Contact phone number:

Contact email:

HK21R21


 • Lvl 13 - Keyholder
 • 143 κριτικές
 • 48 Δωμάτια στο Wishlist
 • Space Quest: The missing spaceship

  Λ. Κηφισίας 265, Κηφισιά
  HK21R21 quote Πήγαμε λοιπόν στο νέο δωμάτιο της συγκεκριμένης εταιρείας και τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, η αλήθεια είναι. Το δωμάτιο είναι ιδανικό για 3αδα θα έλεγα. Βγαίνει και από έμπειρη 2αδα… Έχει γρίφους εύκολους και κάποιους μέτριας δυσκολίας, σχεδόν όλοι μέσα στο κονσεπτ με κανα 2 να θέλουν απλά μια κατεύθυνση για να προχωρήσεις. Συνδυάζει λουκέτα και μηχανισμούς. Ωραία διακόσμηση. Ομάδες με λίγα δωμάτια στο ενεργητικό τους θα το ευχαριστηθούν πιο πολύ. Εμένα προσωπικά στο γενικό σύνολο μπορώ να πω ότι μου άρεσε σαν δωμάτιο ΑΛΛΑ… (ναι ξέρετε πάντα υπάρχει ένα … αλλά…) αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου και μου άφησε μια πικρή γεύση είναι η παντελής έλλειψη ατμόσφαιρας… Δεν είχε μουσική στο δωμάτιο… Δεν ακουγόταν τίποτα και προσωπικά το θεωρώ μεγάλο μείον γιατί το δωμάτιο δεν είναι κακό και απλά κάποια στιγμή ένιωθα πως είχα βαρεθεί λίγο… Μετά το τέλος του δωματίου το επισήμανα στον πολύ καλό GM που είχαμε και ελπίζω στο μέλλον να διορθωθεί η ατμόσφαιρα για να μην μείνει στην μέση η προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά εκεί.
  7 days ago
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  HK21R21 quote Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω… Τρομερές κατασκευές… Δεν είχαν άδικο όσοι μιλούσαν για κανονικό υποβρύχιο. Πολύ όμορφη διακόσμηση. Γρίφοι μέσα στο θέμα του δωματίου. Μέτριας δυσκολίας. Θέλει καλή παρατηρητικότητα και συνδυαστική σκέψη. Οι ηθοποιοί αρκετά καλοί και μέσα στον ρόλο τους… Ο χρόνος είναι αρκετός και ίσως να χωρούσαν και κανα 2-3 γρίφοι ακόμα. Ίσως βέβαια να φταίει που ήμασταν και 5 και το τρέξαμε λίγο πιο πολύ από ότι έπρεπε … Η αλήθεια είναι ότι το ευχαριστήθηκα πολύ όμως. Ιδανικός αριθμός 3-4 για το συγκεκριμένο με κάποια εμπειρία. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το καταπληκτικό προσωπικό και αναμένουμε καινούρια δωμάτια στο άμεσο μέλλον!!!
  7 days ago
 • Prison Break

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  HK21R21 quote Ένα δωμάτιο το οποίο θέλει πολύ καλή συνεργασία ειδικά στην αρχή που ένα μέλος της ομάδας χωρίζεται από τους υπόλοιπους. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας με κανα 2 να θέλουν λίγο καθοδήγηση από το GM. Οι περισσότεροι σχεδόν μέσα στο θέμα του δωματίου. Θέλει καλό ψάξιμο στον χώρο. Συστήνεται για 3-4 άτομα με κάποια δωμάτια στο ενεργητικό τους για να μπορέσουν να το ευχαριστηθούν.
  7 days ago
 • John Monroe Office

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  HK21R21 quote Αν και δωμάτιο πολλών ετών μας άφησε πολύ ωραία εικόνα. Αν δεν κάνω λάθος είναι μέσα στα 3 πρώτα που άνοιξαν. Δεν ξέρω αν είναι το πρώτο. Μάθαμε ότι έχουν γίνει αλλαγές σε γρίφους σε σχέση με παλιά. Ωραία και απλή διακόσμηση. Ωραίοι γρίφοι με ροή και είναι ιδανικό για 2αδα. Είναι ίσως το πιο κατάλληλο δωμάτιο για να ξεκινήσει μια νέα ομάδα να μπει στο πνεύμα των ER. Η GM πάρα πολύ καλή με σωστές βοήθειες όποτε και αν χρειαζόταν χωρίς να μας χαλάσει την ροή του παιχνιδιού.
  7 days ago
 • Beach Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  HK21R21 quote Τώρα εδώ τι να πεις ? Δωμάτιο που πας αποκλειστικά για να σου φτιάξει η διάθεση… Να πιεις τις ποτάρες σου… Να ακούσεις ότι μουσική θες και να μην ξεχαστώ, να λύσεις και κανα γρίφο. Αν πας με καλή διάθεση δεν θα θες να φύγεις… Άσε και που μετά το πέρας του δωματίου ο καταπληκτικός Barman είναι ικανός να κάτσει μαζί σου να συζητήσει μέχρι το ''πρωί'' . Οι γρίφοι είναι αρκετά έξυπνοι, μέτριας δυσκολίας αλλά με την μουσική και με το ποτό ξεχνιέσαι εύκολα… Περασαμε φοβερα και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για το Bachelor …!!!
  on 14 March 2019
 • Code Z

  Δερβενίων 41, Εξάρχεια
  HK21R21 quote Αν και άργησα ήθελα να γράψω την γνώμη μου για το συγκεκριμένο διαμαντάκι που έκρυβε η συγκεκριμένη εταιρεία. Ένα δωμάτιο που βασιζόταν στους αυτοματισμούς και στην διάδραση με τον ηθοποιό και στην τελική απόφαση που έπρεπε να πάρεις… Ευτυχώς πήρα την σωστή απόφαση. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας με κανα 2 να θελαν λίγο καθοδήγηση. Μια ευχάριστη εμπειρία από μια αγαπημένη εταιρεία που ευτυχώς πρόλαβα να παίξω όλα τα δωμάτια τους πριν κλείσουν… Μακάρι να ετοιμάσουν κάτι καινούριο τα παιδιά στο μέλλον…
  on 14 March 2019
 • The Attic

  Έβρου 94 - 96, Αμπελόκηποι
  HK21R21 quote Ενδιαφέρον δωμάτιο και αυτό το καταλαβαίνεις σχεδόν από την αρχή με το που πατάς το πόδι σου στην σοφίτα… Τελικά ένα δωμάτιο για να σε κάνει να περάσεις καλά δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα μεγάλο αν έχει καταφέρει να αξιοποιηθεί σωστά. Και το συγκεκριμένο το καταφέρνει. Γρίφοι εύκολοι και κάποιοι μέτριας δυσκολίας που ίσως κατά την διάρκεια του δωματίου λόγο τις ατμόσφαιρας που επικρατεί ή δυσκολία κάπως να αυξάνετε… Το δωμάτιο είναι ιδανικό για 3αδα… Εμείς 4 δεν είχαμε θέμα πάντως στο πώς να κινηθούμε στον χώρο… Αρκετά καλή μουσική επένδυση που ταιριάζει στο δωμάτιο. Ευγενέστατο όλο το προσωπικό και πολύ καλή η GM .
  on 14 March 2019
 • SiXXXty Nine

  Έβρου 94 - 96, Αμπελόκηποι
  HK21R21 quote Κανονικά δεν θα έπρεπε να γράψω τίποτα για το συγκεκριμένο δωμάτιο γιατί είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να έχει διάρκεια ΜΟΝΟ 60' … Αλλά αφού επιμένετε θα αναγκαστώ να πω 2-3 λόγια… Ο χώρος είναι ΤΕΛΕΙΟΣ. Είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος και όσο kinky χρειάζεται. 3 βασικά πράγματα χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου…: Καλή διάθεση… Καλή παρέα και μπόλικη τρέλα... Η φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής άψογη στον ρόλο της και πιστέψτε με θα την χρειαστείτε πολλές φορές για να τελειώσετε… με ότι έχετε να ασχοληθείτε… Αααα για να μην ξεχαστώ το συγκεκριμένο δωμάτιο έχει και γρίφους… Ναι ναι καλά ακούσατε… Έχει και από αυτούς… Και αν θες να ασχοληθείς μαζί τους το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις πολύ ωραία με κάθε έννοια τις λέξης… Λουκετάκια δεν θα συναντήσεις… ΟΛΑ λειτουργούν αυτόματα… Πολύ ενδιαφέρον… Φροντίστε να πάτε χτες λοιπόν … Είναι λίγες ίσως οι φορές που επιμένω έτσι για κάποιο δωμάτιο… Ευγενέστατο προσωπικό και τέλεια εξυπηρέτηση. Ευχαριστούμε πολύ για όλα !!!
  on 14 March 2019
 • Another Dimension

  Αγίου Ιωάνου 63, Αγία Παρασκευή
  HK21R21 quote Καταπληκτικό δωμάτιο… Όμορφη ροή… Τρομερές εναλλαγές στους χώρους. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας με κανα 2 να μας παίδεψαν λίγο παραπάνω και αυτό πιστεύω γιατί ήμασταν 5. Πιστεύω ότι 4 είναι μια χαρά για το συγκεκριμένο. Χρειάζεται καλή συνεργασία. Μια πολύ όμορφη δουλειά με ωραία περάσματα και πραγματικά νιώθεις ότι αλλάζεις διαστάσεις και ειδικά στο τέλος σε πάει … ΄΄αλλού΄΄ … Το μόνο μείον που μπορεί να βρει κάποιος είναι λίγο ο τρόπος με τις βοήθειες. Πλέον ανυπομονούμε για το επόμενο τους δωμάτιο που πιστεύω θα είναι εξίσου καλό…
  on 29 January 2019
 • Mind Crime

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  HK21R21 quote Επιστρέψαμε μετά από πολλούς μήνες και άσχημη εμπειρία την πρώτη φορά στην συγκεκριμένη εταιρεία και ευτυχώς αυτή την φορά δεν απογοητευτήκαμε. Πολύ ωραίο δωμάτιο. Ιδανικό και για αρχάριες ομάδες. Παίζετε πολύ ευχάριστα από 3αδα αλλά μια έμπειρη 2αδα θα τα πάει πολύ καλά. Οι γρίφοι δεν χαλάνε την ροή του δωματίου αν και χρειάζεται καλό ψάξιμο σε κάποια σημεία και κάποιες βασικές γνώσεις γεωγραφίας. Η GM πάρα πολύ καλή χωρίς να ενοχλεί συνέχεια και να δίνει χρήσιμες βοήθειες όποτε χρειαζόταν. Μια πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά στην συγκεκριμένη εταιρεία. Οι γρίφοι είναι κυρίως συνδυαστικοί
  on 29 January 2019
 • Ring Of Protection New Age

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  HK21R21 quote Τώρα τι να πεις γι αυτό το αριστούργημα; Από την στιγμή που πατάς το πόδι σου είσαι μέρος της ιστορίας. Έχεις τον δικό σου χαρακτήρα και προσπαθείς όσο γίνετε να μπεις μέσα στο κλίμα για να το ζήσεις μερί το τέλος. Μέχρι την τελική μονομαχία. Δεν έχει γρίφους με την κλασική έννοια αλλά έχει πράγματα να κάνεις… αποστολές να εκτελέσεις… και στο τέλος να συνεργαστείς για να καταφέρεις να βγεις αλώβητος από την μάχη. Η σκοτεινή και όμορφη ατμόσφαιρα κυριαρχεί από την αρχή έως το τέλος και κάνει πιο μαγική την όλη αίσθηση που νιώθεις… Η ιστορία που ακούς από την αρχή έως το τέλος είναι εκπληκτική και πραγματικά ανυπομονούμε για τη συνέχεια για κάτι ακόμα πιο έντονο.
  on 20 January 2019
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  HK21R21 quote Καταπληκτικό δωμάτιο με φοβερή διακόσμηση… Πραγματικά πιστεύεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί. Είναι πολύ όμορφα τα σκηνικά και μόνο που υπάρχει αληθινό ποτάμι σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι κάπου αλλού και δίνει τέλεια αίσθηση στο δωμάτιο. Ο GM όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να βοηθήσει γιατί στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις που βρίσκεσαι και να δεις πώς να ξεκινήσεις δυσκολεύεσαι λίγο λόγο της καταπληκτικής ατμόσφαιρας που επικρατεί με το σκοτάδι και το καπνό… Το Live Acting πάρα πολύ ωραίο… Σε σημείο που νόμιζες ότι ο ηθοποιός ήταν όντως μολυσμένος και είχε τέλεια κίνηση μέσα στον χώρο για να σε κρατά όσο χρειάζεται σε ένταση και χωρίς να σε αποσπά από το παιχνίδι έτσι ώστε να μπορείς να ασχοληθείς με ότι είχες να κάνεις. Συστήνετε σε ομάδες με αρκετά δωμάτια για να έχουν μια σχετική εμπειρία και για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στους γρίφους πάντα έχοντας στο νου τους ότι δεν είναι μόνοι και για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και την κορύφωση του δωματίου. Εμείς πήγαμε 5 άτομα αλλά θα επέμενα ότι είναι ιδανικό το δωμάτιο για 4αδα. Καλό θα είναι να υπάρχει ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια γιατί μπορεί να χρειαστεί μετά . Συστήνετε άνετη ενδυμασία για να μπορεί ο καθένας να κινηθεί μέσα στον χώρο όσο γρήγορα χρειαστεί και χωρίς δυσκολία. Η γενική εντύπωση που μας άφησε σαν δωμάτιο ήταν άκρως θετικότατη και πραγματικά χαίρομαι που άργησα να το παίξω γιατί πιστεύω ότι τώρα το έζησα πολύ καλύτερα.
  on 13 January 2019
1 2 3 12
Close