Contact phone number:

Contact email:

Helenious


 • Lvl 5 - Addict
 • 31 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Reservation

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Helenious quote Ωραίο δωμάτιο. Πολύ ωραίο act από τους δύο ηθοποιούς, με τους οποίους περάσαμε τέλεια. Όμορφοι χώροι, πολύ ωραία σκηνικά απλώς για εμάς που μας αρέσει να σπαζοκεφαλιάζουμε, δεν είχε τόσο πολλούς γρίφους όσο έχουμε συνηθίσει και θα θέλαμε. Παρ' όλα αυτά, οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας για ομάδες με κάποια εμπειρία και αρκετά έξυπνοι. Ωραίο για άτομα που δεν τρελαίνονται για πολύ φόβο, αφού είναι περισσότερο ατμοσφαιρικό.
  6 days ago
 • The Unexpected

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Helenious quote Πάρα πολύ ιδιαίτερο δωμάτιο. Εντυπωσιαστήκαμε. Πήγαμε ως ομάδα των 5, νομίζω ότι από 5+ είναι το ιδανικό, και το ευχαριστηθήκαμε. Από άποψη χώρων είναι μεν μεγάλο όμως δεν έχει κάτι το εντυπωσιακό, π.χ. αυτοματισμούς,κλπ. Όμως από άποψη γρίφων είναι εξαιρετικό δωμάτιο, ίσως από το μοναδικό μέχρι στιγμής που δεν βρήκαμε κάποιο λάθος ή κάποια αστοχία. Θέλει απόλυτη συνεργασία, είναι το μοναδικό που χρειάζεται. Πολύ έξυπνο δωμάτιο, με εξαιρετική ροή. Παρόλα αυτά θα το συνιστούσα σε σχετικά έμπειρες ομάδες.
  on 10 February 2019
 • Roll The Dice

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Helenious quote Πολύ ωραίοι χώροι, όμορφο δωμάτιο. Είχε ωραίους γρίφους μέσα στο κόνσεπτ. Διαφορετικό από τα συνηθισμένα και πράγματι είναι για όσους τους αρέσουν τα επιτραπέζια. Πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά της Νέας Σμύρνης στα καινούρια δωμάτια.
  on 10 February 2019
 • White Cell

  Αγίας Φωτεινής 12, 17121 Αθήνα
  Helenious quote Τρομερό δωμάτιο. Παιχνίδι ρόλων απόλυτα. Για να το απολαύσεις πρέπει να μπεις στο ρόλο σου γιατί διαφορετικά χάνεται το νόημα του και η φάση. Οπότε η ομάδα γενικα πρέπει όλη να λειτουργεί έτσι. Πολύ ωραίοι χώροι, εντός κλίματος, ωραίοι γρίφοι, σε συνεπαίρνει το στορυ, εξαιρετικά τα παιδιά. Το συνιστώ απόλυτα.
  on 10 February 2019
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Helenious quote Ωραίο δωμάτιο, διαφορετικό απ'όλα όσα έχουμε παίξει. Γίναμε διαρρήκτες για μια ώρα, όντως το νιώσαμε...Περιποιημένο το στορυ και γενικότερα η εικόνα του δωματίου. Γενικότερα η εταιρία δεν βαδίζει στα βήματα των υπολοίπων, καθώς όπως και στο White Rabbit ετσι και σε αυτό δεν συναντήσαμε πουθενα λουκέτα. Το συνιστώ.
  on 13 December 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Helenious quote Ένα όμορφο παραμύθι. Μπορεί ως δωμάτιο να μην έχει κάτι το φαντασμαγορικό, όμως: τρομερή είσοδος, τρομεροί χώροι, για 70' βρισκόμασταν πραγματικά στη χώρα των θαυμάτων. Επιτέλους μπήκαμε μετά από καιρό σε δωμάτιο στο οποίο δεν επαναλαμβανόταν συνέχεια παρόμοια μοτίβα και παρόμοιες κατηγορίες γρίφων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επρόκειτο για γρίφους μεγάλης δυσκολίας. Ο τρελοκαπελάς εξαιρετικός και θεότρελος. Εξαιρετικη δουλειά. Ένα από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε πάει προς το παρόν.
  on 24 November 2018
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Helenious quote Εξαιρετικό δωμάτιο από άποψη σκηνικών και αυτοματισμών. Αποτελεί εμπειρία. Είναι πράγματι σαν να βρίσκεσαι σε υποβρύχιο. Εξαιρετικό ως εικόνα και πολύ καλοφτιαγμένο. Ωραίοι ηθοποιοί, παρόλα αυτά οχι επειδή ήταν απαραίτητα μέτριοι αλλά ενδεχομένως λόγω πολύ αυξημένων προσδοκιών, οι γρίφοι μας φάνηκαν λίγο εκτός στορυ. Κάποιοι φάνηκε σαν να μην έδεναν τόσο, σαν να μην αποτελούσαν αναγκαία συνέχεια. Όμως αξίζει την επίσκεψη.
  on 24 November 2018
 • Whisper of Shadows

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Helenious quote ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ....! Το καλύτερο δωμάτιο που έχουμε παίξει. Από άποψη γρίφων, σκηνικών, χώρου, ιδέας, ερμηνείας, απλά ΤΡΟΜΕΡΟ.
  on 15 October 2018
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Helenious quote Δύσκολο δωματιάκι, εξαιρετικά περιποιημένο όπως όλα τα δωμάτια της εταιρίας, σκηνικά φυσικά τρομερά και εντός θέματος με διάφορα πρωτότυπα σκηνικά. Ωραίοι γρίφοι, αρκετά λουκέτα βέβαια αλλά απαιτητικοί. 4 άτομα νομίζω είναι ιδανικά.
  on 3 October 2018
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Helenious quote Πολύ όμορφο και καλοφτιαγμένο δωμάτιο. Εντυπωσιακά σκηνικά και μετά από καιρο είδαμε καινούρια πράγματα. Ωραίοι γραμμικό γρίφοι με συνοχή και εντός του στόρυ. Πολύ καλή δουλειά, μεγάλος χώρος, περιποιημένες κατασκευές. Οχι ιδιαίτερης δυσκολίας για έμπειρες ομάδες.
  on 28 August 2018
 • The Fortune Teller

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Helenious quote Για μια ακόμη φορά τα παιδιά του Exodus έκαναν τρομερή δουλειά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δωμάτιο από άποψη διακόσμησης, εισόδου κλπ...Γριφοι εντός του concept, ακολουθούν τη λογική για ακόμη μια φορά, αν και συνδυαστικό έχουν καταφέρει να μην αναρωτιέσαι ποτέ αν τωρα είναι να χρησιμοποιήσεις κάτι δεύτερη φορά▪το δωμάτιο σε οδηγεί μόνο του και έχει ωραια ροή. Εξαιρετική η ηθοποιός, απόλυτα πειστική στο ρόλο της, με πολύ χιούμορ. Το συνιστώ απόλυτα για ομάδες κυρίως 2-3 ατόμων. Εξαιρετική δουλειά.
  on 14 August 2018
 • PneumAttic

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  Helenious quote Πολύ καλή δουλειά, ατμοσφαιρικό δωμάτιο, ιδανικό για τη μύηση στα δωμάτια τρόμου. Πολύ καλοί γρίφοι με πολύ καλή ροή μεταξύ τους. Ωραία στημένο ενώ το τέλος προκαλεί έκπληξη και είναι πρωτότυπο. Εμείς μπήκαμε ως ομάδα 2 ατόμων και καταφέραμε να αποδράσουμε, οπότε νομίζω ομάδα 2-3 ατόμων είναι ιδανική.
  on 13 August 2018
1 2 3
Close