρα! Περάσαμε πολύ ωραία, το διασκεδάσαμε κι αυτό είναι το κυριότερο! Μας άφησε στο τέλος με μια γλυκόπικρη γεύση αλλά τι να κάνουμε;; Έτσι είναι η ζωή!!!
  on 4 August 2019
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  Jorgita quote Εξαιρετικό δωμάτιο... Φοβερά διασκεδαστικο!! Εμείς το ευχαριστηθηκαμε πάρα πολύ... Τι να προσθέσω για αυτό το δωμάτιο.. Τα έχουν πει όλα οι προηγούμενοι!! Τα παιδιά εκεί είναι φοβερά κι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά όσο αναφορά την ατμόσφαιρα και τα σκηνικά του δωματίου τους! Κρατάω τα φουλ 5αρια μου για το επόμενο τους.. Να πάτε οπωσδήποτε!
  on 8 July 2019
 • Heresy

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  Jorgita quote Ένα ωραίο ατμοσφαιρικό κυρίως δωμάτιο! Όλο το highligh είναι στον εξωτερικό χώρο που σε ιντριγκαρει ειδικά όταν το παίζεις τη νύχτα! Ήμασταν 2 άτομα με σχετικά καλή εμπειρία σε δωμάτια (100+)και με κάποιους γρίφους τα βρήκαμε λίγο σκούρα μερικές φορές!Είναι ένα δωμάτιο "τρόμου" που έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά στους γρίφους! Ένα δωμάτιο με ωραίο acting που ναι μεν θα σε αγχώσει περισσότερο, παρά θα σε τρομάξει, αλλά θα ευχαριστηθεις και την αγωνία αλλά και τους γρίφους! Ότι πρέπει για μικρές παρέες 2αδες, 3αδες, Μαξ 4αδα για να το ευχαριστηθειτε! Εμείς περάσαμε πολύ ωραία!
  on 29 June 2019
 • Genesis

  Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως 15, Περιστέρι
  Jorgita quote Πολύ ωραίο δωμάτιο, ατμοσφαιρικου τρόμου! Ένα δωμάτιο που εκτός από ωραία ατμόσφαιρα,ωραίους χώρους και περάσματα και κάποιους πολύ πρωτότυπους μηχανισμούς, έχει και αρκετά καλούς γρίφους, οπότε δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο σε αυτό το κομμάτι που κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικό. Το προσωπικό ευγενέστατο και φιλικό (μετά τη λήξη του παιχνιδιού😂😂) και πρόθυμο να συζητήσει μαζί μας για την εμπειρία μας στο παιχνίδι! Περάσαμε πολύ ωραία και φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία!
  on 9 June 2019
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Jorgita quote Εξαιρετικό δωμάτιο! Επιτελούς καταφέραμε να το παίξουμε μετά από τόσο καιρό... Ενας και παραπάνω χρόνος αναμονής και τελικά άξιζε τον κόπο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό! Σκηνικά καταπληκτικά και εντελώς μέσα στο στορυ της ταινίας..οι φαν θα τα εκτιμήσουν! Ο κλόουν πολύ καλός στο ρόλο του, οι εμφανίσεις του σε τρόμαζαν κι είχαν αυτή τη "παράνοια"(;), να το πω;, που βγάζει και ο κλόουν στη ταινία! Γρίφοι αρκετοί, πολύ καλοί, σχετικοί με το κονσεπτ, το εκτιμώ πάντα αυτό στα δωμάτια και όντως κάπως δύσκολοι για δωμάτιο τρόμου αλλά όχι ακατόρθωτοι! Το μόνο που θα χρειαστείς για αυτό το δωμάτιο είναι ψυχραιμία και θα περασεις υπέροχα.Σαν χώροι και περάσματα είναι πολύ εύκολο να χτυπήσεις αν δεν είσαι ψύχραιμος, πράγμα που δεν χρειάζεται διότι δε σε κυνηγάει τίποτα, πιο πολύ νιώθεις την απειλή! Ιδανικός αριθμός θα έλεγα πως είναι τα 4 άτομα, τα 2 να είναι οπωσδήποτε θαρραλέα ;)
  on 14 January 2019
 • Necromancy

  Περγάμου 20B, Αιγάλεω
  Jorgita quote Ωραίο δωμάτιο με πολύ καλή creepy ατμόσφαιρα! Μετά από αρκετούς μήνες αποχής, επιστρέψαμε, με ένα δωμάτιο ότι πρέπει για να σε εντάξει ομαλά στα δωμάτια τρόμου! Εξαιρετικο το μακιγιάζ της ηθοποιού που την κάνει να φαίνεται ιδιαίτερα τρομακτική! Ωραίοι γρίφοι, έξυπνοι, σε ένα απόλυτα γραμμικό δωμάτιο! Τα σκηνικά, κι αυτά πολύ καλά, χωρίς κάτι ιδιαίτερο ή υπερπαραγωγή, ήταν απόλυτα ταιριαστά με το στορυ του δωματίου! Σα συνολική εικόνα το ευχαριστηθηκαμε αρκετά, ΔΕΝ τρέξαμε, ΔΕΝ σκοτωθηκαμε, τρομαξαμε λίγο, ξαφνιαστηκαμε, σκεφτήκαμε....γενικώς περάσαμε καλά!Το προτείνω για 3-4 άτομα! Και με 2 έμπειρους θα είναι εξαιρετικο και εννοείται περισσότερο τρομακτικό!
  on 26 December 2018
 • Pneumattic II : The Sequel

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  Jorgita quote Ένα αρκετά καλό ατμοσφαιρικό δωμάτιο με κάποιες δόσεις τρόμου! Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν ομαλά στο κόσμο των δωματίων τρόμου, ιδανικό και για μας που παίξαμε 2αδα μετά από πολλούυυυυς μήνες αποχής! Οι γρίφοι ήταν αρκετά καλοί, ευχαριστοι και πολύ ωραία η αρχή του παιχνιδιού! Γενικά θα το πρότεινα σε ομάδες λίγων ατόμων, είτε είναι έμπειροι είτε όχι για να το ευχαριστηθουν περισσότερο!
  on 18 August 2018
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Jorgita quote Ωραίο δωμάτιο που τα έχει όλα!! Δράση, ένταση, αγωνία, ωραία εισαγωγή και απαιτητικούς γρίφους! Ένας ίσως να ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός βέβαια! Παρ'όλα αυτά είναι ένα δωμάτιο που σίγουρα θα περασεις καλα! Ιδανικός αριθμός ατόμων max. 4 πιστεύω!
  on 14 February 2018
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Jorgita quote Ένα εξαιρετικό δωμάτιο γρίφων, επιβλητικό με απλή αλλά ωραία ατμόσφαιρα που κορυφώνεται στο τέλος! Αν και το παίξαμε στις πρώτες μέρες λειτουργίας του δε βρήκαμε κάποιο ιδιαίτερο ψεγαδι! Τα παιδιά που έχουν την εταιρεία φιλικοτατα, ευγενεστατα και με πάρα πολύ καλή διάθεση για συζήτηση και εξέλιξη! Εξαιρετική δουλειά, μπράβο!!
  on 14 February 2018
 • The Reservation

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Jorgita quote Πολύ καλό δωμάτιο πραγματικά! Μπαίνεις όντως σε ένα πολύ παράξενο ξενοδοχείο και αυτά που ανακαλύπτεις θα σε κάνουν να ζήσεις μια ξεχωριστή περιπέτεια! Παρ'όλο που πήγαμε αρκετά άτομα, ενώ δε το συνηθιζουμε και δε μας αρέσει, το συγκεκριμένο δωμάτιο το ευχαριστηθηκαμε αρκετά! Είχε αρκετούς και άνετους χώρους με ωραίες εναλλαγές, ωραία ατμόσφαιρα, όχι τρομακτικη, πιο πολύ αγχωτική θα τη χαρακτήριζα σε κάποια σημεία και αξιολογους γρίφους! Επίσης πολύ ευχάριστο και εξυπηρέτικο προσωπικό παρ'όλο το χαμό που γινόταν εκείνη τη μέρα στο κτήριο!
  on 4 February 2018
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  Jorgita quote Ένα δωμάτιο που αν και το είχαμε παίξει στις αρχές του, μας έχει μείνει χαραγμένο έντονα μέχρι τώρα! Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο δωμάτιο, που αν έχει θα είναι μόνο για καλό, αλλά από τότε ήταν ένα πολύ δυνατό δωμάτιο! Καταπληκτική και καθηλωτική ατμόσφαιρα, άγχος, αγωνία, τρόμος και ωραίοι γρίφοι που ταιριάζουν με το στορυ! Ένα δωμάτιο που σίγουρα θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα!
  on 4 February 2018
1 2 3 9
Close