Contact phone number:

Contact email:

isaiah_kk


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 12 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Reservation

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  isaiah_kk quote Πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο( ή μάλλον ξενοδοχείο) το οποίο σε βάζει από την αρχή στο θέμα και σε κερδίζει! Πολλοί χώροι, αρκετοί γρίφοι και ένα εξαιρετικό λαιβ ακτινγκ! Είχε αρκετές καλές στιγμές καθόλη τη διάρκεια κι έτσι δεν νιώθεις ποτέ τη λεγόμενη κοιλιά. Δεν είναι ΤΟΣΟ τρόμου(το μοργκ μας τρόμαξε πιο πολύ εννοείται) αλλά σαν συνολική εμπειρία είναι εξαιρετικό και πλήρες! Για άλλη μια φορά ευγενέστατα τα παιδιά του mindtrap Πειραιά!
  on 18 June 2018
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  isaiah_kk quote Ένα χορταστικότατο (και πολύ δύσκολο) γριφοδωμάτιο στο όποιο για 105' λύνεις γρίφους όλων των ειδών. Συνδυαστικούς, πρακτικούς, παρατηρητικότητας, φαντασίας, γρίφοι γενικώς για όλα τα γούστα! Πολλοί μηχανισμοί καθ'όλη τη διάρκεια αλλά αυτό που με εντυπωσίασε πάνω από όλα είναι τα σκηνικά! Σίγουρα χρειάζεται εμπειρία ή/και 4+ άτομα για να μπορέσετε να το πάτε μέχρι το τέλος.
  on 10 June 2018
 • Whisper of Shadows

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  isaiah_kk quote Ένα πάρα πολύ όμορφο δωμάτιο βασισμένο στην ατμόσφαιρα, στην ιστορία του και φυσικά στην εξαιρετική ηθοποιό του. Το αποτέλεσμα εμένα με άφησε πλήρως ικανοποιημένο καθώς απόλαυσα και το κομμάτι της παράστασης και το κομμάτι του escape room. Μπείτε στο κλίμα εξ αρχής και απολάυστε το. Οι γρίφοι από πολύ απλούς μέχρι πιο συνδυαστικούς και οι χώροι πολλοί και εξαιρετικά διακοσμημένοι!
  on 5 June 2018
 • The Voodoo Shop (Το Μαγαζί Βουντού)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  isaiah_kk quote Πάρα πολύ ωραίο γριφοδωμάτιο που για εμένα τα έχει όλα. Αν σκεφτεί ειδικά κανείς πόσα χρόνια είναι ίδιο χωρίς ανακαίνιση είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Ωραία ιστορία, εξαιρετική διακόσμηση, αρκετοί χώροι και μοναδική ατμόσφαιρα(όχι μόνο στο δωμάτιο αλλά σε ολόκληρο το χωριό του λόκχιλ)!! 4 άτομα θεωρώ ότι είναι ιδανικά. Εκτίμησα πολύ που μας δόθηκαν λιιγα λεπτά επιπλέον για να βγούμε και να το χαρούμε παραπάνω!
  on 26 May 2018
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  isaiah_kk quote Από τα πιο παρεϊστικα δωμάτια! Πολλοί και όμορφοι χώροι, λίγοι γρίφοι αλλά πολλά tasks που έχεις να εκτελέσεις. Ένα δωμάτιο δράσης με τον ηθοποιό να δίνει αυτό το κάτι παραπάνω! Δεν είναι τόσο τρόμου αλλά σημασία έχει να διασκεδάσεις και αυτό το καταφέρνει και με το παραπάνω! Κορυφαίο στοιχείο ο Βαγγελάρας! Αν και ο χώρος συνολικά είναι πολύ μεγάλος νομίζω ότι 3-4 άτομα είναι ο ιδανικός αριθμός αλλιώς θα στριμωχτείτε σε αρκετά σημεία.
  on 24 May 2018
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  isaiah_kk quote Ένα δωμάτιο που νομίζω ότι είναι πραγματικά ξεχωριστό κι αυτό γιατί τα συνδυάζει όλα! Και λίγο τρόμο και τρέξιμο και χαβαλέ και γέλιο και δυσκολούτσικους γρίφους. Η αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό είναι μοναδική και πραγματικά ουσιώδης! Με εντυπωσίασαν η διακόσμηση, τα εφέ, ο τρόπος βοηθειών και η έξοδος! Ο χώρος δεν είναι πολύ μεγάλος οπότε προτείνω 4 άτομα για να είναι ιδανικό.
  on 21 May 2018
 • Amnesia

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  isaiah_kk quote Πανικός είναι η λέξη που περιγράφει ακριβώς αυτό το δωμάτιο! Δεν ήξερες από που να φύγεις, ενώ είχε αρκετούς γρίφους για να λύσεις. Νομίζω πως οι χώροι είναι μικροί όποτε καλό θα ήταν οι ομάδες να περιορίζονται στα 3-4 άτομα. Εμείς το καταευχαριστηθήκαμε και το ζήσαμε στο έπακρο! Λαμβάνοντας υπόψιν ότι το δωμάτιο είναι πάνω από 3 χρονών μιλάμε για ένα εκ των κορυφαίων!
  on 19 May 2018
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  isaiah_kk quote Πάρα πολύ καλό δωμάτιο που σε χορταίνει πλήρως!! Γρίφοι, γρίφοι, γρίφοι, ένα άκτινγκ που δίνει μια όμορφη πινελιά και ο "οικοδεσπότης" μας εξαιρετικός! Το μόνο που μου έλειψε ήταν οι μηχανισμοί-αυτοματισμοί που πραγματικά θα το έφταναν στο τέλειο. Πολύ καλά και τα σκηνικά που σε έβαζαν πλήρως στο κλίμα.
  on 19 May 2018
 • Lethal Decision

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  isaiah_kk quote Επιστροφή στα δωμάτια τρόμου για την ομάδα μου και πραγματικά το ζήσαμε ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ! Φοβερή δουλειά στο θέμα τρόμου, πολλοί χώροι και μια κατάσταση πανικού καθ'όλη τη διάρκεια! Δεν πας σε τέτοια δωμάτια για τους γρίφους(προφανώς)... Συνολικά ένα δωμάτιο που θα μας μείνει αξέχαστο!!
  on 16 May 2018
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  isaiah_kk quote Πραγματικά ένα εξαιρετικό δωμάτιο! Άριστη διακόσμηση ακριβώς όπως τη φαντάζεσαι πριν μπεις μέσα, πολλοί γρίφοι από εύκολους μέχρι δύσκολους και φοβερό προσωπικό! 4 άτομα είναι ο ιδανικός αριθμός και σίγουρα χρειάζεται αρκετή εμπειρία σε κάποια σημεία καθώς το δωμάτιο συνολικά είναι αρκετά απαιτητικό! Βγήκαμε με 2' στο ρολόι και περάσαμε τέλεια!
  on 16 May 2018
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  isaiah_kk quote Τέλειο! Αψεγάδιαστο δωμάτιο που τα έχει όλα! Καλούς γρίφους, ροή, ωραίες ιδέες, φοβερά περάσματα, δράση..τα πάντα! Περάσαμε απίστευτα και χαρήκαμε ιδιαίτερα με την έξοδο γιατί ήταν κάτι ξεχωριστό. Δωματιάρα
  on 12 May 2018
 • The Morgue

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  isaiah_kk quote Πρώτο μου δωμάτιο και πραγματικά περάσαμε σούπερ! Και για εμένα που ήταν πρώτο και για τους υπόλοιπους 3 πολύ περισσότερο έμπειρους της παρέας ήταν μια εμπειρία γεμάτη φόβο, τρέξιμο ΚΑΙ γέλιο! Πολύ παρείστικο δωμάτιο! Αν ψάχνετε εκλεπτυσμένους γρίφους και αψεγάδιαστη ροή καλύτερα να πάτε κάπου αλλού. Αν θέλετε να περάσετε καλά να πάτε στο morgue!
  on 12 May 2018
Close