Contact phone number:

Contact email:

joela


 • Lvl 6 - Detective
 • 36 κριτικές
 • 87 Δωμάτια στο Wishlist
 • ROOM 201: IMMORTAL

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  joela quote Εντάξει....Η εταιρεία αποτελεί εγγύηση!!!! Σε όποιο δωμάτιο της πήγαμε, μόνο λόγια ενθουσιασμού τους αξίζουν!!!! Αυτό το δωμάτιο δεν αποτελεί εξαίρεση!!!! Ένα κάστρο με τα όλα του. Μια ιστορία αγαπημένη. Γρίφοι να χορτάσεις και να πεις Ναι... βγήκα χορτασμενος. Ωραία ροή, βατοι γριφοι. Recommended με 1000!!!!
  on 4 October 2020
 • Alien Invaders

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  joela quote Β2Β μετά το magic chamber και από τη μαγεία στο διάστημα. Δωματιο φουλ μηχανισμούς, αλλά έχοντας μπει και σε άλλο δωμάτιο σχετικό με διαστημοπολοιο, δεν αποφύγαμε τη σύγκριση. Παρόλα αυτά μειναμε ευχαριστημένοι από τους γριφους και το διασκεδαστικο φινάλε.
  on 13 September 2020
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  joela quote Μπορεί να φαίνεται παιδικό, αλλά αυτό το δωμάτιο θα το ευχαριστηθουν και οι ενήλικες (μπορεί και περισσότερο) Γρίφοι και ατμόσφαιρα μαγικοί. Τρόπος βοηθειών απερίγραπτα φοβερός. Ένα μικρό διαμάντι αυτο το δωμάτιο. Στην υποδοχή μας περίμεναν καραμελιτσες χυμός αναψυκτικό και η κοπέλα που μας υποδέχτηκε (και εκανε το GMing) ολογλυκια!!!
  on 13 September 2020
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  joela quote Στα τοπ 3 γριφοδωματια για μένα και το ταίρι μου!!!! Δεν είναι από τα δωμάτια με τα φοβερα περάσματα ή χώρους, έχει όμως απίστευτους γρίφους, σκηνικαρες (όλα χειροποίητα). Αν και αργήσαμε λίγο, όχι μόνο δεν μας κοψαν από χρόνο, αλλά μας έδωσαν και περισσότερο για να απολαύσουμε το δωμάτιο μέχρι τέλους. Ελάχιστα λουκέτα και γεμάτο αυτοματισμούς. Ο οικοδεσπότης και game master άψογος. Σε όλα 5!!!!
  on 15 August 2020
 • Mysticity

  Αγίου Ιωάνου 63, Αγία Παρασκευή
  joela quote 5 αστεράκια για τους γρίφους πρώτον γιατί δεν είχε κανένα λουκέτο και αγαπάμε αυτοματισμούς. Δεύτερον γιατί οι γρίφοι δεν ήταν απλά, "βρίσκω ένα πραγματάκι το βάζω κάπου και ανοίγει ένα Κουτάκι" αλλά συνδιαστικοί και έξυπνοι. Τα σκηνικά απλά αλλά εμείς προσωπικά δεν νιωθαμε ότι χρειάζονταν κάτι παραπάνω για να θεωρείται ένα αρτιότατο δωμάτιο. Τα παιδιά στην υποδοχή μας υποδέχτηκαν και μας ξεπροβοδισαν με Ευγενία και χαμόγελο. Αν και δεν έχουν όλα τα δωμάτιά τους 100% αυτοματισμούς που μας αρέσουν, σίγουρα θα τα επισκεφτούμε όλα.
  on 18 July 2020
 • Hunger Fights

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  joela quote Πάντα πολύ ευγενικά τα παιδιά στην υποδοχή.Ο χώρος έχει αναβαθμιστεί πολύ απο την πρώτη φορά που πήγαμε για ενα άλλο δωμάτιο. Στα του δωματίου....ενδιαφερουσα αρχή....δεν ευχαριστήθηκαμε το υπόλοιπο. Ομάδα 4 ατόμων (ιδανικός αριθμός). Ίσως γιατί δεν είμαστε αρχάριοι (για τους οποίους κυριως απευθύνεται το δωμάτιο).
  on 27 June 2020
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  joela quote Τελευταίο δωμάτιο της εταιρείας και πολύ στεναχωριομαστε γι' αυτό. Φουλ μηχανισμοί όπως κ στα άλλα δύο, έξυπνοι γρίφοι εντός θέματος, βοήθειες τόσες όσες (αν είστε προχωρημένοι μπορει και να μην χρειαστείτε). 2-3 άτομα το πολύ να πάτε. Το διασκεδάσαμε πολύ και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα....Αν είναι να το παίξετε b2b βάλτε το τελευταίο, αν και τα υπολοιπα 2 είναι εξαιρετικά.
  on 8 March 2020
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  joela quote Ενα πολύ έξυπνο δωμάτιο, που το ευχαριστήθηκαμε. Μην πάτε πάνω από 4 αν είστε αρχάριοι και οχι πάνω απο 2 οι έμπειροι. Δωμάτιο συνεργασίας γεμάτο αυτοματισμούς. Πολυ ωραιο το πέρασμα. Η γλυκύτατη GM θα σας δωσει οδηγίες κυρίως κατευθυνσης(αν χρειαστεί, που δεν...) Παμε για το τρίτο δωμάτιο της εταιρείας, γιατι το αξίζουν!!!!
  on 16 February 2020
 • Τα 7 Μυστήρια του Φαραώ

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  joela quote Βάζω 5 αστεράκια στους γρίφους γιατί ήταν όλοι με μηχανισμούς....Πολυ ωραία ατμόσφαιρα, (θα μπορούσε να είναι ποιό αληθοφανή με λίγη άμμο, στο πάτωμα) Παίζεται πολύ ωραία από 2αδα εμπειρη ή 4αδα (αρχαρια) Μας άρεσε γιατί ήταν κάτι διαφορετικό από άλλα δωμάτια που έχουμε παίξει.
  on 2 February 2020
 • Pablo Escobar

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  joela quote Δωμάτιο πρώτης γενιάς με αρκετά λουκέτα και κάποιους αυτοματισμούς. Ενδείκνυται για έως 4 άτομα.Η 2αδα θα ευχαριστηθείτε περισσότερους γρίφους οι οποίοι ειναι εύκολοι και μεσα στο Θέμα. Κανα δύο μόνο θέλουν λίγο παραπάνω σκέψη. Γενικά μας άφησε καλή εικόνα και ως δωμάτιο και το προσωπικό.
  on 6 January 2020
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  joela quote Τίμιο γριφοδωματιο. Ωραια ιστορία την οποία μαθαίνεις όσο προχωράς με τη λύση των γρίφων οι οποίοι είναι,μετριας δυσκολίας. Ιδανικο για 2αδα θα έλεγα άντε 3 άτομα.Για να πεις ότι θα ευχαριστηθεί τους γρίφους. Χαλαρή ροή και γραμμική, χωρίς να κορυφώνεται η ένταση, αλλά με spooky ατμόσφαιρα.
  on 26 December 2019
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  joela quote Πρωτότυπη έναρξη, πολύ ωραία ροή, ατμόσφαιρα και,σκηνικά μεσα στο κονσεπτ ήχος δυνατός που συνέβαλε στην αγωνία. Αν και δεν αφήσαμε τα παιδιά να δώσουν το 100% στο acting (συγνωμη παιδιά ήσασταν καταπληκτικοι) εμείς τρομάξαμε, γελάσαμε τρέξαμε, πέσαμε.Ολα τα κάναμε Ήθελα λίγους παραπάνω γρίφους.Αλλα κι έτσι πέρασαμε υπέροχα. Πηγαμε ομάδα τον 5.Μια χαρα βγηκε αλλα καλυτερα 3-4 λογο γρίφων. Τα παιδιά ευγενέστατοι και σωστοί επαγγελματίες. Περιμένουμε το 2 (Και θα είμαστε καλύτερα παιδιά. Θα σας αφήσουμε να μας γλεντήστε περισσότερο)
  on 15 December 2019
1 2 3 4
Close