Contact phone number:

Contact email:

INDI


 • Lvl 11 - Guru
 • 104 κριτικές
 • 18 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Emperor’s Masterchef is Dead

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  INDI quote Εσύ με την ομάδα σου πρέπει να φτιάξετε τρία πιάτα για τον πεινασμένο βασιλιά αλλιώς θα χάσετε τα κεφάλια σας. Γριφοδωμάτιο 1st gen παντού λουκετάκια με άνετους χώρους χωρίς ιδιαίτερους μηχανισμούς αλλά με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Να πάτε αν σας έλειψαν οι βοήθειες από οθόνες με το ρολόι να μετράει αντίστροφα και θέλετε να το κάψετε λίγο. Να μην πάτε αν περιμένετε να πεταχτεί από κάποια σκοτεινή γωνία ο βασιλιάς μεταμορφωμένος σε ζόμπι.
  on 14 May 2022
 • Katharsis - Caves of Banjul

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  INDI quote Το Caves of Banjul είναι ένα γριφοδωμάτιο ή καλύτερα γριφοσπηλιά με καταπληκτικά σκηνικά χωρίς ίχνος γυψοσανίδας. Αυτό έχει το θετικό ότι μπαίνεις σε ένα αρκετά ρεαλιστικό χώρο και από την άλλη ότι θέλει προσοχή και καλή συντήρηση. Έχει ηθοποιό με jumpscares αλλά και χιούμορ. Οι γρίφοι είναι μέτριοι αλλά αφήνουν μια περίεργη αίσθηση μιας και υπάρχουν αρκετά σημεία όπου φαίνεται η παρουσία παλιότερων γρίφων που για κάποιο λόγο αφαιρέθηκαν. Κρίμα γιατί έτσι τελειώνει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Περάσματα και μηχανισμοί πολύ ωραίοι με λίγα ηλεκτρονικά και περισσότερο μηχανικά μέρη. Επομένως, πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν φτάνει το ύψος του Mary Celeste αλλά ξεπερνάει πολλά άλλα σε wow factors.
  on 4 March 2022
 • Wake Up

  Χωματιανού 33, Αθήνα
  INDI quote Πήγαμε εν μέσο πανδημίας να κάνουμε ένα ταξιδάκι και χάσαμε το τρένο. Βρεθήκαμε στο πανδοχείο Station 33 για να κοιμηθούμε μέχρι την επόμενη ημέρα, αλλά έπρεπε οπωσδήποτε να Wake up για να επιβιώσουμε τον εφιάλτη. Το παιχνίδι προσφέρεται σε 3 modes, γριφοδωμάτιο, ψυχολογικό θριλεράκι και θριλεράκι με κάργα γρίφους. Παίξαμε το ψυχολογίστικο που σημαίνει άπειρα jump scares από τους ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί ξέρουν τι δουλειά τους καλά και ειδικά η κοπέλα τα δίνει όλα για να απογειώσει το ρόλο της. Γρίφοι, όπως είπα, απλοί με πολύ ψάξιμο. Η χαρά του κλειδαρά… άπειρα λουκετάκια με κλειδί. Ηλεκτρονικά ούτε για δείγμα, και μηχανισμοί φτιαγμένοι σίγουρα από μηχανολόγο. Ατμόσφαιρα, σκοτάδια, καπνοί και παντού πορτάκια που έπρεπε να περάσεις. Πολύ καλή προσπάθεια από την εταιρεία. Ένα χορταστικό παιχνίδι που καταφέρνει να το θυμάσαι για δυο WOW σημεία. Να το παίξετε max τετράδα και αν είστε κάτω των 30… παιχνιδιών. Από εκεί και πάνω, μετά την πρώτη ώρα ίσως δεν θέλετε να wake up.
  on 7 September 2021
 • ROOM 201: IMMORTAL

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  INDI quote Το Immortal είναι ένα κλασικό γριφοδωμάτιο με όλα τα καλά. Από την αρχή κυριαρχεί ένα μυθιστορηματικό σενάριο σαν και αυτά που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Σκηνικά πολύ προσεγμένα χωρίς άχρηστα αντικείμενα, όπου έχουν εκμεταλλευτεί κάθε γωνία. Ωραία περάσματα και αρκετοί χώροι. Η ροή του παιχνιδιού γραμμική και πλήρως ελεγχόμενη για δύο έως τέσσερα άτομα. Γρίφοι όλων των ειδών που ταιριάζουν στην ιστορία και αγγίζουν όλες τις αισθήσεις. Μηχανισμοί αρκετοί χωρίς τα εξωφρενικά ηλεκτρονικά συστήματα. Να πάτε γιατί : δεν έχει όριο ηλικίας, πήξαμε στα er τρόμου, ταιριάζει με b2b με οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο της εταιρείας, θέλετε να το παίξετε highlander. Να μην πάτε γιατί : έχετε να μπουσουλήσετε από δύο χρονών, δεν έχετε ιδέα από μαγειρική, θα σας σπάσει τα νεύρα η κίνηση στην Πειραιώς.
  on 17 September 2020
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  INDI quote Ένα παιχνίδι που σε βάζει από την αρχή στο ρόλο και την ιστορία του γνωστού βιβλίου. Επιτέλους και ένα κλασικό γριφοδωμάτιο με λίγο απ’όλα. Μας άρεσε η ατμόσφαιρα, τα σκηνικά, η μουσική, η ροή, η ιστορία, το acting. Δεν μας άρεσε ο χαμηλός φωτισμός όταν τον χρειαζόσουν (γκρρρρ), τα πολλά keypads και οι καραμέλες με γεύση μέντα.
  on 13 September 2020
 • Biohazard

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  INDI quote ok τεράστιο! Μπορεί να πάει ομάδα με 10 άτομα και ακόμη έχει χώρο για άλλα δέκα ζομπι. Πρόκειται για ένα zobie apocalypse παιχνίδι όπου πρέπει να σώσετε την κατάσταση. Σκηνικά ταινίας, και ήχοι ταιριαστοί. Μηχανισμούς δεν είχε πέρα από τα βασικά, αλλά έχει ρεαλιστικά πραγματάκια να κάνεις που δίνουν κάτι το διαφορετικό. Γρίφοι απλοί και σχετικοί με την ιστορία. Υπάρχει ένα σημείο που ακόμη δεν καταλάβαμε σε τι χρησιμεύει. Οι ηθοποιοί... "πεθαμένοι" και ένας μόνο για safety reasons! Το παιχνίδι δουλεύει και σαν γυμναστήριο! Σώστε τον κόσμο λοιπόν.
  on 24 December 2019
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  INDI quote Παπουτσάκια, επιπλέον καλτσούλες, και πάμε για survivor. Παιχνίδι δράσης με ένα ηθοποιό τρέλα και σκηνικά ταιριαστά με το story. Γρίφοι χαλαροί, με απαραίτητη την διάδραση με τον ηθοποιό. Δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο σε μηχανισμούς αλλά όταν ισορροπείς σε 10 εκατοστά τι να λέμε τώρα.
  on 13 December 2019
 • El Exorcista

  Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  INDI quote Πολύ όμορφη υποδοχή από τα παιδιά που έχουν την εταιρεία. Ένα δωμάτιο τρόμου που εύκολα μπαίνει στην top δεκάδα σας αν όχι πεντάδα σας. Ζεις την ταινία ξανά. Δεν έχει τα τρεξίματα του στυλ γύρω - γύρω όλοι και σε προετοιμάζει πότε θα γίνει εμφάνιση αλλά δεν ξέρεις από πού! Η κοπέλα ήταν υπέροχα δαιμονισμένη και ο παπάς ψυχάκιας. Σκηνικά λιτά όσο χρειάζεται και θέλει λίγη προσοχή μην τα διαλύσετε όλα. Εκεί που δίνει ρεσιτάλ το παιχνίδι είναι στη σκηνοθεσία και στους μηχανισμούς. Μην ψάξετε να βρείτε arduino και να θυμάστε τίποτε δεν είναι αυτό που φαίνεται. Οι γρίφοι ωραίοι και ταίριαζαν με την ιστορία αν και όλοι ήταν της ίδιας λογικής. Γενικά όμως όχι μόνο δεν κλάψαμε τα λεφτά μας αλλά περάσαμε τέλεια.
  on 1 December 2019
 • Deus Ex Machina

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  INDI quote Έχω καταλήξει ότι δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν τελικά. Ή οι κριτικές σου φουσκώνουν τα μυαλά και καταλήγεις απογοητευμένος ή τα δωμάτια δεν έχουν σταθερή δομή ώστε να έχουν όλοι την ίδια εμπειρία. Ex Machina λοιπόν. Steam punk γριφοδωμάτιο χωρίς steam! Μηχανισμοί καλοί ειδικά δύο που δεν έχω δει σε ER. Γρίφοι για όλους, ΑΛΛΑ... προσοχή ΔΕΝ βάζουμε μαθηματικούς γρίφους σε δωμάτια παιδιά, ακόμη και αν είναι μια αφαίρεση. Ατμόσφαιρα μέτρια αλλά ταιριαστή με το θέμα. Απογοητευτικό φινάλε. Ηθοποιός μόνο για βοήθειες. Από τις ωραιότερες φωτογραφίες για ενθύμιο! Συμπέρασμα : θα πάω σίγουρα και στα υπόλοιπα δωμάτια! (curiosity killed the cat)
  on 10 November 2019
 • Horror Hotel : The Experiment

  Ιάκχου 8, Κεραμεικός
  INDI quote Τρία αστέρια στους γρίφους, γιατί δεν είναι γριφοδωμάτιο, ούτε έχει και τους wow μηχανισμούς. Είναι απλά... μια ολόκληρη ταινία που τη ζεις. Άπειρα περάσματα, τεράστιος χώρος, ωραίοι ηθοποιοί, αρκετοί και διαφορετικοί χαρακτήρες, ένα μέρος για να χάσεις κιλά. Από την αρχή μέχρι το τέλος σε ένταση. Σκηνικά πλούσια παντού και μουσική επική. Αν έχετε παίξει Make them suffer ίσως θυμηθείτε μερικά σημεία. Σε μερικά σημεία θέλαμε και εμείς οι στραβοί ένα φακό. Λουκέτα τα κλασικά όπου χρειαζόταν. Γενικά θα το χαρακτήριζα ως, μια κινηματογραφική εμπειρία!
  on 22 September 2019
 • Lights Out

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  INDI quote Πολύ καλό παιχνίδι και με καλή τιμή σε προσφορά. Σίγουρα καλύτερο από το ΙΤ της ίδιας εταιρείας. Η διακόσμηση δεν είχε κάτι παραπάνω από ότι χρειαζόταν το παιχνίδι αλλά είχε πολλά ωραία περάσματα, που όμως καλοκαίρι εξάδα δεν λέει. Το δωμάτιο προτείνεται για 3-4 άτομα, αυτό όμως νομίζω είναι κάτι που ισχύει για σχεδόν όλα τα er. Οι γρίφοι πολύ ωραίοι αλλά δεν μπορώ να πω ότι τους ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα, αφού οι βοήθειες έπεφταν βροχή από μία ευγενέστατη κατά τα άλλα GM. Ηθοποιός με ωραία jumpscare και ενδιαφέρουσα στολή. Θεωρώ ότι ένα από τα μεγαλύτερα ατού της εταιρείας είναι ότι συνηθίζει να φτιάχνει δωμάτια χωρίς κλειδαριές και λουκέτα, από την άλλη όμως θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στους μηχανισμούς.
  on 25 July 2019
 • Genesis

  Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως 15, Περιστέρι
  INDI quote Όταν φτάσαμε στο Περιστέρι έξω από το δωμάτιο και είδα το σπίτι σκέφτηκα, "ωραία άλλος ένας τύπος που του άφησε η γιαγιά του ένα ρημαδιό και το έκανε escape room". Πόσο λάθος ήμουν. Μπαίνεις μέσα και αλλάζεις διάσταση. Χωρίς high tech αλλά με ωραία ηχητικά εφέ, αν και λίγο δυνατά, και με ηθοποιούς να χαίρονται αυτό που κάνουν. Υπάρχουν και κάποιοι "μηχανισμοί" που όταν έψαχνα να τους φτιάξω σε δικούς μου χώρους έλεγαν ότι είμαι τρελός. Οκ παιδιά, ο μάστοράς σας είναι τρελός! Μπράβο του! Γρίφοι μέτριοι αλλά έχεις τόσο να δεις που ποιος νοιάζεται. Τέλος μην διστάσετε να πείτε τι σας άρεσε και τι όχι, κρατάνε σημειώσεις και όντως βελτιώνονται. Ένα ατμοσφαιρκό-τρόμου δωμάτιο που πρέπει να μπει στη λίστα σας.
  on 11 May 2019
1 2 3 9
Close