Contact phone number:

Contact email:

INDI


 • Lvl 11 - Guru
 • 101 κριτικές
 • 26 Δωμάτια στο Wishlist
 • Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case

  Καραΐσκου 137, Πειραιάς
  INDI quote Ένα ευρύχωρο νεοκλασικό σπίτι με ωραίους γρίφους μη γραμμικούς που έδινα την ευκαιρία σε όλους να παίξουν και να ασχοληθούν με κάτι. Καθαρό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς που με την έκπτωση το κάνει το φθηνότερο στην αγορά. Να πάτε να περάσετε ωραία και χορταστικά γριφάκια χωρίς να περιμένετε τρελούς μηχανισμούς και ηθοποιούς να σας κυνηγάνε.
  on 29 December 2018
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  INDI quote Το πιο χορταστικό γριφοδωμάτιο που έχουμε παίξει. 3 ώρες γεμάτες με ένα σπίτι γεμάτο γρίφους. Αν θέλετε μαγικούς μηχανισμούς, φαντασμαγορικά σκηνικά και φαντάσματα να πετάγονται από παντού... μην πάτε. Μιλάμε για καθαρό escape room.
  on 18 December 2018
 • Madhouse

  Περδικάρη 6, Ηράκλειο
  INDI quote Το MadHοuse είναι ένα δωμάτιο τρόμου που αντέχει αρκετά καλά στο ανταγωνισμό της Κρήτης. Είναι πλούσιο σε γρίφους και η... κοπέλα όλα τα λεφτά. Δεν θα βρείτε κάποιο δωμάτιο με άπειρους χώρους και μηχανισμούς αλλά τίμιο value for money. Η υποδοχή γλυκύτατη.
  on 18 December 2018
 • Mind Crime

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  INDI quote Πολύ ευγενικοί και φιλικοί στην υποδοχή και πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία μας, αλλά αυτό δεν αρκεί. Το δωμάτιο είναι πλέον ξεπερασμένο σε όλα τα επίπεδα και είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει η ομάδα του ESC ένα βήμα μπροστά. Κατάλληλο ίσως για κάποιον που τώρα ξεκινά.
  on 9 December 2018
 • Friday the 13th

  Παλαιάς Καβάλας 17, Αιγάλεω
  INDI quote Παρασκευή διαλέξαμε να παίξουμε το Παρασκευή και 13. Όσοι αγάπησαν τo franchise θα εντυπωσιαστούν. Για ομάδες μέχρι 5 παίκτες. Ωραία περάσματα, πολλοί χώροι, όμορφοι γρίφοι και η ιστορία να ξετυλίγεται μπροστά σας. Για κόμη μια φορά το δωμάτιο απογειώνεται από τους ηθοποιούς. Μπράβο στον Jason και στον Ιεραμάϊα. Δεν έχει τρελούς μηχανισμούς, ούτε άπειρα jump scares, αλλά έχουν προσέξει την λεπτομέρεια. Τέλος για τα παιδιά που το έχουν... ένα λέω, θέλω να παίξουν το δωμάτιο κάτι αλάνια που κυκλοφορούν και το παίζουν τσαμπουκάδες στα ER.... μόνο αυτό!
  on 23 November 2018
 • The Cromwell street

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  INDI quote Το προτείνω για ομάδες μέχρι 4 άτομα και με εμπειρία μέχρι 20 δωμάτια. Το CS ακολουθεί την δομή των περισσότερων δωματίων της εταιρείας. Σε βάζει στο κλίμα της εποχής χωρίς φαντασμαγορικά σκηνικά αν και το να μπεις σε σπίτι Βικτωριανής εποχής με digital lock είναι κάπως. Στα πλην οι βοήθειες που έπεφταν βροχή, μόνο δύο φακοί στο σκοτάδι, η άσχετη μουσική που ακουγόταν σε όλους τους χώρους εκτός δωματίου και η αίσθηση του φαστ φουντ που άφησε στο τέλος.
  on 17 November 2018
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  INDI quote Πήγαμε στην Καλλιθέα και γνωρίσαμε τον τρελό Φρανκ. Το δωμάτιο είναι αυτό ακριβώς που λέει, δηλαδή ερευνάτε μια εξαφάνιση σε ένα σπίτι με ένα πνεύμα να τριγυρίζει. Η ηθοποιός πολύ καλή στο ρόλο της, ευλύγιστη και με απίστευτες "τσιρίδες", όπως επίσης και ο Φρανκ, τρεχάτε ποδαράκια μου. Γρίφοι όχι κάτι το ιδιαίτερο, άλλωστε έρευνα σε σπίτι κάνετε. Η πλοκή πολύ ωραία και υπάρχει μεγάλη προσοχή στο σενάριο. Μηχανισμοί, ένας πολύ ωραίος. Τα παιδιά ευγενέστατα και πρόθυμα να μας κάνουν να περάσουμε υπέροχα.
  on 27 October 2018
 • Hostel

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  INDI quote Για να μην μακρηγορούμε χωρίζω τα σχόλια σε + και -. + Οι προσφορές που κάνει η εταιρεία. 5 άτομα με 12 ευρώ για δωμάτιο με δυο ηθοποιούς, τίμιο! Τα παιδιά στην υποδοχή ευγενέστατα, όπως θα πρέπει να είναι, Οι ηθοποιοί καταπληκτικοί στο ρόλο τους αλλά και αρκετά διαβασμένοι ώστε να ανταπεξέρχονται σε οποιονδήποτε παίκτη μπαίνει μέσα το δωμάτιο. Τα σκηνικά πολύ καλά δουλεμένα για την ιδέα του παιχνιδιού. - "Remaster? ποιο Remaster?" αυτή ήταν η αντίδραση μιας κοπέλας από την ομάδα που το είχε παίξει και παλαιότερα. Μηχανισμοί noope Σύστημα βοηθειών κονσέρβα. Έλεος, αφού δεν αρέσει σε κανέναν. Προσαρμοστείτε! Γρίφοι ωραίοι, αλλά... πολλοί! Θα μπορούσες να αποδράσεις μόνο αν δεν υπήρχε το perfomance να σε καθυστερεί. Γενικά στα δωμάτια της mindtrap δεν ξέρω πως χρονομετράνε στα test την επίλυση των γρίφων.
  on 7 October 2018
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  INDI quote Μία ακόμη φυλακή από τις 5 νομίζω που υπάρχουν στην Αττική. Για όσους θέλουν πραγματικές αποδράσεις σε συνθήκες φυλακής τρέξτε! Το δωμάτιο είναι καθαρά γριφοδωμάτιο χωρίς ηθοποιό, τρόμο, φόβο και τα σχετικά. Οι μηχανισμοί είναι απλοί, οι γρίφοι όμως είναι ωραίοι και με μερικούς πολύ έξυπνους. Πρέπει να είναι η μεγαλύτερη φυλακή σε τετραγωνικά και για αυτό μπορούν να παίξουν άνετα 5-6 άτομα. Μερικές λεπτομέριες σε χαλάνε αλλά... έτσι είναι στις φυλακές
  on 28 September 2018
 • Room 001: Zygote

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  INDI quote Τελικά το να διαβάζεις τις "καλές" κριτικές δεν βοηθά και πολύ. Ανεβάζεις τις προσδοκίες και για επίλογο σου μένει μια πικρία. Πήγαμε στο Zygote μετά από 100 δωμάτια γιατί ακολουθήσαμε τις συμβουλές : "δύσκολο δωμάτιο", "να το κρατήσετε για το τέλος" κλπ. Πήγαμε καθημερινή αργά οπότε είχαμε το χρόνο για chating με μια υπέροχη κοπέλα στην υποδοχή. Τα σκηνικά στο δωμάτιο πολύ προσεγμένα με αρκετά μέρη για ψάξιμο. Άνετοι χώροι και με έμφαση στην ασφάλεια. Ο ηθοποιός έχει ρόλο στο σενάριο αλλά δεν χρειαζόταν αφού είχες βοήθειες και με άλλο τρόπο. Οι γρίφοι μέσα στην ιδέα, με περιθώρια βελτίωσης. Σε γενικές γραμμές ο ανταγωνισμός έχει φτάσει ταβάνι πλέον στην Ελλάδα και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Προτείνω να κάνουμε κριτικές, χωρίς υπερθετικούς βαθμούς και πάντα να έχουμε ως στόχο την διασκέδασή μας.
  on 20 September 2018
 • The Mine Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  INDI quote Ωραίο δωμάτιο για να γιορτάσεις τα 100 er. Τα παιδιά πολύ φιλικά και αφού τσακίσαμε τα pop corn πήγαμε να βρούμε τα διαμάντια σε ένα ορυχείο που διαλύεται. Τα σκηνικά πολύ προσεγμένα και αληθοφανή. Αν βγαίναμε και μέσα στη σκόνη σίγουρα θα λέγαμε ότι ήταν αληθινό. Οι γρίφοι μέσα στο σενάριο. Κάποιοι γνωστοί και άλλοι πρωτότυποι. Οι μηχανισμοί φανταστικοί και όλα δούλευαν ρολόι. Περάσαμε υπέροχα, σε ένα γριφοδωμάτιο όπως μας αρέσει. (tip: μην κάνετε μαγκιές με τα κράνη, να τα φοράτε!)
  on 4 September 2018
 • Black Hawk - Marousi

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  INDI quote b2b με το Ammut Hall. Όμορφα στημένο ειδικά σε 1-2 σημεία που θα θυμάσαι. Μηχανισμοί και γρίφοι που θα μπορούσαν να δουλευτούν και άλλο. Η υποδοχή υπέροχη αν και ομολογουμένως η συγκεκριμένη εταιρεία πρέπει να είναι η μοναδική που κρατάει το ωράριο με τόση ευλάβεια. πχ λήξη 10:40 ακριβώς η πόρτα κλειδώνει. Αυτό είναι καλό για τους εργαζόμενους αλλά κάπως με ξένισε σε σχέση με άλλες εταιρείες... απλά το αναφέρω. Γενικά όμως δύσκολα ανταγωνίζεται αλλά γριφοδωμάτια.
  on 1 July 2018
1 2 3 9
Close