Contact phone number:

Contact email:

joela


 • Lvl 5 - Addict
 • 31 κριτικές
 • 92 Δωμάτια στο Wishlist
 • Hunger Fights

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  joela quote Πάντα πολύ ευγενικά τα παιδιά στην υποδοχή.Ο χώρος έχει αναβαθμιστεί πολύ απο την πρώτη φορά που πήγαμε για ενα άλλο δωμάτιο. Στα του δωματίου....ενδιαφερουσα αρχή....δεν ευχαριστήθηκαμε το υπόλοιπο. Ομάδα 4 ατόμων (ιδανικός αριθμός). Ίσως γιατί δεν είμαστε αρχάριοι (για τους οποίους κυριως απευθύνεται το δωμάτιο).
  on 27 June 2020
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  joela quote Τελευταίο δωμάτιο της εταιρείας και πολύ στεναχωριομαστε γι' αυτό. Φουλ μηχανισμοί όπως κ στα άλλα δύο, έξυπνοι γρίφοι εντός θέματος, βοήθειες τόσες όσες (αν είστε προχωρημένοι μπορει και να μην χρειαστείτε). 2-3 άτομα το πολύ να πάτε. Το διασκεδάσαμε πολύ και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα....Αν είναι να το παίξετε b2b βάλτε το τελευταίο, αν και τα υπολοιπα 2 είναι εξαιρετικά.
  on 8 March 2020
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  joela quote Ενα πολύ έξυπνο δωμάτιο, που το ευχαριστήθηκαμε. Μην πάτε πάνω από 4 αν είστε αρχάριοι και οχι πάνω απο 2 οι έμπειροι. Δωμάτιο συνεργασίας γεμάτο αυτοματισμούς. Πολυ ωραιο το πέρασμα. Η γλυκύτατη GM θα σας δωσει οδηγίες κυρίως κατευθυνσης(αν χρειαστεί, που δεν...) Παμε για το τρίτο δωμάτιο της εταιρείας, γιατι το αξίζουν!!!!
  on 16 February 2020
 • Τα 7 Μυστήρια του Φαραώ

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  joela quote Βάζω 5 αστεράκια στους γρίφους γιατί ήταν όλοι με μηχανισμούς....Πολυ ωραία ατμόσφαιρα, (θα μπορούσε να είναι ποιό αληθοφανή με λίγη άμμο, στο πάτωμα) Παίζεται πολύ ωραία από 2αδα εμπειρη ή 4αδα (αρχαρια) Μας άρεσε γιατί ήταν κάτι διαφορετικό από άλλα δωμάτια που έχουμε παίξει.
  on 2 February 2020
 • Pablo Escobar

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  joela quote Δωμάτιο πρώτης γενιάς με αρκετά λουκέτα και κάποιους αυτοματισμούς. Ενδείκνυται για έως 4 άτομα.Η 2αδα θα ευχαριστηθείτε περισσότερους γρίφους οι οποίοι ειναι εύκολοι και μεσα στο Θέμα. Κανα δύο μόνο θέλουν λίγο παραπάνω σκέψη. Γενικά μας άφησε καλή εικόνα και ως δωμάτιο και το προσωπικό.
  on 6 January 2020
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  joela quote Τίμιο γριφοδωματιο. Ωραια ιστορία την οποία μαθαίνεις όσο προχωράς με τη λύση των γρίφων οι οποίοι είναι,μετριας δυσκολίας. Ιδανικο για 2αδα θα έλεγα άντε 3 άτομα.Για να πεις ότι θα ευχαριστηθεί τους γρίφους. Χαλαρή ροή και γραμμική, χωρίς να κορυφώνεται η ένταση, αλλά με spooky ατμόσφαιρα.
  on 26 December 2019
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  joela quote Πρωτότυπη έναρξη, πολύ ωραία ροή, ατμόσφαιρα και,σκηνικά μεσα στο κονσεπτ ήχος δυνατός που συνέβαλε στην αγωνία. Αν και δεν αφήσαμε τα παιδιά να δώσουν το 100% στο acting (συγνωμη παιδιά ήσασταν καταπληκτικοι) εμείς τρομάξαμε, γελάσαμε τρέξαμε, πέσαμε.Ολα τα κάναμε Ήθελα λίγους παραπάνω γρίφους.Αλλα κι έτσι πέρασαμε υπέροχα. Πηγαμε ομάδα τον 5.Μια χαρα βγηκε αλλα καλυτερα 3-4 λογο γρίφων. Τα παιδιά ευγενέστατοι και σωστοί επαγγελματίες. Περιμένουμε το 2 (Και θα είμαστε καλύτερα παιδιά. Θα σας αφήσουμε να μας γλεντήστε περισσότερο)
  on 15 December 2019
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  joela quote Πήγαμε 2μιση άτομα (Δύο ενήλικες κι ένα παιδί) Μας άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα και ο ήχος που παρέπεμπαν όντως σε σπηλιά. Μόνο η μυρωδιά της υγρασιαςελειπε για να πιστέψεις ότι όντως βρίσκεσαι εκεί. Γρίφοι παρατηρητικότητα και,συνδιαστικοι μέτριας δυσκολίας. Από τα δωμάτια που τα ευχαριστήθηκαμε και το συνιστούμε
  on 1 September 2019
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  joela quote Τελευταίο δωμάτιο της εταιρείας για τη δυάδα μας και ενθουσιάστηκα πραγματικά. Μπαίνεις σε ψυγεία νεκροτομειου (κυριολεκτικά) γρίφοι μέτριας προς δύσκολης λογικής, (μεσα στο Θέμα) αλλά με λίγο παρατηρητικότητα βγαίνει από δυάδα....Μέχρι 4 άνετο... GM υποστηρικτικός όσο έπρεπε δίνοντας κυρίως διευκρινήσεις κ όχι λύσεις όταν χρειαζόταν. Υποδοχή όπως πάντα εξαιρετική!!!!
  on 16 June 2019
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  joela quote Δωμάτιο πρώτης γενιάς για ιδανικά 4 άτομα χωρίς μεγάλη εμπειρία, 2 με εμπειρία (Για να το ευχαριστηθούν)...Γρίφοι μέτριας δυσκολίας αρκετοί για το μέγεθος του δωματίου. Καλοστημενο γραμμικό με ωραία ηχητικά να ντύνουν το δωμάτιο..GM δεν έδινε βοήθειες αλλά το κατάλληλο σπρώξιμο ώστε να σε κατευθύνει πως να συνεχίσεις κι έτσι να κατανοήσεις πλήρως τη σωστή ροή του δωματιου.Η εταιρεία είναι από τις αγαπημένες στην κατηγορία γριφοδωματια (έχουμε παίξει και 2 ακόμη και μας άρεσαν παρά πολύ)...Περιμένουμε νέα δωμάτια με ανυπομονησία....
  on 18 May 2019
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  joela quote Οτι και να γράψω δεν πρόκειται στο ελάχιστο να πλησιάσω έστω και λίγο την περιγραφή του δωματίου, σκηνικά, γρίφοι....Τι να πώ...μόνο μπράβο στα παιδιά του Escapolis και να πάτε...Ιδανικά 3 άντε 4 το πολύ άτομα. 2 αν είστε έμπειροι.
  on 1 April 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  joela quote Πραγματικά, πολύ ωραίο δωμάτιο!!!!! Λύσαμε γρίφους τρομαξαμε τους ηθοποιούς, μας τρομαξανε κι αυτοί, γελάσαμε. Τα είχε όλα αυτό το δωμάτιο….γρίφους μέτριας δυσκολίας,περάσματα που στο τέλος σε μπερδευαν για το που είσαι και πως ξαναβρεθηκες στο ίδιο σημείο…δυνατό τέλος!!!! Σκηνικά και τα κοστούμια άψογα….νόμιζες ότι δεν παίζεις σε παιχνίδι, αλλά πας στο γάμο και ανακαλύπτεις ότι ένας ευτυχισμένος γαμος δεν είναι αυτό που φαίνεται….τι άλλο να πω…Το παλικάρι που έχει το δωμάτιο, φιλικός, μας άρεσε και του άρεσαν (Μπορεί μα τραμπουκισαμε λίγο τους ηθοποιούς αλλά χωρίς να ξεπεράσουμε τα ορια)…Δεύτερο τρόμου για εμάς και συνέβαλε στην έναρξη της αγάπης μας στα δωμάτια του είδους!!!!
  on 10 February 2019
1 2 3
Close