Contact phone number:

Contact email:

GUROOM


 • Lvl 4 - Devoted
 • 17 κριτικές
 • 9 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  GUROOM quote Έξι άτομα φιλοξενηθήκαμε άνετα . Η ατμόσφαιρα ήταν καλή και τα σκηνικά προσεγμένα.Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας .Χωρίς τη βοήθεια του πολύ καλού gm δεν θα τους λύσεις εύκολα εκτός και αν μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από συνθήκες τρόμου και χαμηλού φωτισμού . Αντιπαθώ τα κλειστοφοβικά σημεία των δωματίων αλλἀ δυστυχως για μένα πήρχε ένα τέτοιο πέρασμα.Σε γενικές γραμμές μπορείς να πείς ότι είναι ένα πολύ καλό δωμάτιο τρόμου με πολύ ωραίο σενάριο .
  on 2 March 2018
 • Bachelor Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  GUROOM quote Αν θες να μάθεις πώς μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ καλό escape room χωρίς να ξοδευτείς ,δεν έχεις παρα να επισκεφθείς το συγκεκριμένο δωμάτιο.Οι ιδιοκτήτες είναι χαρισματικοί και πολυτάλαντοι που πραγματικά μπορείς να πείς ότι "το έχουν το αντικείμενο".Η πολύ καλή παράσταση που δίνουν εξαφανίζει το χαμηλό budget του δωματίου.Το σενάριο πολύ καλό με απροσδόκιτη εξέλιξη.Πολλά συγχαρητήρια!!!!!
  on 21 April 2017
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  GUROOM quote Η είσοδος στο δωμάτιο είναι πρωτότυπη και πολύ ατμοσφαιρική.Ο χώρος φοβίζει λίγο αλλά συνηθίζεται γρήγορα.Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να τρομάξεις αλλά δεν αποσυντονίζεσαι.Οι γρίφοι ήταν αρκετά καλοί.Λίγη βοήθεια από τον GM είναι απαραίτητη για να μην αποπροσανατολίζεσαι. Προτείνεται για τους λάτρεις των δωματίων τρόμου χωρίς ηθοποιό.
  on 9 April 2017
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  GUROOM quote Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δωμάτιο που συνδυάζει γρίφους και σωματικές ικανότητες.Ο ηθοποιός είναι εξαιρετικός ο οποίος απογειώνει την γενική εικόνα.Επιβάλεται η επίσκεψη άν θές να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία.
  on 9 April 2017
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  GUROOM quote Από τον υπέροχο χώρο υποδοχής και μόνο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται να παίξεις ένα πολύ ποιοτικό δωμάτιο.Το δωμάτιο που βλέπεις είναι ακριβός αυτό που πρέπει να είναι σύμφωνα με την ιστορία.Τα σκηνικά είναι άριστα, οι ιδιοκτήτες έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα ,,οπότε αξίζει την προσοχή σας.Θα δείτε πράγματα που δεν τα περιμένατε και που θα σας εντυπωσιάσουν.Οι χώροι είναι σχετικά ευρύχωροι ακόμα και για ομάδες έξι ατόμων όπως η δικιά μας.ΟΙ γρίφοι ήταν συμπαθητικοί ,με λίγη βοήθεια από τον GM βγαίνεις στον προβλεπόμενο χρόνο.
  on 9 April 2017
 • Experimentum X

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  GUROOM quote Αναμφίβολα μιλάμε για ένα πολύ ωραίο και πρωτότυπο δωμάτιο.Ομάδα έξι ατόμων φιλοξενήθηκε άνετα χωρίς να στριμωχτεί ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους.Ισως να μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα escape rooms που σε κάποια σημεία θύμιζε παιδότοπο.Οι γρίφοι ήταν συμπαθητικοί και ήθελαν ομαδική συνεργασία ..Με λίγη βοήθεια από την GM ,που δεν μας έχασε ούτε στιγμή από τα μάτια της, έβγαινες στον απαιτούμενο χρόνο έτσι ώστε να ζήσεις την περιπέτεια μέχρι τέλους. Η καλή φυσική κατάσταση των παικτών θα βοηθήσει να κινηθούν με άνεση χωρίς να σημαίνει ότι αγύμναστες ομάδες (σαν τη δικιά μας) θα προβληματιστούν .Η ατμόσφαιρα του δωματίου κατά την είσοδο είναι εντυπωσιακή αλλά όσο προχωράς επίπεδα δυστυχώς χάνεται.
  on 13 March 2017
 • Room 203: Grim Reaper

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  GUROOM quote Από το πρώτο λεπτό η ένταση και η αγωνία κυριαρχεί σε όλη την ομάδα.Τα σκηνικά είναι φανταστικά .Τα ηχητικα και οπτικά εφέ απογειώνουν την ατμόσφαιρα.Άν μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από συνθήκες άγωνίας, ομίχλης χαμηλού φωτισμού και μιάς απόκοσμης παρουσίας δίπλα σου ίσως και να καταφέρεις να αναστηθείς.Στην αντίθετη περίπτωση θα μείνεις για πάντα εκεί.Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός.Πολλά συγχαρητήρια στην εταιρεία που προσφέρει ακόμα ένα υπέροχο δωμάτιο.
  on 5 March 2017
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  GUROOM quote 'Ενα δωμάτιο που δεν ενθουσιάζει αλλά ούτε απογοητεύει τους επισκέπτες, Έξι άτομα,εκ των οποίων δύο παιδιά νιώσαμε άνετα στους ευρύχωρους χωρους του.Οι γρίφοι ήταν σχετικά εύκολοι.Η βοήθεια που χρειαστήκαμε μικρή.Υπάρχουν και αυτοματισμοί που δεν συναντάς συχνά.Έλειπε κάτι για να φτιάξει λίγο την ατμόσφαιρα.Προτείνεται και για μικρότερες ηλικίες.
  on 5 March 2017
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  GUROOM quote Πρόκειται για ένα απίστευτα προσεγμένο δωμάτιο.Δεν βρίσκεις το παραμικρό ψεγάδι.Οι ιδιοκτήτες πρέπει να είναι τελειομανείς.Η εταιρεία από τον χώρο της reception δείχνει πόσο σέβεται τον πελάτη.Η ατμόσφαιρα του δωματίου πάρα πολύ καλή,οι γρίφοι βατοί , καθόλου εκνευριστικοί με πολλά στοιχεία υψηλής τεχνολογίας.Η απουσία λουκέτων από τα σύν του δωματίου.Πέντε άτομα φιλοξενηθήκαμε άνετα στους ευρύχωρους και πολυτελείς χώρους.Περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα.Το προτείνω γιά όλες τις ηλικίες .
  on 26 February 2017
 • The Haunted Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  GUROOM quote Μια ομάδα 5 ατόμων φιλοξενήθηκε σχετικά άνετα.Το δωμάτιο έχει ωραία ατμόσφαιρα ,ελαφρώς τρομακτική ενώ η επικοινωνία με τον GM πρωτότυπη και πολύ σχετική με το θέμα του δωματίου.Υπήρχαν και μικροί χώροι που δεν επιτρέπουν να μπεί όλη η ομάδα μέσα.Οι γριφοι ήταν βατοί αλλά πολλοί .Ίσως μια έμπειρη ομάδα να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα.Η δικιά μας μικρή εμπειρία απαιτούσε βοήθεια από τον GM προκειμένου να βγούμε εγκαίρως.Το συστήνω για όλους όσους θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα σε δωμάτιο απόδρασης χωρίς να απογοητευτούν.
  on 24 February 2017
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  GUROOM quote Μια ομάδα 6 ατόμων κατάντησε ομάδα των τεσσάρων.Δύο μέλη της ομάδας λίγες μέρες πρίν την επίσκεψη δεν τόλμησαν να συμμετέχουν στην περιπέτεια .Παραλίγο να έχουμε και τρίτη απώλεια τα πρώτα 10 λεπτά από μέλος της ομάδας που μολύνθηκε.Ευτυχώς επικράτησε ψυχραιμία γιατί η μία εγκατάλειψη παρασύρει και τους υπόλοιπους.Το δωμάτιο ψαρώνει πρίν κάν μπείς.Οι οδηγίες που ακούς πρίν ξεκινήσεις από τους ανθρώπους της εταιρείας σε κάνουν να αναρωτιέσαι άν τελικά έκανες σωστά που ήρθες.Τα πρώτα λεπτά είναι πολύ δύσκολα.Όταν καταλάβεις τι γίνεται, έλέγχεις την ένταση η ψυχραιμία κυριαρχεί και το παιχνίδι ξεκολάει.Συστήνεται για έμπειρες και ατρόμητες ομάδες.
  on 20 February 2017
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  GUROOM quote Ένα πολύ ωραίο ευρύχωρο και χαλαρό δωμάτιο από επαγγελματίες του είδους.Τα σκηνικά είναι άριστα .Οι χώροι μεγάλοι ,Οι γρίφοι βατοί εκτός από έναν δεξιοτεχνίας που δύσκολα τον καταφαίρνεις.Μια ομάδα 6 ατόμων ενιωθε πολύ βολικά για όλο το χρονικό διάστημα παραμονής.Ο GM σε ξεκολάει εκεί που πρέπει για να μην φύγεις απογοητευμένος.Όλη η ομάδα το ευχαριστήθηκε.Το συστήνω για όλες τις ομάδες. Η έλλειψη ηχομόνωσης γίνεται έυκολα αντιλιπτή .Μάλλον είναι το μόνο που δεν πρόβλεψε η εταιρεία.
  on 20 February 2017
1 2
Close